första doppet!

så himla fin dag igen, anna smsade och undrade om jag ville hänga på och bada. Så vi åkte till Haganäs och var där i ca en timme. Doppade dock inget mer än benen, hehe. Runt tre skulle min bror åka hem så vi bestämde att vi skulle träffas på Burger King för att äta osv. För min andra bror skulle egentligen jobbat. Men så gjorde han inte det och vi åkte hem till Anna istället. Låg och solade tills Mia kom hem (hennes syster). Då åt vi mat och kollade på Bröllopsduellen.

Mia vart också lite sugen på att bada så vi två åkte tillbaka dit haha. Fast den här gången doppade jag mig faktiskt. Med andra ord, årets första dopp! Åh va stolt jag känner mig, haha!


imorgon har vi kartkunskapsprov, och jag kan absolut ingenting!!! Så det blir att plugga som en galning nu haha! Men liksom vilken människa vet världens huvudstäder? :s haha inte jag i alla fall!

puss&kram

underbar dag!

hej igen.

jag älskar dagens väder, låg ute sammanlagt 1h 40 min idag. Hade lätt kunnat ligga ute lite till men jag var tvungen att byta om osv. Eftersom vi skulle hem till min kompis familj och äta. Sjukt god mat, lite cypern inspiererat med grillspett, klyftpotatis, tzatsiki och grekisksallad! Spelade lite fotboll med bröderna, Tara, Madde och hundarna. Haha jag känner verkligen hur mina fotbolls skills har försvunnit, om jag nu haft några över huvudtaget. haha! Undrar hur det kommer gå i sommar med fotbollskonfirmanderna? Får träna upp mig lite.

Blev inget Maria ikväll, så det blev hem och sitta vid datorn. Kom precis på att jag har kartkunskap tills på måndag i Seterra, och jag kan ingenting. Så nu har jag laddat ner seterra så att jag kan öva lite.. Påtal om SO, jag fick MVG i samhällskunskap!!!!!!!!! :) fattar ni hur glad jag blev eller? Helt sjukt! Kommer alltså ha minst tre MVG när jag går ut, i Finska, Engelska och samhällskunskap! =D

Fixade klart mitt löshår idag, och provade det tillsammans med min avslutningsklänning och den blommiga klänningen som jag köpte på H&M för några månader sen.
såhär blev det:


avslutnings-outfit


Klänningen från H&M

nej asså nu måste jag plugga!
puss&kram

SOL!

helt galet fint väder idag!

funderar på att gå ut ett litet tag och sola på studsmattan. Skulle egentligen åkt till Kupolen med Maria idag, men eftersom det är så jäkla fint väder så blir det i veckan istället. :)

senare idag ska vi åka till min kompis familj och äta middag, tillsammans med hennes familj, våra bröder (lååång historia), och en av brödernas flickvän med familj. :) Ska bli sjukt mysigt för jag har inte träffat någon av dom på jätte länge!

Kanske blir att sova i marias stuga ikväll, får se hur det blir. Men det skulle va så jäkla kul!

vet ni vad som låg i min postlåda igår? :)
jo, mina clips till hårförlängningen, jeansjacka, jeans, bikini och ett tublinne! Alla kläder från H&M.


Tublinne - H&M


Jeans - H&M


Jeansjacka, denimblå - H&M


bandeaubikini - H&M


Bikinitrosa - H&M


Nej seriöst, nu ska jag ut och sooolaa!!

Puss&kram

..

ååååååååååååh kuuul!!!!

jag skulle ju beställa piercingarna, och jag var inte beredd på att mamma inte skulle kunna hennes login, och hon sa åt mig att ta det några minuter innan. Och då gör jag ju det, men nej då har jag väntat förlänge. Så blir hon skit sur, åååååååh. Aja blev inga piercingar..

jaja nu ska jag väl fortsätta lyssna på mamma som står och skriker.. haha

puss&kram

DCE avslutning

hejsan! nu har jag precis kommit hem från våran avslutning med laget. Det var riktigt mysigt, alla skulle ha något att bjuda på och egen dricka. Sen hade vi frågesport angående cheerleading och kollade på stockholms DM 2009.
Vi hade beställt overaller som vi fick, ska visa bilder :)

idag har jag haft två lektioner, för sedan hade vi spelningar och sånt. hade egentligen skoljoggen idag, då ska alla nior springa ca 4 km och klassen med bäst medeltid får sovmorgon. Men vår klass sket i det totalt hehe. Fast jag tror det var några som sprang i alla fall. Åkte och pratade med dom på Burger King runt två, eftersom det blivit fel när jag fick min lön.. Sen köpte jag en piercing på dollar store hehe, för 40 kronor. Ska nog även beställa två "paket" med piercingar från Tradera om en timme :)


Piercing, dollarstore - 40 kr


trycket på ryggen


tryck på framsidan


the jacket :)


baksidan :)


Laget, vi ville göra ett litet bygg innan vi slutade för terminen :)

nu ska jag snart beställa mina piercingar :) kommer bilder sen när jag fått dom :)

puss&kram

balköp

nu sitter jag äntligen på min stationära dator! så nu ska ni få lite bilder.


