jadu..

ibland blir jag bara FÖR patetisk... haha







bild från förra inlägget ;) haha

puss&kram

brist på rubrik..

hemma, eller ja det har jag väl varit sedan 19 men ändå.. :)

dagen var ganska seg, lite sorglig osv.. men ja! Ingen idrott för mig, satt istället på Issas svenska lektion. CRAZY! haha, gömma saker, kasta tändstickor som brinner, säger det lite i alla fall om hur det var? GALET! Humlan efter skolan och träffa lite trevligt folk! :) Dock stannade jag bara ca 2 timmar, orkade inte mer ville hem och ta det lugnt! :)

Ikväll ska jag försöka ligga lite på spikmattan (var ju typ hundra år sedan..) och sen lite LOST tror jag :) Ska nog hämta mattan snart när jag tänker efter och sen tar jag lite LOST när jag fått koppla av lite..

Nej nu ska jag nog kolla klart mejlen och hämta mattan! :)

puss&kram

090831

godmorgon lite snabbt här ;)

en outfit ska läggas upp!



tröja - H&M
jeansleggins - VILA

ska strax ner och möta Matilda för att gå ner till bussen! :) så väntar ännu en skoldag.. om jag tröttnat redan, hur ska jag då orka tre år till? herregud! jaja det går säkert bra :)

puss&kram

frukt

söndagsmys framför datorn!


mango&melon

puss&kram

vila i frid



Rip Filippa Sandell! <3  Tänker på dig!  090829 :/

puss&kram

090830

oj så aktiv jag är.. helt galet.. 23 timmar sen jag skrev sist! Skärpning!

spenderade hela gårdagen i svärdsjö, haha :) Och när jag kom hem kollade jag, mamma och pappa på två avsnitt av Lost. Sen somnade jag nästan på en gång.. haha sjukt trött var jag i alla fall! Därför min oaktivitet.. :)

Idag är det Ragga igen då! :) Ska bli kul. Ska höra med Matilda om hon ska hit efteråt. Skulle vara kul att va med henne lite :)  Fast jag borde kolla igenom uppgifterna från skolan som jag inte är klar med.. känns onödigt med IBARB pass 40 gånger på en dag om man ändå inte får något gjort.. Sen har jag även lovat att dammsuga idag.. :) Mycket att göra!


Borde nog äta frukost strax :) men jag skriver mer senare!

puss&kram

090829

godmorgon!

inte på bra humör just nu, så jag återkommer senare idag. Idag har jag väl inga större planer tror jag? eller? höhö

Skönt med lite helg.. :)

oj, va nödvändigt det här inlägget kändes..

puss&kram

hela min dag

förlåt, hann inte skriva nåt inlägg imorse! Var jätte seg.. höll även på att somna på bussen när det var två hållplatser kvar.. haha, skolan rullade väl på som vanligt.. Och innan lunchen stack jag, Tobbe, Tången, Pär och Patrik till Willys och köpte 4 st 1.5 liters läskflaskor för 25 kr.. :) Asgott att ta med och dricka på lunchen! ;) 5 spänn var, GAAAANSKA värt det.. haha

Var med Issa på kupolen efter skolan, köpte present till Tara för ja, hon fyller ju år snart. I alla fall, så hade jag även första sång lektionen idag! :) gick helt okej, bättre än förväntat i alla fall! hehe efter det åkte jag hem till Tara och överraskade henne lite med tårta och presenter. För jag är borta på hennes födelsedag så då passa jag på idag! Hon vart glad och väldigt överraskad. Och tårtan var god ;) heh

nu väntar jag på att Cornelias telefon ska börja leva igen och ta emot mina sms, kanske blir att leka med henne ikväll? vem vet?;)


dagens outfit:
Tubtopp - H&M
Jeans - wear it
Kofta - One way


GEMIGSKORNATACK!! din sko, 499


mysmys med tårta hos Tara, visst är jag duktig på att baka tårtor från Ica Maxi?(a)

puss&kram

långdag

Hej alla! NU kom jag äntligen hem.. haha eller jag har hunnit duscha också!

Jakob var med i skolan idag för att se hur Helix var.. :) höhö och han gilla det, men han vet bara inte det själv haha :p Men i alla fall, skolan rulla på som vanligt. Sen gick vi runt med issa på kupolen ett tag.. asnice! både jag och Issa hittade VÄRLDENS snyggaste skor! haha vill ha!! :) Mamma tyckte dock inte om dom lika mycket.. så klart.

Sen var det dags för arbetsintervju.. :) supernervöst. Började med en gruppintervju som alla 6 personer var på samtidigt. Pratade lite om olika saker för att sen få gå tillbaka till rummet som vi väntat i. Sen var det dags för den enskilda intervjun.. haha det gick väl helt okej, om man frågar mig. Sen vad dom tycker är ju en helt annan sak ;) haha men jag ska fan ha jobbet!! :)

Sen bar det av supersnabbt in till Falun för att träna ;) Massa nytt folk! Underbart. Så vi blir i alla fall ett LITE större tävlingslag! Men träningsvärk kommer absolut komma imorgon! Jag trodde jag skulle dö.. haha eller ja, jag skakade ungefär hela träningen av utmattning.. :) höhö, men nu kan det bara bli bättre! Och det känns verkligen att man gjort något bra!! :)

näe, ska nog äta något och sen kolla LOST ;D haha neeej, jag kollar inte mycket på det (a)

puss&kram

dagens

godmorgon!

dålig uppdatering igår, orkade helt enkelt inte, och hade ingenting vettitgt att säga.. :)

nu kommer i alla fall en dagens outfit!


tröja - Gina Tricot
Jeans - JC
Kofta - H&M

puss&kram

så här ser jag ut idag

jag har blivit ganska bra på det här med Dagens Outfit! Men det är nog för att jag har mer tid på morgonen och hinner blogga. På eftermiddagen har jag oftast glömt bort det.. hehe :) har lite bråttom nu i alla fall, ska börja gå om ca 10 min och jag vill ju hinna kolla all mejl också ;)






aja, texten blev asstor av någon anledning ? och jag fattar inte hur jag ska ändra om den.. råkade trycka in något.. och så skrev jag om det, men när jag flyttade upp det igen då vart det stort... orkar inte..


