Insjön

Nu drar jag och mina föräldrar till Insjön för att köpa lite presenter till värdfamiljen! :)

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: avskedsfesten
Dagens planer: avskedsfesta!
Dagens mat: grillat
Dagens kläder: jeans och linne och tjocktröja
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: jätte skitigt, efter att vi badade i sjön
Dagens bästa: det jättefina halsbandet!
Dagens sämsta: den dåliga nyheten..
Dagens låt: David Guetta - Memories


Avskedsfest och sorgliga nyheter

Nu har vi precis haft hejdå-fest här för mina bröder och deras mammas familj. :) Det gick fint, tyvärr väldigt dåliga nyheter som sänkte humöret en del.. :/

Igår åkte vi till Anna och Mias sommarstuga, jag,anna,mia,johanna,gina,linnea,hampus och sebbe. Vi badade och hade det mysigt, kollade på film och tv. Vi somnade vid 6, eftersom det var så galet varmt inne så sov jag och johanna ute istället. Haha riktigt skönt faktiskt.

Förresten så provade jag Silk épil 7 igår, dock gjorde jag bara upp till knäna. Det kändes faktiskt rätt mycket, eller det var inte bekvämt men man vande sig. ;) Det är i alla fall lätt värt smärtan!

Jag har inte så mycket att berätta. Tänkte duscha strax, då jag även ska försöka mig på låren och lite de ställen jag missade igår. ;) Wish me luck

Silk épil 7

Nu har mamma och pappa kommit hem. I paketet låg en Braun Silk épil 7. En epilator alltså, det är en liten manick som rycker bort hårstråna, lite som vaxning fast utdraget.. haha så om ni hör någon skrika så är det nog jag! haha nej men så ont gör det inte, faktiskt. Men sen vänjer man sig vid smärtan också, och smärtan är inte så att det gör ont, det är mer obehagligt och sticker. Tänk er att 40 pers sitter och noppar benen på er samtidigt. Lite så känns det. Haha


Tänkte använda den nu, men det tar ca en timme att ladda den stod det och om en timme måste jag åka.. Sen tar det ju lite tid att göra det också.. men jag skulle ju kunna göra det när sladden sitter i, men har en känsla av att det nog är skönare om man gör det när man duschar.. Haha men i'll give it a try!

pakeeet

Godmorgon!

Jag hade ställt klockan på 10 eftersom jag tänkte att jag skulle hinna ut och springa och så.. Jag hinner väl fortfarande men jag ska nog prioritera packning till campingen först.. Så får vi se hur det går sen!

Mor och far är i stan och hämtar paket till mig och shopar på apoteket! ;) haha I'm gonna show you later what it is!

Men nu ska jag ta ork till att kliva upp ur sängen.. Den är ju så skön..

bästis

It's not that I can't live without you, it's just that I don't want to try

jag älskar dig vännen, tack för att du finns ♥

majs♥

Jag älskar majs!♥

Onsdagkväll

Nu är jag äntligen hemma efter en 9 timmars lång arbetsdag. Fick stå i kassa i början till runt 3 då jag fick min första halvtimmes rast. Efter det fick jag stå i ettan, blev en till rast och sen tillbaka till ettan. Det var rätt lugnt tills sista halvtimmen då ALLA cruising-människor kom, det är ju cruising i falun. Jaja, det var faktiskt inte så jobbigt som det brukar vara att jobba 9 timmar vilket var superskönt.

Sitter och väntar på att Johanna ska ringa och prata med mig, men hon skulle bada först.. Så det kan ju dröja ;)

Imorgon är det Camping med Anna,Mia,Gina,Linnea,Johanna,Hampus (och någon mer kanske?) i Anna och Mias sommarstuga. Eller ja vi ska dit och sen ska vi paddla ut till en ö. Kommer bli awesome, förutom att det antagligen kommer regna! Men sånt får man leva med!

Men ja ni får gärna komma med tips på vad man hitta på ikväll!!

springa springa springa

Hurtiga-edda kan ni börja kalla mig om ni vill. Sträckan som jag gick igår (eller det är en cirkel, eller ja.. haha) sprang jag nästan idag. Sprang jätte långt iaf kanske 3 av 4 km eller nåt, eller ja nästan. Sen fick jag jätte ont i huvudet och jätte svårt att andas, kunde inte andas inåt eller jag kunde men det kändes som att det inte kom någon luft. I alla fall så är jag överstolt över mig själv just nu. Haha sitter hos Tara, vi ska nog kanske kolla film snart. Imorgon blir det JOBBJOBBJOBB.. haha 12-21 jobbar jag! Wohooo

Ja men sötnosar, smsa mig (OM NI HAR COMVIQ, för annars får ni inge svar) eller ring.. fast det kanske är taskigt så gör inte det, ring imorgon runt 10.15!! :)

godnatt babes


Retainer

Nu har jag jobbat klart, egentligen skulle jag ha slutat om en halvtimme, men så fick jag sluta 6 istället. Jätte skönt tycker jag som ska jobba 9 timmar imorgon också. Tänkte ut på en springtur strax tror jag innan Tara kommer och hämtar mig vid 9. Så jag har väl lite bråttom kanske, om jag ska hinna springa/gå!

Fick min retainer idag (en genomskinlig piercing man kan ha när man inte vill att den ska synas så mycket.) Så den ska jag ha i USA sen på träningar och sånt. Ska bara "öva" på att få fast den.. Jätte seg är den, men det löser väl sig.

Nu tänkte jag ut och springa innan dom kommer!

Linnea 17 år

Hejsanhoppsan

Nu har jag precis kommit hem efter en "födelsedagsfest" för Linnea. Vi var vid fornby och grillade. Det roliga var att när jag och Johanna kom dit vid typ 6-7 så var inte ens linnea där. haha så vi satt och grillade (eller ah inte vi men dom andra). Sen vid typ 9 kom Gina och Linnea. Linnea fick bilar av mig och johanna då hon önskade sig en bil (jag hade köpt husvagnar också så att hon skulle kunna åka på husvagns-semester, men hon va för seg och jag och johanna blev jätte sugna och åt upp dom). haha men så går det när man inte kommer i tid! Det var rätt segt, men ja det dög. ;)

Nu sitter jag i min säng och ska strax sova, ska försöka orka mig upp på en springtur/promenad innan jobbet imorgon. Så vi får väl se hur det går.. haha

Men jag ska väl börja avsluta tänkte jag. Puss påer !

Promenader

Nu har jag varit ute och gått ca 4 km och även stretchat lite. Känns faktiskt riktigt bra! Fortsätter jag såhär så orkar jag nog springa snart! Nu ska jag gå och duscha och sen blir det stan, så får vi se vad som händer sen!

bjuder på en snyggbild på mig och bäst! haha

Powerwalk?

