Katie - förlorad skönhet

Satt en stund med mamma och kollade på Katie - Förlorad skönhet på 4an. Det är en dokumentär om en modell (tror jag) som var tillsammans eller dejtade en kille, de hade tagit in på ett hotellrum eller så var det killens lägenhet en kväll. När hon ville sova och vägrat ha sex så hade han blivit sur och sagt att hon inte kunde säga emot honom osv. Han våldtog henne i 8 timmar, väldigt brutalt bara därför. När hon kom hem till sin egen lägenhet så stannade hon inne i flera dagar utan att gå ut medans killen ringde om och om igen hela tiden för att försöka få tag på henne samt skrev en massa på facebook. Så gjorde hon som hennes kille sa, hon gick ut för att gå till ett Internet Café för att läsa det han skrivit på FB. Vad hon inte visste var att det stod en kille och väntade på henne. Han hade någon form av kopp i handen och hon antog att han var tiggare, så medans hon letade efter pengar att ge honom så kastade han innehållet på hennes ansikte. Det var syra som började fräta på hennes ansikte, och hela hennes ansikte blev förstört och hon fick problem med nacke och sådant. Jag kollade inte så länge, men det var typ det jag förstod.

Killen längst ner i mitten är killen som hon var tillsammans med / dejtade.

Jag tycker det är så starkt av henne att fortsätta kämpa, hon gör många operationer och speciella behandlingar för att göra skadorna så lindriga som möjligt. Men som hon sa själv "jag kommer alltid att påminnas av honom, och det känns som om en del alltid kommer att höra ihop med honom" . Hon vill såklart glömma honom, men jag kan tänka mig hur svårt det måste vara då varenda gång hon ser sig själv så kommer hon att påminnas av händelsen, och även om hur hon sett ut tidigare.

Hennes kille och han som kastade syran på henne fick 2 livstidsfängelsestraff, det är väldigt mycket men jag tycker ändå inte att det är tillräckligt mot vad de gjorde mot henne. Hon kommer aldrig att bli som hon en gång var och fängelsestraff för att förstöra någon persons liv, självkänsla och utseende tycker inte jag är tillräckligt. Nu är ju inte hennes liv förstört pågrund av det här kanske, men hon kommer ju inte kunna leva det liv hon levde tidigare, ett liv hon verkligen tyckte om och trivdes med som jag förstod det. Men som mamma sa: Gud, dom borde straffas på samma sätt, få syra över sig.. Då skulle det vara rättvist!  Och det kan jag faktiskt hålla med lite om, även om det kanske är lite extremt, men usch har man gjort något så hemskt så ska man faktiskt lida tycker jag.

Det finns en Facebook grupp (en sådan som man bara kan Gilla) för henne, Sök på KATIE PIPER så kommer det upp. Så nu tycker jag att alla kan gå in och gilla det!

Sådana saker borde inte få hända, att en människa kan göra såhär mot en annan är sjukt.

kicks

Nu ska jag visa dagens shopping, blev lite på kicks. Känns bra nu när man har köpt allting som man "behövde" haha.

Lösögonfransar från Ardell 45 kr
Mineral foundation powder från Isadora - 160 kr (tror jag)
Eyeliner från Isadora 80 kr
Sminkborttagning (för vattenfast smink) från Loréal 65 kr (tror jag)

you can be mine

Nu är jag hemma och har lite shopping att visa! Har nämligen gått på kupolen med Anna och Mia efter skolan. Skolan har jag inte så mycket att säga om, haha mest "ibarb" på alla lektioner då man fick göra alla uppgifter man inte var klar med. Så på idrotten hade några 3or antingen kampsport eller volleyboll. Jag och massa killar spelade volleyboll och jag sög, men jag skyller på att nätet (läs snöret) var så högt upp att jag inte ens kunde nudda det när jag hoppade.. Illa! Sen hade jag inte mina glasögon på under idrotten, för det känns konstigt att ha idrott i dom.  Jaja, andra laget vann i alla fall men så kan det gå.

När vi var klara efter idrotten så gick jag och Madde till kupolen och hon gick runt en stund med mig, Anna och Mia. Ska strax visa vad jag köpte :)

Nu är jag hemma och tänkte bara ta det lite lugnt, duscha och fixa lite inför imorgon! partey imorgon ju.
puss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: När jag "ramlade ner" med foten i ett hål på jobbet, när elin tagit bort gallret xD
Dagens planer: jobba, fira 50årskalas, hälsa på kalle&madde, vara med cornelia
Dagens mat: 1 cheese
Dagens kläder: jeansshorts och tröja
Dagens smink: solpuder och mascara
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens bästa: vädret
Dagens sämsta: att helgen är slut
Dagens låt: The Script - Breakeven (cover Maddi Jane)

vart en cover då jag gillar den bättre än originalet! Hittade videon på GINA's Blogg!

The day

Va min blogg har varit rolig idag känner jag, men jag kom hem 2 i natt och skulle upp och jobba kl 11 imorse. Så det varken dagens igår eller någon uppdatering idag. För direkt efter jobbet åkte vi på Fika hos våra bekanta för hon fyllde 50, så där satt vi en stund och sen skulle mamma och pappa köpa en skottkärra. Jag ringde min bror och han bad oss komma förbi deras nya hus, som är hur fint och mysigt som helst! Vi stannade inte så länge eftersom jag lovat att vara med Cornelia, men hon svarade inte.. Haha så jag satte mig vid datorn och då ringde hon och sa att hon skulle komma. Så tog vi en liten sväng till skolgården och satt där någon timme :) Och nu åkte hon!

jag och Gina igår, :) kommer mer bilder när jag fått alla :D

Imorgon är det skola igen, och jag ska träffa min bror, resten är lite osäkert än :) Men det blir nog hur bra som helst, och på tisdag är det gymnasiefest som kommer äga allt! :D Jag menar det är ju jag, Anna, Mia, Gina och Linnea :D Kan inte bli mycket bättre!

Nu ska jag  börja tänka på dagenslistan och kanske kolla på Desperate Housewives :)
pussss♥

snart grill

Nu har jag varit med mamma, pappa och bror på Coop och handlat. Det var rea på Bobby's schampo och balsam, så sånt köptes, och lite mat till ikväll :) Så snart när mitt hår torkat så ska jag fixa mig, och sen börja göra lite sallad och sånt. Blir några färdiga grillspett och några majskolvar, gött! Dock verkar ju inte vädret så lovande, så vi får se hur mycket grill det blir ;) Men ben&jerry's har jag köpt i alla fall!

Nu tänkte jag kanske kolla klart mitt desperate housewives avsnitt och fixa mig samtidigt! Så hörs vi senare
puss♥

Saturday

Godmorgon!

