Slutet på året.

Nu drar jag till Cornelia med familj och firar nyår!!! :D
får se hur länge jag blir borta, ska jobba imorgon, och jag är ganska sliten såååå... heh
måste berätta det sämsta jag hört idag, pappa när vi åkte bil och han vart tvungen att tanka: "åh, jag som hade hoppats på att inte behöva tanka förens nästa år...."
puss så länge! Så hörs vi nästa år!

GOTT NYTT ÅR

I'm going to work now! :D Sen blir det till Cornelia på en gång, så jag säger GOTT NYTT ÅR! redan nu!
kom till Mc Donald's i falun nu och hälsa på mig! ;D Ställ er i MIN kassa i så fall (om jag nu får stå i kassa idag också!) hehe




And she's got everything that I have to live without!


puss♥

Hejsan alla sötnosar!
Hemma från jobbet, jobbade över en timme idag också, igår fick jag jobba över två! Jaja, hade sett fram emot imorgon när jag äntligen (kan va skönt att vila lite) hade en ledig dag då jag skulle till Cornelia på dagen. Då ringer dom såklart och frågar om jag vill jobba 11-15 imorgon (dock får jag massa OB eftersom det är röddag), KUL! Men jaa, va gör man inte? Sen jobbar jag 1/1 kl 11-15 också! Men sen är jag i alla fall ledig till 3/1 (OJ LÄNGE!!!) hehe sen blir det långledigt till 8/1. Men dom ringer väl in en då också! hehe,
Men en kväll/morgon har jag lovat babe som tjatar på att jag alltid gör något dagen efter att vi sovit med varandra så han får aldrig ligga kvar och mysa.. hehe och har jag inget att göra så får jag värsta hungern och måste äta något, stackars pöjk! Kan inte vara lätt att vara tillsammans med mig inte.. Men när han sov här nu, (för några dagar sen) så ville jag mer än gärna ligga kvar, men då hade jag ju jobb.. Ja men nu har jag ju lovat honom i alla fall! och så ska det bli.
Sitter och pratar med Cornelia nu! trevligt :)
ska gå nu i alla fall :)
pusss♥

Night

GODNATT! Nu ska det sovas, upp om ca 8,5 timmar! Och då ska jag till det underbara jobbet, haha eller underbart.. men jag trivs som satan! :D

puss♥

mycket jobb

Har precis kommit hem från jobbet, vart inte Mora igår eftersom jag skulle jobba idag så sov Emil här i stället :)
igår fick jag lära mig fritös (pommes) och lite kassa, det gick jätte bra och de tyckte att jag var lättlärd! hehe tack för det! :) och idag stod jag kassa hela dagen, mestadels själv men ibland backade någon upp mig och hämtade sakerna. Det blir jobb imorgon och på nyårsdagen också! Sen lite mer timmar i Januari med. Känns super, och jag trivs galet bra!
Nu sitter jag och fettar godis och tänkte kolla på lost, har lovat Kalle att skynda klart med Lost så att jag kan kolla på Heroes (som jag fick av honom) och sen låna ut den till honom.. haha lika bra att lyda, det slutar bäst då! haha men dock så har jag ju lite tid kvar eftersom han drar till Thailand typ 14 januari och stannar tre veckor!
Men nu ska jag mata fiskarna (i happy aquarium) och smsa baby (be han ringa eller något) sen blir det LOOOOST!
pussssss♥

Mcdonalds

Godmorgon, om lite mer än 20 min ska jag börja gå till bussen! KALLT.. Men när jag kommer till Falun ska baby möta mig och så ska vi tillsammans gå till hans syster, där stannar jag nääääästan en timme, för 10.11 går min buss somsagt! Det kommer knappast bli någon mer uppdatering idag då jag först jobbar, buss i två timmar (nästan) och sen ska jag umgås med min Emil som jag inte träffat på 2 veckor.

Undra om jag kan blogga från min telefon? ;o annars kan jag ju alltid mms blogga! (a) kanske blir något sådant då!
Nej nu ska jag göra det sista innan jag går!
pusssss♥

Work tomorrow

Nu blir det att sova, tidigt imorgon! Första jobbdagen, 11:00-16:00 blir det att jobba, sen Mora med Emil! :) Bussen går 08:48 härifrån sen får jag gå till Emil och hans syster innan nästa buss går kl 10:11 (är framme 09:06).
Sirkka har kommit hit från Småland (mammas kompis) det var ett tag sedan man såg henne sist, några år sedan rättare sagt. Men det är trevligt! :) Hon stannar till efter nyår nångång om jag uppfattade det rätt? :)
Nej nu ska jag få min skönhetssömn :')
puss♥

tummeeee

Förresten, så här kan det gå om man tar tag i en plattång med värmen 230°, har ingen känsel och det är som om det varit ett skydd på tummen som dämpar känseln. Jätteläskigt! haha
hehe igår brändes det och gjorde allmänt ont så jag har haft skavsårsplåster på tummen hahhah..
puss

edda goes america!

