otränad

godmorgon!

pigg och glad är jag, hehe har börjat dagen med att springa, trodde att jag seriöst skulle dö.. va har hänt med min kondition? =o i alla fall, sen lite styrka och strechning. Och vad hände med min vighet? =o jag är varken uthållig, stark eller vig längre.. höhö så går det om man inte tränar.. så nu sitter jag med ett glas proviva och en talrik fil och havre fras jordgubb. Ska nog träffa emma snart =) Så kanske det blir julia senare :)

va ska ni göra idag då?

puss&kram

När nadja var här

nu ska jag visa min shopping och lite andra bilder när nadja var här :) det har jag lovat. har även lovat klart Mallorcabilderna, men jag orkar inte just nu!


halsband, ginatricot


armband, ginatricot


armband, ginatricot


jag och nadja den kvällen :)


jeans, JC


påsen med armband ;) som jag tyvärr inte kan visa här i bloggen, ifall issa skulle se (a)
jaa, hon vet va hon ska få, tack vare att jag var så puckad att jag skrev det .. hehe

sen finns det ju såklart bilder på presenten och grejerna jag köpte för att fixa paketet, men det går inte att visa här.. ;)

puss&kram

090730

nu har jag kommit hem :)

haha grät om möjligt ännu mer när vi gick ner och kollade på filmen igen. Den är hemsk, men så jäääävla bra! Emma (älsklings syster) tittade på slutet med oss :) och senare kom även Hanna hem. Men ja, så var det dags att åka hemåt så älskling skjutsade mig till tågstationen på sin cykel :) Nu sitter jag och äter chips, kollar mail och tv är på i bakgrunden. Kanske ska sova hos Julia imorgon, ska bli sjukt kul :)

Har lite bloggtorka, men det ska jag lösa! :)

puss&kram

the green mile

fortfarande i mora, jag och älskling sitter och kollar på The green mile. Ashemsk, sitter och storgråter. gick upp nu en sväng för att kolla tågtider och nu ska vi ner och kolla igen.. höhö, skriver när jag kommer hem..


puss&kram

mora

sitter här hemma hos älskling. Har haft fullt upp hela dagen och kom hem VÄLDIGT sent igår.. :)

Hade det jätte bra igår och vi hade kul, dock var vi inte där så länge så ja, finns inte så mycket att berätta.. hehe

Idag följde jag med Taras familj till Orsa Björnpark. Jag såg, 2 tigrar, 1 björn, 2 isbjörnar och en berguv.. hehe duktigt! Vi gick runt där i tre timmar och sen åkte vi ner till Orsa Centrum och åt mat. Blev en Nachos tallrik för mig, den var gigantisk så jag orkade knappt hälften.. Sen fick jag skjuts ner till Donken, så skulle jag sitta i tre timmar och vänta på älskling som jobbade.. Köpte en kanelbulle och en liten fanta och satte mig för att smsa.. En och en halv timme senare får jag en glass och en hälsning från älskling, fast det visste han tydligen inte.. haha men han fick sluta typ då, så vi gick hem till honom. Kollade på bolt och dom åt mat.. 

Har precis kommit hem från Ica Maxi med älskling och hans syskon Hanna och Emma. Kulkul :) Älskling tänkte somna, så därför satte jag mig här, men nu spelar han gitarr istället. Snart ska vi nog dra ner till stan, det är nåt grejs med karuseller där.. haha

puss&kram


Mallorca - Söndag

Vi åkte iväg någongång mitt på dagen för att äta mat på något fint ställe LÅNGT bort.. hehe jätte gott! Åt nå kött och pomes tror jag... inte så stor koll. Pappa underhöll sig med att ta kort på mig och Cornelia så att vi blev rosa, (cornelia hade ställt in kameran på nåt konstigt sätt..) JÄTTE KUL! verkligen, haha såg hemsk ut.. =P

I alla fall, sen åkte vi till någon strand. Den var jätte lång och dom samlade salt från det havet så dom hade stora saltberg påvägen dit.. såg ut som fjällen ungefär ;) Och sant, vattnet var JÄTTE salt.. man vart vit när man torkat på grund av saltet, och vattnet var ljummet. Ungefär som varm mjölk, inte alls svalkande.. plus allt det, så var det en nudiststrand...


matstället


the beach


man vart vit om fötterna..


