Hudiksvall

Uppdatering från Hudiskvall!

Liv sitter just nu och klipper söta hunden Bosse! :) haha Fredrik är och tränar och jag sitter här.

Igår åkte vi till Hemmakväll och köpte godis och hyrde film. Det blev big mommas house 2! (eller hur det stavas). Men när vi kom hem så fick vi inte upp förpackningen, det var en röd bit och den gick inte att rubba. Fredrik bröt sönder den men det gick ändå inte att få upp den.. Haha i alla fall så bröt vi sönder förpackningen och såg att killen som jobbade på Hemmakväll glömt att ta bort Stöldskyddet.. BRA! Jaja, vi bytte förpackning så att det inte skulle synas.. haha, bra där!

Imorse vaknade vi runt halv 10, har tretångat hela håret, det har liv med ;) så nu är vi krulliga tillsammans.. haha hur det där nu lät?!

Nej nu ska jag sluta så ska vi hitta på något att göra framtills klockan 3. Dåblir det årsmöte för Liv, och jag joinar
pusss♥

packning

Nu blir det att packa inför Liv-resan imorgon! :) ♥

jarruuu

Hejsanhopsan! :)

I'm home, hoppat på kryckor hela dagen då jag dog såfort foten nuddade marken imorse. Så ja, och svälld var den också, ni ska få se en bild som jag tog nyss på den! I-dag idag också då, halvklar med några uppgifter men ja.. Det löser sig! Fick någon mystiskt smärtstillande piller och två panodil av joel, det hjälpte och i slutet av dagen kunde jag gå utan kryckor.. :) Fett skönt då jag började få blåmärken i handflatorna (eller så kändes det i alla fall). Kupolen med madde en snabbis. Hon köpte lite tröjor, jag pratade lite med min bror om vad han önska sig. Han fyller år på söndag, haha han önskade sig surt godis. Sagt och gjort, jag gick till Ica och köpte allt surt godis jag kunde hitta, men något mer ska han få! Sedan vart det en svartglittrig eyeliner från H&M.


Sedan vart det sång, hade en från Boomtown då min riktiga sånglärare var borta. Det gick fint, dock värmde hon upp på ett helt annat sätt som gjorde det svårt för mig att sjunga.. men annars så ;)

Åkte till faluns donken, åt lite mat och sedan pratade jag med Therese, imorgon blir det att sitta i ettan hela dagen eftersom jag inte kan springa runt.. Och simon och martin, det var mina föräldrar som föreslog att vi skulle äta! Så det gills inte ;)

ja ni ser ju min högerfot.. haha den är skrynklig för att jag har haft bandage på hela dagen ;) Men ja, skillnad va?

Nej nu orkar jag inte ;)
pusss♥

bildlös

Sådär, då är man hemma från träningen då!
Allting gick jätte bra, tills sista halvtimmen. Vi tänkte att vi skulle köra program sista 10 minuterna innan stretchingen (som är 20 min ungefär). Så ska jag göra en chase rondat, men ja så kliver jag jätte snett och stukar foten. Och usch vad det gör ont. Gillas inte, men Cassie sa att jag skulle gå så mycket som möjligt på foten så ja jag lider mig igenom detta!

Imorgon är det sång som gäller efter skolan, men inte med min vanliga sånglärare utan med en som heter Lena som är på boomtown annars! Ska bli intressant, och samtidigt lite läskigt då jag inte gillar att sjunga inför annat folk än min sånglärare! haha men det går nog bra.

På lördag är det jobb, (det vill säga om min fot blivit bättre, tänker inte springa runt och göra den sämre) och sedan Liv! :) Kommer nog uppdatera därifrån :)

Men nu tänker jag hitta något att äta och sen sova lite ;)
pusss♥

i-dagar

I'm home!

Skolan gick fint och jag gjorde klart lite uppgifter och fler ska bli klara imorgon! :) Det är dock lite segt i skolan dom här dagarna..


Efter skolan gick jag och Madde till kupolen medans jag väntade på mina föräldrar. Fyllde på telefonen och passade på att köpa Hårserum till håret! :) Provade skor och jeansleggins! Hittade jätte fina skor på scorett för 400 kr, dock var det 37or. Men jag tänker fråga om 36 imorgon ;) Så får vi se hur jag gör!