Såå i created a new blog!
Här har ni länken, den finns även under länkar till vänster här lite längre ner ;)
Där, lite otydligt och jag har inget program som jag kan rita en ring runt om heller ;) syyynd men om ni ser sista katogorin LÄNKAR, under den står det : mitt år i USA 2010/11, det är länken till den nya bloggen!
Har som ni kanske ser ingen design där än, men det ska fixas! :D
puss♥

Love

Godmorgon!
vart ingen update, hade alldeles för roligt (a) nog om det ;)
det vart en ny telefon, men inte en samsung, utan den här skönheten!
helt amazing!
påtal om amazing, så ska jag nu starta en USA blogg, hade tänkt göra det senare, men såg att Josefin (gick i min förra klass) också ska med Explorius till Usa, och hon har redan nu gjort en blogg. Såå dags att göra en kanske? ;) vet inte hur aktiv den kommer vara nu i början då jag fortfarande har den här bloggen, utan där kommer det bara stå om det som händer under tiden, papper som ska fyllas i och skickas in, olika träffar och intervjuer, allt sådant! och såklart, hela mitt underbara år där! :D Det är lite coolt att jag vet två stycken som ska med Explorius i höst till USA, får hoppas att jag i alla fall hamnar på samma plan som någon av dom! :)
Så lets start a blogg ;) kommer såklart länka den!
pusss♥

kuupolen

Godmorgon!
strax drar jag och dadi till kupolen och köper telefon! :) sen blir det emma eller? ;) får se det då, men vi kanske hörs senare? Ska försöka blogga från emma eller nåt..
19 missade samtal i natt, KL 02.30 ???? fan hade han roligt eller? -.- jaj
it's the phone! and then me and emma have the same phones, heh (även min brors flickvän har en sån.:P)
ja men nu ska jag gå ut och höra hur det blev! :)
puss♥

it's over

Nu är julen slut, vart en ganska mysig kväll ändå :)
Massa mat och julklappar och trevligt folk, kalle & madde med sissla och ninja, Tara med familj, Jakob, mamma och pappa. :) Lena och Andreas (Maddes mamma och bror) kom förbi och lämnade kalle, madde och hundarna. Så de fick man också träffa :)
Tänkte inte skriva nå långt, ska nog kolla på en film och lägga mig. Imorgon blir det Kupolen och köpa telefon, ska nog gå en stund med Matilda också! Sen blir det partaaj med emma i guess? ;)
såå dagens julklappar då:

  • Heroes säsong 1
  • Harry Potter och halvblods prinsen
  • Ett erbjudande på antingen en plattång eller en locktång (antar att mor&far bjuder)
  • Grön klänning
  • två linnen, ett vitt och ett rött
  • en stickningsbok
Vart kanske inte super mycket, men jag har ju trots allt fått en tv och skor nyligen, sedan väntar ju ett år i USA. Jag får helt enkelt leva med det ;)
Ja men pussdå!♥

MY morning

godmorgon!
vaknade för ungefär en timme sen och fick panik, hade lovat att ringa Emma vid 10, och när jag vaknade var den ungefär kvart över 11. Så ringde jag henne, tänkte blogga samtidigt, men ni som känner henne borde veta att göra något annat samtidigt fungerar inte.. haha jag förstår om folk tycker att vi är sjuka när vi är med varandra, haha jag menar vem skrattar åt att jag bestämt att sju inte ska skrivas med siffror utan att det ska skrivas med bokstäver? (något sjukt jag kom på när jag skulle smsa ett nummer till någon på Emmas telefon). Ja men vi har ju roligt i alla fall, och det är väl huvudsaken? ;)
Om tre timmar kommer det folk, då ska jag i princip vara klar och ha städat rummet någolunda. Kommer inte hända. Får väl försöka röja det värsta, men jag borde duscha. Fast klockan tre är det bastu som gäller så får se om jag bastar innan dom kommer eller hur jag gör. Tänkte att medans dom bastar sen kan ju jag fixa mig! PERFECT! Vilken plan jag har!
Mina planer för lovet är, köpa mobil imorgon och (kanske) va med Emsigull. Måndag/Tisdag ska jag (kanske) leka med baby! Nån dag innan 29 ska jag träffa Matilda eftersom hon åker till Australien då.. Sen MÅSTE jag träffa Johanna, that's a måste! Enligt min "att-göra-2009" lista så finns bara en punkt kvar, TRÄFFA LIV!! Frågan är hur jag ska hinna det innan årsskiftet, måste nästan låtsas att det fortfarande är 2009 i början av Januari.. Jag menar det är ju närmare tillbaka till 2009 än va det är till resten av 2010? Right? Äh, det löser sig i alla fall!
Tänkte inte sitta här i evigheter till, måste ju som sagt fixa mig och äta frukost osv! :)
men ni får la ha det så bra! :)
blev ingen bild här heller...
pusssn♥