jeans - JC
Linne - H&M
Kofta - H&M

puss&kram

090825

hemma! :) en lång dag .. kändes som om den aldrig skulle ta slut.. höhö

Började med två pass IBARB.. gjorde nå svenska grejs som inte ens läraren kunde hjälpa oss med.. BRA! Sen matte, samhällskunskap och Naturvetenskap.. :) haha gick väl helt okej! Har dock varit på jätte dåligt humör hela dagen, så därför var det inte allt för roligt.. hehe, men efter skolan satte jag mig på bussen till Falun. :) lekte lite med Jakob tills min buss gick hem! :) trevligttrevligt, haha vi är sjuka, satt och hade jätte roligt på en parkbänk i en timme. Vem fan underhåller sig på en parkbänk i en timme? Ja, vi har värsta livet.. haha sist vi sågs satt vi på stolar eller nåt i en galleria.. även då i typ en timme.. haha :) jaja, det va kul att ha honom som sällskap. Och nu har jag kommit hem och ätit. Ska ta det lugnt ikväll.. :)

ja, hörs senare :)
puss&kram

dagens

godmorgon alla!

var lite seg upp idag, men nu är jag nästan klar, och jag behöver inte ens gå förens 20 över :) känns bra att kunna ta det lite lugnt på morgonen. Hela högstadiet stressade jag ju varenda morgon, och vi kom alltid iväg försent... hehe :) känns verkligen att jag bättrat mig!


så ser jag ut idag!

kofta - Indiska
jeans - H&M
linne - H&M

nu ska jag fixa det sista :)

puss&kram

godnatt

nu är det sovdags!

godnatt bloggen! hörs imorgon med en outfit :)
puss&kram

första riktiga skoldagen

hej allihopa!  nu har jag kommit hem efter första riktiga skoldagen!

dagen började inte allt för bra, kom försent med 10 minuter bara för att någon krockat på motorvägen.. Så hade teknik klassen KemiA med natur. Vi är ju teknik och IT i samma klass, så alla mina kompisar hade något annat just då.. Och det finns två Nv klasser, och såklart var vi med dom som jag inte kände.. haha :) Sen var det dags för TMS (teknik, människa, samhäll eller nåt), ganska segt, den var med den andra teknik klassen.. jaa, vi fick läsa LITE och svara på massa konstiga frågor som ingen fattade.. yay. Så var det dags för lunch! Gottgott, några snälla tvåor eller treor var sociala med mig och Issa under lunchen.. haha :) Seriöst jag ÄLSKAR skolans mat, haha för vi får maten från Catering Companiet! :) I alla fall, så hade vi Svenska/samhällskunskap efter lunchen! då äntligen med hela klassen. Skrev upp lite mål och sådant som vi hade inför kurserna.. :) Sen var det IBARB, alltså typ läxläsning, och vi har inga läxor första dagen....  Och så sista lektionen idrott, gick till salen och lyssnade massa.. that's my day!

lite mycket text men jaja. I alla fall efter skolan gick jag till Kupolen och mötte upp Issa (som redan slutat) och vi åt lite donken. en cheese och McFlurry! GOTT. haha, sen tillbringades resten av eftermiddagen på Humlan, som precis öppnat igen! GH och massa snack! :) Gillas! :)

åh, måste äta något strax, är jätte hungrig! Eller inte jätte, men ja.. :)

puss&kram

dagens

godmorgon! har precis vaknat och är nyduschad. Tog en lite dålig bild på mobilen för dagens outfit! Men ja, jag håller ju i alla fall det jag lovat. Alltså dagens outfits! ;) haha jaja, nu får ni bilden :)


tröja - nånstans i New York
byxor - H&M
blir kanske inte den här tröjan eller eventuellt en kofta över :)

nej nu ska jag fixa mig :)
puss&kram

godnatt alla

nu är det sovadags, :)

avslutar dagen med en snygg bild på mig och Johanna när vi blekte mitt hår, :)


fina och ofixade ;) gillas!

nej godnatt, hörs imorgon med en dagens outfit! :)
puss&kram

ragga

nu har jag kommit hem från raggan och har klippt topparna. Dom var helt uttorkade, skönt att bli av med dom! :)

dansen gick helt okej, som sagt har svårt för nya steg. Har en ny tränare och hon är duktig. Dansen är dock lite konstig.. haha :)

nu ska jag basta ;)
puss&kram

090823

godmorgon alla bloggare! :)

nu har jag kommit hem från Cornelia och sitter och kollar igenom min mejl.. Kl 5 ska jag på ragga och det ska bli sjukt kul! Och så får jag ju träffa matilda igen också! Sist vi verkligen umgicks var väl ungefär en månad sen. Såg henne dock på stan här om dagen, fast då pratade vi väl i kanske 10 min bara :)

Har inte så mycket att säga, men jag ska kolla klart allting och sen äta lite.. :)

puss&kram

med cornelia

nu sitter jag här hos Cornelia och bara tar det lugnt :) hennes systerbarn är här, fast nu sover dom. Vi var ute och gick med dom en liten stund. Asmysiga och jätte söta! Garvar för ingenting, men när man väl fått dom att skratta så måste man fortsätta.. haha :) Men ja, sen har vi ätit chicken nuggets och tittat på tv. :)


jag och Johanna igårkväll :)

Imorgon börjar Raggan igen! Ska bli jättekul att få dansa lite igen! :) Tycker verkligen det är jätteroligt att dansa, men jag har så svårt för att lära mig nya rörelser. Men när dom sitter så är det jätte kul! Dock ser det inte allt för bra ut, men så kan det gå!

