IDOL!

HAHAHAHHA min idol for real! 

intervjuare, sebbe nyström!

jag vet inte om det bara är jag som har dålig humor, är uttråkad eller om det faktiskt är kul påriktigt! hah
puss♥

....

min bloggtorka har nog aldrig varit såhär stor någonsin. Vad ska jag skriva om? Jag känner att jag borde skriva, men vill inte om jag inte har något att säga. En blogg med bara "onödiga" inlägg är inte det roligaste att läsa.. haha fast i och för sig så är ju inte en blogg utan uppdateringar det heller. Haha tror jag faila på båda.

Jadu, imorgon är det I-dag vilket betyder en hel dag att göra omprov och "saknade" uppgifter (alltså uppgifter man inte gjort). Ganska skönt, och sen får vi sluta en timme tidigare också. Bästa med dagen är väl ändå att emil kommer hit och sover! UNDERBART! ♥

Jag ska nog plugga lite matte då jag har både matte och kemi prov att göra imorgon! Och jag vet inte om jag kan något av dom.

Nej nu bjuder jag på en bild från tävligen ;)
nej jag hittade ingen som jag vågade visa.. jag ser ärligt talat ut som en jävla elefant på alla bilder, i storlek.

puss♥

nej vi har ingenting i håret.... (a)

Ja det här visar väl lite hur mycket freeze-gel (eller vad det hette) och hårspray vi använt! har ingen snodd eller nåt i håret här.

DM i cheerleading

Sådär nu är jag äntligen hemma! så ni längtat? ;)

nej men helgen har varit jätte rolig! Vi har skrattat, kört Tarzan&Jane (tror jag den heter) och en annan version av den, en blå vadå och "hej jag heter (något namn på B) lekarna! jadu, haha


that's me, efter en hel dag av träning och tävling. Så här har jag då sett ut sedan 10 i morse! ;) Dock såg jag nog lite "bättre" ut tidigare då inte allt va utsmetat.

I lördags var vi i alla fall och kollade på DM stockholm/mellersta för klasserna, individuell, avancerad, stunt och partnerstunt. Samt cheerdance avancerad. Det var sjukt kul och alla var jätte duktiga. Sen faila dom med en tjej, hon var individuell så sa dom att hon kom 3:a hon vart så jätte glad och grät av glädje, så när hon satt sig så säger dom som håller i prisutdelningen att dom sagt fel och att hon inte alls kommit trea.. Fy va ledsen hon blev.

Och imorse fixade vi håret och gick sedan ner och åt frukost, gick till Kista mässan. Sminkade oss och fixade klart håret för att sedan gå på förträningen. Den gick verkligen hur bra som helst! Vi gick upp till vårat "rum" (vi delade det med massa andra lag också) vilade lite och sedan vart det mat. Vi slog ihjäl tre timmar dötid, genom att köra lekar, öva program och bara sitta. Sedan var det dags för våran tur, Natalie mår jätte dåligt och klarar inte av att köra! (jätte tråkigt, tycker verkligen synd om henne!) Så vi blir en man kort och måste fixa om vissa formationer (bygg och liknande). Men vi löser det faktiskt jätte bra tycker jag och även om vi var lite i otakt ibland så tycker jag att vi var duktiga (har sett filmen som mina föräldrar filmade). Dock kom vi sist, men det är faktiskt förståeligt.

Vi rusade till tåget och väl på tåget underhöll vi hela vagnen med olika sånger, danser, ramsor (våra egna och ur bring it on filmerna) osv. Jag vet inte om det var något att njuta av men vissa skrattade i alla fall lite.. haha

Nu är jag hemma och jag tänker tvätta bort allt, duscha och SOVA!
pussss♥

grattiiissss

TÄNKTE BARA GÖRA ETT GRATTIS-INLÄGG TILL VÄRLDENSBÄSTA!♥


EmilAlexanderMalm, underbaraste pojken i världen fyller 20 imorgon (27/3). Så efter 00.00 inatt så kommer han inte ha en enda liten anledning att vara barnslig ;) Men jag älskar dig ändå och det hoppas jag att du vet!

En liten bildbomb på ALLA bilder jag har på dig ;) Haha nejdå, men några i alla fall!

asså vissa av dom här bilderna är ju ganska gamla, som ni kanske ser. haha men så är det när man fyller 20!