Godmorgon

Gud vad det är skönt att sova ut, dock somnade jag ju runt 3-4.. Men ändå. Tänkte strax ut och gå lite, få upp konditionen sakta. Orkar jag gå så kanske jag snart orkar springa! Sen får vi se vad dagen bjuder på, kanske hittar på något. Tydligen fest ikväll, men jag vet inte om jag kan då jag ska upp och jobba vid tolv imorgon och jobba till åtta. Så jag är inte så sugen på att gå runt bakis/trött då.. haha men det visar väl sig, som vanligt.

Igår satt jag och fixa lite i photoshop, blev inte klar men det kan faktiskt bli snyggt. Om man tänker på att jag knappt kan något. haha men det är för en gångs skull inte en design!

Nej nu ska jag upp och gå lite tror jag!

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: När vi insåg att Visumet var inlimmat i Passet! :D
Dagens planer: åka och hämta paket, beställa piercing och bråka lite
Dagens mat: lax
Dagens kläder: jeans, tshirt, tröja
Dagens smink: ingetning
Dagens frisyr: gårdagens volume master
Dagens bästa: att jag fick mina piller äntligen :D
Dagens sämsta: att vi bråkade
Dagens låt: Mötley Crüe - All in the name of rock n' roll


wonderful

Brist på något att skriva. Och jag har precis tappat lusten att skriva för idag. Så ni får ursäkta.

Paranormal Activity

Nu är jag äntligen hemma igen.

Jag och Johanna hade det jätte mysigt igår. När hon kom hit så satte vi oss och kollade på lite Joey och annat skoj som gick på TV. Så kom vi på att vi borde äta lite kanske, så vi började laga tacos. Men vi kom på oss själva med att sitta och prata om andar, demoner, spöken och hemska minnen. Både hon och jag är jätte fascinerad av andar och typ anden i glaset och sånt. Jag tycker det är huur coolt som helst, men ändå så jävla läskigt.

I alla fall så hade hon hyrt både Paranormal Activity och Farsan. Så när vi ätit så hällde vi upp chipsen och godiset i skålar och tog en varsin läskflaska (låter som om vi är västa fettona haha). Det roligaste var att vi drack upp nästan en hel läskflaska var.. I alla fall så slog vi på Paranormal Activity, haha vi ligger seriöst som ett jävla par när vi kollar på film. Men det är mysigt ;) Filmen var asbra, dock vågade ingen av oss byta film sen, men så offrade Johanna sig. Så kollade vi på Farsan. Den var faktiskt också bra, lite jobbig ibland då dom gjorde jobbiga saker.. haha

Idag har jag bara jobbat, och sen åkte jag till Jakob min bror och kollade på TV och åt glass med honom. Haha jätte länge sen vi umgicks så det var roligt. Och egentligen skulle jag jobbat imorgon, men så var det ju inte.. Så det kanske blir bus med Johanna ikväll! (a)

Skräddarbacken

haha ojsan, här har det uppdaterats ser jag ! ;) men jag har faktiskt varit upptagen sådetså!

I onsdags åkte jag till Linnea och umgicks lite med henne, så kom anna och gina också. Vi fixade oss och hade oss, sen blev det ut för att fira Elin i Humleparken! :) Awesome, kvällens konversation var ju lätt :  "Jag kallas CH" "jaha, vad står det för?" "Joakim". haha fast han stavades tydligen joachim eller nåt! haha Ja så hette han, jag Facebookade och kollade.

Vi cyklade hem eftersom det började regna, Gina tyckte att trottoaren såg skön ut (medans hon cyklade) så hon bestämde sig för att lägga sig.. Haha INTE så smart. Sen tvätta hon ansiktet i en vattenpöl också, kärlek på henne ;) Haha och vi får ju inte glömma!  "JAAAH" och "ORGAAAAAASM" Haha, ja internt. Träffade sebbe några timmar, han bor ju typ vid linnea. Sen vid fem gick jag hem till Linnea igen och däcka.

Dagen efter var inte så rolig, och jag gick på kupolen med Johanna, AWESOME. haha sen följde jag med till Stallet och kollade när Sofia red på Timothy. Efter det gick jag och la mig hos Johanna tills hon fixat sig. Så drogs det till Linnea igen. Där var det tjejkväll. Vi började med att åka till kupolen och köpa mat och annat roligt. Hem och laga mat, asgott blev det. Efter det gjorde Gina och Linnea en asgod efterrätt. Sen skulle dom vaxa benen (jag och johanna hade typ precis rakat våra ben så vi kunde inte). Efter det var johanna tyvärr tvungen att åka hem, vi andra gjorde ansiktsmasker och fotbad (asskönt) och efter ett tag var även Anna och Mia tvugna att åka.. Så där satt vi tre, jag Gina och Linnea och kollade på How I met your mother och andra roliga program. Klocka drog iväg och helt plötsligt var klockan 04.00 och min buss skulle gå 07.43 haha så det var bara att lägga sig. Dock försov jag mig och vaknade tio min efter att bussen gått. Som tur var så gick det en till, men gud så trött jag var. haha har fyllt på telefonen också, dock inte med kompis 195 utan med vanliga kompis 75. Så jag skickar inte gratis sms längre till alla. Bara comviqare.

Ja så dags för jobb, stod på pompan ett tag sedan fick jag ta en kassa istället. Asskönt då jag bara jobbade 4 timmar, och nu sitter jag här hemma i min ensamhet och väntar på Johanna. :) haha jag uppdaterar er med vad vi hittar på!

Dreams

Godmorgon

jag hade en jätte skum dröm inatt. Jag kollade ju på eclipse och dom ska ju gifta sig (oj där avslöja jag för dom som inte sett den, men det var väl rätt självklart) och sen inatt kollade jag ju på Desperate housewives då Gabrielle blir gravid. Såklart så drömde jag att jag snart skulle åka till usa och fick veta att jag var gravid (medans jag spelade fotboll av någon anledning), jag blev jätte ledsen och rädd. För blir jag gravid så tänker jag inte för något i hela världen göra en abort.. Jo kanske om jag blivit våldtagen eller nåt. Så jag visste inte hur jag skulle göra eftersom jag ville behålla barnet och samtidigt åka till USA. Och barnet skulle födas i Mars så jag skulle ju vara i USA medans barnet föddes. Det var mitt ex som var pappan till barnet, och när jag pratade med honom så lät det som att situationen var självklar. I alla fall så av någon anledning kände jag att vi var tvungna att gifta oss om vi skulle ha barn tillsammans, även om vi inte ens var tillsammans.

Så ett bröllop it was, dock skulle min kompis som delar bröder med mig också gifta sig samtidigt. Men vet inte med vem. I alla fall så hade jag bestämt att jag skulle duscha innan, men så hann jag inte det så jag hade skitigt ofixat hår eftersom jag inte hann något. Under vigseln hade vi några kort vi visade som vi hade gjort en rimmande text till, den handlade om bilar (antagligen eftersom gabrielle ville köpa en bil i avsnittet) och så kom vi in på att jag var gravid. Men det var ingen som reagerade konstigt, till och med mina föräldrar blev glada. Jag hade smsat johanna och sagt att det började men hon kom inte, eftersom hon spelade Tv-spel och inte hade tid. Halv 7 skulle bröllopet börja, men min klocka gick fel och stod på 6.