Blev ingen uppdatering igår för jag skulle egentligen haft sång igår, så kommer man dit och inser att det är finaldagen på musikskolans vecka. Så alla lektioner är inställda, så kul för mig.. haha, men Mia och Anna kommer dit i alla fall och får mig att stanna där med dom. Runt sju var allting klart och vi åkte hem till dom, bytte om och Johanna kom. Så drog vi till Domnarvet, och Klaskällare! Där spelades det fotboll på gatan och vi skulle lite senare grilla. Men precis när jag får min köttbit kommer jag på att jag vill ha bearneisesås.. Och det hade inte dom, så jag ger min köttbit till Linnea och så springer jag och Johanna ner till domnarvet c för att kolla om Ica har det. Men eftersom klockan var tio i tio så hade allting stängt och det fanns inte en chans att vi skulle hinna till Ica Maxi. Så vi börjar gå hem, och går förbi Köningsee-pizzerian, och så kommer vi på snilleidén att dom kanske har. Fast dom höll på att stänga så släppte dom in oss, och så fick vi köpa lite. När vi kom tillbaka hade ALLA ätit upp, och det låg kvar en köttbit till oss som vi kunde dela på. Och det gick ju inte åt så mycket bea till våran köttbit heller. Lite waste, men så sjukt gott! När vi ätit klart satt vi och pratade med alla social människor. Typ, Sebbe, Hampus, Gina, Linnea, Anna, Mia, Karl, Kalle(calle?), Klas, så har jag säkert missat någon också. Vi fick för oss att gå till Bullermyren, så dit började vi gå.. Men det vart sent och när vi kom fram dit så ringde Anna och Mia sina föräldrar. Och skönt var det för vi började bli så trötta.



Nu har jag vaknat som ni kanske förstod, ska snart åka med Mor och Far och handla lite inför grillkvällen hos Linnea! :) sen ska cornelia ringa mig så får vi se vad hon har på hjärtat! Och så kanske det blir en sväng ner och hälsa på Tara vid Kiosken :) Fullt schema förstår ni!

puss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: mitt och Gustavs slagsmål i korridoren :D
Dagens planer: skola och jobb
Dagens mat: cheese
Dagens kläder: nya donken tröjan ju ;)
Dagens smink: det vanliga ;)
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens bästa: mitt mvg i skriftliga engelska nationella
Dagens sämsta: mitt jävla humör
Dagens låt: Beyoncé - Single ladies

gammal låt som satte sig på hjärnan idag x)

i wear a halo when you look at me

Hejsanhopsan!

Nu har jag jobbat, och vi har fått jättefina tshirtar ;) Gröna med plusmeny-glasen på, såhär ser dom ut:

snygg va? haha

nej men, ja.. Dagen har varit bra, förutom mitt fina lilla humör som inte samarbetar för fem öre.. Men det blir väl bättre i guess?

Jaja, imorgon ska jag nog byta till en kortare piercing, ska höra om dom tycker att den är tillräckligt läkt bara! Sen ska jag sjunga och sen blir det nog Johanni! :D Ska bli mys! Och på lördag ska jag på tjejmiddag/tjejkväll med massa grymma människor! Hur mys som helst.

Nu ska jag äta något kanske, sen blir det att ta det lugnt, kanske försöka få tag på min älskling! :)
puss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: När vi "upptäckte" Nightclub City spelet på fejan och blev beroende
Dagens planer: vara med madde och äta godis och jordgubbar
Dagens mat: pannkakor med jordgubbar
Dagens kläder: hotpants och tshirt
Dagens smink: nothing
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens bästa: mitt och Maddes skrattanfall när vi solade!
Dagens sämsta: att det blåste jätte mycket så att vi inte kunde sola
Dagens låt: MSTRKRFT Feat. John Legend - Heartbreaker

låten är från vårat lilla drogspel! haha spelas HELATIDEN! Grymt ;) dock tror jag att NCC-versionen är lite annorlunda

Jordgubbar

Godmorgon sunshines!

Jag och Madde satt och kollade på film hela natten, dock somnade jag och hon väckte mig iprincip så fort jag somnade. vi såg i alla fall "Final Destination 4", "Fear of the dark" och "up" :) Underbart, vi vaknade runt sju, och sedan dess har vi kollat på "Green Street Hooligans". Vi åt Jordgubbar till frukost, och nu äter vi godis.. Haha snart blir det pannkakor med jordgubbar och kanske lite choklad och grädde? Hur gott som helst med andra ord! :)

Vi tänkte ut och sola, men så såg vi att det bara var 9grader varmt ute, så vi hoppas på att det snart blir lite varmare :)

men nu ska jag prata lite med madde :D
puss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: att jag ska sova hos madde
Dagens planer: skola, kupolen, madde
Dagens mat: nå konstig skiit
Dagens kläder: jeans, tröja, linne
Dagens smink: foundation, puder, solpuder, mascara,
Dagens frisyr: nytvättat
Dagens bästa: Att det blir filmtime med MADDE
Dagens sämsta: att min väska var så tung.
Dagens låt: B.O.B Ft. Hayley Williams & Eminem - Airplanes Part 2


@madde

Hejsan!

Nu sitter jag hos Madde och flyttar över film från våra datorer till en externhårdisk, för sen blir det att kolla på film hela natten på hennes brors supertv! :)

Dagen har varit bra, dock vart jag hur trött som helst på Naturkunskapen, och sen blev jag övertrött .. Inte kul haha. Var till Kupolen med Madde medans vi väntade på hennes mamma. Nu har vi köpt jordgubbar, grädde, choklad (som vi ska smälta), och massa GODIS! :D Så filmtime here!  ;) Återkommer senare med en DAGENS-lista! :)

Nu ska vi gå :D
puss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: när jag gick in i dörren -.-
Dagens planer: skola och jobb
Dagens mat: makaroner och köttfärssås
Dagens kläder: jeans, tubtopp och tröja
Dagens smink: foundation, puder, solpuder, mascara
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens bästa: mitt och Shirin's skrattanfall
Dagens sämsta: att jag varit så trött
Dagens låt: The Offspring - You're gonna go far kid

det var den jag sjöng på idag simon! :p

Nolltvå

KOLLA VAD JAG HITTADE NÄR JAG KOLLADE I NOLLTVÅ IGÅR PÅ JOBBET.

för er som inte vet vem det är så är det Matilda som jag jobbar med, som var modell i NollTvå :) Fintjej det där! :D

piercing bestäld

Hejsan!