älskling jag hoppas du får en bäst dag!
puusssss♥

Sista inlägget innan DM? ;)

Antagligen sista inlägget den här helgen, eller i alla fall innan söndag kväll!

Imorgon åker vi med tåget 07.30 något! Framme i Kista runt 10. Sen blir det att kolla på DM (lördagens tävlande) och sedan är det bara att LADDA inför söndagen! HEEEELLT SJUUUKT va kul det ska bli! ;)

bild från Easter Cheer Camp 2009 i Göteborg! (på crazy day)

Vet att det är mycket Cheerleading i bloggen just nu, men det är det som är aktuellt nu!

Nej godnattens! ;)
pusss♥

picture to burn

State the obvious
I didn’t get my perfect fantasy
I realize you love yourself more than you could ever love me
So go and tell your friends that I'm obsessive and crazy
That’s fine; i'll tell mine you're gay and by the way....

I hate that stupid old pick up truck you never let me drive
You're a redneck heartbreak
Who’s really bad at lying
So watch me strike a match on all my wasted time
As far as I'm concerned you're just another picture to burn. 

There's no time for tears
I'm just sitting here planning my revenge
There's nothing stopping me
From goin' out with all of your best friends.
And if you come around
Saying sorry to me
My daddy’s gonna show you how sorry you'll be 

'Cause I hate that stupid old pick up truck you never let me drive
You're a redneck heartbreak
Who’s really bad at lying
So watch me strike a match on all my wasted time
As far as I'm concerned you're just another picture to burn. 

And if you're missing me
You better keep it to yourself
Cuz coming back around here
Would be bad for your health 

'Cause I hate that stupid old pick up truck you never let me drive
You're a redneck heartbreak
Who’s really bad at lying
So watch me strike a match on all my wasted time
In case you haven’t heard 

I really really hate that stupid old pick up truck you never let me drive
You're a redneck heartbreak
Who’s really bad at lying
So watch me strike a match on all my wasted time
As far as I'm concerned you're just another picture to burn 

Burn, burn, burn, baby, burn
you're just another picture to burn
Baby, burn.....

ROSETTERNA!!!!!!

Nu har jag tränat! Sista träningen innan DM! Guuud vad jag är nervös, men det mesta har faktiskt släppt nu och jag ser så sjukt mycket fram emot det.

Träningen gick bra, till början lite segt men jag tycker faktiskt att det gick bra! Och som vi sa, sista träningen ska gå skit! ;)

Vi fick våra rosetter idag och dom är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ snygga! Ni anar inte, jag fick värsta energin av hur snygga dom var! Och hur snygga vi är i dom! Hur vi kommer rocka DM! ;)

Jag bara ÄLSKAR dom! Jag bjuder på "svett-looken" ;)

Nej nu blir det dusch! ;) Eller ja, när bastun är varm nog!
pusss♥

när lönen kommer, shoppar man

idag kom lönen, och jag har varit på shopping. INTE BRA!

Dagen började i alla fall med att jag och Simon hade muntliga engelska (nationella), det gick väl helt okej. Vi låg vg och uppåt.. Får la se! På webbdesignen så var Rolf där igen och lärde oss lite mer Photoshop, fick även en liten uppgift att retuschera ett gammalt passfoto på honom. Får se hur det går! ;) kemiprov på eftermiddagen, gav upp efter fråga tre och ska nog göra om det nästa vecka. Jag som trodde på allvar att jag hade förstått, men nej så klart inte.

Tröstade mig själv med att dra med simon och jonas på kupolen. Köpte jeans, läppstift och en läpp-penna! ;) Sedan fyllde jag på telefonen också. I'm sorry, inga bilder för jag orkar verkligen inte lägga upp bilder på det! haha syyynd.

Nu måste jag gå och äta innan min träning börjar!
puss♥

trött

Jag har inte så mycket att säga, tänkte bara meddela att jag lever. Jag har precis vaknat och ätit lite.. Orkar inte förklara mer, heh.

Imorgon är sista träningen innan DM, och om 4 dagar är det DM! Jag är galet nervös, tänk så sätter jag inte tricken? Tänk så tappar jag bort mig mitt i? Tänk så hörs inte våran ramsa? Jag vet att jag absolut inte ska tänka så, men ja det är svårt då det är första gången jag tävlar i Cheerleading och har absolut ingen aning om hur det känns! Men jag antar att när jag väl kommit av mattan vill jag bara upp igen! Fyfan vilken adrenalinkick det kommer vara! Underbart!

