nails

Hej.

Träningen och maten gick super. Mellan maten och träningen (man ska ju vänta ett tag) så gick jag en snabbis på kupolen med Emma. Köpte två nagelack :)


det syns inte, men ena är lite rosa-metallic, eller ja den typ glittrar/glänser. och den andra är vit med glitter i! :)

När jag kom till Friskis och svettis så kommer helt plötsligt Anna, Mia och Lisa in till omklädningsrummet. Fast det ser inte jag, och nästa sekund så får jag en påse i ryggen.. Haha snacka om att jag blev rädd. Blev ingen lång träning, var så galet trött ändå. Sprang sammanlagt kanske 20 min, och sen lite mage, rygg och ben :) Helt slut!

Nu ska jag plugga datorkunskap, skulle ju visa att jag kunde vara källkritisk för att få VG. Och sen äter jag väl lite, sen packa och till Tara :)

Imorgon åker jag på läger, så det blir ingen uppdate förens på Söndag :) Heh

puss&kram

grekiskt

Godmorgon godmorgon!

sitter och äter frukost, ska strax fixa mig för at åka in till stan! Blir lite lunch med mamma,pappa och mammas typ kolegor eller något. Tsatziki blir det! :) gotttgott! Sen blir det att träna lite, ska bli skönt. Tror jag tar en timme jogging eller något, armarna värker efter gårdagen. Hehe så mycket armmuskler hade jag.. Ska fråga Johanni om hon vill springa med mig :D

om ungefär en timme måste jag börja gå för att inte missa bussen. Så jag borde ju hinna tycker man! Blir nog bara att borsta tänderna och klä på mig. Har inte använt smink på evigheter, eller det har jag ju i och för sig. Men inte när jag tex ska på stan. Så ganska duktig är jag ju! :)


Ja nej nu ska jag gå, så :)
puss&kram

emil ♥

godnatt då bloggen, kommer antagligen inte skriva mer. Ska kolla på lost och sova lite ;) Återkommer imorgon!
Tänkte avsluta dagen med min älskling! ♥


min babe är saknad, Jag älskar dig

puss&kram

091027

seriöst, världen är full av galet patetiska människor, finns 2 jag syftar på.. Hoppas verkligen att dom vet vilka dom är! Fast om dom läser min blogg vette fan, men jag sket i vilket faktiskt! Usch på vissa alltså. Haha!

Nej nu ska vi inte skita ner bloggen med massa snack om patetiska människor! Min är blogg är bättre än så! Tillskillnad.

aja, har varit på friskis med Mia (Anna och deras mamma var också med men dom gick på baspass) och gymmade lite, det är ju gratis hela veckan för 20- så varför inte passa på? :) Ska nog dit imorgon också! Fast antagligen själv då.. Men johanna ska sällskapa när jag ska sola! :)

Sitter och äter lite godis och några nya chips (nya och nya, mamma hade aldrig sett i alla fall, inte jag heller). Tänk er typ tacochips fast ihoprullade, typ Corners heter dom tror jag.. heh hittade tyvärr ingen bild att visa men ska ta en fin mobilbild på en ;)



there it is!

Jaa, nu ska jag i alla fall försöka avsluta och kolla på Lost istället. ;)

puss&kram

bloggtorka

har ingen blogglust nu, är trött och måste plugga.. Men ja, gårdagen hos Matilda var rolig! haha underbar! :)

Blev inge sola igår, så förhoppningsvis blir det av idag eller imorgon! :) Träna gjorde jag inte heller, men det ska jag också göra idag! :) Jaa, måste plugga, bussen går om en timme. :) hörs senare!

puss&kram

brorsolaträna

Godmorgon.

Har lite bråttom, ska gå till bussen om en halvtimme. Men grejen är den att jag inte vet om jag kan komma till min bror den tiden som jag kommer göra.. Fast då är ju klockan närmare 1 så det borde vara okej! :)

Bror,sola och träna är dagens schema! :) Känns bra att det är såpass upptaget, för nu när emil lämnat mig för några hästar så är det ju inte allt för lätt. :p

Men nej nu har jag lite bråttom! :)

puss&kram

bloggtips

nu är det dags för läggning, ska upp tidigt. Ska bussa till bror min, sen blir det nog sola lite med Emsigull och sist ska jag och Mia gymma lite! :) wunderful!

måste bara tipsa om en blogg först. Hittade den på Fridas blogg :) galetbra musiksmak har han, Christian, kolla den! Det är värt det lovar!



denhär underbara bilden på mig och emma får avsluta kvällen. ♥

nej det är inte min studentmössa, det är någon Ronny som gick industri och älskar AIK (allt detta stod på mössan..) höh!


imorgon åker babe :( ♥
puss&kram

pläsmössor&glasögon

Nu har jag kollat på inspelningen från gårdagens Blog awards. Jag var ju hos Emma när det var på TV. Man önskar ju att man varit där.. Lite synd att programmet bara var en halvtimme :)


jag när vi skulle fixa oss igår. Med julias pälsmössa och emmas glasögon. Glasögonen användes btw flitigt av både mig emma och amanda den kvällen.. haha

Nu ska jag åka till Tara och umgås lite, så kanske det blir Matilda senare! :)

puss&kram

high school year?

