tihi älskar er!



hösta besöksrekordet på ett bra tag :) kanske högsta hittills? (ja jag har mycket läsare hehe ....)

puss&kram

good night <3

näe, godnatt bloggen nu ska jag sova! :)

ska sova bort sjukdomen (som jag inte vet om jag har) och värken.. :)


avslutar dagen med en flummbild från min "fotografera till design" dag.. heh

puss&kram

090930

Nacken och ryggen har blivit bättre! Och nu kan jag röra på mig, men ganska begränsade rörelser för huvudets del.. :p Funderar på skola imorgon, skolsköterskan ska ju vara där så då kan man ju alltid prata med henne om det. Får helt enkelt se hur jag mår imorgon!

Mamma har gäster här, eller hennes väninnor. Dom är här en gång om året tror jag, eller ja dom ses i alla fall några gånger per år hemma hos någon.. Så jag har precis ätit och fikat med dom, trevligttrevligt. Men jag känner mig så obekväm bland vuxna, de ställer så "vuxna" frågor och jag känner att jag inte vet vad jag ska säga.. haha ja det kanske bara är jag? Eller känner ni också er "obekväma" ibland bland vuxna?

Jag gjorde faktiskt lite läxor idag, skrev lite på svenskan och gjorde hela ena uppgiften :) Jag känner mig duktig!!

ja, nej nu ska jag kolla klart på internet och sen duscha antar jag :)
puss&kram

plugga..

ryggen och nacken blir värre och värre.. nu är det till och med jobbigt att stå upp. Måste nog kolla upp det där, börjar bli lite läskigt.

Är sugen på något gott och vill prata med någon, har så sjukt tråkigt. Egentligen borde jag väl göra klart Datorkunskapen, och de tre svenska uppgifterna som vi har.. och kanske även spanskan? Men ja vi får se hur det blir med det.. Antagligen inte så mycket. Ska i alla fall in på Schoolsoft och kolla vad dagens lektionsplaneringar säger.. Herregud vad jag inte gillar tempot i skolan! Jag är alldeles för lat för att gå teknik. USCH skärpning!

Nu kollade jag schoolsoft. Det var inte så mycket jag missade. Matten ligger jag väl helt okej till med och jag har ändå ingen möjlighet att arbeta med den nu.. Spanskan borde jag skriva.. och sen har vi datorkunskap som jag skulle kunna göra klart. Engelska provet gör jag när jag kommer tillbaka och sen har vi bara Ibarb. Men svenskan hade inte varit helt fel att bli klar med.. nu ska jag nog ta fram skoldatorn och göra det! :)

puss&kram

sjuker

Godmorgon.

Ligger i min säng och är sjuk.. Har huvudvärk, ont i halsen och snorig. Och sen plus allting så kan jag inte vrida huvudet åt höger, förstår ni hur jobbigt det är eller? haha. Förhoppningsvis blir det bättre..

Jaja, nu kan jag ta det lite lugnt så att jag orkar och är frisk senare i slutet av veckan och början av nästa. :) Jag fyller ju år på tisdag! heh

Jag har inte så mycket att säga, vaknade väl för ungefär en halvtimme sen och har varit och ätit lite fil med flingor.. Tihi jag ÄLSKAR mina flingor!

Men jag återkommer väl senare ;)
puss&kram

Namnhalsband



jag är med och tävlar om ett namnhalsband från Betties Galleria. Tillsammans med bloggaren Foki så lottar dom nu ut ett halsband med valfri text på. Skulle va sjukt kul att vinna.. :D

puss&kram

Kortast....

tjenare,

sitter i min säng, har precis ätit, känner mig jätte sjuk. Tror jag är påväg att bli det, mamma tror också det..

Dagen var bra, haha jag vart 169 i mina skor (a), fast alla var ändå längre än mig... SUCK haha känns ju bra att man anstränger sig men ändå inte klarar det.. haha :p att det ska va så svårt att vara lika lång som någon? Blir galen, men ja det är ju tur att jag kan ha klackar i alla fall. Vill ju inte vara ett höghus ;)

Jaja, jag ska strax fixa Issas blogg. Eller fixa designen osv :) DET KOMMER BLI ASSNYGGT, för hennes header är bäst :) haha.

Skolan har jag inte så mycket att berätta om, men ja efter skolan var jag på humlan ett tag och kollade när ALLA spelade Wii. Så kom mamma och pappa och hämta mig i nya bilen, som förövrigt är snygg! Cornelia lekte lite med mig och nu sitter jag här ensam ;)

Får se hur jag gör imorgon med skolan, har ett engelska prov efter lunch, åker nog dit och gör det. Sen åker jag hem och vilar igen.. Blir nog bäst så! :)

Men nu ska jag fixa issas blogg :)
Puss&kram

090929

godmorgon bloggen! :)

ny dag, nya tag. Känns bra, nu kör vi! :D

har ca 20 min på mig innan jag måste gå till bussen, ska försöka hinna ta en outfit bild också :)

såå, nu är jag klar :)