Nej nu blir det förberedning inför träningen ;)
pusss♥

före/efter

Sådär ja, nu är håret i rätt färg och isatt i mitt hår! Dock kanske det blev lite långt? Ni får hjälpa mig vad ni tycker! Men det får bli såhär idag.

så ser det ut då!


Ni får gärna komma med åsikter om det. Men nu måste jag gå!
pusss♥

löshår

Hejsan!

har inte haft tid att uppdatera.. Kom hem efter skolan och tänkte ta något att äta. DÅ ringer Donken och säger att jag börjat jobba redan (började fem, då var klockan fem över). Jag sprang till mitt rum, bytte om på några sekunder och 20 min senare stod jag på jobbet och tog emot beställningar. Haha stressigaste ever!

Mor min hämtade även ut mitt löshår som kommit, dock var det lite fel färg så nu efter att ha pysslat med nål och tråd hela kvällen så silvershampoade jag det! Så förhoppningsvis passar det imorgon! Dock kanske dom vart lite korta vissa längder? Men det får jag fixa, haha. Kan ta en liten bild med camen på håret, som nu ligger och torkar. 55 cm är det, blev lite långt så det blir att klippa lite imorgon på morgonen! :) Det är nästan ner till min midja!

så ser det ut just nu, ni får se en före/efter bild imorgon ;D

Imorgon är det förövrigt en I-dag, vilket betyder att om man har uppgifter som inte lämnas in eller ig på något prov så får man jobba med det hela dagen och kompletera det. Göra omprov osv. Har man inget sådant så kan man söka ledigt. Jag har inget prov, men en hel del uppgifter att göra, så detta ska jag ägna torsdag fredag till.. Men jag tycker faktiskt att I-dagar är skönt, inget krav på vad man ska jobba med och när. Utan känner du för att göra något så kan du göra det!

Tänkte inte bli långvarig här, skulle bara berätta hur det låg till med allt. Så nu blir det sleep ;)
pusss♥

halsont

Åh, det går att blogga från Chrome igen, det har det ju inte gjort på två veckor! Men nu vart jag glad!!

snyggaste bilden ever ;D men bara för att vi hade sjukt kul den här kvällen så! :D

Jag ska strax sova lite, har fått ont i halsen av dagens pulkaåkning. eller jag kände av det imorse men så vart det värre.. JAG MÅSTE VARA FRISK PÅ FREDAG OCH LÖRDAG!!! Då bär det av till Helsingland! :D

Nej nu ska jag ta det lite lugnt ;)
puss♥

pulka

Hejhej!

nu var det några dagar sen, tyvärr!

Idag har vi haft friluftsdag! Crazy, åkte pulka med Madde, Simon, Martin och Issa! haha det var jätte mycket snö och jag druknade nästan! Nej så illa var det väl inte men.. Mycket snö var det i både hår, ansikte och på kläderna. Men det var så galet roligt, haha hade det inte varit så jobbigt att gå upp förbacken så hade jag nog fortfarande åkt.. Eller nej! Det var alldeles för kallt för det. Men pulka är så underskattat, man borde få åka pulka jämt tycker jag!

Efter pulkaåkningen så åkte jag till Tara och umgicks, vi gick till Kiosken och köpte tuggummi och jag såg ut som en bondetjej! haha på kvällen vart det grekiskmat, asgott, gillas!

Nu sitter jag och Ichattar med Gustav, bara för att vi kan! Han har ju precis köpt en Macbook, så ja vi är lite coola nu tillsammans. ;)

Nej nu blir det bastu snart ;)
pusss♥

congrats

Nu när det är en timme och tjugo minuter kvar av Madeleine Ehrlings och Simon Goots födelsedag så kommer deras inlägg ;) haha! Bra planerat där alltså!

Jo nu är det så att två av dom närmsta jag har på skolan och annars också såklart fyller 17 idag! Och dom här två betyder sjukt mycket för mig, det är folk jag kan berätta mycket för! Vill inte säga allt för det kan jag inte till någon! Det kan ingen! haha! Skit samma, vad skulle jag göra utan er? Sitta ensam i emohörnet och gråta kanske? haha nej men ni gör hela skoldagen rolig, och värd att komma till. det börjar låta som värsta kärleksbrevet ju..