Helt plötsligt var vi på något ställe och jag badade med delfiner som kunde prata, men jag skulle akta mig för hajarna. Så skar jag mig i fingret (också pågrund av twilight) så jag fick lov att hålla för så att dom inte skulle känna lukten av mitt blod. Men det gick bra i alla fall. Sen hittade jag och Johanna en såndär uppblåsbar båt som vi rodde ut med. Men vi var för tunga så vatten läckte över, så vi paddlade in igen. Så satt våra två kompisar där, så frågade jag en av dom om han kunde fånga en fisk till mig, men han sa bara att han inte kunde. Jag påstod att han gått någonslags fiskekurs och att han borde kunna (alltså inte typ metkurs, utan mer jag dyker ner i vattnet och fångar fisk med mina händer). Men det kunde han tydligen inte.

Mer än så minns jag inte. Haha, jag drömmer rätt normala grejer. Det är alltid sådär skumma saker när jag väl minns mina drömmar. haha

Nu sitter jag och dricker te och proviva och kollar på MTV. Borde kanske äta något, men är inte hungrig. Ska nog ta jordgubbarna som mamma plockat åt mig. Förresten var mitt te jätte äckligt, trodde att jordgubbs-te skulle vara gott...

Eclipse

Nu är jag hemma från Eclipse!

Filmen var jätte bra, dock helt förstörd tack vare Amanda Olsson! ;) haha vi har pratat rätt mycket om hennes tankar kring twilight så jag tänkte på det hon sagt och skrattade mig igenom typ hela filmen.. haha, men det var ju roligt det också. Efter bion stod vi ett tag utanför och bara pratade, så sjukt roligt. Och linneas bästa kommentar när ett par killar cyklade förbi, så sjukt roligt!

Men jag borde sova, eller i alla fall kanske kolla på Desperate Housewives. Så vi får höras imorgon!
Godnatt babes♥

Eclipse and partnerstunt

Snart är det dags för bio med mina kära vänner, Eclipse är det :) Ska bli kul, jag älskar twilight filmerna så jag ser fram emot det här.

Jag har inte så mycket att säga, men jag skriver och berättar hur filmen var när jag kommer hem!

Men ska visa er en gaaalen video, på partnerstunt. Helt sjukt vad vissa är duktiga! Jag vill också kunna liksom.


DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: när johanna tatuera sig
Dagens planer: va med johanna
Dagens mat: tacos
Dagens kläder: shorts och tshirt
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: löshår
Dagens bästa: Att få löshåret fixat
Dagens sämsta: min jävla "sträckning" eller vad det är
Dagens låt: Crashdïet - Save her


Tatueringar

Hejsanhoppsan

Här sitter jag och har ont i hela kroppen, det är värre än vad det var igår.. Men videosarna är skickade och så, så nu kan jag vila ut kroppen lite. Så det känns ju rätt bra!

Idag har jag varit med Johanna, först var hon inte ens hemma när jag kommer dit så jag satt och lekte med hundarna en stund innan hon kom. Då bytte hon kläder (hon hade varit i stallet) och vi fikade och åt tårta eftersom alla tre syskonen Wåhlstrand har namnsdag den här veckan (om jag förstod det rätt). Tihi gott var det i alla fall, sedan började vi klippa till mitt löshår, klippte upp, tunna ur, klippte på längden eftersom den var totalt ojämn. Så nu ser det faktiskt bra ut. Sedan var det dags att åka till Crossroad för hon skulle tatuera sig. Det tog ju typ 40 min bara att förbereda shiten. Själva tatueringen (tre stjärnor på foten) tog typ en kvart eller nåt. Usch, det gjorde jätte ont (asså hon berättade, och jag såg faktiskt .. haha) men det var nog värt smärtan. För den vart jätte fin. :) Vi åkte hem och åt tacos med hennes familj och klippte klart håret. Sen gick vi till min bror där pappa väntade. Dom har köpt en katt, som var jätte söt.

Stannade inte så länge då de skulle äta, och så fick de besök av Joanna och någon mer.

Nu ska jag lägga mig och tycka synd om mig själv!

min kropp...

Godmorgon världen

Vaknade av att jag hade så sjukt ont i hela kroppen (benen och ryggen) och det gjorde så sjukt ont när jag satte mig. Känns lite som sådär extrem träningsvärk (dock är det för all stretchning igår) och idag är jag förväntad att skicka videon med tricken.. Kommer ALDRIG gå, kommer gå sämre än igår. Inte kul, men jag får väl försöka förklara mig även om det kanske låter som en hög med bortförklaringar.. Aja, ska väl stretcha lite och se om det ger med sig.

Sen vid 2 ska jag åka hem till Johanna, hon ska klippa till min hårförlängning och sedan ska jag följa med henne när hon tatuerar sig! :) Ska bli roligt haha.

Men nu ska jag upp och prova stretcha lite.. :) Wish me luck, 'cause I will need it.

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: När Cornelia kom hit :)
Dagens planer: stretcha och vara med Cornelia
Dagens mat: Spaghetti och köttfärssås
Dagens kläder: DCE-shortsen och en tshirt
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: som när jag vaknade
Dagens bästa: att träffa Cornelia igen
Dagens sämsta: Dom jobbiga nyheterna från usa..
Dagens låt: Mötley Crüe - Starry Eyes (ja nu är jag i en glamrocksperiod igen!)


Flexibility

Gokväll

Cornelia har precis varit här och lekt med mig några timmar, vi har pratat om allt från snygga glamrockare till öhm.. ja vi har i alla fall pratat om typ allt. Så kul att få träffa henne igen, och jag ska se till att det blir fler gånger innan jag åker. Men nu har hon åkt och jag har pratat med min värdmamma lite på FB, så jag ska filma in en video imorgon när jag kör Heel strech, scorpion och bow n arrow med båda benen. Får se hur det går, då hon sa att för att jag ska få vara topp i USA så måste jag vara vig när jag står på höger ben (vilket jag INTE är..) så det är bara att börja stretcha. Problemet är att hon vill ha videon imorgon.. Och jag är bara vig när jag står på vänster ben. CRAP. Men det löser väl sig, har i alla fall berättat att jag inte är "i form" eftersom jag inte tränat på hundra år. eller ja sen mars. Men hon får väl ha överseende och så får jag visa motsatsen när jag kommer dit och har stretchat upp mitt oviga ben. Det löser väl sig får man hoppas.


Nelly.com

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Exiled

Jag har inte haft något roligt att berätta idag, så därför har jag inte uppdaterat (förutom låttextendå). Så vad har jag gjort idag då? Jag vaknade runt 1, åt mat och sen har jag tittat på TV och stretchat lite. Det går väl framåt lite, men jag lär nog börja stretcha mer regelbundet så att det händer något. Annars är det rätt segt här, frågan är vad jag ska hitta på idag.