Påtal om cheerleading hittade jag ett jätte kul cheer spel, eller jätte roligt var kanske att ta i. Men ja roligt iaf ! SpiritFever heter det! Bara googla ;) Orkar inte länka.. hah

Nej nu ska jag .. göra nåt annat!
puss♥

dresses

HERE IS THE DRESSES! (orkade inte vänta längre..) alla är från Bubbleroom





KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT KOMMA TILL SIDAN FÖR VARJE KLÄNNING!

SÅ VILKEN BORDE JAG KÖPA?

klänningar!

Sitter och kollar på en massa klänningar. Jag är så sjukt sugen på att hitta en fin till sommaren! Har en massa förslag nu som jag och mitt smakråd (gustavrann) kollat ut! :D Kanske visar någon senare..

Vi hade styrketräning på idrotten idag, och jag trodde att jag skulle dö.. seriöst! uschochfy! Efter skolan åkte jag i alla fall till brormin! Vi kollade på tv och gosade med hundarna, sen kom mor&far och drack kaffe och kollade på thailands bilderna! Sjukt fina bilder och man blir så galet sugen på att åka utomlands.. I alla fall så dog jag av hunger och vi åkte till Valentino och köpte mat, blev en kycklingsallad. Världens godaste, nästan.

ja jag återkommer med lite klänningar senare, så kom tillbaka! ;)
pusss♥

100321

gokväll på er!

imorse när jag skulle upp till jobbet så försov jag mig, vaknade 10 min innan bussen skulle gå.. Men så ringde jag mamma och hon sa att hon kunde köra mig! Så, full fart hem! (bussen gick såpass tidigt att jag hann fixa mig och åka hem emellan). Haha när jag jobbat någon halvtimme så ser jag helt plötsligt nå människor som står och skrattar och vinkar, så kollar jag dit och då är det Gustav&Hampus.. Haha fast dom var versta nerds och åkte driven istället för att köpa av mig.. DÅLIG STIL!!

Jaja, efter jobbet åt jag lite mat och sedan dans! Vår danslärare var sjuk så vi hade en hiphop/disco lärare (jag tror det var hiphop annars var det street) så hon kunde inge ragga men hon kollade i alla fall och sa att vi var duktiga ;) hehe får väl se hur det går på uppvisningen i Maj!

Påtal om uppvisningar, jag har ju tävling på söndag. Jag är typ SÅHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR nervös! aldrig tävlat förut, tänk så får jag värsta blackouten?! Och bara står och glor.. Nej usch, sannas horoskop sa att om hon tävlade i Mars så skulle hon antagligen vinna, så den attityden kör vi på! DCE är ju bäst i världen!

Nej imorgon är det skola igen, idrott och annat trevligt.. Och så väntar matte och kemi prov i veckan. BAJS!
pussgodnatt ♥

the days

Gud, skärpning på mig. Den här uppdateringen borde vara olaglig, jag kanske borde hamna i fängelse nu? heh,

Nej men jag har faktiskt varken orkat eller haft speciellt mycket att skriva om. Igår jobbade jag hela eftermiddagen till kl 21.00. Innan jag började gick jag på kupolen med Madde, hon hittade två par ASSNYGGA skor!! :D I alla fall, när jag slutat jobba åkte jag till humlan och träffade på folket där, (med folket menar jag ; emil, mia, hampus och sebbe) heh dom kollade på The Box som tydligen var jätte läskig. Jag förstod ingenting ;) (anledningen var att jag kom när det var typ en halvtimme kvar)

Jag och Emil tog 23.15 bussen hem och så sov han hos mig! iiih va mys det var! Ni anar inte vad jag saknat den där pöjken! Imorse tog det mig 20 min att väcka honom, han vill alltid ligga kvar och dra sig på morgonen så jag tänkte att jag väcker honom 45 min innan min klocka ringer (varför just 45 min var för att jag vaknade då.. och hade tråkigt,) ja ungefär 20 min gick det att få svar från honom som inte innefattade "mmmh" på vad man än sa. Vi åt frukost och jag fixade mig för att jobba.

Det gick riktigt bra på jobbet tycker jag själv, sen vad de andra tycker är väl något annat men ja det sket väl ni i? ;) Men nu vet ni vad jag sysslat med dom senaste dagarna.
puuuussssssss♥

VÄRLDENS LYCKLIGASTE?!