Nu har jag kommit hem från Emma :) Galetrolig kväll igår! :)
Haha tänker inte berätta om kvällen, men haha bilderna säger allt, haha fast dom ska jag inte heller visa här.. :) Pga, att jag inte vill sitta och berätta hela mitt liv på bloggen.. :)

Min far tycker att jag ska på High School Year till Usa.. Jag är dock lite skeptisk, vill inte gå om.. Jag trivs ju så himla bra i min klass, men ja det skulle man tydligen inte bry sig i. Får se hur det blir, det skulle ju vara så galet roligt, men det finns ju alltid baksidor.. Får tex inte träffa Emil när han väl kommer ut från Lumpen. eller jag kan ju åka nu i vår, men hur går jag om då? bara ena terminen eller? Eller kan man plugga upp det på något annat sätt? Lite förvirrande, men sånt man får ta.. Men det skulle ju vara bra att åka nu i januari, men ändå inte.. man vill ju gå när året börjar.. Men åh, nej usch jag vet inte... måste fundera lite till,

puss&kram

091024

Tja!

Har precis kommit hem från en Kupolen runda med Johanna. Det var superkul, har inte träffat henne på ett tag så vi hade en del att prata om.. :) Vi kände oss inte alls gamla när vi tyckte att det var roligt inne på Hemtex, Servera, och liknande. Haha men det är nu man börjar längta till en egen lägenhet! :) Men det lär väl vänta några år, men när Emil kommer ut från lumpen i September så skaffar väl han en lägenhet. Så där kommer det spenderas tid! :) Åh, påtal om Emil så rycker han ju in nu på måndag, det är ju inte alls sorgligt.. Aja, permisarna kommer bli mina favorithelger i alla fall!

Nu ska jag kolla lite på "Filip&Fredrik" på femman :) Sen blir det emma senare ikväll, Julia kanske också hänger på ett tag :) Ska bli underbart!

Näe, hörs senare!
puss&kram

dusch och Lost

nu har jag tagit en dusch och jag känner mig jätte fräsh! Åt en tallrik fil också, mina flingor börjar ta slut.. och jag hatar slutet, för då är det bara smulor kvar.. USCHA! Haha någon mer som tycker som jag?

Nu ska jag ligga här i världens mysigaste tjockiströja och kolla på lite Lost, har 4 avsnitt att ta ikapp, så jag ska börja lite i alla fall. Det blir inge Liv imorgon, för hon hade tvingats att jobba på ridklubben, men jag ska dit en annan helg och då blir det party ;D


bjuder på en liten bild på mig! :)

saknar honom redan.. ♥

puss&kram

babe



I like it! ♥

love

Hejsan! :)

nu är jag hemma från Mora. Utvecklingssamtalet gick superbra, och träningen blev inställd. Så jag tog ett tidigare tåg upp till Mora :) Supermysigt var det. Har haft det underbart med honom! :) Vi var till stan och köpte jacka till honom, har nog inte gått så mycket på länge. :) haha somnade tillochmed på tåget hem. Men nu sitter jag i alla fall och försöker få tag på Liv. Det har blivit lite ändringar i vilket tåg jag tar, och jag vet fortfarande inte vilken dag jag ska hem.. så ja, wish me luck!

Nej nu ska jag fortsätta ringa henne och ja. :) skriver väl mer senare eller imorgon :)

puss&kram

styckeindelning?

kul att styckeindelningen kom med när jag skrev.. hade delat upp det så fint, men nej.. ska försöka fixa! puss&kram

I-dagen

Godmorgon, sitter här på I-dagen (ungefär Ibarb hela dagen). Har gjort engelskaprovet som jag missde tidigare. Det gick bra faktiskt, hoppas på ett VG i alla fall. Nu sitter jag och pluggar på engelskan som jag inte är klar med eller ska förbättra. Det känns jätte bra att man får en hel dag för att bara plugga allt man ligger efter i. Det blir nog en del Svenska, samhällskunskap och andra ämnen idag. Sen klockan två kommer mor och far, för då ska vi ha utvecklingssamtal! Får hoppas på det bästa! :) men magnus ska i alla fall vara snäll och låta mig gå efter det! Då blir det möte inför läger och sen träning. Efter träningen så kör mamma mig till stationen i Borlänge så blir det att åka till Mora. Där ska man träffa Emil! Ska bli underbart, han rycker ju in i lumpen på måndag.. :( och kommer inte hem på två veckor... snyft! KUL! jag har skrivit 13 ord av 20 nu, det tar ju aldrig slut.. eller man ska ha minst 20 som man inte förstår på engelska från en text. Och sen översättning.. 7 ord till och sen skickar jag in dokumentet igen och börjar på nästa uppgift! :) tänkte lägga upp en bild, men det krånglar, så det får bli en annan gång, nu ska jag jobba! :) puss&kram

Genom dina ögon

Hemma nu då, tänkte visa lite bilder på klänningen osv, för sen ska jag titta på lost! :)


ursäkta mina miner och att jag inte hade någon ansiktsbild, men så går det.. haha observera att dom två sista bilderna är tagna när jag kom hem inatt. Hade NÅGOT ont i fötterna, därför jag ser lite förbannad ut.. haha

Nyss stod det en älg på vår gård som stod och åt på vårat äppelträd.. haha välkommen till landet! ;) Galet.. aja, alla behöver vi ju lite underhållning :) Mamma lånade förresten "genom dina ögon" med Stephenie Meyer. Alltså författaren till Twilight böckerna. Och påtal om dom,så är jag, Issa och Louise med i elevambassadör-grejs, alltså åka runt till skolor och berätta om våran.. :) Och vi ska göra en sjukt rolig grej, det kanske är en hemlis, så jag är tyst! :)



men nu bir det LOST och ananas :D

puss&kram

i'm home

Nu är jag äntligen hemma och har precis tvättat bort allt smink och lagt mig i sängen. Nu blir det sovasovasova! ska ju upp om 4 timmar! JIPPIE! Får se en munter edda imorgon!