Igår ringde Donken mig, dom hade läst min arbetsansökan och tyckte att jag lät intressant. Så på torsdag kl 5 ska jag dit på arbetsintervju. Önska mig lycka till! Jag ska absolut ha det där jobbet! Behöver pengar.. ;)



Nu ska jag vara social med Cornelia :)

puss&kram

bleka utan blekmedel?

hej allihopa! nu har jag kommit hem från Johanna.

vi hade jätte roligt men det slutade ju som det slutade.. Men riktigt kul var det i alla fall! :)

hon skulle bleka håret på mig, så vi blandade färgen och när vi aplicerat allt i håret så upptäcker vi en liten påse med pulver.. nämnligen blekmedlet, hur bra är det då? bleka håret utan att ha i blekmedlet.. så vi hade lite pulver på dom mest synliga ställerna, haha men det vart bra ändå! :)

vi glömde ta kort till min blogg, så nej inga bilder...

nej nu ska jag äta lite godis! :)

chill dag

hemma efter en ganska lång dag.

idag inredde vi vårt klassrum lite, höhö jättefint ;) så bakade vi chokladbollar, jävla grymma var vi på det allt! smakade nästan bara socker.. höh, och till sist var det prisutdelning från Camp Helix och tipspromenaden. Min lilla grupp vann "lekarna dag 2" :D bäst! sen vann Tobbe, Tången och Jim tipspromenaden! grattis på oss som är grymma ;) Nu ska jag äta och sen blir det johanna :)


diplom, sorry sne, orkar inte ändra. Gruppen Teletubbies ;D


chokladbolls smet, gott det ser ut va? ;)

puss&kram

dagens outfit

godmorgon, ett lite stressigt inlägg. Men nu har jag ju lovat att jag ska lägga ut dagens outfits lite oftare, så nu kommer dagens!


tröja - H&M
jeansleggins - VILA


jag idag, dålig bild, dålig kamera ;)

puss&kram

minishopping

dagens shopping :)


puder, ögonfransgrej och deo från H&M


tröja med ficka på vänstra bröstet. H&M

nu ska jag sova,

imorgon ska jag ta nya Header bilder tycker jag, så då läggs camping bilderna in samtidigt i datorn ;)

puss&kram

helvete

seriöst, jag är ju hemsk! så äckligt dålig uppdatering, men jag skyller på att jag är upptagen och knappt hemma! höhö

bilderna från campningen orkar jag inte heller lägga över.. åh bajs på allt.. så segt! Sen har jag 5 Lost avsnitt att kolla ikapp på, och massa skit! Imorgon ska jag vara med Johanna, och då ska jag hinna hem och massa skit. Sen ska jag ta kort på dagen shopping och visa er.. FULLT upp alltsååå.. blir ett till inlägg med bilderna

puss&kram

campingen är över

Nu är jag tillbaka efter en lång campning, men kul har vi haft! Helt sjukt. berättar om hela resan senare :) är jätte trött nu.. ska vila mig lite.. :)

puss&kram

090817

nu ska jag gå och äta något och sedan sova! :)

imorgon och på onsdag blir det nog inge uppdatering, möjligtvis på onsdag kväll eftersom jag ska campa! ;)

godnatt folket!


puss&kram

TEIT09

nu har jag precis kommit hem efter en första dag på gymnasiet!

Dagen började med att åka buss med Tången till resecentrum och möta Issa där. Så gick vi tillsammans till skolan där det stod en massa människor, haha liite pinsamt när alla kollade.. Så såg vi Jim och Tobbe, så vi gick och pratade lite.. Dom släppte in oss i en "aula" typ där rektorn pratade lite osv. Sedan presenterade dom våra menotrer och läste upp klasserna. Min klass blev uppropad först TEIT09 heter den och är en blandning av Teknik och IT elever. 5 tjejer och resten killar, men hamnade i alla fall med lite folk jag kände. Tobbe, Tången och Pär, sen hade jag pratat lite med en tjej som heter Elin också tidigare :) Sen kanske Jim skulle flytta över också? Lite osäkert, men han kände tydligen ingen i sin klass och ville byta.. :)

Vi fyllde i massa papper, gick tipspromenad och åt. Sen fick vi veta att det är Camp Helix imorgon! Dvs, GÅ någonstans med massa packning, göra sin egen soppa med sin grupp (?) och tälta. Samt leka massa lekar. Det är min klass och IT09 klassen, och där är det inte en enda tjej.. haha men vi skulle som sagt göra våran egna soppa, så vi fick hundra kronor av skolan som vi skulle köpa minst tre ingridienser till en soppa för. Fick inte vara pulver eller färdigsoppa. Haha vi köpte kyckling, purjolök och nudlar. Ingen aning om såntdär.. Efter det slutade vi och hängde på kupolen tills Issa skulle hem.. :)

Nu ska jag gå och äta :) skriver mer sen :)

puss&kram

inget städande

Nu har jag kollat klart på LOST för ikväll, blev två avsnitt :) Vart inte att städa eller spela Sims3.. Sen tog jag ett jääätte skönt fotbad! Det är helt underbart! Fick fotbads saker av min bror och hans ex någon jul eller födelsedag, men har aldrig använt det. Dom har bara stått där i badrummet. Har varit alldeles för lat för att orka göra något åt det. Men nu ska jag ju växa upp lite, haha eller ja. Jag ska i alla fall hålla fint på rummet (försöka!), ta hand om mig själv, typ orka ta hand om mitt utseende och röra på mig osv.. Sen ska jag hjälpa till lite hemma. Ja, you get it!

Åh, nu är det inte långt kvar, och jag ska försöka komma i säng tidigt så att jag orkar imorgon! Ska träffa Johanna efter skolan :) Påtal om ingenting, bytte omslag på min kalender till en bild på mig och Issa. Vi ska ju trots allt umgås minst 5 dagar i veckan, tre år framåt! :)


väääldigt gammal bild på oss två från åttan när jag var och hälsa på henne i hedemora! Hon fick även bilden i en ram i julklapp av mig (a) haha :)

puss&kram

lite allt möjligt..