Salt, hehe


rod stewart's son sjöng hans pappas låtar vid hotellets pool.

det var söndagen det ;) 2 more days to go :)

puss&kram

Massa konstigt

godmorgon! :)

inomkort kommer bilder från nadja tiden upp :) promise, har ju i och för sig fortfarande mallorca bilder kvar.. ska nog försöka med ett sånt inlägg strax :)

Tänkte lägga ut bilderna på issas SNYGGA present, helt sjukt snyggt slog vi in den.. hehe vet inte ens om jag klarar av att ge bort nåt så fint (a) hehe nej, men jag vill inte riskera att hon kollar hit och då blir överraskningen inte lika rolig... så ni får också vänta... höh

Vad händer idag då? Jo jag ska till johanna om några timmar, då ska hon pierca naveln. Sen kl 4 bär det av till Classic Carweek i Rättvik! Ska bli sjukt kul! Kanske tar lite kort? annars får ni leva med att jag bara berättar.. hehe

Komigen nu folket! var med i tävlingen!! :)

Nej vilket förvirrande inlägg, handlar typ om allt och inget.. så nu ska jag sluta skriva så konstiga inlägg och skriva om Mallorca :)

puss&kram

tråkiiigt

Nadja har åkt hem, jag har tråkigt. Har redan spelat en heldel sims och älskling jobbar antagligen (övertid) eller så har han bara inga pengar och missar mina samtal.. höh ge mig något att göra! :)

jaa, nu blir det bloggning igen!
pusss&kram

tävling!





I samarbete med Cocoo.se – Sveriges största smyckebutik på nätet, ordnar jag nu en tävling där du har chansen att vinna detta snygga armband!
 För att vara med behöver du bara göra ett inlägg i min blogg och motivera varför just du borde vinna det!
(Glöm bara inte skriva in något sätt för mig att kontakta dig på)
En lycklig vinnare utses om två veckor och presenteras här på min blogg!

Lycka till!! :)

vad sägs om en tävling?

Hämtade posten och där låg ett paket från Cocoo.se . Där i låg 4 snygga armband! ett till mig, ett till Issa (i födelsedagspresent,hehe) och ett till Nadja. Men även ett, som jag tänkte lotta ut här i bloggen, va tycks? :) så om ett litet tag ska jag fixa en liten tävling där just du har chansen att vinna armbandet! :)

puss&kram

gratisbio

blev precis medlem på en superbra gratis sida. Gratisbio heter den och man kan vinna presentkort genom att samla poäng. Det är verkligen superlätt att tjäna poäng och dom har jättebra erbjudanden på presentkort! Så bli medlemmar! :) Man får också 50 poäng redan vid start!!



bilden är också en länk!

puss&kram

flugor..

godmorgon alla!

ja, jag vet att jag inte skriver något längre. Är inte aktiv alls.. känns jätte jobbigt, men jag är ju med Nadja. Super kul, och vill inte sitta och nörda framför datorn när hon är här.. hehe

två jävla äckliga flugor surrar runt i mitt rum.. USCH! sätter sig överallt, sängen, på mig, ÖVERALLT! skitäckligt.. hatar dom! höh

puss&kram

090725

nu har jag bytt till en tillfällig visningsbild =p var så trött på den gamla, och den nya är inte klar än så :) ny design kommer också! =D

puss&kram

firade nadja idag, grattis! :d

5a6634769b7f65d5e8d2ab881d342583.png

Kolla varifrån!

firade nadja idag, grattis! :d


cocoo

sitter och kollar lite på Cocoo.se, har gjort en leverans därifrån :) Och då hittade jag det här snygga armbandet, och det är även praktiskt. Både halsband och armband i ett! Gillas! Finns i många fina färger och kostar 195 kr styck.



fint va? :D kolla in  cocoo.se för fler fina nyheter!

puss&kram

lite snabbt bara

nu har nadja också skaffat en blogg ;) återkommer med adressen när jag fått tillåtelse att länka till den ;)
vi ska till Falun nu, kolla på gruvan och gå på stan! :)

puss&kram

hämta nadja!

nu åker vi och hämtar nadja! *supersupersuperglad!* hehe, ska bli sjukt kul! galet pepp! :)

puss&kram

godnatt bloggen

godnatt allihopa :)

kommer nog inte blogga så mycket fram till den 29 juli :) eftersom nadja kommer! Kanske blir ett inlägg nångång då och då men inte överdrivet :) vill vara med henne ju, har ju inte träffats på två år!