the presents of the day

Nu är jag hemma från allt julfirande, tänkte göra ett inlägg nu på allt jag fått från släkt och Taras familj :) så tar jag familjens presenter imorgon! Eftersom jag får dom först då. Det blir dock ett lite shopping inlägg också då jag ska lägga in skorna och parfymen jag köpt.
I finland fick jag en skiva av farbror m. fru, showergel och deo från Adidas av andra farbror och fru, 200 kr av moster och 1000 kr av morbror. Armband och ring av kusin. Bild på Adidas-kitet och smyckena har ni ju redan sett, så det visar jag inte.
Istället tänkte jag visa mina skor som jag köpte på båten när vi var på väg till finland.
skorna, lite felvänd bild men so? :)
så ser dom ut inuti, asmys!
var bara tvungen, Johanna iprincip älskar ju tyrkisk peber, och vad passar då bättre än tuggummin med samma smak? ;) blev ett paket till mig med, sen var det 3 för 2. Så det blev den i mitten till tara också ;)
den väntade på rummet när man kom hem, från våra bekanta som vattna blommor och allt när vi va borta.
och så det slutliga från ikväll (dock inte parfymen som jag köpte på båten)
såå vad finns då på bilden?
  • Britney spears parfym, midnight fantasy
  • handduk
  • två par ASMYSIGA strumpor, hade först bara de gråa och samma färg fast ett par med hjärtan, och tara fick samma som mig fast de i rosa, men vi bytte så hon fick båda med hjärtan och jag båda med ränder.
  • en grå mössa
  • Mötley Crüe - The dirt (deras bok)
  • en duk med passande ljus
Det var då dagens presenter, får se vad som kommer imorgon! ;)
nu ska jag spela lite Happy Aquarium och vänta på att babe ska ringa :)
puss♥

Jul outfit

Tänkte visa min outfit ;)
bjöd på den då
my rosett, julklapp från Maddebabe :') <3
That's me today. Tittar på My super sweet sixteen UK. Den amerikanska versionen är roligare tycker jag, men det här duger det med ;)
PUSSSSSSSS!♥

JUL!

GODJUL!!!!!



Förlååååt för uppdateringen, jag har suttit i en bil och en båt utan internet.. såå därför! :)
men nu sitter jag äntligen hemma, om 4 timmar ska vi till Tara m. familj och fira jul. Imorgon blir det hos oss i stället. :) Men jag har INGENANING om vad jag ska ha på mig, har inget rött eller något. Känns värdelöst!
Spelar happy aquarium, borde nog sluta annars kommer jag sitta här till typ 3, och sen får jätte bråttom (har inte linser, sminkat mig eller valt kläder) så ja..
näe nu ska jag sluta! men ni får ha en bra jul! :) ska nog lägga upp bilder på allt jag köpt och fått senare :)
pussn♥

worldwar3?

Har inte haft något alls att blogga om idag. Så jag har helt enkelt låtit bli.
Har precis kommit hem från min kompis Linda :) Har inte träffat henne på nästan 2 år, vi brukar alltid ses när jag är i den här delen av finland då hon bor 10 min härifrån. Vi lärde btw känna varandra på Emmas (min kusin) dop haha så vi har väl känt varandra i ca 9 år nu. Hehe tiden går fort har jag märkt. Kom på att hon också är Emma och Mikkos kusin ;)
Tredje världskriget bröt ut i bilen då jag snällt sa till mamma att jag var jätte sugen på en tungpiercing, hehe diskutionen därefter var inte lika snäll.. förstår inte grejen, hon är totalt emot pirecingar. Men jag menar, det är ju inte så att jag kommer gå: "åh mamma kolla min tunga..." osv. Och det kommer ju inte precis påverka henne, jo kanske första dagarna men WOW! Aja, fick EFTER usa.. kändes ju lagomt roligt.. aja får la se!
Nu fråga mamma om jag ville ha kvällsmat, men nej tack.
Imorgon drar vi!! Runt 12 eller nåt åker vi härifrån och kommer stanna i lite affärer och sånt. På tal om affärer och sånt, fick 20 euro (runt 200 kr) av moster idag i julklapp, sen skulle jag få mer pengar av morbror min! :) hehe vet dock inte hur mycket men han frågade i alla fall om pengar dög som julis! Hehe kanske det blir en parfym på vägen hem ;)
näe ingen bild blev det och nu slutar jag;)
pusssn♥

<3

Nu har vi varit framme i några timmar, har hunnit med att leka lite med småkusinerna och ätit mat hos moster. Nu sitter vi hos min morbror och hans barn ;) Ska strax gå ner och leka med dom, hehe ...