Jeansleggings - VILA
Kofta och linne - H&M :)

puss&kram

design

sådär, va tycks? :) faktiskt ganska nöjd för att ha stressat fram en ny :) hehe, nu MÅSTE jag sova kanske förbättrar någon dag:)

puss&kram

ny design?

nu har jag flummat lite framför kameran, kanske blir en ny bloggdesign? ;) får se :)

puss&kram

SKOOOOR

JAG HAR KÖPT VÄRLDENS SNYGGASTE SKOR IDAG!!!

haha hej alla :)

dagen idag var rolig! Fast det börja med att jag och Matilda missade bussen, men det kommer ju en 5 min senare ändå så.. hehe, ämnena kanske inte var de roligaste jag haft och jag hade fortfarande världens huvudvärk.. men jag hade roligt ändå, och Dennis va ju snäll och masserade mig så :) satt och jobbade ibarb på idrotten eftersom min huvudvärk är som den är.. haha satt med Max (ett tag), Dennis (lite då och då) och Andreas, haha jävla galna.. :p Tror Andreas kompis också va med ett tag.. haha

efter skolan gick jag och Issa till kupolen, letade efter skor på din sko men 36 finns verkligen inte kvar.. haha sen köpte hon en cheese innan vi hoppa på bussen till stan. Jag tog bussen in till Falun och köpte mina älsklingar, det var förresten sista 36 i den modellen (lyyyyckkkliiiig) hehe och dom är sköna också :D fast efter en dag så kanske det känns lite? men det sket väl jag i! :)



Imorgon kommer nya bilen! tihi ska bli skönt! :)  haha det kändes intressant för er .. jaja, :) fick en klänning av bror idag helt random. Inte min stil men jävligt snygg ändå :) det var liksom en långklänning, and i am so short så då ser jag ännu kortare ut.. haha :)


sån ska vi få, fast annan färg :p heh

puss&kram

godnatt

nu ska jag strax sova :) säger godnatt nu, annars kommer jag glömma det! :)

godnattpåer!
puss&kram

rummet

nu har jag varit och dansat, :) det var kul, förutom att vi ska göra en par-grej och då vart jag med en av dom längsta i gruppen .. haha det va ju lyckat.. :p

Innan dansen städade jag (JA FAKTISKT) och sen kom Tara och bror min förbi och åt lite :) tänkte visa lite bilder på rummet.. hehe (a)

FÖRE






EFTER









visst är jag duktig? (a)
heh

nej nu måste jag gå och äta något.. :)
puss&kram

090927

godmorgon alla! :)

Sitter trött som en ... öhm som.. någon som inte sovit på länge? hah, ska strax gå upp och städa lite.. det behövs för vi får "gäster" (tara och min bror) kl 3 som ska äta och då blir det väl att umgås på mitt rum så.. haha :) Sen kl 5 blir det dans! Wohoo, ska bli roligt! :) Och matilda kommer till tha aspeboda! :D UNDERBART!

Jaja, har inte så mycket att säga, spotify spelas på max och humöret är på topp. Tror jag atleast. :) haha, men det man inte vet lider man ju inte av så ja! :D


nej nu ska jag städa!
puss&kram

Naturally blonde

haha kolla va jag hittade när jag städade? :p



tror jag fick den av någon kompis i typ 4an eller nåt.. haha det roliga är ju att det är en cheerleader på bilden och det är ju jag.. haha :p

puss&kram

Domnarvet

hej allihopa :)

när jag städat lite, måste erkänna att det inte vart speciellt mycket av det.. höh så åkte jag till stan och träffa Johanna. Vi prata lite med André och Max och deras kompisar :) Sen gick vi till domnarvet (jag hade klackar -.-) och träffade Foffen, Stoffe och Micke :) Trevligttrevligt, men äckligare lägenhet har jag dock inte skådat.. hehe menmen! Foffen och Stoffe gick så då satt jag, Johanna och Micke kvar :) Lite då och då kom Foffens bror och prata lite, haha jag vart livrädd varjegång han kom för jag såg honom inte.. :p Jaja, blev en tidig kväll, mamma kom kl 10.. hade gärna stannat ett tag, men en annan gång. :)

Jaja, jag är fett glad i alla fall! hihi och imorgon blir det dans! Kan det bli bättre?:)

ja, men nu ringer Johanniiii i alla fall, ska la svara :)
puss&kram

rubrik

sådär.
dom senaste dagarna har inte varit dom lättaste, har gråtit hit och dit och ja..Trodde jag skulle få det löst idag, men som det ser ut nu så kommer jag antagligen inte få det.. sög ju! Jaja, jag ska försöka blogga i alla fall, även om humöret protesterar..

Idag har vi (jag,mamma,pappa,jakob&tara) varit till Sundborn och ätit middag på Karl Larsson gården. Lite firning av födelsedagarna som varit och kommer att vara. :) Trevligt var det, och GUD va fint det är ute..:) haha gammal jag kände mig nu :p Har inga större planer för kvällen, kanske sova hos någon? :) Ja det visar ju sig i alla fall. Tänkte ta tag i städningen och städa klart rummet lite, hehe det behövs. jaa, mer än så vet jag inte och har väl inte så mycket att berätta..