Just nu sitter jag och kollar på MTV, det är My super sweet 16 - Exiled. Det är föräldrar som skickar sina snorungar (rika brats, nu säger jag inte att alla rika brats är snorungar, men dom här är verkligen det. ingen respekt alls typ) till ett Uland så får dom leva som dom gör i några veckor tror jag att det är. I det här avsnittet är det en kille som är i Öknen. Det är synd hur svårt folket där har det, men han försöker ju inte ens leva som dom gör. Gnäller är vad han gör. Men det är intressant hur dom förändras och lär sig uppskatta folk! :) tihi


sick love song

Simply said, you're complicated
Understand you're overrated
More you talk the less you seem to say

Amandanight

Gokväll, eller tidig morgon. Vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Jag har i alla fall precis kommit hem efter en kväll med Manda :) Haha massa shit vi lärt oss idag, sägs ju att man lär sig något nytt varje dag och det har vi gjort!

Här är det vi lärt oss ikväll

  • Alla är piller
  • Det finns ett system
  • Amanda har en röd boll
  • Vi är pillerkompisar
  • Som piller får man ingen välkomstfylla
  • Alla är killar innerst inne

Ja ni förstår säkert jätte mycket, men det var faktiskt jätte roligt. Jag drog hem och nu ligger jag här i min säng. Imorgon ska jag vara med Cornelia och det kommer bli Awesome!!

Men jag återkommer imorgon när jag vaknat igen!
Godnatt

Hemma från jobbet

Nu har jag varit på jobbet, fick sluta en halvtimme tidigare. Och shit va det har varit mycket idag, i alla fall innan jag tog rast, sen lugna det ner sig. Nu är jag hemma, hinner inte skriva så mycket har fullt upp att planera här. Haha så jag skriver om jag får tid!

Upp och jobba

Godmorgon!

Nu ska jag strax gå upp och äta frukost och fixa mig lite, för sen väntar 8 h jobb. Dock får jag ju en timmes rast också, men ändå. Haha, får se hur det går. Tanken var att jag skulle tvättat håret nu på morgonen, ifall att jag ville göra något ikväll. Men jag är så trött så jag tvivlar på att jag kommer orka, och gör jag det så får jag väl åka hem emellan. That's the plan för idag!

Vad ska ni göra?

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: när ett mexikanskt (?) lag gjorde mål efter 19 sekunder
Dagens planer: vakna, sportfältet, äta, sportfältet, tjocka
Dagens mat: pasta och skinksås!
Dagens kläder: jag ska sluta ha den här punkten. shorts, linne och en tröja
Dagens smink: gårdagens mascara som inte ville försvinna
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens bästa: att vara med johanna
Dagens sämsta: min lathet
Dagens låt: Yolanda Be Cool - We no speak Americano

haha mexikanarna spelade den här innan matchen, och det gjorde även telia-tältet!

Beck - Levande begravd

Hejsan

det blev lite ändrade planer igår, det började spöregna när jag var påväg till Johanna så kvart i 9 bestämde vi oss för att gå på bio. Det blev Beck, och usch jag har nog aldrig skrikit, gråtit (av skräck och av skratt. jag grät av skratt samtidigt som jag grät av skräck eftersom det va så kul att jag vart så rädd) och blivit så rädd av en beck film förut. Men den här var verkligen läskig. I slutet satt jag och Johanna och höll hand och sa att vi bara ville ut. När den äntligen tog slut så satt jag och Johanna kvar lite eftersom vi inte ville se blickarna från resten av salongen (då vi var dom som hörts mest). men så insåg vi att det tillslut BARA var vi och den läskiga musiken. Så vi sprang ut.. haha, satte oss i trappen för att lugna ner oss för att åter igen inse att det bara var vi kvar. Så vi sprang ut, eller ut från salongen men inte helt ut. Där satt vi och pratade och läste annonser. Jag skulle sätta mig mot en vägg och precis när jag satt mig så öppnades dörrarna (det var sånadär automatiska dörrar och jag kom väl förnära) och jag dog, det gjorde väl Johanna också. Då bestämde vi oss för att gå några varv på stan istället. Vi bestämde oss för att gå tillbaka till bion eftersom Johannas mor skulle hämta oss. Där träffar vi Sebbe och Amanda! Trevligt trevligt, så vi stod och prata med dom tills vår skjuts kom.

Så det var vår jätte roliga kväll, fast vi hade faktiskt askul samtidigt som vi trodde att vi skulle dö. Men filmen var faktiskt jätte bra, men den var full av "hoppa till scener".

Idag har vi bara gått runt och kollat på fotboll på sportfältet och så kollade jag på Johannas match som dom tyvärr förlorade.

Och nu sitter jag här och äter godis.. haha fetto

Bada med johanna?

Nu har jag "gillat" hundrafemtiomillioner grupper på fb, ätit fyra melonbitar och kommit överens med Johanna om att vi ska åka och bada. Ska prata med Mor min angående skjuts och även kolla temperaturen, när jag kollar ut så ser det jäääätte kallt ut men det är väl inte sant som vanligt. haha jag brukar jämt kolla ut och tänka "åh va varmt det är ute, nu ska jag ut och sola" Så har jag bytt om, och allting så kommer jag ut och inser att det blåser och är monligt. Så bäst att kolla först nu då.

Så vi hörs senare ikväll :)

BEN&JERRYS GLASS

JAG VANN PRECIS EN GRATIS BEN&JERRY'S GLASS!!!!!! Den ni, inte därför jag skulle blogga egentligen men eftersom den förgyllde min dag rätt mycket så mååste jag berätta för er ju! :D

Så här är det, jag gick in på Ben&Jerry's hemsida för några dagar sen för att kolla upp vad en smak innehöll. Så hade de en "dagens fråga", den var rätt lätt. Det var vilken kemiskbeteckning Koldioxid har, dock vann jag inte utan gick in igen och tävlade. Dock hade jag ingen aning om frågan så jag chansade, så såg jag det här mailet nyss.. UNDERBART!!!!

Ni anar inte min glädje! haha jag är i alla fall hemma nu, och snart kommer det komma ett inlägg på usabloggen om hur det gick på ambassaden.

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: ehm, inte hänt så mycket så kanske donken ;)
Dagens planer: åka bil, sitta på hotell, äta mat, gå runt, sitta på hotell
Dagens mat: mcfeast
Dagens kläder: behöver jag ens svara på det? ;)
Dagens smink: inget
Dagens frisyr: nu, nytvättat. tidigare, skitigt
Dagens bästa: Min och Martins konversation om flottvik :D
Dagens sämsta: allt bil åkande
Dagens låt: Mötley Crüe - Sick Love song


Hotell

Nu är jag framme i Stockholm, vi bor på hotellet vid Arlanda. Samma hotell som vi ska sova på natten innan jag åker faktiskt. Rätt mysigt är det. Mor&Far har slagit på tv'n och jag utnyttjar hotellets internet. Något säger mig att kvällen kan bli seg, men vad vet jag? Ska i alla fall duscha det är ju en sak som är säker. Sen kanske jag kollar lite Desperate Housewives också, sen har jag ju massa andra filmer också. Så får se, annars kan ju någon snäll själ komma hit och leka med mig! :)

På tv'n pratar dom om hur flugor flyger och att med hjälp av att studera dom så kan man bygga jätte små flygplan, vad vi nu ska med dom till. Det är ju inte så att man får plats med något, och det som får plats är faktiskt inte så jobbigt att bära på.. haha

nej nu tänker jag duscha, eller om ett tag i alla fall. Ska nog lägga mig ner på sängen ett tag

Stockholm today.