Kvällen var underbar, loveit! :) Bilder på outfit kommer. Köpte även klänningen :D

ja men sovgott sötnosar!
puss&kram

matte

nu ska jag ha matte, :) slapp tredje kapitlet, SKÖNT. för jag gillade inte det! :)

har precis haft mat och spelat in MASSA videobloggar åt Issa och Louise's blogg

Men nu ska jag va duktig och arbeta!



puss&kram

the dress!

Godmorgongodmorgon!

har precis upptäckt att det visst gick att gå in på blogg.se på skolan! :) så nu blir det att blogga här också.. Siiter på spanskan nu, eller ja vi har rast.

vet ni? klänningen jag tänkte att jag skulle visa er, jag hade tydligen en bild på mig i den på min mobil.. KUL! men ah, issa har lite bilder ska be henne skicka över dom nu! :)

Nu börjar vi, men issa ska skicka lite snabbt så att jag kan visa er! Hothothot! ;)

Blev en oseriös bild, hon hitta inte dom "mer seriösa" ;)

underbart med strumpor och att man överhuvudtaget ser klänningen, haha men you get it i hope (a)

återkommer senare!

puss&kram

klänningen! <3

hejsanhejsan!

Idag var jag faktiskt till skolan, ganska skönt men ändå så jobbigt. Det är så mycket man missat, fast jag bara varit borta några dagar.. Ja i alla fall, Louise och Issa startade en blogg idag HÄR hittar du den! ;) Ja den är inte fullt seriös, och varje måndag kommer JAG att gästblogga där ;) hehe

Hittade ett superfint fodral idag på H&M, issa kommer antagligen köpa det lila så i go for the pink! :D Kanske köper det imorgon och har det på Soltorgsfesten som är imorgonkväll! Det ska bli underbart, dock blir det att ta det lugnt eftersom jag inte vill bli sjuk igen..

KUL, letade efter klänningen på HM.com men hittade den inte.. men det är i alla fall ett skrikrosa fodral med dragkedja längst fram.. :) Kan fixa bild till imorgon :)

ja, nu ska jag fortsätta med allting :)
puss&kram

401

Måste bara säga att det förra inlägget var mitt 400 inlägg. :) med andra ord så är det här inlägg nummer 401. :)

Det vart lite saker som hängde på hem efter bytesdagarna. Blandannat ett par slalomskidor av märket Nordica och en fartdräkt av märket BeyondX. :) Måste säga att jag ser VÄLDIGT muskulös ut i alla kläder och fartdräkten.. haha inte snyggt.. :P Alltså FÖRmuskulös för min längd.. hehe Ska bli roligt!

Har inte gjort så mycket idag, ätit upp mitt godis, ätit mat, suttit här osv.. :) Och handlat in skidorna och dräkten då men ja :p Nu tycker jag att en viss Emil kan svara mig! :) Men du läser antagligen inte det här :p heh jaja, det löser sig!

puss&kram

091018

Godmorgon.

Orkade inte och hann inte uppdatera mer igår. Kvällen var jätte mysig, åt god mat och sen tittade vi på gamla filmer man sett 100 gånger. Tex. Fröken sverige och Bombay Dreams.. hehe galet länge sen jag såg någon av dom.

Idag då, ska åka in till både borlänge och falun snart. Ska leta lite skidor och sådant, får se om jag hittar något! Hjälm får jag leta på teamsportia eller något senare. :)

Har som vanligt inte så mycket att berätta. Det händer liksom inte så mycket i mitt liv, jag är sjuk och sitter hemma hela dagarna. :p

näe,
puss&kram

Skidbytardagar

Gud, min inaktivitet vart verkligen enorm kände jag. Men jag har inte tid att sitta vid datorn 24-7.. Så det får bli inlägg när jag orkar och det syns på statistiken måste jag säga..hehe

Ja vad händer idag då? Jo nu runt tolv ska vi in till Rolf Ericsson Bil och lämna in gamla skidgrejor till försäljning och ikväll ska vi på inflyttningsfest hos Tara. Ska bli superroligt, halsen gör faktiskt inte lika ont idag! :)

Imorgon är det försäljning för allmänheten på Rolf Ericsson Bil, så jag ska försöka ta mig dit och kolla om jag hittar något. :) Hade jag fortfarande varit med i föreningen eller vad man ska säga så hade jag fått leta och köpt ikväll.. Men jag får snällt vänta till imorgon. Risken är ju den att eftersom alla tävlande och tränande får köpa idag, så försvinner allt bra.. hehe men en fartdräkt och ett par skidor ska man väl hitta :) Hjälm får jag köpa i affär, brukar bli bättre då. :)


Nej nu ska jag fixa mig lite.
puss&kram

-

Nu har jag ätit frukost, duschat, kollat klart på andra säsongen av LOST och ätit lunch. Det börjar bli ganska tråkigt att vara sjuk. Okej, det är aldrig roligt, men det är skönt att kunna ta det lite lugnt ibland.. men ja.. Det börjar gå mot det bättre, halsen gör mindre och mindre ont! Vilket är bra!

Om det är någon som ser det här som har mitt nummer, ring mig! Jag har tråkigt!

That's all i wanted to say.

puss&kram

091016

godmorgon bloggen! :)

halsen mår fortfarande som den gör, men jag äter ju medicin så det ska nog bli bättre snart. Jag får inte äta frukost förens om 35 minuter, för man måste vänta en timme efter medicinen.. suger ju!

Hur mår alla?
Jag mår underbart, har inte varit såhär lycklig på länge..! :) tihi det är galet!