Nu ska jag försöka få tag på folk och lösa allt skit. :)

puss&kram

hej

nej usch va trött jag blir.. igår var jag ju superlycklig.. det ändrades ganska fort på kvällen och sen dess har allt bara skitigt sig.. Sitter på humlan med Lisa, har precis pratat problem och världen rasar känns det som.. eller jag kan inte säga något säkert än, men that's how it feels..

jaja , nu ska jag sltua klaga och snart bire sång..

puss&kram


happiface

UNDERBAR DAG! :D
me likes!

jaa, helt okej ämnen idag faktiskt, webbdesign, engelska osv.. :) minustecknerna var väl, matte, kemi-prov och TMS.. Men who cares? :)

jaja, Issas kompis Ellinore kom och hälsa på ett tag trevligt va det :) hehe :) men jag fick skynda till falun efter skolan.. :) Köpte en foundation på Åhléns :) Och sen tog jag bussen till Cornelias skola, eller jag mötte dom på busshållsplatsen, så lekte jag lite med dom. Eller jag och Cornelia åt lite mat på Maestro. GÖTT! sen kom hennes buss och jag och Lelle fortsatte gå på stan tills hennes buss gick. Då gick jag en sväng på stan för att leta skor, kanske köper imorgon?:) Får se.. Men jag vill ha ett par höstklackar, men mamma vill att jag ska köpa vinter skor.. men ÅH!



enligt mig, favoriten! :)


the shoes!

Ja, i alla fall så gick jag till min träning efter det. Vi var endast 5 personer, men GUD så roligt vi hade. Nog den roligaste träningen ever? haha, crazy var vi i alla fall. Landade dock rakt på knäna, och det kanske inte var det bästa jag gjort men jaa.. haha sen "over,under,break" var ju helt galet.. haha :) Jaja, ni fattar säkert ingenting, men ja!

Sen är det ju bara ett plus att jag mår som en gud och är lycklig.. tell you later when i know forsure :)
puss&kram

outfit outfit..

godmorgon, ska försöka hinna ta en litesnabb outfit bild nu :) hehe
*SPRINGER TILL SPEGELN*


VÄRLDENS TRÅKIGASTE OUTFIT JA!

Tröja - H&M
Jeans - JC

puss&kram

Thinking of you.. <3

Comparisons are easily done
Once you've had a taste of perfection
Like an apple hanging from a tree
I picked the ripest one
I still got the seed You said move on
Where do I go
I guess second best
Is all I will know

 Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

 
You're like an Indian summer
In the middle of a winter
Like a hard candy
With a surprise center
How do I get better
Once I've had the best

You said there's
Tons of fish in the water
So the waters I will test
 
He kissed my lips
I taste your mouth
He pulled me in
I was disgusted with myself


Cause when I'm with him
I am thinking of you
Thinking of you
What you would do if
You were the one
Who was spending the night
Oh I wish that I
Was looking into your eyes

 
Looking into your eyes
Looking into your eyes

Oh won't you walk through
And bust in the door
And take me away
Oh no more mistakes
Cause in your eyes I'd like to stay...
stay

(inte hela texten..)


090923

DÅLIGT HUMÖR? JADU!



mer ikväll.. tänkte bara säga hej! såå, HEJ PÅER!

jadu, konstig dag..
puss&kram

090922

hej alla, är på inte sådär jätte bra humör.. höh

dagen började med spanska, WOHOOOO NOT. Vi ska skriva en fortsättning på en saga (som jag inte förstod någonting av, jo det var något med skor, att han kom hem efter skolan och något med ett kök.. ) och vi ska skriva minst 150 ord, med preteritum i... KUL! Jaja, sen hade jag i alla fall Ibarb, fick kanske inte så super mycket gjort, men i did something atleast.. :) Så var det lunch, göttgött! Och efter det återstod bara matte, samhäll och naturkunskap. Fick G/VG på matteprovet, hon hade inte rättat klart. Men det gick ju i alla fall bättre än jag väntat mig.. hehe, och på samhällskunskapen skrev jag ingenting, jag kom verkligen inte igång. Och gör jag inte det, då skiter sig allt. På naturkunskapen pratade hon mest hela lektionen, not so much to say.. Stannade kvar i en halvtimme på Matte/kemi/fysik stugan efter skolan, sen åkte jag till humlan och avslutade det där i stället. Åh, måste bara säga att jag och Åsa (en ledare) är typ grymmast på Alias. HELT SJUKT va vi ledde! :) Men sen skulle jag hem..

GRATTIS MOR PÅ FÖDELSEDAGEN FÖRRESTEN! JAGÄLSKARDIG! :) <3

Ja, nu skulle jag egentligen pluggast spanska, och mamma har tagit med nån jäkla film, men den krånglar ju bara så jag orka inte.. :)

Näe, nu ska jag göra något vettigt av mitt liv! :)
puss&kram

090921

Hej alla!

nu är jag hemma efter en lååååång dag :)

Alla borlänges gymnasieskolor är lediga idag, förutom vi eftersom vi är ett frigymnasium.. KUL! Jaja, dagen bestod av KemiA, TMS (teknik människa samhäll), Lunch (köttbullar och stuvade makaroner, fanns väl annat också men ja), Svenska/samhäll, Ibarb och idrott. På idrotten hade vi stadsorientering, valde "spring-gruppen" alltså dom som skulle springa rundan.. :) Måste säga att det var bra för min kondition.. haha. Jag och Tången var i alla fall klara först! *stolt* hehe :)

Mötte upp Issa på skolan igen, hämtade min dator och sen gick vi en sväng till Willys :) Ringde jocke och mötte upp honom, trevligt trevligt :) hihi. Sen satt jag på humlan resten av kvällen, Kjell skjutsade mig till ornäs så jag slapp vänta på bussen! Tacktack!