Simon med sin äckliga förmåga att få MVG på precis allting (är det inte mvg så är det vg+) och hans jävla tur i livet. Han lyckas allt, och han har så lätt för att lära sig. Haha riktigt roligt för honom och jag är glad för hans skull men samtidigt så galet avundsjuk.. Haha inte roligt ;)

Och Madde med allt underbart hon gör och har gjort för mig! Du betyder mycket tjejen. Hur jag kan skratta åt ingenting med dig, typ när vi var hos dig senast. Våra små stunder inne på stora toaletten och för att inte glömma, BUBBLESPINNER och den bästa kommentaren ever "bad as in not so good", that's so you&me!

Nu är det så att jag skulle satt in en bild på dom två, men sen är det också så att jag inte har någon.. eller vänta det ska nog fixas ;) *evil smile*

sådär ja, nu blir det bilder på dom två!


Den här bilden är så madde, hennes väska hon ALDRIG går utan och läppglans som hon jämt använder!


den här bilden är väl inte såå simon precis, men han får skylla sig själv, eller ja han får skylla på elsa som la upp den först (a) hah men detta är då simon iaf :D


NEJ MEN GRATTIS IAF! ♥

bastu

show me how to lie
you're getting better all the time


Nu blir de bastun, fett skönt jao! Haha jag skakar som en galning, det är alldeles för kallt här i detta hus.. ♥


semlas

Löshår beställt, check!

Det vart från Tajmahal, men det vart en träns istället. Det kostade 5 kr mindre och det var mer hår, och längre! So why not? ;)

Det skulle ta 3-5 arbetsdagar, så jag får det nog i veckan lagom innan jag åker till Liv! :) Dock måste jag ju sy på clipsen själv och även klippa det i rätt längd. Fast det är ju egentligen bara att klippa samma längd som det gamla. På deras sida stod det att man skulle sy trensen dubbel, alltså klippa två lika långa delar och sen sy ihop dom.. Det gjorde inte jag sist, men borde jag kanske göra det nu? HELP!

Idag har jag jobbat, galet mycket folk då det är stugbytardagar! Haha så man åkte därifrån med huvudvärk, och direkt till dansen. Det går bra och vår dans är.. haha lite skum men rolig ;) Haha, köpte hem semlor (lite sent) också. Jag gillar verkligen inte köpta semlor, och nu mår jag jätte illa, även fast jag tog bort häften av grädden.. Hembakade ska det vara!



Nej nu ska jag gå! ;)
pussss♥

stretch

sådär ja, lite stretching senare och några snäpp vigare så sitter jag här igen.. Tog mor och fars nya HD-box som de inte kan använda just nu (måste upp på taket å fixa nån sladd eller va de va, och det är lite mycket snö för att dom ska orka eller kunna). Den passar på min tv så I LOVE IT! Dock skulle den uppdatera nånting i två timmar, hur kul är det då? Så jag får väl kolla på film här på my computer då, kanske lägga över dom jag fått från min skoldator till denhär!? :)


jag med stretch och splitt för ett år sedan ungefär! brunhårig/rödhårig var jag, jag tror min stretch ser lite bättre ut nu förtiden också! *går fram till garderobsspegeln och provar*  yes it does !


haha det var assvårt att fånga på bild då min cam räknar ner från tre till noll och på den tiden ska jag springa bakåt, kicka upp benet och stå snyggt.. haha like you see jag lyckades inte.. Ska försöka få tag på en bild nångång, fast då får någon annan fotografera! ;) Och jag bjuder på mig själv här.. haha not hot at all! Vänster benet ser ju ut som det gör. Mitt ansiktsuttryck säger typ "eeeh.. nu faller jag.."  Jaja, njut ;)

IMORGON FYLLER BÄSTA MADDE OCH SIMON.G 17 ÅR!! :D grattis på er! Ni betyder sjukt mycket båda två! Hade jag haft bilder på er hade jag lagt upp dom (a) hehe Imorgon kommer ett grattisinlägg åt dom, so keep updated!

Nej nu blir det att hämta skoldatorn och fixa ett minneskort eller liknande!
pusss♥

extensions

Jag funderar på att köpa nytt löshår, men då är frågan vart ifrån? Har två sidor jag funderar på, Rapunzelofsweden eller Tajmahal men jag kan inte bestämma mig.. Ska visa två bilder så får ni hjälpa mig.


från Rapunzelofsweden, 50 cm för 790 kr.


