städa..

usch! jag hatar att städa! borde städa men jag orkar inte! när jag städar så städar jag antingen jätte slarvigt, eller väääldigt nogrant. Nu var det nogrant som gällde. Och då menar jag verkligen, rensa lådor och skåp som ingen kollar i! haha

idag jag har varit hos Michaela hela dagen! eller med henne rättare sagt, vi var väl hemma hos henne kanske en timme, sjöng singstar och sen tog vi bussen in till stan istället, sen vidare till kupolen. Blev donken, bigmac och plusmeny (hon hade en kupong :p) haha satt med hennes kompisar typ, janne, wille, alle och nå folk, sen kom älskling! Ner och göra kontoutdrag och sen kolla skor! vi hitta massa fint! var till Alexandras brud&bal och kollade på balklänningar och sånt, även om båda redan har! Men det är så himla roligt att kolla på alla fina klänningar!

ja, så nu sitter jag här vid datorn och borde gå och lägga mig.. haha för imorgon ska vi till sälen! samling tio i 6... jaja!


godnatt folk!

puss&kram

090222

hej igen!

kollade nyss på min statistik, som dessvärre inte har några siffror att skryta med.. haha men i alla fall, så såg jag att varje gång jag skrivit ett inlägg så är det genast flera stycken som kollat in, men när jag har haft mina pauser så är det knappt ingen som läser.. haha det betyder att ni kollar min blogg i alla fall! :) men kommentarer är det dåligt om! haha

i alla fall så ska jag strax åka ner till min kompis :D ska bli riktigt kul eftersom jag inte har träffat henne på ett tag. Funderar att åka till Kupolen imorgon och leta present till min storebror, som fyller 25 på lovet, haha finns tyvärr inget datum.. han är född den 29 februari, så jag vet inte om man ska räkna att han fyller år 28 februari eller 1 mars. Fast det borde ju bli 1 mars, så min bror fyller i alla fall år på söndag  :) så det blir middag och sådant på fredag hos min kompis (hon som jag ska till nu) eftersom vi delar bröder. Haha lite invecklat, men för att göra en lång historia kort så var hennes mamma och min pappa gifta när de adpoterade mina bröder och sen skildes de, så fick de oss.. haha orkar inte dra hela historien nu.. men i alla fall, vad köper man till en 25 åring?

på onsdag åker jag till sälen med de bästa! :D

menmen, nu lär jag väl åka..

puss&kram

LOV!

SPORTLOV!

alldeles för längesen jag bloggade..

så nu kommer ett inlägg igen! :) sitter hemma och har tråkigt eftersom ingen vill smsa med mig och ja.. haha
i alla fall min älskling sov hos mig till idag :) sen åkte vi in till stan på kvällen, dit kom Aila, Lisa och Mia :) till hemmakväll för att köpa godis! Sen tog vi bussen tillbaka till Aila och kollade på film. Det blev Björn Gustafsson filmen, Ja' ä inte bitter och sen kom The hot chick på tv! haha såå kul! Jonte, Hannes och Filip kom dit också när alla åkt hem! haha det va riktigt kul! åh va jag älskar björn gustafsson!


Imorgon kanske det blir pulkaåkning med massa folk. Om jag åker dit blir jag enda tjejen! haha hur roligt är inte det då? haha! får väl se hur det blir med den saken, jag har dock inte åkt pulka på hundra år!! jaja, haha sen på kvällen blir det lagträff med Dala Cheer Extreme! :) känns som om det kommer bli en bra dag imorgon!

menmen, dethär var bara ett litet stress inlägg, ska väl börja stänga av och så nu..

puss&kram
 

090217

usch va jag hatar att vara sjuk! speciellt att vara förkyld, riktigt hemskt!
igår gick jag ner till matilda och kolla på "the holiday", "king kong" och typ halva "hancock" :) åt godis och sjukade oss tillsammans! Vi lyckas jätte ofta att vara sjuka samtidigt! fast det är ganska bra för då har vi sällskap! haha, nu sitter jag i alla fall och kollar på MTV och skriver lite, hah precis som igår. Det hade kunnat vara mysigt, om jag inte hostat som en galning.
haha så jag "tröstäter" mig med lite geléhjärtan och halstabletter. Blev precis jätte hoppreps sugen, haha dom spelade "Yves Larock - rise up" på MTV nyss.. Får mig verkligen att sakna sommaren! Vill slippa den här kylan nu.