Jag skulle egentligen plugga Kemi och Spanska idag, men jag har alla papper i skolan så det blir lite svårt. Men jag är i alla fall duktig och pluggar Samhäll. Ska skriva en uppsats om Nelson Mandela :)

Ska hedra dagen med en bild på bästa!


tihi!:)

puss&kram

Garderoberna

hej alla! :)

gårdagen var ganska seg.. haha ingenting vart som vi tänkt oss.. haha men handbolls killarna var ju roliga ;) "bor ni här eller?" (syfta på OkQ8 eftersom vi stått där varje gång dom gick förbi xD) Och killarna i lekparken var ju också roliga! Haha, men Jocke var sjukt seg ;) Han satt uppe i en lägenhet med sina kompisar (vi var där i kanske 10 min, haha alla kollade konstigt på oss och sa ingenting..) haha men precis som förra veckan så slutade det med att jag och Johanna låg i jockes säng och kollade på film! :p Vart en Wallander och en halv skräckis. Tihi :)

Jaja, imorse var jag i alla fall supersnäll och hängde på Johanna till Ulfshyttan när hon skulle spela match.. :) Det vart 1-1. Ja, nu sitter jag här hemma i alla fall, om 10 min ska jag åka på dans.

GARDEROBEN ÄR UPPE! och såklart ska jag visa bild ;)


före                                               efter

sjukt nöjd är jag! Blev jätte bra, sen att det är dålig mobilkvalité är ju en helt annan sak.. :)

nej nu ska jag byta om :)
puss&kram

begravning <3

förlåt för uppdateringen.
Cornelia sov här igår :) supermys! invigde nya bäddsoffan i gästrummet, asskön! På morgonen fick jag en jääkligt oväntad nyhet eller ja.. jag skulle tydligen vara på Assistent upptakt inför hösten/sommaren.. och jag fick veta det kl 10 (det började då) så jag stressade mig, cornelia fick åka hem.. (förlåååt) och ja. Kom dit till 11 i alla fall! :)

sen var det Fias begravning <3. Superfint var det, gud va jag grät. Sen gick hela vår klass fram samtidigt när man skulle lämna blommor vid kistan.. Så stod vi där och grät, så himla fint var det. Så var det fika efteråt, stannade inte så länge för vi skulle skjutsa hem Issa också :) Så nu har jag precis kommit hem, ska duscha och sen blir det till Johanna. Känns som om jag alltid är där, men vad gör det? :) tihi! vi ska springa runt på borlänge marknad. :)

Nej nu ska jag gå och duscha :)
puss&kram

090918

hejalla!

har varit jätte trött hela dagen, segat mig igenom.. som tur var hade vi bara webbdesign (som jag förövrigt gillar jätte mycket och har jag har lätt för det), svenska, och två ibarb pass! :) Sen vänta jag på buss med Aron och Issa :) Till falun, stötte på min bror och pratade en snabbis med honom! Mötte upp Cornelia, vi var ett antal gånger på Gina Tricot och ett antal gånger vid bakomaten. Haha snacka om att hitta nya saker att köpa! Cornelia fick i alla fall med sig två par jeansleggins. Jag ville i och för sig att hon skulle köpa en supersöt kofta också, men ja det får bli en annan gång ;)

Nu står mamma och pappa och fixar lite med garderoberna på mitt rum. Måste kolla min mejl, sen ska jag nog hjälpa lite och sen kommer Cornelia :)

tihi puss&kram

dörrarna

hej alla!

Det har väl inte hänt något speciellt i skolan idag, förutom matteprovet som var jätte konstigt.. höh men jag kanske får hemuppgifter om jag inte blir nöjd! :) Och det känns jätte bra. Jag gillar verkligen min skola. För man får verkligen chansen att förbättra sig om man skulle haft en dålig dag eller liknande.. And i like it!

vi har förresten fått hem dörrarna till garderoberna nu!! :D wohoo! :) så snart har jag en garderob igen..



Men nu måste jag springa och skriva ut några dokument, spara alla grejer jag vill ha kvar på datorn (ska ghosta om den...) och packa grejer. Sen blir det träning och Matilda! :)

puss&kram

Godnatt!

nej nu ska jag sova, höhö astrött och mamma gnäller på hur aktiv jag är i skolan.. Så ja, jag ska väl försöka ta tag i saker och ting.. Sjukt skoltrött.. REDAN!