Har inte så mycket att säga förutom att dagens planer är, duscha, äta, lost typ.. hehe :) Som vanligt med andra ord.. Skulle egentligen ringt Emil, men nu är mitt kompis på telefonen slut. Får ringa en snabbis eller prata hemtelefon eller något. :)

puss&kram

halsflussen

Doktorn sa till mig att jag hade halsfluss, ROLIGT! Så nu måste jag äta medicin i en vecka och det blir antagligen ingen soltorgsfest för mig.. Jag som sett fram emot det som fan, det sket sig..

blir nog hemma från skolan imorgon också för säkerhets skull. (eller sitter det där ihop?) aja whatever.

nu har jag tyvärr inte så mycket mer att säga. :)
puss&kram

091015

Godmorgon bloggen!

snart är det dags för mig att åka in till vårdcentralen i Falun för att göra halsprov och antagligen blodprov. Förstår ni hur hemskt det är? Jag hatar det! Varför kan de inte bara söva ner en medans? Det hade då jag i alla fall uppskattat.

Jag kan inte skriva så mycket för jag måste klä på mig och fixa, pappa kommer snart och hämtar mig :) Men jag hör av mig när jag kommer hem..

puss&kram

time to sleep

godnatt!
puss&kram

slalom?

har inte så mycket att skriva om.. men tänkte ändå skriva lite..

jag blev SUPERSUGEN på att börja på Slalom igen, ska nog börja igen! Det enda som fattas nu är, en slalomhjälm, slalomskidor, fartdräkt. Resterade skidor, skydd och klädsel har jag kvar! :) Men det är ju så galet dyrt med skidor och fartdräkter.. Vet inte hur jag ska ha råd och tid med allting. Men ja, det är sjukt vad jag saknar att stå där högst upp i backen och bara få åka genom portarna och åååh, går inte att förklara. Jag saknar till och med vurporna.. Så nu är det dags! :) I helgen är det "byteshelg" där man kan lämna alla sina skidor och utrustning och sen får andra komma och köpa osv. Ska nog dit och leta, får se! :)





bjuder på bilderna, är medveten om min "jätte snygga" åkstil och hållning.. men ja, så går det när man precis börjat.. hehe och det kommer se 100 gånger värre ut än sådär nu när jag börjat med tanke på att jag tappat precis ALL teknik man kan tappa.. roligt!

ja så nu när ni sett mina fina bilder så ska jag sluta skiva och fortsätta googla hundvalpar! :)
puss&kram

Sjuker

som ni kanske märker så är jag inte alls lika aktiv längre och jag kommenterar knappt någons blogg heller.. men jag orkar helt enkelt inte sitta vid datorn hela tiden. Den tar upp alldeles för mycket av min fritid och det måste jag ändra på. Ja nu är jag i alla fall sjuk (som vanligt).. ingen feber, som vanligt men så galet ont i halsen att jag knappt kan andas och huvudet håller på att sprängas bort. Jag har ingen aning om vad som är fel på mig.. Jaja, har i alla fall druckit en kopp te precis och det hjälpte ytterst lite. Ska nog kolla på "my blueberry nights" och Lost snart. :)

Kanske skriver senare!
puss&kram

091013

Hejsan!

Idag var det projektvecka igen.. eller det är det ju framtill Torsdag. Förmiddagen satt vi och lyssna på någon som pratade om olika inlärningsmetoder osv.. Jag har kommit fram till att jag är "visuelle" och två punkter på "kinetrisk" eller va det hette.. hehe eftermiddagen däremot så vart vi indelade i massa olika grupper för att sedan arbeta med någon "hälsobok" eller "förbättra mig" bok eller vad det var. Vi är i alla fall nästan klara med våran Powerpoint! Bara texten kvar, och då har vi en och en halv dag på oss.. :) Det känns superbra. Efter skolan mötte jag upp Johanna, åt lite mat och satt på Maserhallen när Foffen och folk hade innebandy träning medans jag väntade på att min sång skulle börja. Sången gick bra, trots min halsont.. Men jag kan ju ändå inte vara med på uppvisningen eller vad man ska kalla den så ja.. :)

Jag har lyckats få med Johannas telefon hem.. Det var ju galet lyckat.. -.- Så imorgon ska vi träffas så att hon får tillbaka den! :)

Nej nu ska jag kolla på lite lost. Jag har faktiskt slutat spela ALLA jävla facebook spel nu! Det tar bara upp massa tid, och jag blir ju så galet beroende.. hehe

puss&kram

min dag

hejsan! :)


Jag har haft fullt upp hela dagen. Vi har projekt vecka på skolan så vi började med att prata om kost och sådant och kolla på filmen "Super size me". Jätte äcklig film, det är en fullt frisk människa som bestämmer sig för att se vad som händer med kroppen om man äter frukost, lunch och middag på McDonald's. Inte det mysigaste.. Och direkt efter det hade vi Lunch, jo för jag mådde inte alls illa och hade tappat matlusten.. Jaa..

Sen hade vi träning på Svea Träningscenter. Vi började med Aerobic och Easy (något).. hehe sen hade vi styrkeprov där vi skulle göra så många situps som möjligt på en minut, så många armhävningar (obegränsad tid) och sitta i 90 grader mot en vägg så länge som möjligt.

Träffade Emil efter skolan! :) tihi, men nu dröjer det 2 veckor tills nästa gång -.-

men nu ska jag sova godnatt!
puss&kram

FAME

nu har jag kommit hem från bion. DEN VAR SKITBRA! seriöst, jag älskar den!



För alla er som älskar musikaler (typ lite high school musical) se denhär!!!! :)

sen var det ju världens vackraste låt med också!