Från Tajmahal, 48 cm, färdigsydda clips som är i färdiga delar. 780 kr.

Då undrar jag, är det någon som handlat från någon av dessa sidor eller kanske provat båda? Och vad tyckte ni? För löshåret jag har just nu blir nästan lockigt (det blir jätte vågit) när det blir blött, blev slitet jätte lätt samt tovar sig..

Färgen jag har är #613, ljusblond :)

so please help me!
puss♥

hej

Glömde visa er!


Mitt inlägg jag skrev när det inte fungerade. Printade för att ni skulle få se hur glad jag var på allt just då ;)

det syntes inte så bra, men såhär står det iaf: det här suger ju, blogg.se dampar, eller det kanske är internet? för igår höll bilddagboken på såhär också, och har inte prova sen dess.. iaf såfort jag trycker på publicera eller enter så blir det ett felmeddelande.. får se om ni ens kommer att få se det här inlägget? Jag tänker printa iaf, så att ni får se det senare! haha vad jag är snäll mot er alla! Jag har förresten varit med Johanna till hennes stall idag, träffat hennes söthäst som är så sjuktfin! Hitta en finare och snällare och ja.. jag vet inte vad! Efter hennes ridlektion åkte vi hem till henne och åt semla!! :) Götttttt, och sen var det dags att åka hem för mig då.. tänker inte skriva något mer änsåhär nu.. vi hörs sen istället! ;) pussss!


och så fort jag tröck på enter så blev det såhär..

haha ja, interssant ;)

Caesar sallad

Godmorgon! :)

nu sticker jag strax till jobbet, har inte ätit något så det blir väl en caesar sallad när jag kommer dit innan jag börjar. Jobbar mellan halv tolv och tre idag så det är inget långt pass!  Och efter det ska jag försöka vara med Tara, om hon svarar ;) haha

Men om jag ska vara klar om typ en kvart måste jag börja byta om, sätta i linser och sminka mig nu! Men nu vet ni i alla fall vart jag ska hålla hus hela dagen!
puss♥

the express

Hemma.

Jadu, dagen har ju varit som den varit.. Dock orkar jag inte bry mig eller lägga ner tid på skiten, så ja! Nu får du precis som du vill och alla är glada och nöjda.

Efter skolan gick jag en sväng på kupolen med Madde, sjukt roligt! Ibland är det skönt att bara komma ifrån allt och sitta och snacka lite med henne :) Efter det hade jag sång och det gick faktiskt bra! Pappa kom och lämnade lite pengar åt mig och jag gick till Humlan för att vänta på Johanna! När hon kom gick vi till Peace&Love cafét och chilla, dock var våra platser upptagna så vi fick leva med en annan.. hah en chailatte och en vanlig, för att sedan bestämma oss för att dela på en Grekisk sallad. Sagt och gjort, och gott var det! :) Dock kostade den 70 spänn..

Jaja, haha när vi suttit där två timmar och snackat om allt och inget så begav vi oss mot humlans filmkväll! Trevligt, blev filmen "The Express" faktiskt asbra, en amerikansk fotbolls-film baserad på en verklig händelse! SÅÅ typiskt petter-val.. Haha tror jag har sett tre eller fyra filmer som är baserade på verkliga händelser och är från rtp 1940-1970 talet i USA som handlar om rasskillnader inom sport och sånt.. :) Men bra är dom allihopa.



Nej nu ska jag nog sova, jobb 11.30-15.00 imorgon! ;)
pusss♥

Yey

Blogg.se verkar fungera bättre i Firefox än vad det gör i mitt lilla crome.. Sååå lets update more! :)

EDDAGOESAMERICA har fått en NYY bloggdesign, Check it out HERE! :) Jag är nöjd, får se när jag inte orkar den här mer och gör en lite vårigare! ;) Fast.. först måste det ju bli vår... och jag måste skaffa bilder på mig själv

Nej men nu har jag tränat och pratat lite med min älskade i telefon! :) Han är sjuker, inte bra.. De åker till Norge nästa vecka med lumpen så vi får se om han åker med eller om han måste åka hem (eller vad man nu får göra istället).. Jaja, hoppas han blir bra i alla fall :)