"You wait a couple months then you gon' see, you'll never find nobody better than me"


sov gött!
puss&kram

jacka

Hej alla!

segdag i skolan, har inte så mycket att säga om den.. tråkigt i alla fall! Efter skolan åkte jag till Falun, träffa Cornelia och vi gick till H&M och mötte upp mamma. Köpte jackan som jag kollade på igår, i rutigt! :) I like it! Sen gick jag och Cornelia runt och kollade lite kläder och skor! Något som verkligen behövs just nu känner jag.. hehe

Har matteprov imorgon, så jag har pluggat lite uppgifter nu. Jag gillar det verkligen inte!! Jaja,.


Jackan!


tihi, lite stor, men då får man plats med tjocktröjor under!

puss&kram

stressig outfit!

godmorgon!
har superbråttom, ska vara nere vid postlådorna om 4 min.. haha :) men en outfit ska upp!
:) och ja, jag älskar mobilkvalité


haha, :)
Kofta - Indiska
Jeans - H&M
Linne - H&M

Puss&kram

090915

ja godnatt bloggen!
är helt slut!

puss&kram

Falun :)

hej bloggen! :D

skulle lagt in en outfit bild idag, men jag hann inte.. höh men jag ska bjuda på lite andra bilder ;) haha. Jag vet någon som kommer bli glad på mig! heheh (a)

Idag var det skola i alla fall, spanska, ibarb, lunch, matte, samhäll, träffa matilda liten snabbis, naturkunskap! :) trevligttrevligt! :) Andreas slog mig i ryggen så att jag typ tappa luften... men jag fick en Zoo-påse som förlåt, så det är lugnt ;) haha Efter skolan åkte jag in till Falun och lekte lite med Jakob, Johan och Cornelia! :D Vi satt och underhöll oss med en såndär rund grej, med små stolar där man kan bygga lego, någon som fattar? :) Haha gick i alla fall in på H&M också, kolla på den sjukt snygga jackan som jag hittade på Foki's blogg. :) Gemig!!!

Ja så åkte jag buss hem med Matilda och hennes kille :) Cornelia sällskapa till Sandhed där hon skulle av :)


det här andledningen till att jag har mindre tid att fixa mig på morgonen, man hittar ingenting! Fall någon undrar så har jag tömt garderoben för jag ska få nya, men vi har inte hunnit flytta ut dom gamla än.. :p


Johan gillar att leka med lego! haha, hans mästerverk.. :p


Ja, han var beredd ;)

nu ska jag försöka få tag på Matilda eftersom det inte blev något igår! :)

puss&kram

nattinatti

det blir att sova nu! Så jag orkar upp och duscha imorgon också! :)
bjuder på en godnattbild ;) öj, påtal om det, jag har inte haft någon outfit bild på ett tag.. :o



sovgött!
puss&kram

Arbetssätt och lärande

Hej alla!

uuuusel uppdatering, men jag mådde inte så bra så jag låg och vilade mig. Så upptäckte jag att klockan var prick, och 25 över skulle jag träffa matilda.. Så jag fick skynda mig att sminka mig, klä på mig, borsta tänderna, packa grejerna och sätta i linserna :) Men jag hann i alla fall!

Förmiddagen var som vanligt i skolan, vanliga lektioner osv. Men på eftermiddagen började vi en kurs som heter, Arbetssätt och lärande. Det var roligt, vi fick prova på olika sätt att komma ihåg saker. Till exempel, lyssna, känna efter och se. :) Sen fyllde vi en massa papper och sånt, och vi delades in i grupper. I varje grupp fick vi papper med 37 uppgifter på som vi skulle klara på 1.5 timme. Eller så många som möjligt i alla fall :) Tror min grupp klarade av alla utom 10? :) Det kunde vara allt från att ge lärarna bullar till att leta på en lokalkändis och be om dennas autograf.. :) hehe

Jag ska nog strax ringa Matilda och höra om jag kan komma ner en stund :) hehe

puss&kram

sommaren med göran

Nu har jag dansat färdigt.. :) ska duscha lite och sen bär det av på bio! :) Det blir jag, Anna, Mia, Lisa, Sebbe och hans syster :) Ska bli jätte kul! Vi ska se "sommaren med göran"



nu ska jag fixa mig :)
puss&kram

Filmkväll ;)

hej alla!

nu har jag kommit hem från Johanna! :)

kul kväll var det! Börja med en runda på Johannas moppe, först till Jim, skulle hämta hennes strumpor. En sväng förbi hennes syster, hehe (a) och sen till Emma för att hämta skor! :) Sen fick johanna för sig att vi skulle åka moppe upp för en backe, som var grymt brant, haha det slutade med att jag hoppade av i farten och puttade på. Sen kom jag knappt på igen.. hah gud va vi skrattade! Sen åkte vi vilse i Gylle, haha. När vi kom ut från gylle så åkte vi förbi swedbank där Aron och Jocke stod :) Vi bestämde att vi skulle åka hem och fixa oss och ringa dom sen, så skulle vi ses vid Ica trumpeten. :) Sagt och gjort, hem och fixa sig snaaabbt! Sen Ica.
Vår plan sket sig, för Emma ville inte, utan hon skulle ut på krogen istället.. Så vi åkte till Jocke och satt på hans rum, kollade på nån konstig skräckfilm osv.. haha, galet roligt måste jag säga! Hem och äta KALASPUFFAR. Jag älskar seriöst kalaspuffar! :D


Stor kopp med yoghurt och kalaspuffar, it's the shit!