Åh jag måste nog vara lyckligast i världen, eller ja.. Nej det är jag nog inte, men lycklig är jag absolut!

Ni vet nästa helg (27-28) så har ju jag DM i Kista. Men så jobbar jag även lördag-söndag.. Men så smsade Ylva idag och sa att hon kunde ta mitt lördags pass! ALLTING var såå mycket lättare. Haha,  nu är det bara söndagen som jag måste få bort.. Men som Madde alltid säger, det löser sig! ;)

Jag har faktiskt inte så mycket att säga om idag och igår, därför jag inte uppdaterat något! Men snart blir det träning och mys! ;)

Det var väl ungefär det jag hade på hjärtat.. ;)
puss♥

glajor

Okeeeej, nu får det bli att visa glasögonen då! ;)

ett av paren
i färg

det andra paret!

Jag är faktiskt riktigt nöjd med båda två, dock måste dom fixa lite, för dom är lite glappa. Ska nog gå tillbaka dit imorgon och höra med dom! Haha dock känner jag mig jätte nördig/vuxen i dom.. Haha men det går nog över.

Hahah har upptäckt en jätte rolig grej med det översta paret! Om man kollar på understa glaskanten, så man ser både i glaset och under. Sen skakar man på huvudet, inte snabbt utan mer som när man skakar på huvudet när man menar nej! Då rör sig det du kollar på olika, haha jätte kul.. Dock blir man yr. Jag tror jag är knäpp.

Nej nu ska jag fortsätta läsa veckorevyn som jag fick hem gratis via Kenzas blogg ;)
puss♥

..

mina glasögon har kommit, vilka vill se? ;)

massaminnen!

Godnatt folket! ♥


tänkte bara säga det och att dagen varit grym! Ingenting speciellt som hänt, jo emilbabe ringde nyss, dock avbröts det men ja jag fick prata med bäst igen i alla fall! :) Sen var jag hos tara på eftermiddagen! haha ojojoj, vi kan vi!

Tänker inte ta en "såhär-ser-jag-ut-just-nu"-bild för då.. ja jag tänker inte gå in på mer än, way to naked (inte helt!!) and very unfixed ;) Ska försöka hitta en fin "så-såg-jag-ut-förut"-bild ;)

haha typ när jag anna och mia hoppade studsmatta våren 08 i guess? I alla fall typ några veckor innan klassresan till Danmark i åttan! (klassresan var i april typ) Förresten, ser ni hur jävla långt hår jag hade? Jag är fan avis på mig själv ibland.. haha Fast de brukar det oftast vara avis på mig själv för 100 år sen!



måste väl vara mysigaste bilden ever, eller det kanske bara är jag som tycker det eftersom jag vet hur mysig hela resan var! Jag och Cornelia i spanien sommaren 07 i alla fall. (vi var på Mallorca i somras också!) Något som är mindre mysigt här är väl att jag hade hellugg och såg ut som en liten tönt! And give me my legs back please?!


Haha nej men som sagt, tänkte bara säga godnatt! ;)
pusss♥

yesterday

OCH DÄR KOM INSPIRATIONEN TILLBAKA ;)'

Eller ja, nästan i alla fall, kom på att jag kan berätta om min gårdag med Johanniii ;)

Ja ni kanske såg mitt inlägg om att jag skulle till Johanna igår? (det vart dock inte dom skorna -.-) I alla fall, så när jag kom till henne hade hon fullt upp att hitta kläder. Så när hon gjort det så stack vi till Metropol och spelade biljard, 2 och ett halvt spel hann vi med, och jag vann dom två första som vi hann spela klart! DEN NI ;) Haha nej men första segern borde inte räknas tycker jag! Det var jätte kul i alla fall, haha en massa failande av oss men jag tror båda är överens om att vi ska börja tävla i biljard! Känns faktiskt ganska lovande! ;)

Det var vi igår, jag svär! ;)

så gjorde vi också ,fast utan dominobrickorna ;)

Ja i alla fall, efter 45 minuter på metropol så gick vi ut och tänkte att vi skulle träffa Johannas kompis på resecentrum och samtidigt gå på toa.. Men då hade det stängt.. Vi träffade honom i alla fall och sen gick vi till Statoil för att köpa godis! Det var.. intressant på vägen dit! haha fy vilka sjuka människor det finns! När vi sen köpt godis gick vi runt lite på stan, träffade galna fulla människor som ja.. borde legat och sovit istället ;) nejdå! Haha, men ja, runt halv tolv kom johannas mamma och hämta oss och sedan åkte jag hem!