Nu tänker jag äta något, INNAN jag dör av hunger!
pussss♥

Yey

Blogg.se verkar fungera bättre i Firefox än vad det gör i mitt lilla crome.. Sååå lets update more! :)

EDDAGOESAMERICA har fått en NYY bloggdesign, Check it out HERE! :) Jag är nöjd, får se när jag inte orkar den här mer och gör en lite vårigare! ;) Fast.. först måste det ju bli vår... och jag måste skaffa bilder på mig själv

Nej men nu har jag tränat och pratat lite med min älskade i telefon! :) Han är sjuker, inte bra.. De åker till Norge nästa vecka med lumpen så vi får se om han åker med eller om han måste åka hem (eller vad man nu får göra istället).. Jaja, hoppas han blir bra i alla fall :)


Nu tänker jag äta något, INNAN jag dör av hunger!
pussss♥

sådärja!

Nu gör vi ett försök då! Det har inte gått att skriva inlägg på hela veckan? Sitter på skoldatorn nu och ser om det kanske går bättre!
Det gjorde det tydligen.. Innan gick det inte ens att trycka på enter! Ska visa bild på hur det blev, och även mitt lilla arga inlägg som jag printscreenade! ;) Så vad har jag gjort då sen jag såg på skräckfilm?

Jadu, den som visste! I måndags hade vi bad med klassen, simmade 16 längder bröstsim, och 4 längder rygg, simmade med en person en längd (alltså, man skulle livrädda) och sedan samma sak fast personen låg i en ring, sedan skickade dom ner en såndär orange gubbe (plast såklart!) ner på djupaste och så skulle man hämta den. Jag hatar att simma ner på djupaste, det tjuter i öronen och det känns som om man ska dö för att man får syrebrist.. Jag klarade det i alla fall! :) Josefin sa idag att om man gjort det så fick man vg på simningen! :)
I tisdags hände det inte så mycket? Var med Johanna efter skolan! :) Åkte med henne till stallet och myste med hennes superfina häst, och kollade på hennes ridlektion! ÅH vad jag vill rida!!!

Igår hade vi Global Helixday, vi körde något som hette Trading game (tror jag?) på morgonen. Vi vart indelade i olika länder med lite olika resurser, tanken var att vi skulle tillverka så mycket produkter som möjligt och i slutet ha mest pengar, jag vart Kambodja med några andra. De enda resurser vi hade var 4 papper och två pennor samt 200 kr. Man skulle rita upp lite olika geometriska former med rätt mått och sedan KLIPPA ut dom med SAX. Vi hade ingen linjal eller sax, men det hade USA.. Mellan länderna fick vi endast prata engelska, Cissi var gud och Mia (engelsklärare) var bank. Så ja, USA vann, vi hade slagit ihop oss med Thailand och ja.. Det gick inge vidare för oss med andra ord! Efter lunch lyssnade vi på Rolf och Mia (idrottslärare) som berättade om sina resor. Rolf om sin resa till Indien ett halvår med sin kompis när de var 22 år gamla och Mia om sin resa till Tonga förra året! :) Sedan skulle vi göra en affish eller något liknande om ett varsit land (vi var två och två, och länderna var de som de besökt under resan). Jag och simon fick Grekland, och jaa.. Resultatet ses här!

Det skulle vara en omröstning och pris, så får se hur det går för oss! :)

Och idag då? Jo, inget speciellt har hänt, eller ah! Jag mådde inte så bra ett tag så jag och elsa gick och pratade lite under webbdesignen! Men det gick fint i alla fall. Och efter skolan gick jag och Issa till specsavers och hörde om synundersökning :)
Nej nu ska jag strax på träning så vi hörs senare! :D
pusss♥

scary movies

Nu blir det skräckfilm och godis med Madde in djurås!


donkendansmatmadde!

Godmorgon!

Nu drar jag till jobbet, sedan är det full rulle hela kvällen! Dans kl 3, middag med mor och far på Tsatziki och sen till Madde i Djurås! Kanske bloggar därifrån ikväll.Vi ska mysa med godis och skräckfilm som sagt. :)

Nej nu har jag bråttom, har säkert glömt något också.. haha
puss♥

Cheerleading träning

Sådär ja, 4,5 timmes träning och jag mår toppen! Det var så sjukt kul och det gick hur bra som helst. Det känns hur bra som helst, bara alla tränar hemma VARJE kväll och att jag och Cassie stretchar så kommer vi rocka DM! Måste bli vigare, annars kommer jag inte klara tricken.. Vilket skulle se fult ut, haha och vi måste fixa till gymnastiken för inte ens Maria (som har tränat gymnastik i 10000 år) trodde att hon skulle klara det. Då är vi 100 gånger sämre, så ja vi lyssnar på henne tycker jag!