Godmorgon bloggen

Jag blev väckt för någon timme sen av mamma, hon berättade att de bokat hotell och att vi skulle till Stockholm redan idag.. Jag som hade planer för dagen, känns taskigt att ställa in. Men sånt är livet. Ska ladda Ipoden, lägga in nya filmer kanske, ladda datorn och telefonen till max. Sen är jag redo för en tre timmars bilresa, kanske blir en bok också!

Har kollat alla visumpapper som måste med till Ambassaden imorgon, och herregud vad mycket papper och sånt man ska ha med sig. Men pratade med Johanna nyss och hon sa att det inte var något att oroa sig för! :)

Så nu ska jag gå och äta mat innan jag svälter, hur skulle det se ut liksom?

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: johannas match mot kanada
Dagens planer: dalecarlia
Dagens mat: hamburgare (INTE donken!)
Dagens kläder: shorts och linne. fast det visste ni väl redan..
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens bästa: att det blev så bra som det blev ;)
Dagens sämsta: regnet -.-
Dagens låt: Taio Cruz - Dynamite


Dalecarlia Cup

Hejsan.

Igår kväll åkte jag till Tara, tanken var egentligen bara att kolla vilka lag som spelade när under Dalecarlia och ifall vi ville se några och samt se någon film. Men det blev att jag sov kvar då vi skulle in till stan idag. Så inget uppdaterande igår som ni kanske märkte, och idag har det varit dåligt. För imorse åkte vi in då (eller ja, vid 1) och kollade på Johannas match, de mötte Kanada och de vann faktiskt med 3-0 (johannas lag alltså). Sen hade Tara en match som hon ville se så vi kollade på den, dock började det spöregna och det slutade inte heller. Jag jämförde det med att stå i en dusch med kläderna på, för ungefär så kändes det. Johanna kom också. Så vi gick runt lite och kollade, och jag åt mat. Jag hade planerat en Kupolen sväng också men så blev det ju såklart inte.

Runt 6 skulle Johanna äta så vi följde med dit, jag fick låna torra kläder medans hon åt. Sen började hon förbereda sig för deras sista match idag så jag och Tara åkte hem. Så här sitter jag, det har åskat hela dagen så möjlighet till att sitta vid datorn (eller i alla fall på internet) har inte funnits. Jag, mamma och pappa har precis kollat på förra veckans Lost-avsnitt. Det kommer ju ett nytt imorgon, det är ju faktiskt bara tre avsnitt kvar om jag förstod det rätt. Rätt bra planerat av Lost och TV4 då de passade in avsnitten så att jag PRECIS skulle hinna se klart hela sista säsongen. Me likes.

Sola

Nu har jag precis varit och solat lite, gud vad det är skönt med sommar. Förresten så blev det American History X igår, sjukt bra film men så galet sorglig. Man blir verkligen berörd. Har ni inte sett den, se den. Har ni sett den, se den igen!!

Tänkte duscha NU! haha jag har inte orkat innan och eftersom jag skulle sola så tänkte jag att då kan jag lika gärna göra det efteråt.. Så nu duschen, ;)

puss♥

Förkyyld

Godmorgon :)

Usch vaknade upp av att inte kunna andas för att jag var så täppt i näsan (jag andas bara med näsan). Letade efter näsdroppar men såklart så fanns dom inte där när man behövde dom, jag letade alltså bara på bordet bredvid. Mer orkade jag inte. Så jag la kuddarna på varandra och somnade om. Kul om jag skulle bli sjuk..

Idag ska vi säga hejdå till mammas kompis som åker hem till Småland igen och jag ska nog till Tara och kolla när folk spelar på Dalecarlia, vi ska dit en sväng och kolla. Och på torsdag åker jag till Ambassaden i Stockholm. Ska bli så skönt att bli klar med det för då är ALLTING fixat, bara att vänta på den 10 augusti, eller ja jag måste ju packa och säga hejdå till alla men ja.

Ja men nu ska jag duscha tror jag, usch har aldrig känt mig skabbigare tror jag, eller möjligtvis morgonen efter att jag sov på campingen under peace&love. DET var nog värre!

Filmtime

Nu blir det film, har inte riktigt bestämt mig om jag ska se The curious case of benjamin button eller om jag ska se american history x. Har inte sett någon av dom, jo början på båda. Så jag är rätt sugen på att se båda, mest American history x, men jag är så rädd för att den ska va jätte hemsk (vilket alla säger att den är) och då vill jag inte se den själv. Och alla gånger jag försökt se Benjamin button så har jag tröttnat, så jag vet inte.


godnatt på er♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: att jag doppade mig FÖRST idag.
Dagens planer: bada och slappa
Dagens mat: vindolmar ♥
Dagens kläder: shorts och linne. again men tro det eller ej, jag varierar faktiskt ;)
Dagens smink: no make up
Dagens frisyr: nybadat
Dagens bästa: att bada med mina kära vänner
Dagens sämsta: att jag är på så dåligt humör.
Dagens låt: Taio Cruz - Dynamite


sneakpeek

liten tjuvtitt på en design jag precis gjorde, får se om det blir den dock :)

ny design till USAbloggen

Nu har min usablogg äntligen fått en ny design, eller i alla fall header. Bakgrunden ska väl fixas lite senare när simon har tid. Men nu ska jag börja med en ny till den här bloggen också! :)

Avatar och åska

Så mycket uppdatering blev det, men det började faktiskt spöregna/åska här så.. haha men nu har det slutat. Gick och kollade på lite Avatar med pappa, men eftersom jag redan sett den två gånger så var den inte sååå rolig att se igen. Den är ju så lång. Så jag satte mig och läste en bok vi fick om usa och amerikaner från Explorius.

Men nu sitter jag här igen, har inte så mycket att säga. Jag är galet trött men kan inte sova, så typiskt. Ska väl försöka hitta någon rolig film eller bra tv program som jag koan kolla på. Kom med tips!!