Idag har vi typ suttit hela morgonen framför datorn och tvn och bara tagit det lugnt! :) snart ska jag på dans, så jag återkommer väl efter det. Eller det beror på, för jag kanske skulle på bio också! :)

puss&kram

bröllop och bus

Hejhej!

dålig uppdate idag, har sovit hos Tara och idag hade vi fullt upp med att fixa henne eftersom hon skulle vara tärna på bröllopet idag! Det vart jätte bra! Och bröllopet var jätte fint! :)


bakifrån


framifrån, ganska slarvigt kort.. haha


från sidan!

Nu strax blir det att åka till Johanna och busa med henne hela kvällen! Tihi! :) Mer om det imorgon! Nu ska jag göra klart engelskan och sen åker jag! :)

puss&kram

jag har fått en favorit katt! :)

42f21cf075946f62860825ab6bea629d.png

Kolla varifrån!

jag har fått en favorit katt! :)


Aron är nere

Stackars lille Aron, han är deprimerad.. för att.. han har tråkigt? men don't blame him.. :)

så jag lovade honom att lägga upp ett inlägg som tröst till honom! Är man inte en underbar vän? eller va säger du Aron? ;) haha, det är väl mest för att jag inte kan slita mig från datorn och städa, men jag ska gå och göra det, jag lovar! Och har jag otur blir jag lika deprimerad som honom eftersom jag kommer bli uttråkad.. haha Ond cirkel dedär.. :p

Men aron, som uppmuntran så ska du få våra älsklingar från Idol! :)





bara för din skull ;)
i hope you will be happier :D

puss&kram

life's on top bitches!

händelserik dag tänkte jag säga ;)

träffa Johanna och Cornelia blandannat, en galen ibarb lektion med Aron och Issa! Dagen har varit topp! :) Nu blir det städa och sen till tara för att fixa det sista inför bröllopet imorgon!

hinner inte skriva mer nu!
puss&kram

myday

hejhej!

hemma efter en lång dag. Bussen var nästintill tom, 4 pers! haha, träffade Hanna på borlängebussen och satt med henne till skolan. Hade lite pratövningar i skolan idag på förmiddagen (hade temadag) angående internet och dataspel. På eftermiddagen hade en kille en två timmar lång föreläsning (med rast) om spelmissbruk och internetanvändning. Han var duktig och det var roligt att lyssna på. Dock blir jag så rastlös av att sitta i över en timme och bara lyssna.. Gillar det inte!

Lekte lite med Issa och Hanna på kupolen efteråt! Sen bar det av till BROR! Trevligt, hjälpte honom städa lite och vi åt billys, gjord i ugn, vart faktiskt gott! haha lyckades missa första bussen, så jag fick lov att vänta en timme, men det gjorde absolut ingenting! :) en mindre glad mamma dock.. hehe

Nu har jag i alla fall varit duktig och gjort engelskan och spanskan! :D känns grymt bra, nu ska jag bara ta reda på allting annat jag ligger efter i.. inte lika bra!

nej nu ska jag försöka avsluta allting, :)
godnatt
puss&kram

090910

godmorgon!
sitter och äter frukost och det är exakt en timme tills bussen går! Det känns väldigt bra, dels med att det är så pass mycket tid kvar, och även att ha lite sovmorgon! Kände att det verkligen var något jag behövde. Har inte fått sova ut på hur länge som helst! Eller jo nu när jag varit sjuk, men då har jag vaknat av att jag haft ont i halsen eller liknande och då har jag inte fått sova längre än till 9..

ska springa och ta en dagens-bild nu ;) ... *springer till spegeln i hallen*
såååå...


dåligt ljus, men det är lågenergilampor som tar en halvtimme att bli ljusa.. höhö

Jeans - H&M
Linne - Gina Tricot
Kofta - One Way

Måste bara visa några skor som står högst upp på ge-mig-listan!! :)


grymt snygga höstskor från Din Sko
har säkert visat dom förut!


Grymt snygga fest skor från Nelly.com


snygga skor, även ett alternativ till dom första. Från H&M

nej nu ska jag gå och fixa mig :)

puss&kram

good night


idol och Johanna!

IDOL NU, galet va konstiga människor det finns! Men i like it ;) haha



jag är överlycklig, sitter och pratar med Johanna nuuu! :) TIHI! :) Kanske ska leka med henen på lördag? Blir nice!

puss&kram


bäst?



sitter och kollar på america's best dance crew sjukt duktiga är dom! :D Tänk om man varit så duktig? :) Jag vill ha motiviationen att kunna träna och träna och träna för att bli riktigt duktig på någonting. Jag vill ha bra kondition, men orkar jag springa? nej! Jag vill bli sjukt vig och duktig på cheerleading, orkar jag träna hemma osv? nej! Jag vill bli grym på Ragga, orkar jag träna hemma? Nej! jag vill ha bra betyg, helst mycket mvg, orkar jag plugga och lägga ner tid? nej! ja, you get it.. Jag behöver någon som tvingar mig och pushar mig att göra saker! annars går det inte. Super tråkigt men så är det! Och jag måste göra en ny header och design, men jag orkar ju aldrig ta kort och fixa en?... GUD!