Mamma tyckte att jag skulle städa lite inför skolstarten.. Förstår inte riktigt varför, jag menar då kommer jag ju vara ännu mindre i rummet.. haha men sagt och gjort, plockade undan lite grejer på golvet och bordet. Orkar inte dammsuga riktigt än.. men kollade precis på min duk som jag har på mitt nattduksbord. Usch, den var vit tidigare, nu börjar den sakta gå mot det gråare hållet. Och det finns seriöst ingenting äckligare än damm! Eller inte mycket i alla fall. Sen ska jag bli duktig och börja bädda sängen på morgonen.. hehe typ aldrig gjort det tidigare (jo när jag byter lakan, på högtider osv) för jag orkar verkligen inte, men så lång tid tar det faktiskt inte.. :)

Har lagt fram kläderna för imorgon och packat väskan. Börjar ju kl 9 imorgon och min buss går från Ornäs (ca 6 km ifrån mig) kvart över åtta. Och då har man ju tur och har en kompis som bor 100 meter från busshållsplatsen, så mamma och pappa skjutsar dit mig runt halv åtta. Ska bara springa lite, duscha och klä på mig här hemma, resten fixar jag hos Tara :) Så jag har allt smink, hårgrejer osv med mig i väskan, hehe :) Men efter det börjar jag ju halv 9, så då åker jag från mig in till Falun och byter buss. Ska bli jätte roligt att tillbringa dom 40 första minutrarna på morgonen i en buss.. NOT! Men hellre det än att åka med mamma och pappa och sitta i skolan från halv åtta.

Ska nog börja med Dagens Outfit nu lite mer seriöst, men ska ta korten med mobilen. Annars kommer bilderna ALDRIG in på datorn. :) Jag lägger aldrig in bilder, så det ska bli lite roligare med i alla fall en dagens outfit varje dag. Eller ska försöka varje dag!

Nej snart måste jag dammsuga, annars kommer jag bara glömma bort det.. Usch, orkar inte! För när jag städar så antingen gör jag det jätte slarvigt, (typ plocka bort grejerna på glovet) eller så måste jag städa undan ALLTING, städa i alla skåp även om dom har dörrar så att det inte syns. Och dammsuga och allt ska se PEFEKT ut. Så nej, jag gillar inte att städa! Men som tur är så har jag ju min kompis Spotify med mig ;)
Hur är ni när ni städar?

När jag städat klart ska jag nog spela lite sims3, haha var evigheter sen (kanske 3 veckor sen senast). Så ja, och sen ska jag försöka få mamma och pappa att kolla klart på dom tre avsnitten som vi har kvar på andra LOST skivan :) Vill se klart serien nu, hehe :)

Nej, nu MÅSTE jag städa.. :/

och jag som trodde att jag inte hade något att skriva om.. haha vart en del ändå
puss&kram

090816

nu har jag varit och sjungit och det gick jätte bra! Men av någon konstig anledning var jag jätte bra i halsen när jag åkte hemifrån, men såfort vi skulle öva så vart jag jätte tjock i halsen... menmen, trots det så gick det jätte bra!

Förresten, jag glömde ta kort på kräftskivan igår... FÖRLÅT! jag satt och tänkte att när jag sätter mig vid bordet så ska jag ta kort.. men såklart glömde jag det, och kom på det när vi ätit upp allt.. duktig som jag är! Men det var jätte mysigt och vi hade jätte roligt! :) men nästa år ska jag äta färdigskalade kräftor! Klarar inte av att sitta och skala alla.. :)


SHIT, IMORGON BÖRJAR SKOLAN!  =o Har gått alldeles för fort det här sommarlovet... hehe men har hunnit med ganska mycket ändå :) Ska bli kul! :) haha, men ändå inte.. kan inte fatta att jag ska börja gymnasiet imorgon.. helt sjukt!

haha nu ska jag fortsätta äta godis! MUMS

puss&kram

sjunga

nu alla kära läsare ska jag åka och sjunga lite.. :) skriver mer när jag gjort det!


puss&kram

galna?

har varit helt upptagen hela dagen :) lekt med massa folk, trevligt! och bara för att jag är hemma nu så ska jag strax på kräftskiva. Ska ta kort, helst med mobilen så får ni lite bilder, promise! hehe :)


just nu sitter jag och pratar med Johanna på msn, haha helt sjuka är vi! Vi har så grymt många interna skämt! :D typ: SUPERMAAAAN! ,  me and my monkey , och sen vi å våra bk kronor! haha ni vet sånadär kronor man får på Burger King när man beställer kids meal, iaf om man är liten eller ber om det.. haha :) ja oj va roligt det va.. haah

jaja, så kan det gå!




jaja, nu ska jag åka ;)

puss&kram

godis!

godis! hehe, mamma hade lovat mig godis till idag. Men pappa mådde jätte dåligt så dom hade skitit i att handla.. så jag och mamma åkte och köpte godis för ett tag sen till mig! :D ASGOTT!



bild från google..

puss&kram

frisyrer och falun

hej igen!

dagen tillbringades hos Emma, eller ja på frisörsalongen i alla fall ;) Frisyren vart bra, men jag undrar om jag verkligen kan göra det själv när det verkligen gäller! =o Sen följde jag med mamma och pappa på en lite shopping runda, ska ta kort med mobilen så slipper ni vänta 100 år innan jag orkar flytta över från den stationära datorn.. hehe :) Så bilder kommer i det här inlägget.