Tänkte bara meddela att jag mår bra, så att ni inte sitter hemma och är oroliga ;)
imorgon blir det Linda antagligen, ska höra med na. Sen på onsdag är det HEM! Ska bli skönt ;)
pusssn♥

091221

Godmorgon, det här är ett inlägg jag egentligen inte har tid att skriva. Vaknade för ungefär en timme sen och vi ska strax åka. Har fortfarande lite kvar att göra, så det blir inget långt ;)
men nu drar vi i alla fall vidare till Suonenjoki, där bor mammas släkt. Ska hälsa på hennes syster, och sen hennes bror och hans familj. Har två kusiner där också, 9 och 6 år gamla tror jag att dom är, har inte träffat dom på något år så det ska bli roligt. Har väl inte mer att säga om det förutom att vi hörs där sen! :)
så ser man ut ungefär när man inte har tid att blogga ;)
pussssn♥

fb spel

Godmorgon!
satt upp till typ 3 inatt och blev väckt för typ en timme sen, INTE roligt! Har absolut ingen aning om vad som händer idag, så det får la bli en överraskning för oss alla.
Satte mig och facebook och tänkte kolla hur det låg till på Mafiawars och Farmville fronten, slutade ju spela nångång i augusti.
Haha mafia wars hade förändrats ganska mycket, nya ställen osv men inget oväntat.
Farmville var bara jobbigt, alla träd skulle skördas, djuren skulle fixas och allt jag sått hade ruttnat. USCH! hate it!
Måste kolla happy aquarium också! ;)
Happy aquarium kommer att fortsätta spelas, haha assöta juu! :) fast vissa av mina fiskar hade typ svimmat eller nåt, typ hamnat i koma för att dom inte fått någon mat ;o får inte hända igen! :D
pusssn♥

some presents

Den här köpte jag idag, letade egentligen efter en liknande från Lumene, men så fanns inte den och pappa hittade den här istället. Vet inte alls om den är bra eller om det är samma princip på dom. Provar imorgon så får jag se ;)
haha medveten om att den är spegelvänd
sedan fick jag i julklapp av pappas lillebror och hans fru en skiva ;)
och av hans storebror och hans fru fick jag det här:
deodorant och duschgel från Adidas :) luktar supergott faktiskt! :D
pusss!♥

update

Nu sitter jag i Turenki, med pappas andra bror och hans fru. Vi har ätit mat och fikat lite, gott! Lite irriterad eftersom det inte verkar som om jag kommer få/kunna köpa någon telefon. Har tyyyyp ändrat mig om LG-telefonen, och jag har knappt råd (har men då har jag ingenting kvar) med någon annan. Och jag måste spara massa pengar till USA, it sucks. Hur ska jag nu göra? känner mig i behov av en ny telefon då min bara krånglar, and yes it does all the time. Men om jag nu ska ha pengar till USA, så skiter sig allt! jajaaa..
näe men nu ska jag inte störa er med mitt dåliga humör..
hehe, ja.. snyggt
pussn♥

The new stuff

Godmorgon!
vaknade för en liten stund sen, har duschat och ätit frukost. Om ca 20 min kommer Pauliina (min kusin) med hennes man och deras lille son. Vet inte om några andra kusiner också kommer? we'll see ;)
Ska visa er mina skor (tänker googla upp en bild, palla annat), en bild på armbandet och ringen :)
sliten,trött osminkad edda igår, ringen ;)
jag nu, med rosettarmbandet. Tror jag tog minst 10 bilder tills jag tröttnade så det blev denhär ;)
Nej synd, hittade ingen bild på mina skor, men tänk er ett par helt vanliga converse (av hög modell typ), bruna med fodring i. There you have it ;) hade jag haft paint hade jag försökt rita men tyvärr ;)
Ska nog börja avsluta eftersom de kommer snart, men vi hörs senare! Då är jag antagligen i Turenki.
pusssn♥

JOHANNI!

Tänkte bara berätta att jag saknar min biatch super mycket ;*
kan du inte bara ta ett flyg till mig eller nåt? (a) fett nice det skulle va :D ♥
tänkte bjussa på en fin bild också :D
sååå, :D
pussn!♥

angående mitt lilla hatinlägg

förresten, såg mitt hatinlägg om phone house nyss, haha det gick bra. I världens stress (vi hade galet bråttom) så sprang jag dit och hörde, han gick och kollde men den fanns inte men sa att det KANSKE fanns en kvar i falun. Så han skulle be dom skicka den till blge så att jag kan hämta den när jag kommer hem. Är lite osäker över öppet tiderna på jul och juldagen, men om det är stängt så får jag väl komma tillbaka den 26. Men jag vet inte om jag ska köpa den eller en annan samsung, men vi får kolla när vi kommer hem igen! :)
funderade lite över telefonpriser i finland? Jag menar om det finns finskt språk i svenska mobiler så borde det ju vara tvärt om också? men sen priser vet jag ju somsagt ingenting om. Hehe kanske blir att tvinga mamma att åka med mig och kolla (a) HEH, fast då blir reparationer väldigt svårt. tror jag skiter idet!
nu ska jag facebooka min blogg till min kusin, she wanted to take a look at it :D ♥
pusssn♥