Pappa undrade om jag ville ha något godis när vi ändå var i bilen, men ja det vart glass istället! GÖTT! haha för imorgon ska jag och Madde trycka i oss ett kilo godis -.- haha men det ska bli underbart, haha :D

Imorgon blir det först jobb, sen direkt till dansen och sedan till MADDE!! :) Vi ska kolla på skräckfilmer och mysa, det är ju alla hjärtans dag. Nej jag ser inte frivilligt på skräckfilmerna, de råkar bara gå på tv den dagen, sååå! haha

Nej nu blir det att duscha eller något annat trevligt!
pusss♥

hello kitty och bowling

Sådär, då har man bowlat för första gången på kanske 6 år? haha man kan inte kalla mig duktig.. :) Efter skolan åkte jag och tog spruta, andra twinrix sprutan! Jag fick ett hello kitty plåster, eller jag fick välja och är det rosa så kör man! Sedan direkt till sång och därifrån till Personalmöte och bowling !

mitt plåster :')

Jag åt lunch kl 11, sedan vid sju fick vi en liten macka.. haha jag var lite hungrig! Vi pratade lite om Faluns mål 2010 och vad vi tycker borde förbättras osv. Sedan var det lite lekar i smågrupper! :) Var med, Hanna, Anna och Mattias tror jag dom heter! ;) Tjejen med koll you know!

Jaja, kl 8 gick vi ner och bowlade i en timme, jag spelade mot Shirin, Malin och Johannes. Jag förlorade förövrigt, och hade minst poäng av ALLA som var där och spelade av oss från mcdonalds.. haha pinsamt! Äh, de bjöd jag på.

Nu sitter jag här i alla fall, ska nog stretcha lite strax och sen blir det att packa och sova! Bussen går 10.03 mot hedemora imorgon, sen blir det träning!!!! :D Vi ska sätta programmet perfect imorgon, annars tänker inte jag åka hem!

pusss♥

myday

Do you wanna bang heads with me
Do you wanna feel everything?



Nu är jag hemma från skolan och träningen. På engelskan kollade vi klart på Bend it like Beckham, och intressantare än så blev inte dagen idag heller. Händer ganska lite, förutom att min svenskabok ska vara utläst till imorgon, har 20 sidor kvar och en bokanalys (tror jag det hette) ska vara skriven. Vi ska nämligen diskutera i grupper om våra böcker.. Så det ska väl göras ikväll i guess. I alla fall boken, analysen gör jag på ibarb imorgon innan lunch!

Efter skolan stack jag och Simon till falun, han köpte byxor på Carlings, och sen drog vi till Donken och åt. Det är okej, jag åt faktiskt en caesar sallad! Dock tappade jag ena halvan av brödet, så Shirin var snäll och gav mig ett nytt, sen en glass på det! :) Gött! :) Och imorgon blir det att bowla med de alla!!

Sen blev det tillbaka till stan, simon åkte till borlänge för att ta tåget (som han missade..) och jag kollade massa fina kläder på JC (som förövrigt har snyggare kläder i falun än i borlänge..) och sedan gick jag till träningen! Amanda våran räddare i nöden var där. Hon var dock inte med och tränade då hon är sjuk, men hon lyckades ändå lära sig några åttor i början och halva slutdansen!! :D Duktigt, hon är helt galet duktig på att lära sig! På lördag har vi 4,5 timmar träning i Hedemora, jag lovar att hon kommer kunna programmet bättre än någon av oss efter det.. haha :)

Nej nu måste jag sluta, om det ska bli något läsa ikväll!
puss♥

springa

Vet ni vad jag just gjorde?
Nej det är klart ni inte vet, jag har ju inte precis en dold kamera med mig överallt ;)

Nej men jag var ute och sprang, det var faktiskt inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara med all snö och kyla och för att inte tala om min kondition. Sprang inte så speciellt långt, 1,6 km men det räckte tyckte jag, och det är en jättebra sträcka. Det är från mig ner till korsningen vid kyrkan/skolan så det passar bra att vända där! :) Ska absolut ut fler gånger, och allt eftersom så kommer det bli längre och längre. I will keep you updated! ;) Hur intressant det nu är.. haha

så ser det ut ungefär! faktiskt

Nej nu ska jag äta apelsin och få mor&far att kolla på ett till Heroes avsnitt med mig! :) haha
pusssss♥

bend it like beckham!