En lång dag senare är jag äntligen hemma. Skolan är väl inte så intressant att berätta om, förutom att jag gick in i en dörrkant (alltså det runt om dörren, inte själva dörren) och ALLA skrattade.. haha inte roligt! På idrotten spelade jag fotboll i kanske 10 minuter, sedan gick jag, Gustav och Madde och satte oss på en bänk för att sola. Madde blev "attackerad" av en liten pudel, haha vi kallar den pedofilhunden efter att hennes ägare såg läskig ut.. haha

Sedan efter idrotten åkte jag till Jobbet, det var galet lugnt så det var inte speciellt jobbigt. Men kul hade vi.. Haha Shirins "jag föddes sån", fast det var egentligen inte så roligt men så var det det.. :pPPpPpPPPppP Nej, men det var roligt då, men det skulle ingen annan tycka om jag berättade.. haha

Nu sitter jag här i min säng och har precis beställt en tungpiercing, ska antagligen byta på fredag så jag behöver ju en att byta till ;) Såhär ser den ut!

den rosa är det, is there anyone who is suprised? ;)

Ja nu vart jag jätte arg, för sebbe berättade nyss en sak som hände i helgen. FYFAN! Jaja, nu ska jag avreagera mig lite.. Haha måste tvätta håret också, för imorgon ska jag sova hos MADDE! :) Ska bli hur roligt som helst, vi ska ladda upp med godis och jordgubbar. Sen blir det filmkväll, och när vi är lediga på onsdag så ska vi ligga och sola! Ifall det är fint väder då.

Nej nu ska jag fixa mig och packa lite :) vi hörs senare med en DAGENS! Sen ska jag visa en lite cool grej ;)
puss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: när jag stod i ettan och en man blev jätte arg på mig för att det stod ett pris på CBO'n på skylten vid driven och ett annat på något annat ställe xD
Dagens planer: vakna, jobba,jobba,jobba
Dagens mat: CBO
Dagens kläder: McDonaldskläder
Dagens smink: puder och mascara
Dagens frisyr: knut
Dagens bästa: att jag fick Shirins timmar så att jag får mer lön sen
Dagens sämsta: att jag verkligen inte orkade jobba
Dagens låt: Taylor Swift - Fearless


Om bröllopet

Hejsan,

jag fick ingen tid alls över igår och idag till att skriva.

Bröllopet var HUR fint som helst, jag började nästan gråta när de kom in bara för att dom var så fina och såg så lyckliga ut. Ni anar inte hur mycket jag älskar bröllop. Lasse&Yvonne från Fritids var där och sjöng och spelade, gud vad man saknar tiden på Aspeboda och tiden på fritids.. Dom är verkligen världens bästa fritidspedagoger. Sedan överraskade Linnea (bruden) alla med att sjunga en jättefin låt för Sebastian (brudgummen).. DÅ grät alla verkligen, hur fint som helst. Temat på bröllopet var vitt och rosa vilket gjorde det om möjligt ännu finare.

Sedan åkte vi till Haganäs där festen var. Påvägen dit krockade en bil som var på väg dit med en raggarbil.. Ingen skadades jätte mycket, men en av tärnorna (det var tre, Cornelia och Johanna som är Linneas småsyskon och sedan en till som var kompis med Linnea tror jag) fick ett skrapsår på armen (ganska stort) och en annan tjej fick jätte ont i nacken och huvdet.. Och bilen pajade. Dock var det många ambulanser och brandbilar som kom tror jag.

Vi fick huuur god mat som helst, och jag var proppmätt efter förrätten.. Vilket inte var så bra :p Satt vid cornelia, madde och någon kille som vi lärde känna under kvällen. Dom var hur roliga som helst, de hade delat ut engångskameror på borden, och våran film kommer innehålla i alla fall hälften bilder på Madde.. resten är väl på mig eller nåt! haha nej men jag och madde tog inte kort på varandra? Varför tror ni det? Sedan fick vi även ett häfte där det var lite bilder från Svensexan och Möhippan, info om maten, stället vi var på och brudparet såklart. Sedan fanns det en bordsplacering med siffror, varje siffra var varje person på bröllopet. Under bilden fanns alla siffror uppradade och så stod det vem som satt där och en mening om den personen. Hur kul som helst! Jag fick: Edda ska även hon emigrera till hamburgarnas land. (För på johanna hade det stått att hon skulle till USA i höst,)

Vi dansade lite, och åt efterätt och hade hur roligt som helst. Men allt måste ha ett slut, och jag, Cornelia och Johanna begav oss hemåt. Vi svängde förbi hos mig så att jag kunde byta om (hade klänning och klackar, inte så skönt) och packa lite grejer. När vi väl kom hem till dom så hade de ingen nyckel och extranyckeln låg inte där den skulle.. Så tärnan (som jag berättade om tidigare) som sov hos Linnea och tog hand om hennes barn fick komma med en nyckel till oss. :)

Idag har jag bara jobbat, 11-19 pass. Rätt jobbigt, men jag behöver timmarna för att få liite lön i alla fall. Blir jobb imorgon också!

nej nu ska jag sluta :)
puss♥

bröllop

Nu drar jag på bröllop :) vi hörs ikväll kanske :)

100521

Godmorgon!

Nu har jag "sistaminuten-packat", och fixat mig. Ska åka om 20 min ungefär, så jag har det ganska chill nu. Idag har jag ekonomiprov, och efter skolan ska jag fika med Johannibabe ♥ ska bli supermysigt. Sen blir det att åka på läger, så inget mer uppdaterande för mig idag och halva imorgon. Kommer hem runt 13-14.00 så då kan jag nog slänga in ett inlägg om det inte blir för stressigt eftersom vi ska på bröllop kl 16.00 :)

Men nu ska jag gå och fixa det allra sista!
pussss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: när min glass välte på mcdonalds. ja gud vad jag är med om intressanta grejer
Dagens planer: skola och hem
Dagens mat: köttbullar och makaroner
Dagens kläder: nya skorna, strumpbyxor, längretröja, kofta
Dagens smink: puder, solpuder, mascara
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens bästa: vädret, igen
Dagens sämsta: att mamma inte hade några lösa pengar så att vi kunde köpa jordgubbar..
Dagens låt: System of a down - Kill rock'n roll


sol®n

Sådär, nu ska jag snart gå och lägga mig, har varit en jävligt dåligt uppdaterad dag.. som vanligt.

Det har ju verkligen varit hur fint väder som helst idag, 25 grader var det när jag åkte från skolan. Tänkte : ÅH nu kan jag åka hem och sola! Så kommer jag hem, äter lite.. Och så ska jag ut och sola, lägger mig på bänken eller vad man ska kalla den.. Och tror du inte att det börjar åska då eller? Och solen värmde knappt.. HUR FAIL ÄR INTE DET DÅ? Hur fint väder som helst när man är i skolan, och så kommer man hem då blir det åska och regn. Även därför jag inte kunnat uppdatera eftersom mamma drog ur internet.

Jag har kollat på tre desperate housewives avsnitt och gårdagens Lost avsnitt nyss. Har ett avsnitt kvar av DH på den här skivan, så det ska vi nog klara av.

Imorgon blir det att vara med Johanna lite :D Sen blir det läger! Så jag måste packa lite nu strax. Men jag blev på så dåligt humör, usch.. Aja, det kanske blir bättre!