Det var väl egentligen inte så mycket att berätta, men det kanske var trevligt att veta, vem vet? ;)
pusss♥

raggadans

Min bloggtorka är enorm just nu, har ingenting vettigt att säga och inget roligt att skriva. Skulle jag ens försöka skulle folk somna av att bara öppna bloggen! Och hur kul hade det varit?

Jaja, har jobbat och dansat idag i alla fall, dansen blir "värre och värre".. haha, vet inte om jag vågar låta mina föräldrar komma och kolla.. haha, det är fan illa då! Försökte hitta någon video som kunde visa några av dom stegen som vi har med, men ja.. Det slutade med att jag skrev ner 1000 olika tider där stegen kom, och vem orkar kolla massa olika sekunder på en video? Men det ska bli sjukt roligt ändå ;) haha

bjuder på en bild så att ni får se hur "snyggt" mitt hår är ifrån igår -.- måste nog tvätta det.. haha

nej nu tänker jag öhm, äta godis ;)
pusss♥

till johannibabe

Nu drar jag till Johanna! ;) hörs senare!
pusss♥

cheerleading ;)

Godmorgon!

nej nu var det för länge sen, men jag har inte haft någon ork eller något .. Känner att det är onödigt att skriva ett halvhjärtat inlägg så jag lät bli ;)

Ligger i sängen och tar det lugnt, mamma&pappa är på Ikea tror jag? Tror dom kom in och sa det runt tio, men jag är inte säker. Kl 4 är det träning i GymnosHallen! ÄNTLIGEN! Vi har två timmar på oss att träna på en riktigt fullstor tävlingsmatta! HUR UNDERBART ÄR INTE DET?! Jaja, jag vet att vissa lag har en egen hall med all gymnastik utrustning och allting, men ja vi i lilla falun måste nöja oss med en LITEN(!!!!) idrottshall med kanske max 10 mattor, dom kan vi sätta ihop till en jätte litet "golv" som vi kan träna på, räcker inte ens till hälften av en tävlingsmatta. Vi har fått lov att improvisera när det gäller att öva all gymnastik och alla bygg och hopp i programmet. Annars har vi tränat allting i smådelar. Efter att vi värmt upp och stretchat så kör vi gymnastik och övar på all den gymnastik vi har i programmet, sedan kör vi byggen och sen övar vi programmet. Känner någon att de behöver öva hopp så gör vi det också. Men det blir väldigt svårt på det här sättet. För vi kan ju aldrig prova med ALL gymnastik som vi måste, det gör att det blir svårt när vi väl ska göra det. Men det är väl sånt man får öva på idag! Även byggen måste sättas på rätt räkning! Påtal om sånt så har Bodens förening CheerFuture fått en egen hall nu, läs artikeln här!
Den dagen vi också får det den dagen kommer jag jubla tills jaa.. ! :D


Oj nu vart det mycket cheerleading! ;)

Nej nu ska jag väl börja klä på mig och sånt, haha borde väl äta något också?
pusss♥

fjårtis!

Hejsanhopsan i farten, nu blir det ett supersnabbt inlägg! ;)

Har nog varit på två och en halv lektion idag, de två första och när lunchen började sprang jag till Haga. Där mötte jag mia, gina, linnea, "limorna" (tror jag dom kallas)! Så stack vi med bussen till Stora tuna, saga kom och vi började fixa oss inför filmningen. Som bekant skulle jag, mia och limorna spela PJ's.. Haha, gud va lång tid de måste ta på sig varje morgon för att fixa sig, tror jag stog tio minuter bara med mascaran för att få dom ulitmata "fjortisfransarna" haha. Vi filmade lite i frostbrunnsdalen och sedan tog vi en gruppbild som de skulle använda för reklambladet de skulle göra. Haha, när jag får bilden får ni såklart se den! ;) It's lovely.