Update from finland

Sitter i Finland nu, har precis ätit lite och innan det sov jag två timmar! :) Klockan är nu tre här och jag lånade min farbrors dator (a) hehe en mac, så jag är ju van i alla fall.
Båten igår var relativt lugn, inte mycket folk och efter en tapasmiddag så gick vi i princip och la oss. Köpte ett par bruna fodrade converse på båten också! Jag var i behov av ett par vinterskor, and now i have it! Bild kommer när jag är hemma eller när jag orkar ladda min bärbara.
Imorse åkte vi till min kusin Noora, hennes lägenhet var grymt fin och vi bestämde att jag skulle åka till henne på något lov. på tal om att hälsa på folk, jag måste ju träffa liv någongång INNAN 2010!!! Fast det kan bli svårt. Jaja tillbaka till ämnet, sedan körde vi henne till hennes mammas hus där hon skulle bo ett tag. Jag skulle ha stannat men eftersom hon har jobb ikväll då kändes det ganska tråkigt om jag skulle sova där. Fick ett armband med en rosett på (ILOVEROSETTER), och en ring med en "diamant" på, alltså själva smycket är format som en, bild på det får ni också när jag orkar ladda min bärbara dator. Noora har btw en likadan ring som mig, eller det kanske är jag som har en likadan som hon.
Nu är vi som sagt hemma hos pappas bror, det är snart efterätt och imorgon kommer min kusin, hennes man och deras lilla son! Gud va mysigt det skulle vara med en liten bebis(a) haha, fast jag väntar nog några år. haha och det måste jag ju i och för sig, eftersom jag har 2 och ett halvt år kvar på P-staven som får tas ut 2012. ;)
påtal om P-stav och barn, så saknar jag min babe galet mycket! Hade lite smskontakt med honom igår, men nu när jag är i finland så kan jag inte prata med honom eftersom det kostar så galet mycket! ♥ men ska träffa honom i mellandagarna så ska han få sin julklapp :D
näe, nu ska jag avsluta :D
måste bara säga att det är ca -20 grader här och att jag dör!
pussssn♥

JVLAÄCKL

FAN VA SUR JAG BLIR!


skulle ju till The phone house idag för att höra om min telefon kommit, så ringer mamma och säger att hon varit där. De hade tydligen inte ens beställt hem den, den såldes inte (?) eller nåt sånt, och ah fyfan va jag blir arg.. om dom låtit mig vänta såhär länge för ingenting så ska jag fan dit och höra med idioterna!!!! De hade tydligen försökt sälja en telefon för 4000 till mamma ist, med abonemang i två år! TVÅ ÅR? jag ska fan till USA (kanske) i augusti/september, fan ska jag med ett två års abonemang då?!??!?!?

JÄVLA ÄCKELN!


me right now.

ursäkta språk och att jag är så sur. Men fan jag pallar inte med såna idioter!!!!!!

pusssn♥

resultat

Var in på SchoolSoft (hemsidan där vi kan kolla närvaro, resultat, betyg osv) och vart lite glad över Resultatlistan, hehe där visas de 5 senast uppdaterade resultaten typ eller nåt. :) kändes ganska bra måste jag säga
tihi ^^
pussn♥

what to do!

Godmorgon! :)
vaknade för ungefär en timme sen, har hunnit äta frukost, fixa till mig LITE, har smink och kläder kvar. Sedan är väskan almost färdig packad. Mamma kommer om ungefär 3 timmar. Har även hunnit att ringa till Explorious (de jag ska åka till USA med), jag kommer antagligen inte hinna skicka in innan 31/12 (man får välja regionsval då) men han sa att jag skulle skriva med önskemål i alla fall :)
Att göra nu:
  • Klä på mig
  • Sminka mig
  • Platta håret!!!
  • städa undan lite grejer
  • måla naglarna
  • packa klart allt
  • kolla på tv
that's it! ;)
inte båten vi ska åka med men ah ;)
pussssn♥

krångel

VA ROLIGT ATT DET BLIR STYCKEINDELNING NÄR MAN TRYCKER DET!!! FAN!, SIMON VA GÖR JAG FÖR FEL?!

11 underbara månader!

GODNATT PEOPLE! :)
nu blir det att sova, eller nej. Men jag ska inte sitta vid datorn i alla fall! :) sen måste jag ju säga att det passerat till den 17 nu, och vad händer den 17? JOO min och babes månadsdag, det är hela 11 månader nu! :D grattis till oss!!
Sitter och kollar på "Små människor i en stor värld", it makes me feel bigger! :') hehe skämtåsido, hittade faktiskt ingenting annat så det fick bli det :)
Nu skickade Goot en låt till mig som jag tvunget skulle lyssna på (a) haha, sen ska jag få nallebud med donken i, i julklapp tydligen. Omtänksam grabb dedär ;)
haha näe, nu ska jag publicera och be honom gå in :D
puuussssn♥

jullov!