Yves Larock - Rise Up

Åh snart är det sportlov. Då ska jag till sälen en dag med alla underbara människor, sen ska jag umgås massa med min älskling, och så funderar jag på att åka upp till Bergsjö och hälsa på Liv. Har ju inte träffat henne på typ 5 år! Saknar henne sjukt mycket!

nej, nu ska jag fortsätta kolla på tv och försöka få matilda att vakna! :)

puss&kram

sjuk

hej igen alla, nu vare typ en vecka sen jag skrev sist. Alldeles för länge med andra ord..
i helgen var jag i rättvik på stiftsgården! :) kulkul! fast jag blev sjuk efter det :/
så nu sitter jag här och hostar och äter halstabletter! usch!

har inte träffat min älskling på flera dagar.. sist var väl i torsdags tror jag.. usch saknar han fruktansvärt mycket, han ligger dock också hemma och är sjuk :( matilda är också sjuk, men det är ganska bra, för då kan hon komma hit och titta på film med mig eller nåt :)

så nu har jag legat hela dagen framför MTV och lyssnat på musik och suttit vid datorn! Det är ganska skönt.. om det inte vore så att jag mått dåligt och varit frisk istället.. haha börjar bli lite enformigt och tråkigt.. menmen!

i lördags var det alla hjärtans dag! :) synd bara att man va i rättvik och inte hos älsklingen.. menmen fick ju vara med underbaraste vännerna! :) och det betyder sjukt mycket!

menmen, har inte så mycket mer att säga, ska fortsätta äta halstabletter och koka lite te tror jag!

puss&kram

färga!

Hej igen, nu vare ett tag sen då.. haha

gissa va jag gjort idag då? (utan att kolla på rubriken :p)
Ja, jag har färgat håret :D det blev rödbrunt! tanken va mellanbrun, men det blev det inte! haha


så blev det då :)

så idag har jag underhållit mig med att fixa håret, blev hårförlänging och färga! först en färg med lite rött pigment i (blev rött..) hah sen brun färg på det!
Sen hade borlänge musikskola sin årliga Melodifestival där ungdomar får skriva sina egna låtar och uppträda, så spelar orkestern (vi...) till. Jag har tröttnat ganska mycket på att spela, men själva melodifestivalen är så grymt kul!
Superduktig tjej som vann förresten!

Ida kommer till mig imon! :D så ska vi sjunga i kyrkan.. nervös, med tanke på att vi knappt kan låten!  :o

jag har väl itne så mycket mer att skriva..

Puss&kram <3

The vocie!

Var det någon som såg på "vakna med the voice" imorse? :) Kenza var med! :) hennes första framträdande i tv, om ni missa, kan ni kolla här.
Idag hade jag NO prov, helt oförbreredd och hade glömt nycklarna hemma, så jag hade ju inga grejer alls på hela dagen! haha sjukt lyckad! Menmen, det gick bra ändå! :) efter skolan åkte jag till Kupolen och prata lite med en frisör om råd när jag ska färga, och sen blev det fika med kompis! :)

Imorgon är det Svenska nationelltprov, skrivuppgift, och jag är sååå nervös kan jag säga! Enda genren som jag kan skriva någolunda är novell haha! Och imon blir det antagligen matilda hela kvällen sen! :) Sjukt kul, träffar ju inte henne så ofta, och när det blir, så är det väl bara någon timme!

Va hittas på under alla hjärtans dag? :)
Jag ska på läger till rättvik, haha så mysigt kommer jag ha! :p jaja, det blir nog bra det också!


Men nu orkar jag inte skriva mer! hah ska nog kolla film!

puss&kram

Beyoncé

har egentligen ingenting vettigt att säga, men jag har riktigt tråkigt, borde som vanligt plugga no, men jag orkar inte det heller.. så ska jag på dans kl 5. Så jag borde ju egentligen stänga av datorn och plugga lite.. blir nog matilda ikväll! så det blir väl inte så mycket gjort ikväll, och imon ska jag till romme alpin med skolan, på friluftsdag :) sen är det repning, så då hinner jag inte heller. Tisdag kanske jag hinner lite. och sen är det onsdag, (det vill säga, prov!) så jaa, jag överväger förslaget att börja plugga.. haha men det brukar gå ganska bra på just NO prov för mig haha!

gud va kul det ska bli imon i romme med alla mina älskade kompisar! :D och sen har ida kommit hem igen! så nu blir det nog lite mer gjort på repningen! :D hhaha


jag har inte så mycket att säga, så det är väl bäst att sluta då.. haha




sjuukt bra remix!


lika så den här! älskar båda två!

Puss&kram

RSS 2.0