Det kommer en dagens strax, men jag måste "skynda" mig eftersom jag vill se klart skivan.
puss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: Bus med cornelia :D
Dagens planer: skola, köpaskor, cornelia
Dagens mat: nå kycklinggrej i skolan tror jag det var :P
Dagens kläder: jeans, tshirt och tröja
Dagens smink: puder, solpuder, mascara
Dagens frisyr: löshår
Dagens bästa: att jag hittade ett par billiga skor
Dagens sämsta: mina jävla humörsvängningar.
Dagens låt: Black Eyed Peas - Imma be


Shoes

Gokväll ;)

Mitt humör börjar gå mig lite på nerverna, jag blir sur hela jävla tiden.. förlåt för det alla som känner sig träffade.. :/ Men ja ;) haha, efter skolan åkte jag med Mamma till falun, hon skulle lämna tillbaka något, och så passade vi på att gå in på Deichmann-sko. Jag hittade ett par jättefina skor som jag köpte! Blir att ha på bröllopet, men måste prova så att det ser bra ut. Sen kom Cornelia och vi åkte till mig. Gick ner till skolan, fotbollsmatch och bus! Kärlek på det! haha men hon åkte hem nyss.. Vi tänkte sätta upp studsmattan också, men det hann vi inte.

där är dom! ursäkta att sista bilden blev lite suddig, men så kan det faktiskt gå! 249 kr kostade dom bara. Hur billiga skor där som helst! Kärlek

Tänkte inte bli så långvarig, glömde Dagens igår såg jag. men IDAG kommer det! ;) Promise you. Men ja, nu ska jag göra klart allt annat skit som jag har att göra på datorn, sen ska jag nog vara social med Mamma.

pusss♥

Klänning&skor

Nu är jag hemma och nu var det typ en timme sen jag skrev "nu är jag hemma".. så inspirerad var jag att skriva. Min kompis Josefin har fått sin värdfamilj nu, Jag är sååå avundsjuk. Ge mig min familj NU! Jag är trött på att vänta, Johanna har fått sin familj, och nu även Josefin. Helt ensam vart jag ;)

jag har inte så mycket vettigt att säga, förutom att jag letar skor och klänning till bröllopet som jag ska på i helgen! Det får nog bli en av mina "gamla" klänningar som jag kanske använt 1 gång.. Men då blev problemet, Jag har inga skor som matchar?! I-landsproblem är nog det värsta som finns.. Det är nog lättare i typ afrika, dom har inte så många val.. Dit ska jag flytta!

nej, nu ska jag inte vara sån. Imorgon blir det nog Cornelia igen! :D Hur kul som helst! Jag kommer skriva mer om det imorgon!

Nu ska jag fortsätta leta och sen äta något.. Annat än cheezballz.. haha (a)
puss♥

@ Donken med Louise

Hejsan!


Sitter på Donken och äter glass med Louise nu, J supergött. Nationella provet gick väl sådär, dock var del två den som jag fann lättare.. av någon anledning? Hah, satt från kvart i 9 till kvart i 12. Jag hoppas på ett VG i alla fall ;) Vi fick lite mat, eller vad man ska kalla det. Det var en liten matlåda med äcklig fisk och några potatisar dränkta i nån sås. Det är anledningen till att vi sitter här nu! Det blir bara lite kort då vi inte har så mycket tid, börjar prick igen!


Två lektioner kvar, och sedan blir det gymmet för sista gången, sedan är mina tio gånger slut. Men det kanske blir att börja gymma på friskis istället med Mia J vi skulle höras, så jag återkommer om det nu intresserar er ;)


Nej nu ska jag käka upp glassen och springa på lektion ;)
puss


morgon

Godmorgon :)


Har lite tid över här, har precis fixat mig. Vädret ser ut att bli hur fint som helst, och det älskar jag! :) Så idag är det, jeansshorts, strumpbyxor och ett linne som gäller! Har även en tröja över nu, för det brukar vara iskallt i skolan, och jag ska ha nationella prov i fyra timmar idag.. I matte B, inte kul!

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: cornelia
Dagens planer: sola och chilla
Dagens mat: risochfisk
Dagens kläder: hotpants och linne
Dagens smink: nothing at all!
Dagens frisyr: skitigt
Dagens bästa: värdet lätt
Dagens sämsta: att jag måste plugga matte
Dagens låt: Mötley Crüe - Generation Swine

det blir mycket mötley som sagt, men den här låten har verkligen satt sig på hjärnan! :)

Generation Swine

Hejsan!

Dagen har varit rolig, efter mitt inlägg så gick jag ut och solade i ungefär 45 minuter, fick faktiskt lite rand :D så nu blir det solasolasola! Underbart, Cornelia kom förbi en sväng också! :) Måste ses någon mer gång, vi har massa sommarplaner! ;)

Lite matte har även hunnits med, men jag ska kolla lite mer strax! 4 timmars prov väntar imorgon på morgonen..  Inte roligt, men då är det avklarat, och jag har ju ett säkrat VG så jag har ju ingenting att oroa mig för. Men man vill ju alltid prestera sitt bästa!

Nej nu ska jag strax basta lite, och kolla matten! :)
puss♥

ledig&özz

Godmorgon mina läsare! :)

idag är jag ledig och har kunnat sova ut ordentligt. Hur skönt som helst. Cornelia kanske kommer hit när hon slutat, så jag måste städa lite innan hon kommer :) Annars ska jag väl upp och äta frukost snart, kanske se lite desperate housewives! Jag måste verkligen köpa resterande säsonger, har ju bara första och andra..

Jag återkommer om det händer något roligt i mitt liv, annars så har ni en sjukt rolig video här!

så jävla kul, jag har fler men tänker ge er dom lite då och då! ;)

puss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: informationsmötet
Dagens planer: informationsmöte och åka hem
Dagens mat: macka på östermalm ;)
Dagens kläder: jeans, linne, kofta, min nya jacka
Dagens smink: puder, solpuder, mascara
Dagens frisyr: utsläppt och halvskitigt
Dagens bästa: att SLEP-testet var så lätt
Dagens sämsta: att det blev så segt efter ett tag
Dagens låt: Mötley Crüe - Bitter Pill

någon som fortfarande är förvånad över att mötley jätte ofta blir dagens låt? ;)

I'm home

Nu är jag äntligen hemma, jag hade i och för sig gärna stannat i Stockholm ett tag. Men det är ändå väldigt skönt att vara hemma.

Om ni vill veta om idag, så gå in HÄR. Min USA blogg, har skrivit ett hur långt inlägg som helst och orkar inte skriva om det.. haha


Så långt var det ;) haha ni med bra syn kan ju läsa på bilderna, ni andra gå in på bloggen ;)

Jaja, imorgon är jag ledig och det ska jag utnyttja med att sova ut, och även plugga till nationella i MatteB som jag INTE ser framemot.. haha, ska försöka träffa Cornelia också när hon slutat :)

pusss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: Att äntligen få träffa Agnes igen!
Dagens planer: gå på stan med Agnes
Dagens mat: Pastasallad
Dagens kläder: strumpbyxor, shorts, linne, jacka
Dagens smink: puder, solpuder, eyeliner, mascara
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens bästa: mitt köp
Dagens sämsta: att mina pengar tog slut
Dagens låt: Eminem - Beautiful

fin låt ♥

Heldag med Agnes ♥

Gud vilken fin dag det har varit. Jag mötte upp Agnes vid Tågstationen, och vi gick runt och kollade i lite olika butiker, det fanns en ursnygg jacka som jag ville ha från Vila, men såklart så fanns den inte i butiken. Så vi gick vidare, in på Salt och där hittade jag en annan jacka istället. En vit skinnjacka, som är kort i midjan från märket Sisters Point. 599 kr kostade den, och därmed rök alla mina pengar, men det var det värt!