Nej jag måste börja skärpa mig.. Det här går inte längre! Jag ska även tömma garderoben idag! :) Wohoo! Ska fotografera garderoben nu, och sen den nya :) Så får ni se hur det blev!


Nej nu ska jag hämta en påse och börja lägga ner kläder i den! Och sen ska jag ha en "jag vill inte ha kvar påse" också! :)
puss&kram

Min babe är hemma!

JOHANNA ÄR HEMMA! MIN BABE HAR ÄNTLIGEN LÄMNAT TURKARNA FÖR ATT LEKA MED MIG IGEN! HÖH :D



OCH BARA SÅ DU VET (FALL DU LÄSER), SÅ HAR JAG PAXAT EN LEKDAG FÖR OSS TVÅ! NÅNGÅNG.. HEHE! :D GALET SAKNAD HAR DU VARIT I ALLA FALL!!!!! <3333333


puss&kram

bara för att..

Dagens...

Skämt- jag vet inte om det klassas skämt, men jag skrattade i alla fall. från Linneas blogg: "Ska snart gå och lägga mig, så jag ville bara passa på att säga godnatt till alla som läser denna blogg: Godnatt Gina! :D"

Låt- Robbie Williams - Come undone

Lunch - Kyckling med ris som mamma bett mig värma.. höh

Outfit - stor t-shirt, trosor.

Tummen upp - Mår lite bättre

Tummen ner - finns några grejer.

Person- Robert, han muntra upp mig! Tack :)

Händelse - Haha, jag har legat i sängen hela dagen så...

Vill ha - Skorna från Din Sko och en hund!

Saknad - Någon att smsa med..

Klant- Hahahha han på lost som sprängde upp sig själv med dynamit, med oflit xD

Måste - Äta choklad! GÖTT!

Dark Raspberry

det här sitter jag och myser med just nu! För mamma var så snäll och köpte hem åt mig! :) nu fattas bara att tv'n ska börja fungera igen, ;)    Och nu började den fungera haha :p läskigt!



TACKTACKTACK Gina som visade mig den här supergoda chokladen! vad skulle jag gjort utan dig gumman? :D

puss&kram

tråkigtråkigt

sådärja! :)

sitter och lyssnar på spotify just nu! Borde väl gå och äta något, även fast jag inte är hungrig alls! jobbigt detdär.. Men om jag inte äter så kommer jag väl få skäll av mor min när hon kommer hem.. så lika bra att göra det! Fast det blir senare.


så ser det ut på min dator just nu :)

Frågan är om man ska äta frukost eller om man ska gå på lunchen på en gång? Sen ska jag försöka börja rensa garderoben också! Vi får ju nya när som helst. Känns bra! Och när man ändå städar ur garderoben så kan man ju rensa bort gammalt också! :) Jag är sämst på att slänga saker, jag är en slösa när det gäller pengar, men en spara när det gäller saker.. ni kan ju tänka er hur det blir då..

Funderar på att kolla om desperate housewives säsongerna? Det var ju så länge sen jag såg dom sist.. :) Sen hoppas jag på att få resterande säsonger också, har ju bara 1&2. :)

I helgen blir det bröllop, ska dit mest för att Tara ska vara tärna och jag ska fixa tärnornas frisyrer.. Måste påtal om det åka och prova frisyrer på henne igen idag eller imorgon.. :o  Och den dagen fyller även Hampus och Jakob år! Grattisgrattis på er! :) Sen ska vi kanske hitta på något på kvällen, mer om det när vi bestämt allt :) Men det blir säkert super! :) Annars inga större planer för veckan. Möjligtvis träffa Johanna som borde komma hem från turkiet snart!? Seriöst, jag saknar henne galet mycket!!!!!!!!!!!


BÄSTABÄSTABÄSTA!

Funderar på att lägga mig på spikmattan ett tag också, har galet ont i ryggen och nacken.. usch!

nej nu ska jag hitta på något att göra!

puss&kram


090909

godmorgon!
jag är fortfarande sjuk och det är riktigt tråkigt .. det är tillochmed lite värre än igår. Hoppas jag blir bättre i alla fall.. Vill inte missa så mycket i skolan! Men ska kolla in schoolsoft, vår lilla sida där all vår närvaro finns, om vi lämnat in uppgifter, vad vi fick på inlämnade uppgifter osv.. sen kan man även ladda ner alla uppgifter som görs på skolan! :)
Haha kolla datumet!!