Bad i masenbadet

Nu har jag precis kommit hem från Masenbadet. Gina smsade imorse (eller ja runt 12-12.30 när jag precis vaknat) och sa åt mig att åka dit, så jag åt lite frukost och packade väskan. Det var anna och gina där, de hade redan badat så vi la oss och solade lite. För hampus, sebbe och carl skulle komma "snart", så vi låg och väntade på dom. Ca 2 timmar senare var dom fortfarande "snart framme" så vi gick och bada ändå. Vi hann doppa oss två gånger innan dom ens kom. Jaja, så vi badade lite och JAG tycket att det var varmt och skönt i vattnet. Tills jag legat där ett tag, men det var väl något helt annat. Jag blev i alla fall jätte trött och jätte hungrig så jag ringde pappa. Så nu är jag mätt och belåten. Sak väl bara slappa resten av dagen tror jag, så uppdateringar ska jag försöka hinna med. :)

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Jag kör dagens på en gång så glömmer jag det inte ;)

Dagens händelse: Att kolla när bror spelade xbox, så roligt har jag haft så att det får bli dagens händelse.
Dagens planer: Vakna, åka hem och nu blir det snart till Amanda
Dagens mat: Paella
Dagens kläder: jeansshorts, tröja (någon som är förvånad?)
Dagens smink: gårdagens
Dagens frisyr: konstigt
Dagens bästa: att johanna kom över till Kalle :)
Dagens sämsta: den muntra moder man har ;)
Dagens låt: Rasmus Seebach - Natteravn


Paella

Godmorgon eller något.

Nu är jag hemma igen efter en .. händelserik kväll kan vi väl kalla det. Åkte till Johanna, eller ah hennes systers lägenhet eftersom hon är kattvakt åt hennes systers katter. Så fixa vi lite och satt vid datorn, när vi var klara runt 9-10 så drog vi till Nirre där det var massa folk. Johanna ringde Kalle och jag drog till honom och slagga. Så vaknade jag där runt 11, så gick jag upp och gosade med hundarna. Jag och Kalle bestämde oss för att köpa pizza&cola till frukost och Johanna kom och mötte oss vid G-son. Så gick vi hem igen och åt mat och sen skulle Kalle spela Xbox så det underhöll vi oss med till mamma kom och hämta mig.

Snart blir det Paella här, huur gott som helst och efter det har jag faktiskt inga planer. Vill hitta på nå, men får väl se hur det blir. :)

jag på Mallorca förra året, där äter jag paella! :)

100709

Jag slapp följa med till Sundborn, så nu har jag precis ätit frukost och lyssnar på musik. Funderar på att ta på mig bikinin, smörja in mig med kokosolja och lägga mig på gården och sola! Men det blåser och solen går i moln typ hela tiden.. Så jag vet inte om jag orkar. Dessutom så känns det skönare att bara lägga sig och kolla på film eller något.

Måste även fylla på min mobil, för jag har verkligen inga pengar kvar och det är två veckor tills lön. Men jag kanske klarar mig? Or? haha.

nyvaken med skitigt hår.. ;)

Nej men nu ska jag väl hitta på något att göra!

Morning sunshines

Godmorgon älsklingar :)

Har precis vaknat och ska väl snart upp och äta frukost. Ser ut att vara fint väder ute, förutom att det blåser lite så jag kanske lägger mig och solar lite senare. Mamma sa något om att åka till Sundborn och äta, men får se om jag orkar och Johanna vill ha sovsällskap idag. Hon är kattvakt åt sin syster helt ensam, och hon är rädd för katter. Så det är stabilt ;) Nej men så vi kanske hittar på något bus. Får se!

Imorgon har jag exakt en månad kvar i Sverige och jag vill verkligen hinna träffa alla mina vänner. Men det är svårt och jag hoppas att ni förstår det också. Jag har väldigt mycket att göra och det är mycket att tänka på. Men jag ska verkligen göra mitt bästa för att försöka träffa er. Men förvänta er inte att jag kommer kunna träffa er mycket, men jag ska försöka vara med alla MINST en gång innan jag åker. :)

DAGENS

ännu en sen dagens, men så kan det gå när man kollar på film

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: att jag träffade Bea på läkarhuset
Dagens planer: ta spruta.
Dagens mat: En paj som mamma gjorde
Dagens kläder: min nya tröja och jeans shorts
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: skitigt
Dagens bästa: att det gick fort på läkarhuset
Dagens sämsta: sprutan
Dagens låt: Mötley Crüe - Beauty


cleaning out my closet

Nu har jag tagit tummen ur röven och slängt ut ALLA kläder ur garderoben, förutom typ klänningar och sånt jag vet att jag absolut inte kommer slänga. Och sorterat såklart. Men jag är för mesig för att ha en spara och kasta hög, så det blev en spara och kanske hög. Hehe, men jag ska alldeles strax kolla igenom "kanske-högen". Kommer bli jobbigt, men värt det. Jag måste!

Mammas typ bästa kompis eller något är här på besök, hon är faktiskt rolig. Så snart ska vi visa bilder på min värdfamilj och sånt och kolla på kartor. Så jag ska väl fixa klart med garderoben så återkommer jag ;)

Gårdagen @ Gina

Tänkte berätta om gårdagen.

Jag åkte hem till Gina där hon, Anna, Mia och Linnea redan satt i hennes husvagn. Vi pratade lite och sen gick vi till hennes veranda och spelade TP Disney. Linnea fuskade eftersom hon fick alla lätta frågor JÄMT oavsett om det var dom svåra eller lätta korten. Eller fuska kanske man inte kan kalla det, men hon hade nog någon deal med spelet. Ginas pappa kom och avbröt oss och sa att han tänkte laga lite Langos till oss! Kärlek på det, huuur goda som helst. Så det gjorde faktiskt ingenting att han störde lite. Undertiden som vi åt så gick "Not another teen movie" på tv, så vi kollade på den genom verandaglaset. :) Vi gick och köpte Ben&Jerry's, dom dyraste jag någonsin köpt 61 kr kostade dom.. Rena rånet då det inte ens fanns goda smaker kvar.. Köpte en Phish food i alla fall. Så gick vi tillbaka, la glassen i frysen och gina bakade kladdkaka medans vi andra kollade klart på filmen. När hon bakat klart så satte vi oss på verandan igen och åt kladdkaka och spelade på deras enormt coola flipperspel. JAG ÄR SÅ FASCINERAD!! Jag har ALDRIG spelat på ett riktigt flipperspel någonsin förut, och åh.. Haha jag kan inte förklara min .. shit jag har inte ens ett ord för det.. fascination får duga.. ;)

Jaja, när vi lekt klart med det så gick vi in i husvagnen med våra glassar och kollade på Percy Jackson, den var faktiskt bra och jag blev jätte fascinerad (IGEN!!) av alla grekiskagudar shit, och Linnea associerade allting till Herkules, så jag vart tvungen att se den idag.. Haha vilket gav mig flashbacks så fort jag såg en gud som varit med i filmen igår. Det var typ "ÅÅÅh det va ju han, han var ju med i filmen igår". I alla fall, back on track, efter filmen så cyklade Anna och Mia hem och jag Linnea och Gina kollade på Det regnar köttbullar. Tihi. Vid halv 4 kom dock pappa och hämtade mig..