Asher Book - Try

nu ska jag sova!
puss&kram

andreas carlsson

Sitter här i min ensamhet tänkte jag säga.. heh

vi fick precis gäster som kom förbi och fikade lite. :) fick Andreas Carlssons självbiografi "Live to win, låtarna som skrev mitt liv". Verkar sjukt bra och jag älskar böcker som är baserade på verklighet eller när någon berättar något. Underbart!



Nu ska jag ut och äta lite. Sen blir det Dans. Anna, Mia och Lisa har bjudit mig på bio (som present) så det blir Fame ikväll! :) WOHOO!

puss&kram

091011

Godmorgon alla! :)

Hur mår ni?
Jag mår superbra! Vi vaknade för ungefär en timme sedan och har hunnit äta frukost och suttit lite vid datorn. Och nyss kom hennes mamma och hämtade henne.. tråkigt men så är det! Jag ska ju på dans om några timmar! :)

Glömde visa bild på en present igår, från Johanna det med. En "kärleks-dryck" från Lagerhaus. Ska prova den någongång när jag är med någon jag gillar. :) Tihi!

Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Om jag hinner så ska jag försöka kolla lite på Datorkunskapen så att jag inte får så mycket skäll på utvecklingssamtalet! heh

ja, men jag återkommer när jag har något någolunda intressant att berätta i alla fall.
puss&kram



firning

Hej allihopa!

Sitter med Johanna, och gästerna har precis åkt hem! Vi sitter i mitt rum och lyssnar på spotify och pratar om allt och inget. Asmysigt! Första gången hon är hos mig ju! :)

Tänkte lägga upp lite bilder från kvällen! :)

"ungdoms-bordet"


vardagsrummet


förrätten.


haha skulle ta kort på tårtan, men det vart lite sent (a)


kofta, den är blå, men det syns ju inte. Från Tara och familj


Nagelack från tara och familj!


t-shirts! från bror. Han hade även något mer till mig (a)


Världens seriösaste present från Johanna baby! ;)


filmen till vänster - från Tara   Tavlan till höger - Från Johanna :)

jaao, men nu ska jag låta johanna blogga lite också ;)
puss&kram


outfit

nu har jag duschat, dukat bord, sminkat mig, och klätt på mig kläderna för kvällen. Ska dammsuga lite också tror jag. Tänkte ge er en liten outfit bild först :)


allting är från H&M skulle jag tro :) Kanske inte strumpbyxorna, men säg någonstans man INTE kan köpa strumpbyxor? ;) hehe


puss&kram

091010

Godmorgon!

Gårdagen efter att jag skrivit var helt okej. Hade sång och sen gick jag till Humlan och betalade för STUM-lägret osv. Sen började filmen så då tittade jag påden.. Någon konstig svensk.. Emil kom dit, så jag gick dit och vi prata lite. Det verkar bra nu! I like it.. Men sen skulle han och förkröka med några kompisar innan han skulle ut på krogen.. så ja! Jag och Lisa hade ABSOLUT INGENTING att göra i 45 minuter så vi satt och lyssna på massa folk som pratade om allt och inget. Sen kom i alla fall bussen, och hemma somnade jag nästan på en gång. Galet vad jag var trött.

Ja, så idag kommer det massa gäster och firar mig. Måste städa rummet, och antagligen lite av toan också. Sen finns det säkert HUNDRA saker som mamma tycker att jag kan hjälpa till med. As usual. Men jag måste i alla fall duscha och sen ska jag förklara vägen till mig för Johannii. Hon ska sova här ikväll så det ska bli underbart!

Nej men jag återkommer ikväll med kort och sådant. :)
puss&kram

donken

Hej allihopa:)

Min dag har varit bra. Har inte så mycket att säga, sitter på Donken med Issa och Joel nu. :) Har precis ätit en Big Mac och ska snart vidare på sång. :) Sitter ett par jätte söta P12 bredvid oss.. höh!

Nej nu ska jag vara snäll. :) Kommer hem senare ikväll så jag skriver mer då :)

puss&kram

091008

Hejsan allihopa!

Morgonen var galet stressig, mitt alarm bestämde sig för att inte ringa. Så mamma väcker mig tjugo i 7 (brukar gå upp runt 20 över), sen när jag står och sminkar mig då åker linsen ut. Så då måste jag stå och försöka få i en lins med smink i ungefär 10 min.. Jaa you get my morning..
På engelskan fick jag och Alexander gå till ett grupprum eftersom vi inte gjort provet än, och de skulle gå igenom det. Sen hade jag TMS, JAG FICK VG PÅ VÅRAT CYKELARBETE!!!!! :) SUPERGLAD! heh. Ja, kom inte framåt så mycket, men på öppet hus så ska vi sitta och bygga från våra ritningar. Lunchen var inte det godaste jag ätit, men ja. Sen hade jag Webbdesign som förövrigt gick bra. Efter det hade vi Matte prov.. Det var superlätt och jag hade 39/40 rätt, med andra ord MVG! :) Dagen slutade med Kemi..

Efter skolan gick jag, Issa, Madeleine, Joel, Kalle och Linus till Donken för att äta lite. Jag gick även till Gina Tricot för att kolla om de hade tröjan, vilket de inte hade. Så det kommer att bli Falun snart! Vår skola hade Aktivitetskväll så vi gick tillbaka dit efter det. Det var ganska dött måste jag säga, men lite Singstar och vi var igång! ;) sen kom tyvärr min buss..

Då vart det träning! UNDERBART!! :) Vi övade på att skrika, och JA det måste övas om man ska stå inför 1500 pers och skrika en ramsa. I love it!