örhängen till balen 169 kr


kuvertväska kosta tvåhundra nånting ;)

det var väl dom bilderna jag hade just nu hehe :)

har varit hos emma idag och provat frisyrer, sen är jag helt klar med läxorna också och det känns underbart!
blir att duscha strax!

puss&kram

sola

hej alla!

cornelia och felicia kom till mig igår och sov över! var riktigt roligt, har inte träffat dom på super länge! Vi sjöng singstar och hade allmänt roligt hehe. Fler sådana kvällar vill jag ha.

Idag har jag legat lite i solen och stekt, men jag har så dåligt tålamod så om jag inte blir brun på en gång så får det lika gärna va haha. Nu har älskling satt sig på bussen mot mig och jag har lovat att möta honom på cykel, så jag lär väl börja cykla snart, så det blir ett kort inlägg nu.

Har inte hunnit sätta mig på den stationära datorn så jag har inte kunnat lägga in bilder. Men ska försöka göra det idag.

men nu ska jag börja cykla!


Miley Cyrus - The Climb 

puss&kram

090523

nu har jag varit väldigt inaktiv här känner jag.. förlåt för det..

Totalt den här veckan så har jag varit på kupolen 3 dagar, börjar bli lite tråkigt nu.. hehe
Så som omväxling åkte jag och mamma till falun idag och jag köpte en kuvertväska till balen! ett par örhängen som jag ska ha då också och även mer hårfärg. Bilder kommer jag lovar.

Nu är jag inte gulhårig längre, utan blond! Jippie, men knarkning av silvershampo och blondspray väntar! hehe
Hårfärgen måste ju matcha löshåret ;)

Funderar på att gå ut och lägga mig i solen ett tag, och kanske klippa gräset som jag så snällt lovade pappa att göra när han åkte till finland. Jo det ska jag nog börja med, så mamma vill betala min Peace&love biljett. Cornelia kanske kommer hit och sover ikväll men det är inte bestämt än. Får se om hon dyker upp.

Vet ni vad jag precis kommit på? Att det är ca två veckor kvar av skolan.. det är helt sjukt vad tiden gått fort. Jag menar, om två veckor slutar jag grundskolan!! Herregud säger jag bara!

Nej det blir att gå ut nu så dom inte blir sura, och jag behöver lite sol. Vill inte vara vit som ett spöke på balen hehe.

Puss&kram

Ikea

hej alla :)

igår hade jag skit kul! var först till Emma och provade frisyrer, kom faktiskt på en :) får se om det blir den då. Sen bar det av till kupolen med mamma och äta på tacobar! Så gick vi till glitter och köpte en tiara och lite spännen med stenar på. Riktigt  fint! Fredrika och Caroline kom och gick med mig ett tag när mamma åkt till jobbet igen. Sjukt roligt! :)

Mamma kom och hämta mig vid 3, så åkte vi till Coop och handla, blev en blekning. Så nu har jag blekt håret, är lite gul haha, men ska fixa det med silvershampo snart.  hehe

Sen spenderade jag natten hos julia. Donken, max, moppe och cykel! Riktigt kul eftersom jag inte varit med henne på ett halvår..

Följde med mamma till Ikea idag! Blev en lampa och en rullgardin. hehe jag älskar ikea, man hittar alltid något som man vill ha.

Nu har jag äntligen beställt en bikini, jeans och en jeansjacka till sommaren! Ni får se när det kommer. Beställde även clips till min hårförlängning igår eftersom jag inte orkar ha microringar..
Sen ska jag nog köpa navelpiercingar från tradera hehe.. men nu ska jag gå, är sjukt trött!

puss&kram

ledig

godmorgon alla!

idag är jag ledig, skulle egentligen åkt till Finland igår igen, med mamma. Men jag sa till henne att jag verkligen inte orkade åka mer båt och att jag fortfarande kände mig sjuk. Så jag fick stanna hemma, och så gjorde även mamma. Men pappa ska fortfarande åka och han åker väl om ca en timme.