På tal om herkules igen, så älskar jag humorn i filmen. Totalt på min nivå. Jag vet inte om humorn är otroligt bra, eller om det är jag som har dålig humor. Men bra är den i alla fall.

driftaway

Look inside the mirror
But I don't know who I see
Smoke another cigarette
A smile holds back the tears
These contraditions
Seem to be the story of my life
A simple man with memories
Of those long lost golden days
I close my eyes and slowly driftaway
Mistakes I've made remind me
Of the roads I shouldn't choose
It never comes that easy
When you've nuthin left to lose
I can't see the answers
Tell me why am I so blind
A tired man, I'll make the best
Of another lonely day
I close my eyes and slowly driftaway

Mattias, sprutor, bio

Hejsanhoppsan, nu har jag varit och tagit spruta vilket inte var så mysigt. Det gjorde faktiskt riktigt ont den här gången, sved och spände och gör även lite ont nu efteråt också. Dock fick jag välja plåster ;) I väntrummet träffade jag söta Bea som också skulle vaccinera sig. Tihi.



Snart ska jag in till Borlänge igen, för vi ska köpa biljetter till Eclipse. Så ja nu ska jag prata med mamma om hon vill köra igen.

Förresten idag när vi var på Kupolen innan min spruta så satt Mattiaz och hans mamma utanför (ni vet han från ullared, bögen om man nu får säga så. Men jag säger det i en positiv mening så det är inget taskigt :D) Det var lite coolt! ;)
Jag: mamma det är han Mattias och hans mamma från ullared.
Hon: oj det missade jag , måste kolla när vi går ut sen!!




Men nu lär jag väl gå, vi skulle tydligen till bion om en halvtimme (tar 20 min för mig att åka in) och jag lär prata med mamma och äta. Hon kommer inte vilja köra.

INTERNET IGEN

Äntligen fungerar internet igen. Jag har typ avlidit här med mitt snabba mobila bredband. Som jag kom på att det hette, skrev fel igår. I alla fall så har jag varit och jobbat idag, och så solade jag lite också. Jätte skönt, jag ÄLSKAR vädret och årets sommar. Den är AWESOME!

Snart ska jag åka till Gina på tjejkväll, ska bli kul, dock har jag ingen koll på något förutom att jag ska ha sallad med mig. Så det visar sig vad dom har för planer. haha

men nu ska jag åka :D vi hörs babes!

DAGENS

Dagens händelse: när jag och Helena skulle pressa sopor :p
Dagens planer: Jobbajobbajobba
Dagens mat: chickenwrap
Dagens kläder: jobbkläder
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens bästa: att det fanns waste-fika (a)
Dagens sämsta: att jag slösar så mycket pengar..
Dagens låt: Crashdiet - Generation Wild


woho för internet

Hejsan, internet har legat nere hela dagen, vilket det fortfarande gör.. Så jag sitter på trådlöstbredband som just nu har hastigheten3,7 kb/s.. WOHO! Superspeed.

Jaja, jag har i alla fall shoppat lite och jobbat idag. Jobbade 17-22 och fick min halvtimmes rast kl 18.. Så ja haha men jag har haft roligt ändå. Fick stå i ettan hela dagen och när det inte kom bilar så har jag städat toaletter och pressat sopor. Not so fun, och när jag och Matilda kollade till Uteserveringen så blev det ännu roligare. Det var helt överfullt med sopor och skräp i tackstationen. Så det var bara att börja städa.. haha

Jaja, innan jobbet så var jag och mamma till banken för att fixa ny internet kod så att jag kan kolla mitt kort och det ifrån datorn. Sen fick vi lite tid över då banken besöket tog kanske 10 min max. Så vi gick till H&M. Jag hittade lite kläder, en tröja och bh&trosor.

Grå tröja med puffärmar - 79.50 rea: 30 :-
Bh - 129 :-
Trosor - 79.50 :-

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: har ju inte hänt ett skit idag, men öhm jobbet kanske
Dagens planer: jobba -.-
Dagens mat: Kyckling
Dagens kläder: jobbkläder
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: uppsatt och skitigt
Dagens bästa: att allt löste sig
Dagens sämsta: att jag är så trött
Dagens låt: Shinedown - Second chance

ännu en grunelåt, har fan en hel spellista nu med bra låtar jag fått av honom!

100705

Nu har jag precis varit och jobbat och jag är helt slut i kroppen. Kl 9 imorse samlades vi i borlänge för att slutföra vårat sista pass med peace&love. Jag var dock bara med till halv elva då min buss till jobbet gick. Så mamma och pappa jobbade klart åt mig. Snällt av dom ju!

Ikväll vet jag inte vad som händer, men jag ska i alla fall kolla på Lost som jag missade i Onsdags eftersom det var P&L. Jag är så tråkig på sommarlovet för jag har aldrig något roligt att berätta. Men jag kanske ska ringa typ Cornelia eller nåt och höra om hon vill göra något med mig :)

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: tanten på donken som absolut skulle ha en sundae med smarties, och hon ville absolut inte ha en mcflurry även om det är precis samma glass.. Utan Sundae skulle det vara -.-
Dagens planer: jobba -.-
Dagens mat: Mcfeast
Dagens kläder: jobbkläderna
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens bästa: att jag kunnat ligga i sängen och slappat sen jag kom hem
Dagens sämsta: att jag knappt sovit något och jobbat asmycket,
Dagens låt: Stone sour - zzyzx Rd

awesome låt som grune skickade!

Död i fötterna

Nu är jag hemma igen, usch jag somnade runt 4 igår och skulle upp vid åtta igen. INTE roligt, och jag har jobbat mellan 10-19 idag. Långdag, men så är det. Nu värker fötterna och jag tänkte gå och basta lite! Imorgon har jag sista Peace&loe passet. Men dock så jobbar jag på donken då.. så nu är det akut att få bort tiden.. Så det visar sig hur det går.

Nu tänkte jag strax duscha och basta lite.. Ska bli galet skönt. Och jag har noll saker att skriva om. så jag återkommer väl när jag har något vettigt att säga.

DAGENS/NATTENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: Att vi hängde med Simon Cruz och hans kompisar.
Dagens planer: P&L ffs
Dagens mat: baguette
Dagens kläder: shorts och linne, som vanligt den här veckan
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: nytvättat
Dagens bästa: Simon Cruz ?
Dagens sämsta: Att vi missade den "Hemliga gästen" som jay-z hade med sig
Dagens låt: Crashdiet - It's a miracle

enda låten som jag kunde med dom, så hann dom inte spela den.. men dom andra låtarna var ju också grymma :)

Crashdiet

OMG!

hemma från P&L sista dagen. Sorgligt. Vid halv fyra idag åkte jag in och mötte simon för att gå på Crashdiet. Puss på dom, haha fett bra ju! :) Sen gick jag och mötte johanna, och så kollade vi när Haven spelade på Campingen. Inget nytt precis, men vi är snälla vänner faktiskt. ;) Så gick vi till Johanna och åt lite mat för att sedan gå till campingen och lämna grejer.