Vi gick även till ett café och tog en Smoothie, 32 kr.. Hur dyrt som helst, för nästan ingenting. Inte värt! Vi gick runt ett litet tag till för att sedan sätta oss i Kungsträdgården i solen. Där satt vi ett bra tag, och det var hur skönt som helst. Men allting har ett slut och vi var tvungna att åka hem, hon till Vällingby, och jag "hem" till Södertälje.

Här på hotellet har vi kollat på Talang reprisen och ätit mat. Tog en pasta med kyckling, herregud vad mätt man blev. Det är så galet mysigt, alla sitter ute på bryggorna eller på resturanger och bara tar det lugnt. Det känns verkligen som utomlands.. haha

nej nu ska jag kolla på Bella&Tyra show!
puss♥

Update från stockholm

Godmorgon :)

Nu har jag vaknat och ätit lite frukost. Ska bara sminka mig lite och fixa håret som vägrar sammarbeta, sedan blir det att ta pendeltåget till stan för att vara med Agnes! ♥ Jag har inte träffat henne sedan 8an när vi var på Reunion-party med språkresan! :) Så det ska bli hur roligt som helst! En heldag på stan. Att det är hur fint väder som helst gör väl inte saken sämre? ;) Solen skiner, och dom har lovat 20-25 grader här. Så det blir nog bra! Kollade Yr.no nu,där stod det 17 grader! Och hur underbart är inte det?

Jag återkommer väl när jag kommer hem igen! :)
pusss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: Talang!
Dagens planer: Åka bil, talang, sova ;)
Dagens mat: en halv baguett
Dagens kläder: jeans, linne tröja.. Min klädsel är så varierande känner jag .. ;)
Dagens smink: Solpuder, puder, mascara (hade dock på lite foundation på talang, för att inte se ut som en idiot, vilket jag säkert lyckades bra med ändå)
Dagens frisyr: nytvättat och tråkigt
Dagens bästa: att få kolla på talang
Dagens sämsta: att vi var tvugna att vänta 2 timmar på att få komma in i byggnaden och ytterligare nästan en timme efter det för att få komma och ta plats.
Dagens låt: Usher - OMG


Sådärja, nu är vi påväg till hotellet...

Sådärja, nu är vi påväg till hotellet i södertälje. Det var jätte roligt, men jag tyckte nog ändå att twisted feet skulle gått vidare, men båda sångarna var jätte duktiga :) ikväll kommer nog en dagenslista :) pusspåer


SMS-inlägg

20100514340 (MMS)


Snabb uppdatering

Godmorgon!

Ett lite snabbt inlägg här medans jag packar. Tanken var att jag skulle gå upp kl 9, då skulle jag hinna duscha i lugn och ro, äta frukost, fixa mig och packa.. Jag vaknade halv elva, har precis duschat och håller på att packa. Pappa kommer runt 12, och vi åker halv ett ungefär. Jag har inte fixat mig eller ätit frukost. Jag vet inte hur det här ska gå. haha men det löser sig.

Så vad händer idag då? ;) JO, först ska jag in en snabbis på kupolen, köpa tygskor och strumpbyxor tror jag. Sedan bär det av mot Stockholm. Vi stannar först i Nacka, där vi ska kolla på TALANG! Ska bli superkul då jag och min familj inte brukar hitta på sånt, så det blir lite speciellt. Efter det åker vi raka vägen till vårat hotell i Södertälje. Förhoppningsvis finns det internet, annars får jag ta med en dongel, så uppdaterar jag nog hela helgen.

Nu ska jag fortsätta!
puss♥

fortfarande inte

Jag har fortfarande inte börjat kolla på DH.. Och det var nästan en timme sen jag skrev att jag skulle göra det.. Förstår ni att jag har svårt att slita mig från saker?.. Jaja, men snart så!

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: Att gustav va snäll och kom och köpte mat och åt med mig idag!
Dagens planer: jobba, hem och chilla
Dagens mat: CBO
Dagens kläder: Donkenkläder och sen min kära tjocktröja
Dagens smink: Det vanliga
Dagens frisyr: Uppsatt och skitigt
Dagens bästa: att det är röddag, och det betyder DUBBELLÖN! eller?
Dagens sämsta: att jag fortfarande inte packat
Dagens låt: Until June - Sleepless

Aldrig hört låten förens nu.. "dendärsimongoot" som tyckte det.

jadu

Tror ni att det gick att kolla eller? Nej det är väl klart att det inte gjorde.. Hakade upp sig vid reklamen.. Jaja, det går ju alltid att kolla senare, dessutom ligger jag några avsnitt efter..

Jag borde börja packa, för imorgon måste jag duscha, sen ska jag springa in på Kupolen en snabbis och köpa strumpbyxor och in på Coop för lite godis till resan. Ska även ta med datorn, så att jag kan kolla på Desperate i bilen! Underbart. Har även laddat Ipoden! Så resan kommer bli Awesome!

Även om jag har lite att göra, så kan jag inte gå här ifrån, jag har 2-3 avsnitt kvar på min desperate housewives skiva också, vill börja på en helt ny till resan!

Jaja, nu var det kanske 10 min sen jag skrev det där senaste.. Och vad har jag gjort? Jo, jag har kollat vilka fb-grupper folk är med i. Vilket jävla liv.. Tänk er, dom där tio minuterna kunde jag spenderat på .. att packa till exempel! Men nejnej ..

Nej nu ska jag göra något vettigare.. (läs, kolla på desperate housewives) :)
puss♥

Bella&Tyra Show

Snart börjar Bella&Tyra Show, ska för första gången försöka mig på att se den live! :) Kolla du också! :)

bilden är en länk, så klicka på den! :)

Ledighet

Oj, igår blev det ingen dagens såg jag nu. Gick och kollade på Lost, somnade och pappa väckte mig. Så jag stängde i princip bara av datorn efter det. Men jag ska göra en idag ;) Förresten måste jag se klart lost också! haha

jaja, jag har precis jobbat tre timmar. Tog amandas pass :) GUD va folk det var, helt fullt hela dagen! När jag slutat och satte mig och åt med Gustav som så snällt kom och köpte mat så var det kö till dörren.. Tänk er då i helgen eftersom det är VikingLine cup typ. Men det gick ju bra i alla fall!

Snart blir det att kolla lost som sagt, och sedan fortsätter jag med lite desperate housewives! :) LOVEIT!