Tanken är att åka in till Kupolen när han åkt och så. Ska smsa Fredrika ifall hon skulle vilja komma hit. Annars vet jag inte  vad jag ska göra. Ska i alla fall leta efter en jeansjacka. Hittade en jätte fin igår, men den kostade 999 kr, och det vill inte mamma lägga ut på en jacka. Men hon sa att H&M hade två olika, så jag ska väl kolla om dom finns i butiken också eller bara på internet.

Har smittat ner älskling också när han var här i Söndags. Ajdå, så nu ligger han hemma och sjukar precis som jag gjorde för en vecka sen.. hehe förlåt!

Jag har ingen aning om vad jag ska ha för kläder på mig idag.. Helt tomt är det! Hittade påtal om ingenting en fin kuvertväska igår på Väskcentrum, men 399 kr känns lite väl mycket för en kvälls användning.

Ja, jag lär väl börja fixa mig, vi åker hemifrån kvart över. Så jag skriver mer ikväll

Puss&kram

kuvertväska och Miss Dior

funderar på att gå och äta frukost, har inte ätit något alls idag och jag vaknade kl 8.. haha somnade jätte tidigt igår, redan vid nio.. men jag måste bara fråga. Är det någon som vet vart man kan köpa en snygg kuvertväska? inte så jätte dyr, mellan 100-300 kr? behöver verkligen en till balen.. :) helst svart.

måste bara säga att jag fått en favoritreklam, den är så himla söt..

Miss Dior


puss&kram

Från finland

så, nu ska jag lägga in bilder :) är somsagt sjuk så jag har inte orkat sätta mig vid datorn, och därför har jag varit dålig på att uppdatera..

Åkte från skolan runt tolv på söndagen, stannade till vid ekolskorg där man fick äta eller köpa godis om man ville ha det. Köpte en veckorevyn och en kaffe. På båten åt vi buffé, sjöng karaoke och dansade. Sjukt roligt! Orkar inte gå in på detaljer eftersom jag är ganska trött.. haha
Har tyvärr ingen vettig bild att lägga in, haha men ni kan få en i alla fall!


mina älskade vänner!

På måndagen åt vi frukost på båten för att sedan åka till en skola i finland där vi skulle spela. Spelade två konserter och åt lunch. Sen var det dags att åka till hotellet. Vi bodde på Rivoli Jardin, ganska centralt! :) Delade rum med Mia och Aila! Vi fixade till oss och gick ner på stan. Träffade min kusin på hennes jobb, One Way som ligger i Stockmann gallerian. Köpte en tröja därifrån! Åt mat på Hesburger.


Måndagens outfit. Ailas kläder!


dagens köp,
t-shirt - one way


Tisdag,
Försov oss till frukosten med en halvtimme, hehe sedan till två skolor till och spela lite. Lunch på en av skolorna. På eftermiddagen var vi så hungriga att vi nästan sprang till donken haha. Gick runt lite på stan, hittade en jättefin klänning på Vila fast köpte den inte.

Mina kusiner ville träffa mig idag så jag och Mia gick till Esplanaden med dom och köpte glass. Mysmys! Sen följde vi och Aila med dom till Stockmann för vi skulle köpa en hudkräm med "färg i". Fungerar ungefär som en foundation men inte så täckande. Lumene Arctic Aqua heter den, sjukt bra om man inte orkar sminka sig men ändå vill ha något som jämnar ut hyn. Sa hejdå till dom och gick hemåt. Bestämde mig för att köpa klänningen, så vi gick till Vila först men då fanns inte den storleken kvar..

Kollade på House på kvällen och somnade direkt efter det. Haha sjukt trötta var vi.


Dagens köp, Lumene Arctic Aqua


Onsdag,
Sista dagen i finland, avslutade den med att packa in alla grejer i bussen, checka ut och sedan åka båt över till Svea Borg. Vi fick guida runt oss själva, med andra ord gå runt, slappa, äta osv. Köpte en silverring på torget i Helsingfors också.

När vi kommit tillbaka från svea borg så fick vi några timmars shopping. Hittade klänningen från Vila i storlek S och skyndade mig att köpa den! Köpte även en kofta från One Way. Mer än så hade jag inte råd med. Samlades vid bussen 16.30 igen för att sedan gå på båten igen. Blev mat, karaoke och dans igen. Haha fast min sång var inte så fin, eftersom jag blivit sjuk..


silverringen


jag och några från klassen på svea borg


solnedgången på båten


kofta - one way


känning - vila

puss&kram

HEMMA

nu är jag hemma igen! har varit en sjukt rolig resa. Shopping har det också blivit, ska berätta mer sen och visa bilder. Kan inte lägga in bilderna från kameran på min laptop, det är jätte konstigt.. Så när jag orkar sätta mig på den stationära så ska jag berätta om allt och lägga upp bilder! :)


blev förresten sjuk också, så nu ligger jag i min säng och sjukar..

puss&kram

finland

imorgon åker jag och min klass till Finland på klassresa! Ska bli sjukt kul och jag kommer skriva och lägga in bilder när jag kommer hem.