Så blev det Johnossi men det var så galet med folk så vi lyssnade inte så länge utan gick till Campingen istället. Sen mötte vi mamma som kom med mat till mig, och vi träffade lite Göteborgare som försökte sno min mat.. haha vi tänkte gå och möta Madde på området men jag fick ju tydligen inte ha mat med mig in så vi satte oss på PEACE&LOVE texten och åt macka och pratade med värmlänningar. När vi var klara så var Mando Diao nästan klara så vi gick vidare. Träffade massa folk, stod i Puss-rutor och annat skoj.

SEN träffade vi på sångaren i Crashdiet, Simon. Så vi pratade lite med honom, och tog kort med honom. De skulle se John Fogerty så hans kompis (egentligen jobbade han väl med något) bad oss hänga på dom. Så det gjorde vi. Jag försökte övertala att jag var hans idol men det var tydligen tvärt om. Och GUD va han är snygg. :O Ge mig liksom. Vi lyssnade lite, och pratade med honom och hans snälla kompis. Fick en puss av honom också! Så såg vi senare att han hade en pussbiljett (ni vet lilla flärpen man håller i på 33cl burkarna när man ska öppna dom) Så vi berättade för denna oallämbildade människa vad en pussbiljett var. Vilket slutade med att vi båda fick oss ett strul. Men vi var ju lite försmå så han sa att det nog var bäst om vi gick! haha så ja vi ställde oss vid Jay-Z scenen som var FULLPROPPAD. Vi lyssnade på ett par låtar sen gick vi. Det blev lite bus innan vi gick tillbaka till Campingen för att hämta våra grejer. Men det var rätt mäktigt att se honom även om jag inte är såååå intresserad av honom. haha

snyggt att jag garvar -.-

nej nu lär jag sova, ska upp halv 9 imorgon.

Peace&love fridaaay

Godmorgon! 

Nu har jag tid att blogga lite faktiskt. Igår var roligt, för det mesta. Jag mötte upp madde på stan och vi hämtade ut hennes band, efter det åkte vi till mig åt mat och satt vid datorn (nej jag orkade inte blogga om allt när hon satt här för det är osocialt). I alla fall, så åkte vi in till när Billy Talent spelade. Det var awesome även om man kanske inte kunde deras låtar (förutom fallen leaves såklart!) men dom var grymma. Sen gick vi tlll Lily Allen, inte så roligt att kolla på då hon var rätt tråkig live, men hennes musik är väl bra. Inte så insatt där heller. Så vi gick vidare. Johanna badade i en barnpol, vi fick dalahäst tatueringar och krama mig tatueringar. Så fick vi massa kort som det stod Ska vi... ? så fick man fylla i vad man ville att det skulle stå. ASKUL! :) Tihi, fler såna kort tack! Vi gick och såg donkeyboy, men vi gick igen. Haha men dom var också awesome.

Vi träffade Gina, och hon gick med oss och hon hade sin fotboll med sig. Hon har en festivalboll som hon ber alla skriva på, så den var full med massa namn och sånt. UNDERBART. Haha, i alla fall så gick vi till något tält om bredband, om jag fattade det rätt. Jag fick en frisbee och vi fick vänner. Haha dom skrev och ritade på min frisbee, och så hade en av dom ett sår på armen eftersom han åkt longboard, så visade jag mitt coola donken ärr, och då ritade han runt om det och sa att det var en tupp, det vart väldigt likt i alla fall. Vi gick vidare, fick pengar av mamma och så mötte vi upp Johanna, Anna och Mia. Vi gick till American Take Away och jag köpte en barnpizza. Sen stack jag och Johanna till hennes syster och sen till Campingen. Där hängde vi resten av kvällen. Mankinikillen <3 haha

tuppen, uppochner dock. men ser ni? ;)

bollen!

min frisbee, där på högerkanten har Kung Henry signat! haha han är cool!

min minipizza, som man förövrigt blev väldigt mätt på.

jo förresten när vi var påväg till hennes kille så gick det två män bakom oss och den ena sjöng "somliga går med trasiga skor" och då sa jag "men du har ju inga skor alls!" och så började vi prata med dom och dom var från stockholm och så pratade vi om vad johanna tyckte om stockholmare osv. Haha så frågade jag varför ena killen hade ett grått band, och då lät det såhär:
han - jag ska råka spela imorgon
vi - va? med vilka?
han - crashdiet.
vi - VA?! seriöst? nej nu ljuger du.
han - nej det gör jag inte alls.
vi - men dom är ju asgrymma, dock vet mina kompisar inte vilka det är.. men jag gillar dom.
han- dom?.. haha jag är ju med.
vi - ja men ni är asbra då! :P men vad spelar dudå?
han - trummor!
vi - men fan vi lär ju ta kort med dig då!! :D
han - ja gör det ni!




sen frågade folk varför vi tog kort med honom och då sa vi varför och då vart det ett jävla liv på alla, haha då skulle alla ta kort med honom.

Sen var det dags att åka hem, så mer än så har jag inte att berätta ;) men det var en awesomekväll ända tills en viss jävla idiot förstörde allting... ! Men det löste sig tror jag.

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: Natten innan jag gick och la mig.
Dagens planer: fotboll och P&L
Dagens mat: ett par pizzabitar
Dagens kläder: samma gamla skabbkläder som igår eftersom jag sov på campingen
Dagens smink: gårdagens mascara
Dagens frisyr: nyklippt
Dagens bästa: mycket bra har hänt! ;)
Dagens sämsta: något som jag är jävligt irriterad på, som har med en annan sak att göra
Dagens låt: jag passar, jag måste faktiskt sova.. kan inte komma på någon nu

nyklippt&peaceandlove bilder

Nu blir det att ladda upp bilder! :) har precis kommit hem, orkade inte vara kvar. Blev så galet hungrig, mina matvanor sket sig lite idag, åt två pizzabitar vid 4 ungefär, och två nu.. Så ja haha

Herregud, jag är världens segaste, jag har suttit i över en timme sen jag skrev sist. Men nu ligger bilderna på datorn, så nu blir det att laddaupp!

ben&jerry's tältet hade lite tävlingar då man kunde vinna glass.

och janina vann

fast det gjorde ju jag också ;) Emma med.

sådär sov jag hela natten då, det var faktiskt helt okej, dock sov jag bara 4 timmar.

Jaja, nu lär jag sova eftersom jag jobbar 09.00 imorgon. Det sög ganska mycket faktiskt. Justja, en bild på min nya frisyr kanske?


såhär kanske min nästa frisyr kommer se ut, jag är jävligt sugen i alla fall.

för er som inte fattar eller ser, så har jag tagit bort ALLT utom mitt uppklippta hår och satt det i en snodd bak på huvudet. Så alltså är jag sugen på att klippa såhär kort i en liknande frisyr dock mer uppklippt då!

Godnatt påer

RSS 2.0