Dom har blockat blogg.se i skolan! tidigare kunde man gå in om man skrev "www" innan, men nu vägrar ju det också fungera.
Kompleterade naturkunskapen från G till VG+, sen gjorde jag klart teknikuppgiften, så jag har fått jullov nu! :) Vi har två i-dagar imorgon och på fredag. Det betyder att man får plugga omprov och göra klart ogjorda uppgifter! Det slipper jag, och på fredag hade jag inte kunnat i vilket fall eftersom jag åkre till finland imorgon eftermiddag! Så no updates for me.. haha jag kommer hem den 23 igen och då blir det blogg!!!! ;)
Sitter och kollar på A shot at love with tila tequila på Mtv. Snart ska jag nog börja fundera lite på packning, så att jag kan sova ut imorgon, packa det sista och äta lite. Sen kommer mamma och hämtar mig, då ska vi kolla om telefonen kommit och then we're on our way!
Efter skolan åkte vi till Falun på intervju, till ett eventuellt High School Year i USA. Det gick bra, men det är en massa papper och sådant kvar innan man får veta. Så vi får väl se, hehe
nu ska jag kolla på tila ;)
pusssn♥

babes

Hemma! :)
vart kupolen med Madde, Issa och Martin (maddes bror). :) Kulkul, men sen skulle issa gå.. Och jag hittade på Tara m. familj, så jag gick runt med dom, åt och så vidare :) Min telefon skulle komma imorgon eller på fredag, så håller tummarna. Hinner dock inte hämta den imorgon om jag inte springer på lunchen, ajaa.. Annars så ska jag vara klar med alla uppgifter så att jag kan vara ledig på Torsdag och då kan jag springa till kupolen en snabbis och sen hem och packa! :) hehe
Nej nu vill mamma att jag ska kolla på slumdog millionaire med henne och pappa! ;)
puuusssn!♥

Sheep

In school!
Hade nationellt prov i matte del 2 idag, det gick väl helt okej! haha får hoppas på ett VG i matte A i alla fall :) sen hade vi Ibarb, och lunch. Till lunch fick vi kyckling och potatisgratäng! Men den tog typ slut hehe :)
Nu har jag matte, men jag är klar med alla inlämningsuppgifter, så jag pluggar ibarb, hehe eller ja! Jag borde väl, ska göra klart tekniken nu, sen har jag samhällskunskap där jag ska göra klart Debattartikeln, och sen naturkunskap, där jag också har en uppgift som ska va klar. Så lets work!
efter skolan skulle jag ha gått på kupolen med Cornelia, men stackarn ligger hemma sjuk.. :/ men det blir med Madde istället! ;) ska förbi Phone House och höra om telefonen :)
nu ska jag plugga :)
pusssn♥

tv, :D

Hej!
skolan var som vanligt ganska seg, men efter skolan så kom mamma och pappa och hämtade mig för att åka till expert. De skulle köpa en TV :) meen så visade det sig att dom hade en till mig med (a) heheheh fett nice! försöker leta upp den, men det går inte allt för bra! SÅÅÅ!
de har inte hört av sig om telefonen som jag beställde till The phonehouse, hoppas dom gör det snart för jag vill ha den! :) det blev LG KP500 Rosa :)
såå, nu sitter jag i alla fall vid tv'n och kollar :) Ska nog snart kolla på ett avsnitt lost igen! ska försöka kolla klart säsong 4 så att jag är ikapp mina föräldrar sen!
Tänkte även visa en bild påtal om telefonen. Sebbe min kompis har en likadan fast svart, så jag lekte lite med den. Den har en pekpinne (som man dock inte behöver använda), och ett ritprogram, så jag satte mig och rita. Sen vart det något krångel så det gick inte att spara bilden. So i took a picture of it! Ni ska få se mina ritskills!
änt jag duktig? ;) jag till vänster och Johanna till höger! :D jag ska nog bli konstnär :D
näe, nu ska jag sluta nerda blogg.se ;) haha
pussssn♥