puss&kram

GRATTIS

grattis "ella-marie" som födde tvillingar imorse :) har följt hennes blogg i några månader. Hon är 15 år och bor med sin pojkvän Hampus, och har som sagt fött tvillingar idag. Det var intressant och roligt att följa hennes lilla resa genom graviditeten. För hon berättade verkligen allt som hände, hur det kändes och allt. Hoppas hon fortsätter skriva nu efter förlossningen också :)

puss&kram

090720

godmorgon mina älskade läsare ;)

mår lite bättre idag, dock lite ont i halsen fortfarande och huvudvärk till och från.. Men det är väl medicinen som verkar.. :) Sitter och städar mitt rum eftersom Nadja kommer imorgon :) Ja jag vet jag har sagt att hon ska komma idag, men det var så att hon börjar åka idag och eftersom hon bor i Helsingborg så tar det en dag ungefär. Hon kommer alltså fram 11.24 imorgon. Längtar sjukt mycket.. :)

Jag måste förresten byta visningsbild på min blogg.. sjukt gammal och jag är inte ens brunett längre =p Header skulle också behövas bytas, men jag ORKAR inte krångla med all skit igen.. Påtal om headers och designers, har hittat en asbra blogg om just det. Det är en tjej som säljer lite olika designer och visar sina fotografier som hon tagit. Hon är jätte duktig.. :) Hennes blogg hittar du här. :)

Nej seriöst nu måste jag fortsätta städa! hehe

puss&kram

Mallorca - Lördag

Vi började dagen med att åka till något ställe där dom odlade oliver och sådant. Så vi köpte lite olivolja och oliver. Jag köpte även vykort till vännerna! :) Sedan fortsatte vår lilla resa upp på ett berg, till ett gammalt kloster. Som nu är en musikskola. Vi gick runt och kollade lite och åt sedan Paella där. Sjukt gott, jag älskar verkiligen den maten.. :) Sen åkte vi ner till en strand för att bada, lite illamående.. Sen skulle vi upp igen för att åka tillbaka eftersom enda utvägen var upp för berget igen och sen ner andra vägen.. Jag mådde sjukt illa och klarade knappt av att dricka fantan som vi köpte.. Men det gick bra i alla fall.


Oliv och olja stället :)


klostret


utsikt


trappa som ledde upp till ett kors som syntes nerifrån berget


korset


Paella, världens godaste mat! ser kanske inte såå gott ut, but it is!


förstår ni att jag blev illamående? höh så var det hela vägen upp och ner...


stranden. det var jätte fint, klarblått vatten och stenbotten!


haha pappas "spökbild" får avsluta lördagens bilder..

puss&kram

Mallorca - Fredag

Dagen ägnades åt att åka till en strand lite längre bort och ligga där ett tag. Mer än så gjorde vi nog inte.. inte vad jag minns i alla fall.. hehe och det är bara stranden som det finns bilder från.


stranden :)



Har typ 15 bilder och dom flesta är liknande så ni får leva med dom här två. Men istället så kan jag lägga in ett till inlägg :)

puss&kram

JAAAAAAA

åkte in till akuten halv tolv. Dom tog halsprov *rysningar* och blodprov.. Har halsfluss eller nåt.. något med halsen i alla fall.. Men har fått medicin nu och strepsils så jag är nog bättre när Nadja kommer.. :) så jag är ganska så glad!!! Tihi, förrutom att det är så jävla lökigt nu.. duschade tidigare eftersom jag var så svettig, så lite bättre har det blivit i alla fall.. Nu kan jag äta, dricka och svälja i alla fall :) känns superbra!

Tänkte lägga upp lite Mallorca bilder också :)

puss&kram

värre

det blir fan bara värre och värre. vaknade av att jag inte kunde svälja eller dricka nånting.. och 40 graders feber... =( förlåt att jag tjatar om det, men ja. Nu vet ni ju varför jag är så osocial. Ska till akuten halv 12.. Jag hatar det, dom kommer säkert ta halsprov och sticka ner en tops i halsen.. jag får så sjukt mycket kväljningar... Men det är säkert värt det..