Sedan älskar jag att det är långhelg! Ledig torsdag,fredag,lördag,söndag,måndag! ♥

Nej nu ska jag gå :)
puss♥

Wednesday

Snart blir det Desperate Housewives, men först tänkte jag berätta lite om min dag :)

Jag började dagen med att göra idrottsprovet som alla gjorde måndagen som jag var sjuk. Det gick bra och var inte speciellt svårt. Efter det Ibarbet så hade jag matte, en viss lärare måste ju vara segast ever, inga namn nämns! Jaja, lunch och sedan bara sitta och chilla. På engelskan gjordes det inte mycket, dels för att jag inte har något att göra eftersom jag gjort allt och dels för att jag inte känner någon motivation till extra uppgiften jag och simon fått.. Sedan var det dags för datorkunskap som jag helt ärligt gav upp helt, jag förstår fan ingenting.. haha! Sist var det Ibarb, jag och Madde satt i grupprum!

Efter skolan gick jag simon och mattias på kupolen, eller ja donken.. Simon åt en muffins och bjöd mig på en glass. Så skulle dom gå, så jag väntade på mamma och vi åkte och köpte mat på... MAX! Förstår ni? Max?! Jag har inte ätit på max på flera år.. GALET ;) haha

Nej nu blir det DH!
puss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: Att jag klarade VG på matteprovet kanske
Dagens planer: skola, gym
Dagens mat: nå pastagrejs
Dagens kläder: jeans, tröja, linne
Dagens smink: det vanliga
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens bästa: vädret, var ju hur fint som helst
Dagens sämsta: att jag aldrig kan vara glad en hel dag
Dagens låt: Lejonkungen - Känn en doft av kärleken

bara för att jag kollar på den då! :)

DH

Jag funderar på att kolla igenom alla mina Desperate Housewives avsnitt igen, men den här gången med engelsk text, eller helt utan. Helst skulle jag vilja ha alla andra också, har bara första och andra säsongen.. Men man kan inte få allt. ;)


The lion king

Hejsan, här sitter jag och äter bacon och tänkte precis börja kolla på Lejonkungen! :) haha, bara för att Gustav säger att jag inte sett den eftersom jag inte minns allt i den -.-.. Så nu ska jag kolla och komma ihåg ALLT!



Annars då, idag har det inte hänt mycket alls. Jag blev faktiskt klar med tre saker på min S-lista (lista över saker jag har kvar att göra). Det känns hur bra som helst. En av sakerna var Matte prov, fick VG på det! Så nu är jag säkrad VG i matte B. Förstår ni hur glad jag är eller? För nu spelar det ingen roll om jag får G eller VG på nationella, jag kommer få VG i slutbetyg ändå!

Efter skolan så gick jag och gymmade lite, det gick bra men det är fortfarande inte roligt att gymma själv.. haha jaja det är ändå bara en gång kvar nu så. Sen blir det kanske Friskis&Svettis med Mia? :)

Imorgon är det sista dagen i skolan för veckan, det är väl ingenting speciellt imorgon tror jag. Jo sista matte lektionen innan nationella nästa vecka. Men det ska nog gå bra, ska gå igenom hela boken (typ läsa sammanfattningarna för varje kapitel) i helgen så att jag kommer ihåg allt.. eller det mesta.

pusss♥

DAGENS

Dagens händelse: Att klättra klättervägg
Dagens planer:
Skola, kupolen hem
Dagens mat:
en cheese
Dagens kläder:
jeans, linne, linne, kofta
Dagens smink:
foundation, puder, solpuder, mascara, eyeliner
Dagens frisyr:
utsläppt
Dagens bästa:
min lilla hemlighet ;)
Dagens sämsta:
alla jobbiga uppgifter
Dagens låt:
Bon Jovi - Bed of Roses


Fin låt, tack vare Elsa som påminde mig om låten i helgen! :)

Monday

Hejåhå.

Lång dag, började med att jag knappt orkade upp ur sängen. Drack en varma koppen till frukost, som gjorde att jag mådde illa (tror det var därför i alla fall). Kemin var jobbig eftersom varma koppen inte hade hjälpt speciellt mycket mot min hunger, så på rasten mellan kemi/teknik sprang jag och Martin och köpte ne drickyoghurt till mig. Till lunch åt jag lite pasta, för att sen tillsammans med Martin (igen) gå och köpa barnmat (MANGO!). Dock hann vi inte äta den, så vi gick på svenska, och efter det satt vi och åt våran barnmat. Martin köpte också en och Gustav tyckte att vi var störda. Men så kan det gå. Efter Ibarb var det dags för idrott, buss till Resecentrum och sedan gå till KFUM-hallen. Där fick vi välja mellan att cykla, åka skateboard eller att klättra klättervägg. Jag valde klättervägg, och usch jadu haha det gick väl helt okej! :)

Efter skolan, följde jag (eftersom jag är så otroligt snäll) med Gustav till Kupolen när han skulle prova skor. Vi stannade på donken så att jag fick äta en Cheeseburgare, med bestick! haha, jaja. Sen tog vi bussen till stan och så åkte vi hem. Han med 601, och jag med 53.

På Fredag åker ju jag och Familjen till Stockholm eftersom jag har mötet med Explorius på söndag. Men det är även en grej till vi ska göra i Stockholm som bestämdes nyss.. Och vad det är .. får ni inte veta ;) haha eller jo, men inte än! :)

pusss♥

strumpbyxor

är det jag som är tjejen med hela strumpbyxor eller? Och det här är bara på ett ben.. Dock är det andra ganska helt, men ändå!

pussgodnatt ♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: vår väntan i leksand när vårat tåg var inställt.
Dagens planer: vakna, äta, umgås, åka hem!
Dagens mat: makaroner och tonfisk
Dagens kläder: strumpbyxor, jeansshorts, linne, tröja
Dagens smink: mascara
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens bästa: ben&jerry glassen
Dagens sämsta: att vårt tåg var inställt -.-
Dagens låt: Dr Bombay - Calcutta

bara för att martin alltid sjunger "Cala cala cutta, cutta, cutta, eh oh eeh oh"

Leksand

Hejsan,

jag har inte suttit vid datorn på länge nu och därför inga inlägg. Igår runt halv två åkte Emil till Falun och vi hämtade Kalle, Madde, Jakob och Tobias. Vi grillade lite och spelade kubb, det var roligt. Underbart att få träffa alla igen. Tjugo över 6 åkte mitt tåg till Leksand. Köpte drickyoghurt och en barnmats-efterrätt innan. Träffade Martin på tågstationen så vi åkte tillsammans, i insjön klev Simon på. I leksand så började vi gå, ELSA BOR TYP HUR LÅNGTBORT SOM HELST! haha vi gick i ungefär 40 minuter. Väl framme så gick vi ner i källaren, spelade "med andra ord" och skrattade. Jag och Elsa sjöng, vilket var jätte pinsamt. Runt 10 började vi kolla på Avatar. Hur grym film som helst ju, och så snyggt gjord. Jag vet att jag såg den i fredags också, men jag såg aldrig klart den.. Lite över halva kanske ;)