Nu sitter jag här och väntar på att bastun ska bli varm så att jag kan värma mig lite.. :) hehe
men vi hörs imorgon :)
puss&kram

friskis och svettis med mia

hej, nu har jag precis kommit hem från friskis&svettis. Det var jätte skönt att få röra lite på sig igen. Jag och Mia funderar på att börja gymma på måndagar och och köra baspass eller liknande någon annan dag i veckan.. :) Skulle verkligen vara skönt att komma igång igen!



Åh såg att Frida länkat till mig angående att jag skrivit om mina favoritbloggar där hon var en av de. :) Tack Frida! :)

Nu ska jag gå ut och äta något. Sen får jag se vad som hittas på :)

puss&kram

Bra klantig..

Roligt, skulle acceptera kommentarer och svara på den.. men då råkade väl jag ta bort dom eller något annat smart.. Så om jag inte svarar på er kommentar så är det därför. Sorry!

Ja nu har jag i alla fall sett 2 Lost avsnitt, ätit lunch och duschat. Om ett tag bär det av till Friskis och svettis med mia :) ska bli roligt :)

puss&kram

Ledig dag

godmorgon :) idag är jag ledig och det är underbart!

Skulle egentligen hälsat på Johanna, men hon sjukade ner sig istället.. hehe så ja nu sitter jag och äter frukost. Gott!
Har inga planer för dagen, ska till Friskis och svettis kl 6 och träna lite bas med Mia :) ska bli hur skönt som helst att börja träna lite .. :) I need it!

Tog kort på min present också :) Den där texten.


superfin tycker jag :) det fanns jätte många sånadär texter. En som jag tänkte köpa till Emil egentligen som det stod: If I could choose again, I'd still choose you! men jag köpte den inte, för jag vet hur mycket han hatar presenter och hur jag hatar att ge bort presenter. Det är inte det att jag är egoistisk och vill ha allting för mig själv. Men jag hatar att ge någon en present, för jag är så himla rädd att den ska bli onöjd och bara låtsas framför mig.. Det är det värsta som finns.. Nästan i alla fall..

Nej nu ska jag kolla igenom alla mejl och sen blir det Lost :)
puss&kram

min dag.

såå, nu ska jag berätta om min dag:)

Ja dagen började med att mamma och pappa kom in med presenter till mig. Fick en typ platta eller något, som det stod en fin text på. Skriver den sen, sen fick jag även ett presentkort på Gina Tricot så att jag kan köpa tröjan som jag vill ha! :) Och även att mor och far betalar alla körlektioner och körkortet :) Snällt. Fick även ett spanskt lexikon, men vet inte om jag ska betrakta det som en present? haha det var väl mest för att jag är så kass på spanska.. hehe

(skulle visa bild på tröjan osv, men hittade den ingenstans på internet...)

Skoldagen var bra, hade spanska, Ibarb, lunch, matte, samhällskunskap och naturkunskap. Några tvåor sjöng TVÅ JÄVLA GÅNGER FÖR MIG.. varav en gång fick dom med hela min klass hehe och sen sjöng dom på Spanskan. Dom hade planerat att sjunga i matsalen också, men som tur är så slapp jag det.. hehe :) Tur det säger jag bara.. hehe

Efter skolan satte jag mig på Humlan och väntade på mamma och pappa. Vi åkte till min bror som hade lagat middag till oss :) Det var jätte gott och hundarna var hur gulliga som helst :) Sen fastnade jag och Madde (som vanligt..) framför datorn och hundbilder. Hittade VÄRLDENS SÖTASTE hundvalpar för 4.500 kr, men det kan bli lite svårt att skaffa en hund nu.. hehe :) ja, det var mest jag och Madde som satt och "aww"-a oss för alla söta hundar. Mamma pappa och Kalle tyckte vi var konstiga.. hehe

Sen har jag suttit och faktiskt varit duktig att göra klart spanskan, och sen har jag bara suttit här :) hehe ja men nu ska jag fortsätta med att läsa bloggar :)

puss&kram

sweet sixteen

Så, då är man 16 då. Har inte kännt någon skillnad hittills, förutom att alla tvungetvis skulle sjunga för en HELA DAGEN!.. hehe, berättar om dagen när jag pluggat färdigt, har ett spanska arbete som ska in idag! KUL

jaja grattis på mig i alla fall! :)



puss&kram

sista natten som 15

Godnatt alla :) nu ska jag sova gött, så kanske morgondagen kommer lite snabbare :)

imorgon blir jag ju sexton :)
puss&kram

091005

Hej alla mina fina läsare :)

idag var vi till Falu koppargruva med alla ettor (dock inte samhällarna.), it och natur gick ner i gruvan medans vi i teknik fick gå runt i museét och lyssna på en guide. Han pratade om teknikens utveckling i gruvan och lalala.. Inte det roligaste, och om det inte skulle vara nog med det så skulle vi lyssna på en föreläsning med alla ettor. Och såklart så var det han som skulle prata, tror ni inte att han säger ungefär samma sak som tidigare? Jo klart som fan..

Jaja, vi var tillbaka i skolan runt 12 och då gick vi på engång till matsalen, galet hungrig. Men det var inte så speciellt god mat.. men ja, sen hade vi i alla fall Ibarb. Friends-gruppen kom och bjöd på kanelbullar och festis eftersom det var kanelbullens dag igår. :) väldigt snällt av dom tycker jag .. Ja, efter Ibarb så hade vi idrott "multisport". Med innebandy, handboll, fotboll och rugby.. höh GALET! Jaa.
Efter skolan mötte jag upp issa och sebbe (han stack på en gång..) och vi gick ett varv på kupolen innan vi satte oss på Donken med Elsa, Jonas och Simon. :) Sen kom Robert och hans kompis eller något som hette Markus (marcus?). Ja det var roligt. Jag och Robert upptäckte att han känner mitt ex, Emil :) heh trevligt!