Ska även försöka kolla ett avsnitt av Lost, ligger fortfarande efter mor och far. Dock bara ett avsnitt, så det är jag ikapp på 40 minuter. Haha, nu sitter jag och skrattar lite för mig själv åt mitt skämt.. haha eftersom ett avsnitt är 40 minuter så är jag ju såklart ikapp på 40 min.. haha

nu ska jag fotografera lite med min supergrymma 2 megapixel kamera som jag har på min supergrymma telefon... haha not!


asmysig kofta från Indiska. Ja jag älskar koftor, syns det?


en kalender till skolstarten, ska dock byta framsida till något snyggare, något tips någon? :)

puss&kram

090814

nu har jag vaknat, och ska strax börja fixa mig lite och äta frukost. Ska hämta upp Tara klockan 12, sen ska vi hitta på nåt till klockan 2. Får se hur vi gör! :) Måste bara komma ihåg att packa alla grejer..

Ändrade planer, åker till Tara halv ett så väntar vi tills två sen åker vi. Annars måste jag åka fram och tillbaka så mycket.. Så då kan jag äta innan jag åker! :)

berättar om dagen när jag kommer hem :)

puss&kram

LOST

nu ska jag kolla lite på Lost. Matilda svarade inte när jag ringde, så jag tröstkollar på Lost. hehe nejdå, men ligger några avsnitt efter mina föräldrar och det är dom jag kollar med så.. Har precis kollat på ett avsnitt, och nu ska jag in på sista avsnittet för den här disken. :) Någon annan som kollar/har kollat på Lost? och i så fall, vad tycker ni om serien?



Imorgon ska Emma hjälpa mig fixa Taras frisyr, hon ska vara tärna på ett bröllop, och då har jag fått äran att göra frisyrer. Jag kan absolut ingenting om sånt.. hehe eller lite men är inte duktig. Lyckades första gången, men då vart det snett. Och efter det kunde jag inte göra om det.. hehe Emma förstod inte hur jag inte lyckades.. haha som sagt, är man bra så är man!


första gången, notera att den siter snett, och så kan det ju inte vara!


från sidan, hade den inte suttit snett hade jag varit nöjd!


skulle göra ett försök att göra den rakare, detta är mitt fjärde och "bästa" försök.. förstår ni hur misslyckade dom tidigare tre var då? =p haha

puss&kram

bus i borlänge

har inte varit hemma något alls idag!

skulle gått upp klockan 8, vaknade och bad issa ringa mig en kvart senare så att jag skulle orka upp. Men hon ringde inte eftersom hon inte hade några pengar. Så jag vaknade kl 9 och hon skulle komma till Borlänge halv tio.. Så ja, var i alla fall inne till halv elva. Var där med henne och Damir :) Hon vart jätte glad för presenten, så nu ska jag lägga in bilder på den :) haha

var ett tag hos Emma också, hahah vi är helt galna! :) Men det gillas!


lite sött tycker jag :D


hehe


armbanden! :)

tror jag ska ringa matilda och höra vad hon gör!
puss&kram

varför alltid så sent?

nej, en till sen natt.. varför?

jo pratar med emil.. pratar ut om ALLT.. känns på ett sätt ganska bra! Men jag borde lagt mig för länge sedan.. Illa!

godnatt!
puss&kram

friskis och svettis

Fulldag kan jag ju bara säga!

Lisa och Anna kom hit, så åt vi lite mat. Mästerkocken (jag) lagade det svårlagade köttbullar och makaroner! höhö runt 6 åkte vi till friskis&svettis för att köra ett Bas-pass. Och det räckte gott och väl, haha trodde inte jag var så otränad. Eller så jobbigt var det inte, men mer än så behövs nog inte.. :) funderar i alla fall på att köpa ett årskort eller något, jag menar annars kommer jag aldrig börja träna. Plus att min skola ligger nästan granne med det! Mamma verkar också ganska med på det! :)



Nej, nu ska jag lägga mig på spikmattan ett tag och sedan blir det Lost! :)

puss&kram

me and my monkey

måste bara visa er den är grymma videon, haha min bror visade mig och Johanna den. Låten är ju också grymt bra! =D




puss&kram

konstiga drömmar

nu ska jag inte börja med ett godmorgon,, haha

hej alla :)

skulle vaknat kl 10 egentligen (fråga inte varför..) men Lisa ringde precis och väckte mig.. haha kanske blir att leka med dom idag :) Dom skulle höra av sig. Sitter i alla fall i min säng nu och lyssnar på musik, jätte mys!

USCH hade världens konstigaste drömm, orkar dock inte skriva ner den. Alldeles för komplicerad.. haha men blä i alla fall! haha



börjar dagen med en jätte snygg bild på mig och Nadja ;) haha

puss&kram

nattfjärilar...

ja godnatt bloggen då!

har blivit jätte sena nätter nu senaste tiden, ska försöka lägga mig i tid nu.. hehe :) Btw, det är världens största nattfjäril på mitt rum.. IGEN! uussch! jaja.. :)

puss&kram

blir hemma

blir hemma hela kvällen, alla planer inställda.. lite trist, men sånt är livet.. ska hitta på något med matilda imorgon istället.. :)

jag är så jävla trött, helt sjukt.. och jag kan inte ringa någon eftersom jag har 0.05 kr på mitt kort.. och ingen ringer mig.. kulkul! haha va deprimerad jag låter. Men så kan det gå!

orkar inte skriva mer.. förlåt för jättetråkigt läsning den senaste tiden...

puss&kram

städastädastäda..

Sången gick jätte bra, var dock ganska tjock i halsen och inte uppvärmd så det lät väl som det lät.. hehe men det blir säkert jätte bra på söndag! Nu har jag dammsugit hela huset och ska nog städa klart mitt rum.. kan behövas.. hehe ligger grejer lite överallt, dock inte på golvet längre eftersom jag dammsugit. :)

Nu är det inte långt kvar tills gymnasiet börjar.. asnervös, haha läskigt. Höh, men jag känner ju några som ska börja med mig i alla fall! Så det är ju tur det. :)

Nej nu ska jag fortsätta städa lite.. :)



puss&kram

090811

godmorgon bloggen..

asså det börjar kännas lite tjatigt, jag börjar alltid dagen med den meningen.. hehe

skrev inte så mycket mer efter åskvädret.. men jag började prata med Emil och då vart allt så jobbigt.. orkade helt enkelt inte. Men idag är jag igång! Hehe ska ner till Kyrkan snart med Tara och öva lite sånger som kanske ska sjungas på söndag.. hehe sen åker jag till Emma en stund på salongen och hon ska hjälpa mig lite.. Och sist blir det Matilda hela kvällen!