STHLM

Hejsan, jag skrev ett inlägg igår kväll (eller snarare inatt) hemifrån Julia. Det stod i princip att vi skulle dra till Stockholm idag, men det fick ju inte ni någon info om eftersom internet dog. :)
Näe men Julia smsade och frågade om jag ville med på julmarknad med lite shopping efteråt, så det gick jag med på. Jag menar jag har inte träffat eller umgåtts med Julia sen höstlovet, och Stockholm lät ju bara bra! :)
så imorse åkte vi mot storstaden, och jag sov nästan hela vägen vilket var skönt. När vi väl var där gick vi till Skansen, tog bergbanan (tror jag?) upp och sedan vart det att kolla på alla möjliga sorters djur, och sedan även lite marknad. :) Tog lite bilder också, eller ja Julia gjorde ;)
geten med krullet ;) favoriten då!
geten ;)
en mink? ;) haha assöt i alla fall, kom fram till glaset och kollade på alla.
elk ;) haha eller som jag säger det; fork! haha
som en tjej så fin sa det; åååh guud vilken söt, ska nog sälja min häst och köpa en sånhär!!
men om jag tycker att dom är så söta vet jag inte.. haha
ljusslingor ;)
sen gick vi runt lite på stan, kollade blandannat på NK's julskyltning :) Köpte dock ingenting..
näe, nu ska jag bara ta det lugnt, sov hela hemvägen också heeh. Så nu ska jag bara kolla klart Bloglovin och sen blir det nog lost ;)
pusssn!♥

godmorgon

jag och babe vaknade för typ snart 2 timmar sen, men vi ligger fortfarande i sängen. Jag tröttnade och sa att jag ville ha frukost, men han ville dra sig. Nu har han somnat om och jag tänkte sitta vid datorn medans han "drog sig" (läs sov!) men det blir att väcka honom nu! ;)
tänkte bara säga en godmorgon hälsning, får se vad som hittas på idag:)
pussssn♥

kul med uppdatering ;)

visst är det härligt med ständig uppdatering från mitt håll? ;)
men i natt kom jag hem runt två, och då ville jag bara sova. Och idag har jag absolut inte haft tid!
Vi hade superroligt på haga festen, tänkte visa lite före bilder på oss alla! Imorse var det dock inte lika roligt, ville helst bara fortsätta sova.. Men ja, upp till skolan och till samhällskunskapsprovet. Skrev från 11.50-14.15 :P haha jaaa, jag hade en del att säga haha efter skolan åkte jag till Donken i falun och fick avslutningen på introduktionen och så! :) häärligt. Sen vart det humlans avslutning, min grupp vann 5-kampen IGEN (vann förra året också). Sen vart det en massa karaoke, hehe och nu ligger jag i min säng med en sovande baby! ;) ska väcka han strax :D
jag linnea och gina med deras klasskompisar :D
pusssn♥

matteA är SLUT!

Nu är första gången idag som jag har tid att skriva, eller sitta vid den här datorn överhuvudtaget. Dagen började med nationelltprov i MatteA.. Det gick helt okej, minst G i alla fall! :) Det känns bra att vara av med det, hade även en extra sånglektion. Eller extra och extra hade den idag istället för på fredag :)

Nu har jag ätit mat, duschat och pluggat massa. Blandannat gamla uppgifter som skulle varit inne för evighetersen! :) nu har jag bara teknikuppgifterna och naturkunskap kvar! :) Tror jag!
Ska försöka hinna med en film innan pappa kommer hem, för då ska jag plugga mer.. heh btw, imorgon kommer det nog inte bli mycket uppdatering.. För efter skolan blir det direkt till Linnea och Gina! Ska fixa för hagafesten! :D hehe jag övertalade gina (a) <3
jaojao, nu är det bara 100000 inlägg kvar att kolla på bloglovin då, nej men i alla fall 50, så ska koncentrera mig på det!
pussn!♥

School sucks

Har precis kommit hem från skolan, eller ja..

Skolan sög mer än vanligt, blir ju bara jobbigare och jobbigare, nya inlämningsuppgifter, gamla inlämningsuppgifter, prov, ej uppnåt mål osv.. F*CK IT! Jag har sju skoldagar kvar och har minst 100 uppgifter kvar.. Tänker inte börja en ny termin med gamla uppgifter att ta tag i..

Just nu är jag SÅHÄÄÄÄR trött på skolan. Media hade ju passat mer än bra just nu! Menmen..

På torsdag är det hagafest, det är coctailtema med en touch av jul (eller va det va). Tänkte ha min "emo-klänning" eftersom det är det mest coctailiga jag har, så ja! och GINA är TVINGAD! Att följa med då..

Nu tänker jag skynda mig klart så att jag kan plugga klart lite uppgifter!

pussn!♥

kp500?

Godmorgon!

har egentligen inte tid att skriva nu, mamma kommer om 6 min och jag ska hinna sminka lite mascara också, packa väskan klart och klä på mig ytterkläder! hehe, men jag kände att jag var tvungen att visa en annan telefon som jag också vill ha, ska nog gå och kolla hur den är IRL idag! :)


:)

Vi hörs nog i skolan! :)

pussn!♥

ny telefon, ja tack!

Hejsan!

dagen har rullat på som vanligt, på idrotten gjorde vi ingenting förutom att välja låtar som vi ska koreografera en dans till! :) Sen vart det gym med Mia :) heh ÄLSKAR hennes nya telefon, Anna har ju iof en likadan, men det var Mias jag lekte med. Den finns i Rosa också så mia sa att jag skulle köpa en sån ;) haha den kostar ju bara 1499 :- förstår ni hur billigt det är? Tiihi!