Nej, nu vart jag jätte deprimerad, skriver sen!

puss&kram

090908

haha så gick det med den enorma uppdateringen idag.. as usual.. :p

jag har faktiskt städat lite idag, ätit mat och kollat på tv! :) duktigt av mig ;) höh, blir antagligen skola imorgon och det känns ganska bra, vill inte ligga efter allt för mycket! Och så fick jag veta att vi börjar halv 10 på torsdag!!!! :D

nu ska jag strax ut och äta något igen, och kanske kolla lite lost också! :) bara ett avsnitt kvar på säsongen ju!! Fast ska nog se om det näst sista, för jag hängde inte med alls..

nej vi hörs senare kanske!

puss&kram

sjuk

väldigt dålig uppdatering av mig, men internet dog helt i förrigår.. så jag har inte kunnat sitta vid datorn.. sugsug! Idag är jag i alla fall sjuk, så idag kan jag nog blogga en del! :) Har ont i halsen och är snorig osv.. ganska segt tycker jag! :/ Men så är det, ganska skönt i alla fall att få vila upp sig.. :)

Har inte så mycket att berätta.. :)

puss&kram

Rock For Moc

vet ni vad? jag har helt glömt bort att berätta för er att jag skulle bort nu i helgen! Jag är i alla fall hemma nu, haha :)

jag var på en festival i Finnåker som heter Rock For Moc, det är en festival som stödjer Mocambique. Jag var dit förra året också! Galet roligt måste jag säga! i år var det band som, Miss Li, Rootvälta, Ill Tick P.O.E, Mimikry, mfl. :) Vi var 8-9 pers i ett 6mannatält. Haha, galet mys var det!

har inte så jätte mycket att berätta om helgen, vi gick mest runt och lyssna på band, dansa loss på discot, sov, satt i tältet och åt mat! :) Ungefär det vanliga man gör på festivaler! Men nu har jag däremot knappt någon röst kvar.. inte lika roligt! Fast så blir det oftast för mig, jag har jätte lätt för att bli hes osv.. =P

Idag är det dans som gäller, undra om matilda kommer va lika pigg som mig? ;) antagligen. Mamma och pappa har ställt in ett nytt skåp/hylla eller något på mitt rum! Så nu vart allting mycket bättre på mitt rum! :)

så nu vet ni varför jag varit så inaktiv också!:)
förresten, nu sitter jag på min skoldator och skriver ;) haha premiär för den då haha!

ja nej, nu ska jag äta upp och sen kanske duscha? :)
puss&kram

dagens och gårdagens

godmorgon!

idag är jag i tid iallafall! så nu blir det lite dagens outift, och gårdagens ;)


Dagens

Jeans - Jc
Linne - Gina Tricot
Kofta/cardigan - H&M


Ungefär såhär såg jag ut på kortet igår, fast kortet är taget kvällen innan, men ja!


gårdagens outfit,
jeansleggins - VILA
tröja - H&M

nej nu ska jag göra mig klar för att snart börja gå till bussen :)


ha en bra dag!
puss&kram

blogg.se?

va är det med blogg.se? alla inlägg har försvunnit från min översikt.. :o ,

mja skulle egentligen bara säga godnatt! :)
puss&kram

090902

förlåt, var superstressad imorse, därför denna dåliga uppdatering!

Hade skolfotografering idag, bilder kommer på klassen osv när jag fått dom :) hehe fick stå upp! haha ett jävla under, dock fick dom typ 10 kortaste stå på mitten raden, dom längsta sitta och resten stå högst upp.. haha lite konstigt, men ja! Tror nog att gruppbilden vart bättre än poträttbilden.. haha faktiskt!

Dagen rulla väl på som vanligt, och humlan efter skolan! :) trevlanstrevlans! ;)

Nu ska jag strax kolla Lost med mor&far.. hehe :) Ska bara kolla klart allting!

puss&kram

dator!

idag fick vi datorerna! :) haha känns bra. Fick dock inte ta med dom hem innan man visat upp en kopia på sin hemförsäkring eller vad det var.. och dom är inte fullt fixade än, så lite program och sånt sen ni! :)

Idag började Spanskan, förstod ingenting. Eller jo det gjorde jag, men insåg hur lite jag egentligen kan.. :/ men ja, det blir nog bättre nu eftersom vi har en spansklärare som kan väldigt dålig svenska. Eller dålig, den är lite ostadig ;) men ja! Vi fick även våra matteböcker, jag och Aron måste vara bäst på matte! haha sjukt kul kille! :)

Ska nog fråga om vi kan kolla på ett till LOST avsnitt med föräldrarna snart.. :)

Ni vet att jag skulle bytt design, för ungefär... 2 månader sen? haha det har ju hänt så mycket! -.-  Men i alla fall, så nu tog jag tummen ur röven och anmälde mig till en utlottning på jessica's blogg. Hon är sjukt duktig på allt som heter foto och designer! Man kan även beställa designer av henne för, 200 tror jag det är? :)


jessicas header. :)

puss&kram

090901

dagen outfit ska ju upp! :)

kan ta det lugnt, har minst en kvart på mig innan jag måste gå! :) hah
Blir väl en vanlig dag idag tror jag, hehe :) Typ halva skolan ska ha skolfoto, men det sparar min klass till imorgon,
vafan ska man ha på sig? :o


såg förresten igår att jag skrivit mitt 300 inlägg här i bloggen :) haha alltså, det här är det 301 inlägget :) haha!




Linne - Gina Tricot
Kofta - H&M
Jeansleggins - VILA

nej, nu ska jag fixa det sista :)

puss&kram

RSS 2.0