Ska dock prata med mamma men det ska nog gå bra.. :) Åh jag är verkligen inte sugen på frukost.. Inte hungrig alls, men som igår så är pappa hemma och är sjuk igen.. så han lär ju inte släppa ut mig annars.. fan!

Nej nu ska jag kolla klart min mail.

puss&kram

åska

nu är jag hemma, vart varken Jakob eller kupolen.. hehe jag och Johanna satt hemma hos henne fram till 4, då skulle hon träna :) och nyss åskade det.. =o Jag är jätte trött och funderar på en liten stund på spikmattan, sjukt skönt är det! :)


nej nu blir det nog spikmattan!
puss&kram

och vinnaren är...

Nu har jag, under mycket beslutsångest, och svåra val. Alla era motiveringar var ju så bra.. Men en tävling får ju bara ha en vinnare. I alla fall i det här fallet.

Och vinnaren är... GINA .   Grattis! Hoppas du blir nöjd över armbandet! =)



puss&kram

ska dra vinnaren

JUSTE! ska dra vinnaren strax!  hehe, blir ett svårt val. :) heh

puss&kram

090810

godmorgon!

idag ska jag träffa Johanna, igen.. hehe men ja, Jakob ska också vara med så.. hehe *ursäkt* Har precis duschat och ska fixa mig lite och försöka få tag på Johanna så jag vet när jag ska åka.. :) Hör av mig när jag kommer hem!

puss&kram

GODNATT

Nu ska jag försöka avsluta, kanske kolla på en film. Men skriver mer imorgon kommer antagligen bli hemma hela dagen.. hehe

ja, jag är på bättre humör =D

godnatt
puss&kram

bror

Nu har jag kommit hem, har varit lite hos min bror!

fast innan det stod jag i kiosk med Tara och socialade mig lite :) Sen till bror, följde med honom och handla lite och sen kollade vi på Pirates of the caribbean 3. Madde sov lite och sedan åkte jag hem. Lånade med mig Lost säsongen ett som jag kollar på med mina föräldrar nu. Eller ja vi kollade ett avsnitt så ska vi fortsätta nån annan gång.

Undra vad man ska hitta på imorgon då? :) Mor och far börjar antagligen jobba så jag blir ensam.. heeh får se vad som hittas på

puss&kram

sista chansen!

IMORGON DRAS VINNAREN I TÄVLINGEN! KOMIGEN VAR MED OCH TÄVLA!! :)

puss&kram

she will be loved

suttit och haft "maroon5 - she will be loved" på repeat.. så jävla bra!







puss&kram

header!

MÅSTE BYTA HEADER!!!!!! åh, fan orkar inte nu!

någon som är duktig och vill hjälpa?

inget springande

godmorgon!

ni vet mitt lilla springlöfte? Jag har absolut inge lust med det just nu.. Allt känns så hopplöst, fan.. Men när skolan börjar så ska jag försöka börja igen.. får la se hur det går!

så planer idag?

jag ska i alla fall stå i kiosk med Tara nu kl 2, sen vet jag inte riktigt. Min bror Kalle tyckte att jag skulle komma och kolla på Lost med honom, och Matilda ville träffas. Får se hur jag gör!

Förresten, orkar inte ett sista Mallorca inlägg, för vi åt mat, gick lite på stan och sen satt vi på flygplatsen. Inte så mycket att berätta, detsutom har jag inga bilder ..

puss&kram

shoppingbilderna

shopping från Halmsta


jeansleggins - VILA

och ett värmeskydd, från L'oréal

Från växjö


väska, från nån affär

Norrköping


kofta, JC

H&M kläder


grå kofta


en till grå kofta


en helt vanlig vit tröja


strumpbyxor, flätat mönster

puss&kram


usch

förlåt för dålig uppdatering.. :(

har varit upptagen som fan.. var med johanna och sov där, alltså inge dator. Och idag har jag varit upp (eller ligger det neråt?) till mora och pratat med Emil. Och nu är det slut, så ja orkar inte riktigt blogga. men ska lägga upp bilder på shoppingen...

puss&kram

tältning

godmorgon, nu har jag precis kommit hem från våran lilla tältning.

Det var jätte mysigt, tror vi låg ute på en filt och bara kollade upp på himlen i flera timmar. SUPERMYS! Runt två någongång gick vi in i tältet och la oss, men somnade väl inte förens vid halv tre ungefär. Jag däremot sov INGENTING fram till 5.. då kunde jag äntligen somna, jätte jobbigt! Vi vaknade vid 10 imorse av att det kom massa barnfamiljer som skulle bada på stranden.. haha mamma hämtade mig, och vi hade fått ett HM paket med kläder. Mys med koftor! Tar kort på det också! hehe

ska ringa Johanna nu och höra om vi skulle ses idag eller inte.. :) Så vi hörs senare

puss&kram

äntligen hemma

nu är jag äntligen hemma! känns jätte bra, en jobbig bilresa har det varit..

vi stannade hos min bror i Norrköping :) Åt på en salladsbar till lunch, supergott! var dock inte hungrig.. Sen fick jag en jättefin rosa kofta av mamma! :D (ska visa bild på allting som jag köpt den här lilla resan lite senare) Så skulle vi ta med lite grejer hem åt min bror, för han flyttar hem om ungefär tre veckor. Satt vid datorn och passade på att utnyttja hans supersnabba internet! heh

bilresan var som sagt ganska jobbig, av vissa anledningar. Men ja, sov annars hela vägen. Ska om ett litet tag åka till Uvbergsviken och tälta med Anna, Mia och Lisa :) Har inte träffat dom på flera veckor.. ska bli lite skönt att vara med folk och få skingra tankarna lite..  heter det så förresten? ja ni fattar i alla fall..

nu ska jag fixa lite.
puss&kram

hemåt

Hej, nu är jag påväg hemåt.. Vi ska dock göra ett snabbt stopp i Norrköping hos min bror och hämta saker. :)

Igår stannade vi i Växjö och köpt en födelsedags/konfirmations present till Jenny och jag hittade äntligen en väska! Underbart! Mina andra tremänningar och deras familj var också hemma hos Jenny, så vi åt och fikade lite.. Kul att träffa dom efter så många år. Jag och Jenny sov ute i deras husbil. Supermysigt, och det kändes bra att prata om allt med henne igen efter alla år. Men det var en väldigt kort träff och nu, knappt 24 timmar senare är vi påväg hemåt igen..