Sen skulle vi sova, det slutade med att jag fick sova på golvet, på endast överkastet, tre kuddar (som jag hade till huvudet) och ett täcke.. Haha, men ja. Sen runt elva imorse kastade dom en kudde på mig av nån jävla anledning.. haha  jaja, vi vaknade i alla fall runt halv ett. Åt frukost, blev en macka (som inte va så rolig att äta), en talrik yoghurt och en varma svala koppen och såklart slutet på min barnmat. Vi sjöng lite till och pratade, sen var det dags att åka till Tåget. 15.30 skulle det gå, men när vi kommer dit så är det inställt och nästa går 17.10.. Så ja, vi hade en timme och 40 minuter att bara sitta. Vi gjorde en del, planerade att bryta benet eller något för att fixa dit en ambulans som kunde köra oss, kasta sten tills polisen tog oss osv.. haha, jaja vi hittade i alla fall en kundvagn som vi lekte runt lite med. Vi gav upp och gick upp till Hemköp och köpte en ben&jerry's. Sen behövde jag och Martin skedar till den så vi köpte två barnmatsskedar.. Haha, jag tror det är något med mig och barnmats-tillbehör.

Men nu är jag i alla fall hemma, och vi har besök. Snart ska det grillas, men jag får väl leva på makaroner och tonfisk eller något annat lätt-tuggat ;)

pusspåer♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: Piercingen
Dagens planer: skola, kupolen, sång, piercing, humlan!
Dagens mat: jadu, drickyoghurt?
Dagens kläder: tröja, jeans typ.
Dagens smink: det vanliga.. haha
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens bästa: Johannas: paparizz !
Dagens sämsta: att jag inte får pussa på min älskade
Dagens låt: ingen låt, orkar inte ;) haha

tungpiercing

Nu äntligen är jag hemma! ska berätta en grej för er, och sedan kommer dagenslistan upp, fast ja det blir gårdagens nu då.. men det skiter jag i!

jo idag efter skolan och efter min sång så åkte jag till Crossroad, och jag piercade tungan! tihi, det va läskigt, och inte speciellt roligt. Men ja, jag börjar vänja mig lite, men att äta är det värsta man kan göra. Så galet läskigt.. haha du vet inte vad som är mat, vad som är själva piercingen eller något. Och ibland känns det som att den är borta.. Då får jag panik! Jaja, ni ska få en fin bild i alla fall ;)

den sväller och gör ont, haha det blir bara svårare och svårare att prata.

Efter det åkte jag i alla fall till Humlan på avslutning. Grill och frågesport, och sedan avatar. Jag var för trött för att se klart så nu ska jag och Älskling se klart den här! :)

pusss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: Att johanna fått sin värdfamilj!
Dagens planer: Skola, möte, aktivitetskväll, humlan
Dagens mat: tacos
Dagens kläder: jeans, tshirt, tröja
Dagens smink: foundation, puder, solpuder, mascara, ögonskugga
Dagens frisyr: utsläppt med en hårnål i luggen
Dagens bästa: aktivitetskvällen ;) och att jag vågade på engelskan
Dagens sämsta: tekniklektionen
Dagens låt: Sixx Am - Life is beautiful

grym låt, jag älskar den! Nikki Sixxs band :)

Aktivitetskväll

Hejsanhopsan!

Nu är jag hemma efter en lång dag, har varit i skolan, planeringsmöte, aktivitetskväll och även träffat min älskade en stund!
jag och johanna, nyår 08-09!

Jag började dagen med en muntlig powerpoint presentation på engelska om British Indians, på engelskan tillsammans med Simon! JAG GJORDE DET INFÖR HELA KLASSEN! FÖRSTÅR NI HUR DUKTIG JAG KÄNNER MIG?! Det gick bra, får hoppas att min lilla spärr släpper snart så att jag klarar av sånt jämt! :)

På webbdesignen pratade Lars bort lektionen som vanligt, vi har fått två uppgifter att jobba med som ska vara klara innan skolan slutar (en hemsida och en uppsats) och då ska han stå och prata bort alla lektioner om skit som ingen bryr sig om.. typ. haha

Jaja, efter skolan åkte jag till Humlan på planeringsmöte, och sedan därifrån direkt till våran aktivitetskväll på skolan. Kollade på när Elsa och några till körde Buzz, men sen tröttnade vi och jag och Elsa sjöng massa singstar! ♥ Gustav kom och var lite arg för att jag inte visste om jag sett hela lejonkungen.. Haha han skulle skjuta mig i skogen, men det gick inte så bra för honom. Sen ringde Emil, och sa att han var i borlänge.. Eller det sa han ju aldrig, det smsade ju han om senare. I alla fall så bestämde jag och Gustav oss för att ta bussen till stan. (Jag skulle till stan, och jag tvingade med honom hehe (a) ). Det vart ett jävligt snabbt hejdå. Ungefär såhär lät det:

vi - hejdå alla!
dom - va vart ska ni?
vi (medans vi börjar springa) - hem!

Förlåt alla människor, inte meningen men jag trodde vi skulle missa bussen! haha, meningen var ju att jag skulle med 7bussen hem, men ja jag stannade till 20.00 för att träffa Emil lite.

Nu sitter jag här och har precis ätit tacos. Snart tänkte jag läsa lite och sen blir det sovtime!
puss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: När jag fick bättre än simon på NP (a)
Dagens planer: skola, jobb
Dagens mat: CBO med kött
Dagens kläder: dom skönaste idag är väl lätt min tjocktröja jag har nu
Dagens smink: det vanliga..
Dagens frisyr: utsläppt, uppsatt på jobbet
Dagens bästa: Dom nya på jobbet :D
Dagens sämsta: Jag vet inte, kanske att min arm gjort ont hela dagen, och nu gör mitt "sår" också ont
Dagens låt: Mange Schmidt - Hip Hop Non Stop

gammal låt, hörde den typ i 6:an/7:an när min kusin var och hälsade på, dom köpte hans skiva och jag glömde bort vad låten hette. NU fick jag äntligen veta vad den heter! Underbart ;)
haha Emil, om du läser min blogg, nu har du ju hört ännu en låt av honom ;)

100505

Hejsan!

Nu är jag äntligen hemma från både skola och jobb. Fick veta resultatet på Nationella i Engelska (läs&hör förståelse). Fick VG.. Jag är ju inte speciellt nöjd, men så är det haha! Fick även veta att jag antagligen kommer att få MVG i naturkunskap vilket känns hur bra som helst!

Efter skolan åkte jag till jobbet. Nu har det börjat massa nya! Tihi underbart, det är så kul med nytt folk! Ebba min gamla cheerkompis har börjat. Det gick jätte bra att jobba, och jag jobbade dessutom en timme kortare än jag trodde.. haah

man kan inte alltid vara seriös!