Men jag tog även en "dagens-outfit-bild", dåligt ljus men lev med det helt enkelt. Haha det var nog den tid jag tänker spendera på att se ut som en überfjortis, det var lite jobbigt.. haha men framförallt roligt ! ;)

HAHAHAHAHAHA är jag inte söt ? ;) usch, fast alla jag fråga sa att det inte ens liknade mig.. så jag tackar! För sådär vill jag inte förknippas med! Nej men ska jag inte byta stil då? ;) heh,

Nej usch nej. Har i alla fall kommit hem från jobbet nu, visssa människor är ju som dom är.. Tänker inte berätta vad de gjort eller något, men ja fy va arg jag blev. Inget innanför bannbenen verka dom ha -.-

Nej nu ska jag sluta klaga ;)
pusss♥

dagens på kvällen,

DAGENS VILL HA: pengar!
DAGENS KLÄDSEL: Bruna converse, vitt linne, blå/lila tröja med puffärmar och jeans.
DAGENS SMINK: puder, bronzingpuder och mascara
DAGENS FRISYR: gamla halvfina lockar på ena sidan, som jag inte orkar platta ner
DAGENS HÄNDELSE: jag har tränat otroligt mycket idag, promenader och gym!
DAGENS LÅT: bad touch LÄTT!
DAGENS PLANER: gym
DAGENS SAKNAD: johannabitch
DAGENS DUMMASTE: simon nyss xD citerar från msn: " eyy,, nu kom jag på varför jag inte får ljud i lurarna!!! de är inte ens inkopplade."
eyy,,  nu kom jag på varför jag inte får ljud i lurarna!!!
[22:39:06] "simonknownasgoot©" säger:
de är inte ens inkopplade _)
DAGENS SJUKA: att jag höll på att gå ut i mysstrumporna i morse..
DAGENS DROG: min säng tror jag..
DAGENS KRAM: mia-kramen! tror nog till och med att det är den enda :O
DAGENS PUSS: taras katt ;) eller jag vet inte om han pussa mig men han tänkte .. i promise
DAGENS KÖP: godis-remmar med tara ;)
DAGENS GODIS: godisremmarna
DAGENS HUMÖR: bra ;)
DAGENS ORD: "okej" är ett ord som använts flitigt idag, så why not? ;)

Pj-edda?

Jag har varit världens sportigaste tjej idag!

Imorse när jag vaknade fixade jag mig lite, sedan gick jag ner till bussen. Åkte till Vassbo södra och gick därifrån till Tara. Det var väl sammanlagt lite mer än 1,6 km, sedan bestämde jag och Tara oss för att ut och gå, då gick vi runt ornäs typ (eller ja som vägen gick). Vet inte hur långt det är men lätt 3-4 km. För att sedan åka och gymma med Mia en timme! DEN NI! Det känns faktiskt asskönt nu efteråt!

Imorgon börjar skolan och jag är inte så pepp på det. Dock under lunchen ska jag och Mia medverka i Gina&Linneas film som dom gör (dom går media). Haha vi ska tydligen vara PJ's ;) haha fett snyggt. Heh, dresscode, vitt linne, jeansleggins och massa smink! ;) och oj, EN REFLEXVÄST OCKSÅ! ;) Do you get suprised? haha men gina skulle ha sminkborttagningsmedel med sig i alla fall så att vi kan tvätta bort sminket sen.

Men ja, imorgon ska ni få en "dagens pj-outfit" ;)
pussss♥

godnatt

Godnatt alla kära bloggläsare!
Nu blir det sömn och imorgon till tara ett tag för att sedan gymma med mia! :)
pusss♥

Lost?

En ledig dag senare.. :) Har nämligen lite längre lov, idag och imorgon! Jätte skönt.


Var på stan/kupolen med simon idag, dock är jag urfattig så ja. Inge roligt alls! Så gick vi runt ungefär 100 varv på kupolen, två gånger på donken innan vi tröttnade och promenerade till stan. Där träffade vi på Sara, Magnus och Mia (lärarna från vår skola).. elaka typer dedär, som tänkte kasta snöbollar på oss. Trodde dom hade bättre för sig! ;)

Sen åkte jag hem i alla fall och tog det lite lugnt, jobbet ringde och undrade om jag kunde jobba. Men ingen skjuts gjorde det lite svårt. Tyvärr.

me today!

Nu har jag precis kollat ikapp mor&far när det gäller Lost, de kände tydligen för att kolla tre avsnitt medans jag sov hos Tara. But now I'm in the game again! Gud, den där serien blir bara konstigare och konstigare. Ni som sett femte säsongen håller ni med?