Om jag inte blir bättre så måste vi ringa nadja, och det vill jag inte!! Har inte träffat henne på två år och när vi väl ska träffas så blir jag sjuk. NEVER!

puss&kram

090718

nu har jag piggnat till lite. Mår fortfarande super dåligt men orkar i alla fall sitta upp.. febern låg på 39 grader tidigare och jag svettas som en gris eller nåt.. uschusch..

jag känner mig så elak.. det kan finnas en risk att jag smittat älsklingen och hans syster fick en liten pojk idag. och han får inte hälsa på dom förens det är säkert att han inte är sjuk.. =/ Men han var tydligen supersöt så när jag träffar dom kommer jag smälta och aldrig komma därifrån, hehe kanske är bäst om jag inte åker dit (a) hehe


jag tyckte den här Miró tavlan va söt, hehe den heter Ballerina eller nåt =)

puss&kram

sjuk..

hej allesammans.

vart inte att jobba idag.. vaknade med att jag knappt kunde svälja för halsen gjorde så ont.. och ryggen värkte sen gårdagen. men jag bestämde mig i alla fall för att offra mig lite. Men när jag skulle äta frukost så började jag frysa sjukt mycket.. och då var det 23 grader där.. så jag tog tempen och den visade 38.4.. lite trist eftersom jag ville verkligen jobba idag och Nadja kommer om två dagar! Men jag ska vara frisk på måndag. Så är det bara.. hehe

Tror inte det kommer något Mallorca uppdatering eftersom jag är så sjuk.. Orkar knappt sitta här och skriva.. men jag kände att ett inlägg idag är väl inte så jobbigt.. :)

jaja nu ska jag kolla bloglovin och sen ska jag nog sova.. hehe :)

puss&kram

the sims 3

har inte bloggat något alls idag, om man bortser från Mallorca inlägget. Dåligt av mig.. Men jag har varit ganska upptagen, imorse ägnade jag 2 timmar åt att plocka jordgubbar.. ganska slitsamt, men jag fick i alla fall ihop 50 liter! Och det är 3.50 kr/liter. :) så 175 kr idag! =D Det känns bra, ska ju jobba imorgon också. Hoppas på några dagar nästa vecka också!

Älskling kom hit lite på eftermiddagen, vi försökte fixa min stationära dator. Den fungerar nu i alla fall, dock inte ljudet eftersom vi inte hittar nåt ljudgrejs att insallera. Haha jag är så teknisk.. höh nu jag har ägnat några timmar efter att han åkt till att spela Sims3. Haha, bara jag som inte fattar någonting? allt är så komplicerat när man väl ska börja spela.. åh! Jag blir så irriterad, haha men men, får fråga någon som kan lära mig lite.. hehe


älsklingen <3

har blivit så äckligt sötsugen nu efter P-staven.. usch, letar i skåpen hela tiden. Som tur är så har vi inget, annars väger jag väl snart 30 kilo till.. haha vi har bara mackor, och jag är inte sugen på det. Men jag får väl offra mig, höh :)

nej nu ska jag sova tror jag, ska upp kl 6 imorgon. Börjar kvart i åtta och det tar ca 40 min dit... =/ jaja :)

puss&kram

Mallorca - Torsdag

Vi åt frukost och packade ihop våra väskor för att sedan åka vidare mot Cala D'Or. Men först stannade vi på ett museum där Miró's tavlor hände. Resan tog ungefär en timme och vi checkade in på hotellet och begav oss till poolen för att vila. :) Åt mat på en restaurang och på kvällen gick vi till stranden och badade. Jävligt mycket fisk var det, usch!


vårt hotell var uppdelat på olika hus. Det här är grannhuset :)


balkongen med handdukarna är våran, alltså den med en orange handduk och en blå/grön :)


Miró


Miró


pappa försökte ta en identisk bild av en som fanns i en brosyr. Det vart ganska likt ;)


erkänn, lite söt va? :) haha


stranden på kvällen.Jaa vi älskar att vara med på bild! hehe

nu orkar jag inte mer bilder. det var i alla fall torsdagens bilder!:)

puss&kram

hej, haha

kommer fler bilder lite senare :)

förresten, Tele2 hade lovat att skicka en ny telefon till mig eftersom vi skickat in den på lagning tre gånger på ett halvår.. Så fick vi ett brev om att telefonen kommit. så mamma åker och hämtar det, men då har dom skickat tillbaka samma telefon.. Så gjorde dom sist också. Fatta jag är arg! Men nu har mamma skrivit och klagat så jag är glad igen! :) hehe

Nadja kommer hit på måndag!! :) Vi träffades första och senaste gången i england 2007 när vi var på Språkresa. Så det ska bli sjukt kul att träffa henne igen! Det är helt sjukt, hon är bäst! :) Ser fram emot det jätte mycket..