Igår var jag, Ida och Polly på caoz och sjöng. Läskligt, har aldrig sjungit själv, i mikrofon inför folk förut, så när jag skulle sjunga inför massa folk en hel vers så typ dog jag! Inte långt ifrån i alla fall. haha
Kanske kommer någon bild senare.
Älskling sov hos mig efter det, fast jag var så trött att jag somnade nästan på en gång.. hehe

Nu sitter jag och tänkte packa lite eftersom vi åker runt tolv imorgon.. hehe har jobbat idag, var ute i resturangen och torkade bord, sopa golv, tömde sopsäckarna osv.. inte så jätte roligt men.. haha

men nej nu har jag suttit här alldeles för länge, måste duscha och packa nu!

puss&kram vi hörs efter finland!

pic's

nu kommer det lite dagens outfit (måndagens), bilder på klasströjan&byxorna och även bilder när jag färgade håret! :)

Ja som sagt, färgade håret igår. Blev ljusa slingor, blev nöjd! Hade även öppen träning på Cheerleadingen, betyder alltså att vem som ville fick komma och kolla på sista träningen för säsongen. Sjukt kul, var även en fotograf där som tog en hel del kort hehe.

Idag var jag hos tandläkaren på morgonen, för hon hann inte klart i måndags.. gick bra i alla fall. Till skolan, på idrotten var det jag, mia, anna och lisa som hade lektionen. Haha det gick väl sådär eftersom vi fick lov att ha en kortare lektion idag.. så allt blev ganska stressigt. Efter idrotten slutade vi eftersom hela klassen ville gå och kolla på något på kupolens parkering. Sen blev det donken, har nog aldrig suttit så många runt ett bord förut. Vi var säkert runt 15 vid bordet. hehe sen vart det kupolen ett litet tag för att sedan dra hem till min bror. Ganska kortvarigt för sen skulle jag på sång, sista för terminen.. Hem till bror igen, kolla på ishockey, gosa med Sissla och Ninja, äta och sova lite. hehe, mamma kom och hämtade mig och berättade att jag skulle få en ny telefon på posten om några dagar! *jippiie*

nej nu ska jag lägga ut lite bilder.


gårdagens outfit.
linne - gina tricot
skor - skohuset
tröjan - gina tricot



klasströjan hehe


baksidan :)


byxorna


byxorna på



snygga emma fixar mitt hår!


efteråt, haha en lite halvgalen älskling i bakgrunden ;)

det var väl det :)
puss&kram

klackar..

åh har haft mina nya klackar på mig hela dagen idag, från halv åtta .. haha det gillade inte mina fötter! För det första var jag tvungen att lära mig gå i dom och sen satt dom stort så jag fick lov att spänna dom jätte hårt så jag fick märken och skavsår. Men sen gillar ju inte fötter att gå i högklackat en hel dag.. hehe
trodde jag skulle bli lite längre i alla fall, men inte, var fortfarande flera centimeter kortare än alla andra. Haha jag förstår inte hur jag lyckas..

Fick veta hur det gick på nationella provet i engelska. Fick en 8 (9 och 10 var MVG) och på en del fick jag ett poäng från MVG. Fattar ni hur irriterande det är? menmen..
Fick även klasströjorna idag. Ni får se kort på det och dagens outfit senare!

Var hos tandläkaren också, hon gjorde inte så mycket (det var tandhygienist) och hann inte klart så jag ska tillbaka på onsdag.. kvart i åtta dessutom.. jaja finns inte mycket mer att göra än att åka dit.

puss&kram

090503

hej, var med mamma på kupolen igår! såklart fick lite saker följa med hem :)
har haft dansuppvisning hela dagen idag, raggan! det gick bra. Sen vart det lunch på Burger King och så var det dags för baldansträning! haha bugg är inte min starka sida ..

har inte hänt så mycket mer haha men nu ska ni få se mina inköp! :)



Tshirt - Gina Tricot 99 kr  Linne - Gina Tricot 99 kr


tshirten!


skor - skohuset 279 kr eller något sånt


kärlek!


puss&kram

RSS 2.0