Börjar må lite illa här, har läst lite och nu sitter jag vid datorn. Klarar inte av att sitta och titta ner allt för länge när jag åker bil.. ska nog börja avsluta lite.

puss&kram

forsheda nästa

såå, 7 köttbullar, 2 potatisar, ett glas fanta och en ikea runda senare sitter jag i bilen igen. Denna gång påväg mot forsheda. Är inte på världens bästa humör precis, så jag kommer antagligen inte orka skriva eller iallafall inte låta glad..

puss&kram

jag hjärta Kalmar

åh guud, jag älskar Kalmar! Dom har ALLA butiker som Borlänge saknar.. Love it! Lite shopping blev det allt, men ingen väska .. får leta när jag kommer hem, annars får Nadja skicka upp sin (a) hehe

nu ska vi till ikea och äta.. :)



puss&kram

påväg mot Kalmar

godmorgon bloggen!

nu sitter jag i bilen, vi har precis lämnat vandrarhemmet. Snart drar vi mot Kalmar och Ikea. Där äts även lunchen idag! Jag älskar Ikeas köttbullar och potatis! Bara jag som gör det? hehe det är nog bara det jag ätit där någonsin? haha

Jättefint väder här, varmt och skönt! Förhoppningsvis håller det i sig ett tag även hemma. Ska fösöka spara lite batteri så att jag kan blogga senare också! :)

puss&kram

dagen

Som sagt, vi åkte runt typ hela ön idag. Vi hade ett litet häfte med "sevärdheter" som vi följde, det verkade tyskarna och engelsmännen också göra.. haha åt mat på en resturang som är en gammal kvarn, helt okej mat där.. och sedan hemgjord glass någonstanns.. (jag sov mellan maten och glassen, orkade inte mer ställen..) Kollade runt lite på en outlet och så, kanske blir att köpa en spikmatta ändå. Mamma verkar ju ganska pepp på det och dom var inte så dyra här, 400 kr bara! Någon som provat?


ska tydligen vara asskönt, :)

Åkte in till någon stad, skulle egentligen kollat på ett gammalt slott och kungafamiljens sommarställe. Men det stängde kl 6 och vi var där kvart över.. haha så vi gick runt i den lilla staden och kollade på helsjuka klädesaffärer med massa rea.. ingenting snyggt! Fast det jag behöver är ju en väska så det var ju bara bra att jag inte hittade något! Blev att dela på en pizza på kvällen. Grannarna här är verkligen trevliga, hejar och så.. Fast en familj är lite konstiga.. hehe typ suriga.. jaja

imorgon runt 10 åker vi mot Kalmar, shopping och Ikea då. Sen till min tremänning och sova där en natt.. :) Har inte träffat henne sen jag var 10 eller nåt? Galet!

Nej måste sova nu.. annars kommer jag inte komma upp, var nära att inte göra det imorse heller.. hehe

godnatt bloggen!
puss&kram

Mallorca - Måndag

såå, äntligen ett Malloca inlägg :)

Sista dagen innan hemfärd och vi åkte till ett Kaktusställe med över 1000 olika kaktus sorter.. Hade säkert varit roligare/intressantare om det inte varit så varmt. Fanns ingen skugga någonstanns på hela stället..


blommor, såå intressant ;)


en liten söt ö typ imitten påväg mot kaktusarna..


kaktus, eller nåt? ingen aning faktiskt.. hehe


kaktusar


mer kaktusar


ska inte trötta ut er allt för mycket, så nu får ni lite blommor :p


åt Tapas på ett jätte fint ställe, supergod mat!


så såg det ut utanför, :)

sedan badade vi på bästa stället, största vågorna och det är ju det som är roligt. Har dock ingen bra bild på det.. :)

kanske lägger upp ett tisdags inlägg också, men eftersom det bara var hemresa så får vi se :)

puss&kram

090804

godmorgon.

var vaken alldeles förlänge igår, nej jag gick inte och la mig på en gång.. dålig på att lägga mig i tid .. så var det väckning klockan åtta och frukost, inte hungrig och super trött.. nu har jag i alla fall plattat håret och borstat tänderna så nu är det bara kläderna kvar.. hehe

idag som jag har förstått det så ska vi åka runt lite, kanske bada och så.. en natt till här sen till tremänningarna. Kulkul!

skriver mer ikväll, ska klä på mig nu..
puss&kram

..

sleepingtime!



godnatt :)
puss&kram

framme på öland

nu är vi framme, stannade någonstanns och åt lite glass och sen raka vägen till Öland. Vi åkte runt lite och kollade samt åt kvällsmat, pizza&kebab vart det. Ganska mysigt här då, dock frös jag eftersom jag bara hade mjukisbyxor och linne och det blåste kallt.

Imorgon ska vi "utforska" ön lite och åka runt as usual.. Sen på Onsdag är vi kvar ett litet tag, sen blir det Kalmar på dagen. Ikea och nåt slott eller hur det var. Sen blir det Forsheda och Värnamo påkvällen till mina tremänningar. Underbart!