Gud va jag skriver.. det kan inte ens vara kul att läsa ;) men jag ska ladda upp en video eller bild åt er som tröst :) den är fin :)

puss&kram

vindruvor

Hemma igen. Dansen var superkul! Fick en ny "partner" som var ungefär samma längd som mig och hon var jätte snäll :) Det ska bli galet roligt med uppvisning i vinter. Ni som bor i falun/borlänge köp biljetter och kom och kolla!! :)

Sitter och äter vindruvor, skippade bullarna.. hehe kanske tar senare? :) Tänkte i alla fall kolla igenom all mejl och sen blir det Lost :)

puss&kram

dansdansdans

nu har jag lite bråttom, hehe ska åka på dans om 20 minuter och jag ligger fortfarande i sängen i min sovtröja.. hehe :) Jaja men jag måste i alla fall börja stänga av datorn nu.. annars kommer jag inte hinna.. :)

Efter dansen ska jag nog äta lite kanelbullar, det är ju kanelbullens dag idag! :) GÖTT.
Sen ska jag nog bara ta det lugnt, för imorgon ska vi till Falu koppargruva med alla ettor. Men alla som går Teknik slipper gå ner i gruvan, för vi ska bara gå runt i museét och så.. :) Och NEJ jag vill inte gå ner i den där jäkla gruvan igen.. har gjort det ett antal gånger redan.. hehe jaja men det blir väl bra antar jag!

men nu ska jag springa och göra mig iordning :)
puss&kram

091004

godmorgon,

det var meningen att jag skulle skriva ett litet inlägg till er igår från Johannas dator. Men vi hann inte, för vi var tvugna att springa ut med hundarna. Och efter det så tänkte jag inte ens tanken på att blogga.. jaja

kvällen var rolig :) Spårade ut i början men sen blev det chill på donken istället :) Det var mysigt, men sen kom Johannas syster och hämta oss. :) Ja, orkar inte berätta hela kvällen, men ja det var det hela i stora drag :)

Idag är inget annat än dans planerat och så kanske jag skulle kolla på Kemi grejen också? Det visar sig. Funderar i alla fall på att kolla ett avsnitt lost snart. Känner bara för att ta det lugnt just nu! :)

Vad ska ni göra idag? :)

puss&kram

mina favoriter!

nu tänkte jag lista upp mina favoritbloggar :)

Kenza
, söt jordnära 18 åring som skriver om sitt liv. :) Hon har kommit grymt långt och duktig som få är hon!
Stina-Lee, en till VÄLDIGT jordnära tjej. Nybliven mamma och verkar helt underbar :)
Linda H, Mua och grymt duktig på frisyrer. Hittar så sjukt mycket inspiration från hennes blogg. Himla söt :)
Emina, sjukt duktig konstnär (eller vad man ska kalla henne ;) ) ritar i alla fall en hel del, och SNYGGT blir det. Blir jämt så glad när jag ser hennes teckningar.
Jessica, fotograf och bloggdesigner. Ja vad mer kan man säga förutom att hon är grymt duktig på att fotografera och på att göra designer!
Haidi, en 16 åring som skriver om sitt liv och hennes kärlek till konståkning och sin kamera. Även hon grymt duktig på att fotografera.
Foki, söt liten thailändsk tjej som skriver om allt möjligt. Hon hittar de mest konstiga saker, oftast från Japan :) Hon har verkligen hittat sin stil, det gillar jag!
Frida, en helt vanlig blogg där hon skriver om sitt liv. Väldigt rolig och jag vet inte, jag fastna nog för den för den var så "normal" och hon överdriver ingenting. Hon är sig själv helt enkelet :)

Det var väl mina favoriter just nu :) läs dom du med :)

nu ska jag måla klart andra handens naglar och packa färdigt. Sen åker jag nog mot Johanna :) vi hörs imorgon :)

puss&kram

fb spel...

ja okej, jag har inte tagit mig upp än för att äta frukost.. jag fastnade helt enkelt vid Facebook, ni vet vid farmville, maffia wars och happy aquarium. Helt galet beroende av spelen, vilket kanske inte är så bra.. hehe :)

tänkte länka lite av mina favoritbloggar just nu senare idag :) så ni också får ta del av de underbara bloggarna :)
men nu ska jag ta tummen ur röven och äta lite.. :)

puss&kram

meet my soul mate?

Godmorgon!

sovit gott? :)
Det har jag gjort, och snart ska jag äta lite frukost tror jag.. :) Dagens planer är väl inte så stora, ska sitta hemma för/eftermiddag och kanske göra något för skolan? eller städa eller liknande. Sen när Johanna kommer hem från stallet så ska jag väl åka dit antar jag :) sen blir det mys med henne hela kvällen :)

Enligt facebook ska jag tydligen träffa mitt livskärlek idag.. hehe och mitt horoskop sa att jag hade tur idag och att jag skulle hitta något som jag sökte eller glömt bort att jag hade. (ja jag tror på allt sådant)


så ser det ut.. hehe ja lite nervös är jag!