There it is! Touch och allt! :D kan nog bli den.

Sitter i soffan i vardagsrummet och kollar på tv med mamma och pappa. Men nu ska jag plugga samhällskunskap och engelska :)

pussssn♥

Julbord och annat mysigt!

Okej jag har faktiskt en anledning till min osocialitet! jag åkte till Mora igår kväll, eller ja halv 6. Var med pöjken min och åkte hem vid halv elva. Sen hade jag introduktion för donken, fick ju jobb i Falun! :) Men kunde bara vara med några timmar eftersom jag, mamma, pappa, tara, kalle och jakob skulle på julbord i Staberg (heter väl så va?). Det var faktiskt jätte gott, men nu kommer jag inte vara hungrig på en vecka och inte sugen på julbord alls!



Men jag ska inte bli långvarig, ska faktiskt plugga lite samhällskunskap! Har prov på fredag, ajaa!

pusssn♥

rubrik

Godmorgon!

nu är jag hemma, sov hos Johanni inatt :) mysigt! blev lite epa (hööh) med adde och azzi, sen vart det till christer (johanna jobbade med honom när hon praoa), trevligt var det! haha sjuktkul! :)

Mina klackar är äntligen omklackade, så nu blir det edda i high heels igen! (y) det gillas starkt. Tänkte egentligen bara kolla in om babe va inne på datorn eftersom han vägrar att starta telefonen.. ah, han vela ju att jag skulle åka till honom idag, för det första så tror jag att mamma och pappa vill ha mig hemma lite, och för det andra så skulle det inte fungera med bussar, ska ju på introduktion till Donken imorgon kl 1. Och ska jag hinna till den så åker bussen runt 9 på morgonen. Känns inte så lockande. hade varit bättre om han kom hit liksom, men ja det blir svårt att meddela honom måste jag säga.. Men ah, hem till honom ringer jag inte igen (gjorde det igår), det var pinsamt, hehe.



Nu tänkte jag slå in julklappar, mamma gav mig två böcker och sa att om jag inte hade något till dom så kunde jag ge böckerna i julklapp. Haha vilken överraskning det blir då liksom! Fast jag har ju redan en julklapp till mamma :)

Näe men nu ska jag gå!
pussn♥

091203

Hej ;*

har precis kommit hem, sitter vid datorn och äter den nya chokladen "sensation yoghurt raspberry" supergod måste jag säga! Och dextrosol. Köpte det på rasten när vi hade matte för att få i mig lite socker, och det blev såklart en massa över! heh



Vi labbade på högskolan idag, det gick bra och vi var klara en timme innan skolan ens skulle sluta. Men vi fick gå efter 40 minuter, så då vart det en lite längre väntan på pappa istället. Åkte hem på en gång för jag ska plugga en massa saker som jag ligger efter med! Måste vara klar till jul, det är mitt mål! Orkar inte sitta och släpa på något från förra terminen. Så ja en del att göra!

Nu ska jag kolla klart mina mejl och sen blir det plugg och så! :)

pusssn! ♥

julklappar

Hejsanhejsan!

Dagen har faktiskt varit ganska bra, blev klar med uppgiften jag kämpat med sen i fredags kändes superbra! Sen har jag även shoppat de sista julklapparna till mamma, pappa, mina bröder och emilbabe! ♥ Gick runt med Tara, efter två timmar hade jag fortfarande inte köpt något (förutom mat). Eller oj, mina pengar tog slut så det blev inget till pappa men det kommer en senare! hehe. Vi stressade till bussen för att inte missa den och sen satt vi hemma hos Tara ett tag. Nu har jag duschat och allt, ska äta lite och KANSKE plugga något eller nej förresten! Nej nu ska jag kolla på Lost INNAN jag äter! :)



hhe

pusssn påer!♥

skolan bjuder :*

Har precis kommit hem från New Moon. Skolan bjöd på mat och bio, supernice faktiskt! Blev grillhouse och en barnkebabtallrik (länst ord ever elle?) som inte var något mindre alls än Louises vanliga kebabtallrik.. aja, sen vart det bio. Filmen var bra, TILLOCHMED Issa tyckte att den va helt okej, och tillochmed Lite bra! FÖRSTÅR NI? hon som va så fördomsfull hehe..


haha bara jag som noterat jacobs näsa? haha det går inte att låta bli att kolla på den när man ser honom! heh

Jag ska faktiskt inte sitta här så länge till, för nu SKA jag kolla på LOST! :) heh, och imorgon blir det att shoppa julklappar, har mamma, pappa, kalle, jakob och emil kvar. Och jag vet inte vad jag ska köpa till någon av dom. jöbbigt! men det löser sig jämt!

nu ska jag gå, men jag kanske återkommer, annars hörs vi imorgon!

pussssn♥

RSS 2.0