Nu ska jag bara ta det lugnt och börja fixa av mig lite, imorgon väntar gym med Mia! :)
pusss♥

do you wanna dance?

Hejsan alla glada!

Imorse var jag huuur trött som helst, men så skulle jag upp och jobba, 11.30-15.00 var det men så frågade elin mig om jag ville jobba till 18.00 ist. Så så blev det. Jag har till och med pratat finska idag på jobbet, den ni! Inte alla som gjort idag inte, förutom alla som bor i finland då men det räknas inte.

Nu är jag hemma, skulle egentligen varit med Tara efter jobbet men eftersom jag jobbade längre så hann dom åka bort, men kanske åker dit senare ikväll, kanske rent av sover där?! :)

Imorgon ska jag nog leka med Simon, vad vi ska göra vet jag inte.. Haha, ska ses i borlänge först i alla fall så får vi la se sen! Är på shoppinghumör, men har en känsla av att jag inte har råd med det. Jag och Madde tänker ju gå på SprayTan i Insjön ju, 295 kr för helkropp. Ett pris jag faktiskt tycker är helt okej, tänker nog göra det inför tävlingen så att man är brun och fin.

Mer än så har jag väl inte att säga... vi får höras!
pussss♥

myarm

Tänkte visa er en bild på min arm innan jag sticker till jobbet! ;)

dålig bild, men ja ni fattar hur mycket dom där korgarna gillar mig ;)

nej nu ska jag fixa mig lite så att folk vågar prata med mig, ska ju inte skrämma bort folk heller!
puss♥

fritösolja

Nuuu har jag tid att skriva lite..

Började jobba 11.45 idag och slutade 15.00, stod vid pommesfritesen hela passet, dock var jag inte ensam! Det var skönt med tanke på hur mycket folk det var där idag! haha, dock finns det vissa som hatar mig på jobbet, nämligen pommesfrites korgarna.. brände mig 4 gånger på armbågen och en gång på fingret.. fritösolja är inte så skönt måste jag säga.. haha så ja, ni kan ju få se någon dag!

Men ja, efter jobbet hämtade vi upp Emil. Tihi han har blivit långhårig, eller långhårig kan man väl inte kalla honom men ja.. haha det var fint i alla fall! :) Så för ungefär en timme sedan åkte han in till stan för att vara med sina kompisar istället. Men vi ska ses nästa helg istället!

Nu kollar jag på tv och ska väl äta upp mitt godis, jävla tjockis jag är!
puss♥

alice in wonderland

Go'kväll!


Sitter hemma hos broder kalle och väntar på att han ska komma hem igen, han är och möter sin kära flickvän! :) Har varit på middag med föräldrar och bröder idag, åt en kycklingsallad! haha bra gjort av mig men den var sjukt god! Sen gick jag hem till Kalle och väntade lite för att sen åka till stan och gå på bio med Johannababe! Det blev Alice i underlandet. Den va helt okej, lite skum och sådär men ja som sagt den dög ! :) Hahah, jag och johanna hade roligt ändå, tror inte resten av salongen gillade oss (a). Vi kom på en massa skoj att skratta åt, men det är faktiskt inte lätt när det är svårt.


Gick till bror innan bussen gick för att ta död på lite tid, men så missade jag den.. Haha, så nu sitter jag här och ja.. väntar. Ska nog gå och mysa med hundarna strax! tihi kärlek på dom!


puss påer ♥


mary-kate & ashley olsen

Godmorgon!

Nu har jag vaknat, och MTV står på i bakgrunden. Ska väl snart äta lite frukost så att man orkar, sedan vid 4 blir det lunch med mina föräldrar och bröder. Lite av en födelsedagsmiddag till Kalle som fyllde 26 i söndags. Fast vi måste köpa presenter till honom också! Jag har köpt en godispåse hittills (men det var det enda jag fick köpa till honom, eller jo snus också men ser det ut som om jag kan det eller?) Så ja, jag ska ändå köpa lite mer till honom, för jag tänker inte ge bort en godispåse för 61 kr till honom -.-

en bild på mina största idoler när jag var i åldern 7-13.
Jag kunde iprincip ALLTING om dom, hur långa dom var, vad dom vägde, vad deras familjemedlemmar hette, hur många filmer dom varit med i, jag såg skillnad på dom oavsett vilken bild det var, vart dom bodde, vilket deras favoritämne i skolan var, favoritmat, det mesta med andra ord. Dock har de ju förändrats en del sen den här tiden, men den här bilden togs någongång under min MKA-period! haha