Förresten, påtal om 3 oktober. Snart är det ju min födelsedag! Fyller år på tisdag! :) Wohoo


Men nu ska jag nog äta något :) skriver mer senare :)
puss&kram

GODNATT

såg att jag fått ännu fler läsare efter att jag publicerat bilden igår, tror det gick upp i hela 65 stycken? :) Idag har det varit betydligt lägre, med tanke på min uppdatering osv :)

men jag tänkte egentligen bara skriva godnatt till er alla :) Ni får ha det så bra, och hoppas ni får en trevlig helg :)

godnatt
puss&kram

091002

ja, hej alla!

jag har varit i skolan hela dagen, och sen har jag varit i borlänge hela kvällen. Därav den dåliga uppdateringen! I'm sorry for that.. Men hade inte Blogg.se varit blockerat i skolan så hade jag bloggat.. :)

Så jaa, dagen var väl som vanligt, Webbdesign,ibarb,lunch,svenska,ibarb.. Men galet rolig, hehe en viss tim och sebbe underhöll ju lagomt sista ibarb. Tummen upp på er (y) :)

Ja, jag lekte lite med issa på stan efter skolan men när hon skulle till bussen så kom min bror istället. Vi bestämde oss för en fika på café CAAL :) En halv baguette med ost/skinka, GÖTT! Tackbror!! :) Sen var det dags att gå till sången, det gick bra. Jag gillar verkligen låten jag fick förra veckan. Det känns bra att sjunga den, den ligger bra för min röst! Gillas.. hehe varför har inte blogg.se en "gilla-knapp"? Ni vet den som finns på Facebook. Det är ju nästan ett måste!

Satt på humlan på kvällen, åt mackor och kollade på film. Mötte upp Mia och Johanna som hade varit på bio. (Mia med sin klass, Johanna med sitt lag) Trevligttrevligt! :)

Do not know what to say more. Mamma och pappas kompis från Leksand (tror jag, men hon är ursprungligen från finland) är här helt random och hälsar på.. Inte inplanerat eller något, hon ringde och hörde om hon kunde stanna. :p Jag har tydligen träffat henne när jag var 5 år gammal, hade skurit paprika eller något. Ja något med en paprika var det i alla fall.. hehe, fick ett par strumpbyxor av henne för de var för små för henne. Snällt :)

Nu sitter jag i alla fall med min godispåse som mamma köpt och försöker kolla ikapp mailen som jag missat under dagen.. KUL

jaja
puss&kram

You did it again! <3

Ni gör mig så sjukt glad! Ni är bäst!!



Nej nu ska jag börja avsluta. Ta en macka med oboy (eller liknande) och kolla på ett avsnitt lost. Sen blir det sängen, vill gärna vara utvilad imorgon :)

godnatt
puss&kram

nyheter från Cocoo.se

Såg att Cocoo.se fått en hel del nyheter, blandannat ringar :)

tänkte visa er mina favoriter ur nyheterna.




jag älskar ringar, men jag köper sällan för jag har svårt att hitta ringar som jag tycker om. Och när jag väl hittar, då har jag inga pengar. Men man kanske ska beställa hem någon? :)

Kolla in hennes nyheter du också. --> Cocoo.se

puss&kram

rekord och flingor!

och nu har vi spräckt gårdagens besöksrekord! Tack så sjukt mycket för alla kommentarer och ja för att ni överhuvudtaget kommer hit :) det betyder mycket :) <3

Åh vad glad jag vart nu! :) You made my day.. hehe

jaja, det jag skulle visa er är mina favoritflingor, (efter kalaspuffar då, INGENTING slår kalaspuffar!!) hehe, dom är så galet goda, jag älskar både choklad och jordgubbar. Och vad är då bättre än dom här? :) (jaa, förutom kalaspuffarna då..)


MUMS!

Vad gillar ni för flingor? Eller tycker ni ens om flingor?

puss&kram


effektiva jag

nu har jag ätit, duschat och kollat på Lost, nästan samtidigt.. hehe eller ja, jag duschade och medans min hårinpackning satt i så åt jag och kollade på två lost avsnitt. Ibland är jag så himla effektiv. Eller va säger ni? :)

nu sitter jag och pratar med Emil i telefonen, men han är så grymt osocial för han spelar xbox eller nåt.. vilket han gör HELA tiden.. höh

har inte så mycket att säga, det blir nog lite mer lost snart :)

puss&kram

jag <3 läsare

klockan är 11 och jag har redan 15 unika besökare. Alltså hälften av det jag hade igår runt 11 på kvällen :) Känns jätte bra. Välkomna alla nya läsare och tack för att ni kommer in hit! :) Det betyder!

Följ gärna min blogg på Bloglovin' också :)

bloglovin

puss&kram

091001

godmorgon!

hemma idag också, mår lite bättre men nacken/ryggen är fortfarande besvärliga.. hehe, men jag har bestämt mig för att vara frisk i helgen, för jag skulle ju leka med Johanna! :)

har precis ätit upp alla gårdagens vindruvor, måste säga att det är galet gott på morgonen. Överväger att hämta chipsen och några choklad grejer, men så onyttiga ska vi inte vara. Ska nog äta något riktigt till frukost i stället. :)

Så vad händer idag?
Jag ska i alla fall ligga och ta det lugnt, kanske kolla lite lost? :) Alla gnäller på att andra säsongen skulle vara jääääätte konstig och man skulle ju tydligen tröttna jätte mycket. Men hittills tycker jag faktiskt att den är bra! :) Och tur det, för jag har lätt för att tröttna på saker! När mamma kommer hem så ska jag höra om jag ska åka och kolla på min träning eller om jag inte borde göra det. Sen måste jag skriva klart min "hjälte för en dag" till skolan, för den ska vara inskickad imorgon. Fast jag har ju egentligen bara två frågor kvar att svara på så det går fort.

Nej, nu ska jag gå och äta frukost eller något :)
puss&kram

RSS 2.0