Hemma, snart är det mat, GÖTT! kyckling blir det :)
Vi har börjat kolla på Skruva den som Beckham på engelskan nu, måste säga att när vissa av de pratar brittisk engelska så förstår man inte ett ord.. haha men det löser sig ;) haha annars har väl dagen varit som vanligt I guess..

Sitter nu och väntar på att Cornelia ska komma! :) Hon skulle bara vänta på att hennes mamma skulle komma, och skjutsa henne! Så hon ska höra av sig. Underbart! :) Och imorgon blir det antagligen Falun med Simon innan träningen, haha någon som vet om det finns och i så fall vart Carlings ligger? ;o

Nej nu ska jag hitta på bättre!
puss♥

depend,

Hejsanhejsan!
Orkade inte uppdatera igår, för det första så blev det ett "error-meddelande" så fort jag klickade på något. Och sen hade jag inget vettigt att skriva!

Idag har jag shoppat nagellack igen.. jag tror jag är beroende, det är illa. Och påtal om det så ska jag skriva en livscykelanalys om nagellack på Naturkunskapen. Alltså hur man tillverkar det .. Det vart bara ett topcoat och en basecoat. Of course från Depend! ;)

nej det "röda" är inte färgen, utan alla genomskinliga nagellacken har såna. Alla har en egen sån där färg så att man ska kunna skilja dom :)

Ska måla naglarna snart, och kanske kolla på Heroes! :)
puss♥

tihi

Vet ni hur duktig jag varit nu eller?
jag har pluggat !! JA ni hörde rätt, jag PLUGGADE!! :) Det känns faktiskt bra, men jag har fortfarande massa kemiuppgifter att göra. Men det löser sig på Ibarb. :) Imorgon ska jag skicka in alla uppgifter (då internet inte fungerar här hemma på skoldatorn, eller jo med en sladd men vem orkar?) och se va de tycker!

Sitter och kollar igenom min brors flickväns thailandbilder. Han, hon och deras kompisar var där i tre veckor och kom hem nu i slutet på veckan.. Inte alls avundsjuk! haha men Johanna made my day, hon skrev helt oväntat "älskling, jag saknar dig ♥" på facebook. Tihi, jag älskar såna saker!

Men nu ska jag nog kolla på en film eller något i den stilen, så vi hörs imorgon istället!
pusss♥

in mora

Sitter i Mora med den underbaraste killen på jorden! :) dock spelar han Xbox nu.. men det ska jag snart ändra på (a) haha.. 12.28 går mitt tåg från Mora till Borlänge.. :) Sen blir det dans klockan tre. Ska bli sjukt roligt!

Har inte så mycket att säga förutom att Emils dator är så liten att man helatiden trycker på fel tangenter.. Jaja, haha den är ju liten och tar inte så stor plats i alla fall och det är ju bra !


hahaha kolla va jag hittade för bild.. haha hans cambild han tog på mig för ett tag sen hos mig.. Ja snygg man kan vara!

Men nu ska jag distrahera honom lite, or try atleast!
puss♥

good morning!

Galen kväll igår, men jävlar va kul jag hade! Och jävlar va folk jag kände ;)
Lite saker som hände,

  • Lizzie spydde på golvet..
  • Jag tappade mitt ena örhänge och när jag sedan hittade det så var "pinnen" på baksidan helt vriden..
  • Mina skor gick sönder, ena dragkedjegrejen (den man håller i när man drar i dragkedjan) gick av, "skinnet" eller vad man ska kalla det, det svarta lagret i alla fall har lossnat på vissa ställen.. Pappa fick förresten hjälpa mig att ta av mig skorna på grund av dragkedjan, han drog med en tång och den fungerade fortfarande inte..
  • Helt plötsligt stod David Forslund där, hur kom han dit?