Jag ska smsa johanna och höra vad hon har för sig :) Och även ringa Emil och tvinga honom att åka hit!! He has no choise! ;)

jaja, men nu ska jag avsluta!:)
pusss♥

långdag

Har inte orkat uppdatera någonting.. Sov hos Tara igår kväll köpte lite godis och myste framför Andra avenyn! :)

Idag (igår blev det väl nu när klockan nästan är 01.00) började jag jobba 11.00 och slutade 19.00, när jag slutade var det raka vägen till träningen som höll på mellan 19-21. Stressig dag. När jag kom hem åt jag lite, bastade och sedan ringde världens underbaraste! ska försöka få honom att åka till mig imorgon, men först imorgon blir det middag med bröder och föräldrar. Min bror Kalle fyllde år i söndags/måndags (går inte riktigt att säga då han är född 29/2 och den dagen inträffar ju inte varje år precis.. så nångång mellan 28/2-1/3 fyller han ;) haha)
Johanna ville träffas och fika lite, kanske hinner med det också efter att vi ätit osv. Får se vad kalle har för planer för allting :)

Men nu tänker jag sova! GODNATT BABES! ♥

Goodnight babes! ♥

glasögon

Sådär, då var dagen avklarad då.. Började runt 12 när vi hade träning.. Höll på i fyra timmar och vi hann även med att visa upp programmet för fritidsbarn. Dock failade vi lite ;) Och det är 3 träningar kvar tills tävlingen, det kommer inte gå bra! Men det blir att nöta program och vighet hemma så mycket som möjligt så ska det nog inte vara några problem!

Sen var det raka vägen hem och byta om och duscha lite osv. Och så till Specsavers för synundersökning. Det gick fint och jag hittade även två par glasögon som jag köpte! Får dom om ungefär 2 veckor! :) Visar bilder då ofc!


sånt här trevligt har simon fått mig att lyssna på! hah, sen är det lite för att jag läser deras bok "the dirt" just nu också vilket fick mig att fastna jätte mycket!


Nu vet jag inte vad som hitts på, de visas :)
puss♥

resan hem

Sådär, är hemma igen då!

Idag hade Liv uppkörning och uppskrivning, så medans hon gjorde det så satt jag och Fredrik hemma, spelade lite Halo3 och jag kollade mail samt packade. :) Påtal om Halo3 så totalt ÄGER jag och Liv på det. Den som antar en utmaning mot oss på det kommer att gråta sig till sömns i flera veckor efteråt! ;) Nej men vi spelade några timmar igår kväll och sedan lite idag. Vi kom till sista banan och då var vi tvungna att sluta för att jag skulle hem..

I alla fall tillbaka till saken, när Liv var klar skjutsade Fredrik oss till stan. Det blev Kicks, och en foundationborste sedan till Jambo, det fungerar som subway, man väljer en macka. Dock är det färdiga pålägg men man kan ta bort och lägga till saker! :) Sedan grillas inte mackorna heller. Vi tog en stor Greken utan rödlök.. Fast av någon konstig anledning hade hon på rödlök på Livs ändå... Jaja ;) Haha mätta och belåtna sprang vi till Eurosko där jag hittade skor som jag bara var tvungen att köpa.. Hehe, i love them!

Det vart dock inte bara ett par skor, vilket var ganska väntat.. Det vart en toupekam och hårspray från Åhléns också! ;)

mina skor :') - eurosko - 450 :-

hårspray - åhléns 55 kr?

foundationborste - kicks 100:-   Toupekam - åhléns 20 :-

Sedan skulle jag på tåget, det var i tid och allting, jag sa hejdå och tackade. Vi skulle vara framme i Gävle (där jag bytte tåg) 20.03 och därifrån skulle nästa tåg till Falun gå 20.22. Men några minuter i åtta stannar tåget eftersom det åkt på en älg.. Så där står vi stilla och tappar ungefär 15 minuter.. Det andra tåget väntar i alla fall snällt på oss andra som ska byta. 20.27 sätter jag mig på tåget mot Falun och tänker "snart åker det nog".. 21.14 åker det igen.. 50 minuter sena blev vi.. Herregud säger jag bara. Jaja!

Nu är jag hemma i alla fall och imorgon blir det träning och optiker ;)
pusss♥

RSS 2.0