Nu sitter jag bara här och gör absolut ingenting, kanske borde läsa lite i boken som ska va klar nästa vecka? ;) haha sen kl 23.05 (eller är det 23.10?) börjar LOST! :D Underbart!

men vi hörs senare när min dagens kommer upp!
pusss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: nationella provet
Dagens planer: skola, gym, hem!
Dagens mat: rostbiff ?
Dagens kläder: jeans, linne, tröja
Dagens smink: foundation, puder, solpuder, mascara, eyeliner, ögonskugga
Dagens frisyr: uppsatt och skitigt
Dagens bästa: att jag faktiskt lyckades gymma själv
Dagens sämsta: att jag faktiskt var själv :P
Dagens låt: Emo Like a Nazi, parodi på Paparazzi..

inte kul, gustav sjöng på den hela dagen idag.. Så den satte sig på hjärnan. Speciellt "When I was a kid I wished Grandpa would get off me, at least just fuck more softly" förstår ni hur jobbigt det varit? :P haha

gym

haha ojdå, jag somnade typ direkt efter att jag skrev inlägget igår... Inte bra, sedan sov jag med kläder (dom jag haft på dagen), smink och linser hela natten. Inte roligt, men så kan det gå! Nu har jag fått sova ut lite ändå! :)

Idag började vi hela förmiddagen med Nationella Prov Engelska A, läs&hör förståelse.. Det gick bra tror jag! I alla fall, efter lunchen hade vi matte, samhällskunskap och naturkunskap. Det har gått bra, och jag stannade även en extra timme för att plugga på Kemi,Matte,Språk-stugan som vi har på vår skola mellan 15.30-16.30. Kändes bra att få lite saker gjorda, även om det inte var så mycket. Men ja, haha efter det gick jag i alla fall och gymmade HELT SJÄLV! Kan ni tänka er? ;) Helt ensam, det gick bra!


Nu sitter jag här, funderar på att gå och äta glass snart. Det måste ju vara det godaste i hela världen. Jag och Louise gick och köpte Mars-glass innan/under matten, fyfan va gott! :)

Nej nu ska jag göra vettigaresaker!
puss♥

trötter

sådär hemma igen då!


sitter här och äter glass, billy talent spelas på spotify! dom kommer ju till Peace&love i sommar! :D

jag har inte så mycket att säga, för jag är så galet trött att jag kommer somna snart.. :) så jag återkommer med en DAGENS lite senare!

Förresten har jag en liten överraskning till er ;) Ni ska få veta senare i veckan!
puss♥

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: dansuppvisningen
Dagens planer: dansuppvisning ;)
Dagens mat: pastasallad
Dagens kläder: jeansshorts, vitt linne, grön tshirt uppknyten i midjan!
Dagens smink: foundation, puder, solpuder, eyeliner, ögonskugga, mascara
Dagens frisyr: löshår och vågigt
Dagens bästa: dagen med matilda,janina och amanda
Dagens sämsta: att jag sög!
Dagens låt: Pitbull - The Anthem

tänkte ta låten som vi dansade till på raggan, men hittade den inte, så det blev medelgruppens låt!

Ragga Avancerad 13+

Nu är jag hemma från en hel dag med dansuppvisning.

Det var samling kl 11, då fick vi veta vart vi skulle vara. Alltså, till exempel "disco grund 13+ ska vara där och byta om" osv.. :) haha

Vi gick till vårat ställe och fixade oss lite. Sedan var det dags för genrep, det gick hur dåligt som helst och jag var inte alls pepp på att visa upp detta. Vi följde med en tjej när hon skulle köpa ett linne, och sedan satte vi oss och väntade. Första uppvisningen gick hur bra som helst tycker jag, och då kändes det jätte bra. Vi åt lite mat, och väntade på att den andra skulle börja. Den gick tyvärr inte alls lika bra, men det dög nog ändå! haha ni ska få se lite bilder i alla fall från uppvisningen, den andra då!


haha var tvungen att ta med sista bilden, haha ser helt borta ut.. ser super roligt ut!

så såg jag ut då! :) ursäkta facebilden, haha det är inte lätt att vara snygg! Säger som gruppen på fb "vi som blir fula på bild, men är awesome i verkligheten" ;)

Men nu ska jag nog åka till tara eller något :) vi hörs
pusss♥

remember me

Nu är jag och älsklingen hemma! Han sitter och äter kebabrulle eller nåt, och vi har precis varit och kollat på REMEMBER ME!



Helt sjukt bra film, men gud vad jag grät. Den filmen borde verkligen alla se, åh jag kan inte ens beskriva vad jag tyckte om den. Fast det kan ju ha och göra med att jag är dålig på att förklara.. som i bilen:

pappa - jaha, vad handlade den om då?
jag - en kille och en tjej..

nej men nu ska jag ta tillbaka MIN kudde från honom! :)
pusss♥

fritösskada

Här har ni min fina arm!
snyggt va? ;)

DAGENS

Dagens händelse:
Dagens planer:
Dagens mat:
Dagens kläder:
Dagens smink:
Dagens frisyr:
Dagens bästa:
Dagens sämsta:
Dagens låt:
Dagens händelse: när jag brände mig på fritösen
Dagens planer: jobb, bio med emil
Dagens mat: Chicken wrap
Dagens kläder: jobbkläder
Dagens smink: det vanliga
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens bästa: att få träffa min älskling igen
Dagens sämsta: att jag är trött
Dagens låt: Oh Laura - Release me


tihii

Hejsan!

Nu har jag jobbat och sitter nu och väntar på att Emil ska höra av sig. Han kanske skulle på 70års fest eller vad det var, och sen ska vi på bio :)

Gårdagen var underbar! haha efter att vi ätit tacos så cyklade vi ner till Domnarvet, till Klas källare.. haha där var, sebbe, lehto, karl, rustas, ryssen, adam, och massa fler! Träffade en jätte snäll tjej som hette Jasmine, trodde hon var typ 90a eller något, men det visade sig att hon bara var 96.. Hade jag aldrig i hela mitt liv trott. Jag trodde som yngst att hon var 92! galet. Vi hade i alla fall jätte roligt, runt ett började vi gå hemåt. I domnarvet träffade vi Mias granne som gick med oss hem sen. Mamma och Pappa kom och mötte mig på vägen så åkte jag och hämtade min väska hos Mia. :) Sen bar det av hem!

Idag har jag jobbat, fick stå på pompan och baga pommes.. haha inte roligt! Men det slapp jag när jag brände mig som fan på armen.. Igen haha. Korgen jag höll i fastnade i handtaget på en annan korg, så åkte jag framåt så att min arm åkte mot gallret på korgen.. INTE SKÖNT! haha har världens jävla märke nu. När det syns bättre ska jag ta kort så får ni se! Det bränner fortfarande, och det gjorde jag vid typ 2. Jaja, som jag sa förut, fritösen gillar inte mig.

nej nu ska jag spela lite spiritfever! :)
pusss♥

RSS 2.0