Min blogg känns så otroligt tråkig när jag bara skriver och skriver, aldrig några bilder eller så.. men ja.. sorry
blev inget Mallorca inlägg heller eftersom mitt databatteri dog.. ska försöka strax :)


puss&kram

i en biltvätt

godmorgon, sitter i bilen påväg mot Öland nu. Just nu i en biltvätt på Volvo, hehe inte många som bloggat i en biltvätt inte..

6 timmar i bil väntar nu fast vi kommer ju stanna en del också, :) Har kamera med mig, dock inte kameraladdaren (fan,) så nu får LITE bilder i alla fall. Nu när jag sitter i en bil och har tråkigt så ska jag försöka lägga upp ett Mallorca inlägg också! Så jag blir klar med det någon gång.. hehe känner att jag är dålig på att bli klar med saker.. Illa.

Men vi hörs senare ;)

puss&kram

inget gjort

fem och en halv timme sen mitt förra inlägg och jag har fortfarande inte städat.. om ca 25-26 timmar åker jag till Öland och jag har inte packat.. japp det rullar på här alltså.. Men ska ju bara vara borta tre dagar, så jag lär ju inte behöva såå mycket? :) ska packa snart.. höhö

Har slöat framför datorn hela dagen typ, jätte sötsugen, ska kolla om bullarna ligger kvar i frysen.. hehe ska spara mitt godis till imorgon.

Nej nu ska jag gå och leta på nåt gott :)

puss&kram

090802

godmorgon!

har hunnit med ganska mycket hittills tycker jag, började dagen med att springa och träna. Det gick mycket bättre och jag orkade springa hela vägen! Sen duschade jag och åt frukost. Det är ju världens finaste väder nu (eller ja, finaste på länge iallafall) så jag gick ut och solade lite.. hehe :) okej, så mycket kanske det inte var. Men ändå..

har inga planer för dagen, tänkte i alla fall försöka städa lite.. :) Himla stökigt här.. hehe

puss&kram

nattinlägg

hej igen,

nu har jag taigt det andra mobila bredbandet. Det är ganska mycket snabbare än det andra jag hade tidigare! så nu ska jag börja blogga igen :)

imorgon ska jag ut och springa igen, hoppas det går LITE lättare i alla fall.. hehe, har vääärldens träningsvärk, eller ja så illa är det inte. Men det gör jätte ont.. hehe

nu undrar ni säkert vad jag gör uppe nu om jag ska springa imorgon? Jo såhär är det, jag måste prata med älskling om lite saker, och han har jobbat/jobbar. Och ingen av oss har pengar på telefonen, (jag smsar dock gratis till han men hans gratisgrej har gått ut) så jag har bett honom både på sms och på bilddagboken att när han ser det ska han logga in så jag får prata med han.. :) men han loggar ju inte in, hoppas verkligen inte han har stängning idag.. för då kommer han ju hem runt 3..

Jag saknar honom så överdrivet mycket.. vi har ju knappt träffats på sen jag åkte till Mallorca, och nu har han inga pengar och jag har förlite för att ringa honom.. usch! Snart åker jag till Öland också, på måndag rättaresagt.. kul! Och älskling kommer inte ha pengar till att fylla på busskortet eller telefonen förens i slutet av augusti. Tycker att han kan låna pengar av hans systrar eller föräldrar, för jag vill verkligen prata med honom. I oktober åker ju han in i lumpen, då kan jag ju verkligen inte prata med honom, och vi brukar annars prata varenda kväll ca 2 timmar.. Kommer ju högst träffa honom på helgerna i ELVA jävla månader.. förstår ni hur jobbigt det kommer bli? I och för sig, så kommer jag kunna satsa mer på skolan då och det är bra, för jag ska ha höga betyg på gymnasiet.. Påtal om gymnasiet, det börjar ju om 16 dagar... crazy

Kan ju berätta lite om gårdagen också! Var med emma på dagen ett litet tag, tvättade både mitt och hennes hår med silvershampoo. Haha jag är sämst på det, med tanke på att den var mycket starkare än min så blev emmas hår blålila högst upp... haha men det försvann som tur var när hon skulle blondera bort det gula och utväxten i sitt hår.. :) Sen var jag med Julia :) Vi åt mat och tittade på tv. Sen fixade vi oss och gick till Burger King där träffade vi Anton, Linus och Nicklas. Emma och hennes kompis Niklas var med oss. Så gick vi till stan och hängde där ungefär en timme.. eller två kanske? Sen satt vi på donken till ungefär 2. Då gick vi till Max och satt där till halv 4. Från halv 4 till halv 5 satt vi på Julias gata och garvade (jag, julia och nicklas).. haha hemskt kul hade vi! Somnade väl runt halv 6.. :)

Idag på morgonen efter frukosten och när vi vaknat till lite så åkte vi till stan för att fika med min bror! Gottgott, och har saknat honom.. Var en jätte läskig fullgubbe som tappade ut alla sina öl mitt på gatan.. Min bror var snäll och hjälpte honom.. hehe sen var det dags att åka hemåt. Hjälpte Tara med att försöka fixa en tärnefrisyr (hon ska vara tärna) på kvällen. Blev bra första gången dock vart det snett så jag försökte göra om det, utan framgång. Vart bara misslyckat! Haha men ja, det löser sig nog :) Över en månad kvar ju! Sen har jag bara suttit här, känns lite segt. Men jag tröstar mig med att jag kommer röra på mig imorgon! Ska försöka röra på mig när jag är på Öland också.. :)

Gud va långt det vart, men så går det när man väntar på att ens pojkvän ska logga in.. haha men nu hade ni i alla fall något att göra! :)


haha en mörkhårig jag kanske? förutom att jag ser 100 gånger mer ansträngd ut.. :)

godnatt, sovgott alla!
puss&kram

inget internet

kommer uppdatera alldeles för dåligt, vårat internet har dött eller nåt. nej men det fungerar i alla fall inte, så jag använder mig av ett mobiltbredband som är jätte segt, tar väl ungefär en timme och ladda en sida.. haha

puss&kram

RSS 2.0