Haha, det var kvällens händelser, haha annars hade vi superroligt :) Hjälpte Ida, Louise och Remy att städa sedan skjutsade vi Tången, Ida och Remy till stan :)

nu ska jag upp! för sen blir det jobb :D
puss♥

outfit for the night!

Nu drar jag! :)

kvällens outfit!
excuse me for the facelook, kanske inte den vackraste syn ni skådat, men ja.. cambilder blir ju som dom blir ;)

hoppas ni får en underbar fredagskväll!
puss♥

partey

SNART DRAR JAG! :) Så hörs vi imorgon, maybe.. ska jobba sen blir det mora ;) haha vi får helt enkelt se när jag kommer tillbaka hit och skriver! :)
blev ett nagellack idag också.. haha men det var faktiskt 25% på alla nagellack så jag var tvungen..

Dålig bild, numret är i alla fall 190, och det är rosa med glitter i! jätte fint. Tror det är från vårens nya färger? ;)

nej nu måste jag fixa :)
puss♥

............

jävla helvete.. Hela dagen har varit perfekt, tills nu..
Åh, orkar inte gå in på varför osv, men ja det blir ALLTID såhär. Men det är fan aldrig någon som tror mig, alla säger att det kommer bli bättre och så, men fan varenda jäävla gång så blir det såhär jag orkar inte. Jag vill inte, ni förstår ju inte även om jag förklarar. Vill bara bort, bort från allting som är jobbigt. Skolan, hemma ALLT!

Imorgon blir det party, har två klänningar att välja på, har nog bestämt mig men lägger upp alternativen ändå så får ni se och hjälpa mig!

so which one should I choose? :) Funderar på den gröna, men vet inte än!

Nej nu orkar jag inte ..
puss♥

badday

Förlåt för ingen uppdatering, kan faktiskt skylla på att jag kom hem för en halvtimme sen.. Och då tänker ni, VAD HAR HON GJORT TILLS NU??!!! Jo det ska jag berätta!:)
Först hade jag världens sämsta skoldag då jag bara ville döda allt och alla, grät väl 4 gånger och ja.. Fan va det sög helt enkelt.. Ja efter skolan åt vi mat på donken, provade en Big Tasty, inte så god som folk påstår att den ska vara..

Sen vart det att skynda till Jobbet. Jobbade 17-22, ganska skönt då det var en "rush" första timmen sen vart det lugnt och knappt något folk alls! Sen 20-22 så var vi mellan 3-5 pers som jobbade, chill måste jag säga! :) Dock var glass och shake maskinen sönder så det vart inge glass eller milkshake på hela dagen, vilket sög! Fast Farre fixade en shake till mig i alla fall (a) Haha snällt av honom, måste jag säga..

Nu ska jag nog kolla på Paradise Hotel, eller sova. Vad tycker ni? Egentligen spelar ju inte era åsikter så stor roll då jag gör som jag vill ;) haha jaja.
puss♥

ny mascara

Hejsan alla mina små bloggläsare! ;)

Har precis kommit hem, strax blir det bastun! :D Så vad har jag gjort idag? Jo, efter skolan gick jag och Madde till kupolen.. haha sen kom Issa och Martin (efter att dom gjort sitt prov) :) madde vart tvungen att åka hem och issa med efter ett tag, så det vart bara jag och martin tillslut. Vi satt ett tag och sen när han vart hungrig så gick vi mot donken (igen). Så träffar vi Elsa, Jonas, Mattias och Niklas :) Haha trevligt! Köpte btw en mascara! :D


Känner inte för att skriva värsta uppsatsen om min dag, så lev med det jag skrivit! :D

nu blir det bastun! ;)
puss♥

skridskor och sömn

Usch, somnade direkt när jag kom hem. Nu börjar det verkligen kännas att jag sover förlite.. Ska strax stänga av datorn och läsa lite i svenska-boken vi har och sen blir det nog att sova igen.. Orkar inte!

Vi hade skridskor på idrotten idag, haha jag är totalt sämst på det.. Men emelie åkte runt som ett litet proffs (hon går på konståkning) haha :p jag kände mig lite som bambi faktiskt! Aldrig känt mig mer klumpig :p haha

Nej men nu blir det bok och sova. GODNATT PEOPLE!

puss♥

RSS 2.0