Ska sova hos Anna och Mia ikväll eftersom vi ska plocka jordgubbar imorgon kvart i åtta.. hehe så då slipper jag åka så långt på morgonen :) ska bli skönt att äntligen få göra något för att tjäna pengar. Jag är ett stort behov av pengar så.. :)

Nej nu ska jag avsluta :)

puss&kram

Mallorca - Onsdag

vaknade tidigt, nångång runt 8. Bytte om och gick ner för att äta frukost. Seriöst, det hotellet har läskigaste hissarna! Efter frukosten tog vi bussen in till stan för att shoppa. :)


Palma centrum


besökte en kyrka också, eftersom det tydligen sägs att man inte varit på Mallorca om man inte varit där.. hehe


fönster.


H&M hade VÄRSTA rean, så dom här två trosorna följde med hem!


även den här tröjan :)


hittade ett par snygga skor! love them.. dock jävligt oskönt i värmen..


haha han var asskön, skojade med ALLA. haha grymt rolig


efter all shopping och sånt så var det dags för ett dopp i poolen och steka i solen.


Tapas kväll uppe i mamma och pappas rum. :)

puss&kram

Mallorca - Tisdag

Resan började kl 10 hemma hos mig. Vi packade in allting i bilen och Cornelia kom till oss. En tre timmar lång bilresa mot arlanda väntade.. :) När vi väl var framme hyrde vi en bil och åkte till hotellet som låg i huvudstaden Palma. Det var jätte fint, rummen var stora och utsikten var bra. Vi gick ut och åt lite mat på en restaurang i närheten. Hanns inte med så mycket första kvällen.


väntar på bussen på arlanda. Lite trötta efter bilresan.. hehe


när jag bloggade från arlanda.. haha blekis =P


utsikten från vårt hotell första kvällen.


Vårat rum. Jag och Cornelia hade ett eget.

puss&kram

090716

godmorgon alla! :)

sovit gott? :) det har verkligen jag gjort, fast det gör jag alltid när jag sover med älsklingen! Det är mys!

Inga större planer för dagen, ska försöka höra med Julia om hon vill hitta på något. Annars får jag höra med någon annan! eller bara sitta eftersom älsklingen ska träffa Millberg inne i stan. Och JA jag ska lägga ut Mallorca bilderna. Kanske kommer idag om jag inte hittar på något =)

nej nu ska jag prata lite med mamma :)

puss&kram

upptagen dag

har inte skrivit så mycket idag men har haft fullt upp.. bilderna har jag inte heller hunnit lägga in på datorn...

idag har jag i alla fall åkt in och hälsat på min bror och Madde. Dom vart glada över presenten jag köpte. Var roligt att träffa dom igen, både dom och hundarna! :) Älskling kom med bussen och mamma hämtade oss. Då vart det att åka till Taras nya hus, dom har flyttat. Var jätte mysigt nu när det var inrett också! Fast Tara var inte hemma.. :) Åkte hem och åt tacos och bara myste framför "afraid of the dark". Nu sitter älskling och tar kort på mig.. haha han läste nyss, därför jag passade på att blogga. Vanligtvis tycker han att jag är så osocial, haha

Nej nu ska jag ta något att äta och sen blir det väl att ta det lugnt.. haha så jäkla trött.. :)

På fredag och lördag ska jag jobba.. ska plocka jordgubbar. jaja bättre det än inget! och är man flitig kan man tjärna jätte mycket! haha som om jag lyckas med det.. (a)

godnatt folk ;)
puss&kram

I'm back

hej alla kära läsare!

nu är jag hemma igen! Har sovit ungefär 6 timmar inatt.. haha men jag har haft det SUPER skönt! Ni anar inte! Huuuur varmt som helst, och vi har badat varenda dag i helt sjukt varmt vatten.. Vill tillbaka, men det är ändå skönt att vara hemma igen.. :)

TACKTACKTACK mina älskade gästbloggare! Sjukt snällt att ni ville skriva. Och jag vet att det vart lite många dagar var, men ni gjorde det bra! :)

Jag ska lägga upp bilder från Mallorca snart, när jag orkat flytta över alla till min bärbara dator. men sen har jag ju pappas bilder här på datorn som jag kan använda också! :) Men jag lovar att ni ska få se bilder.. nångång (a) haha

nej nu ska jag börja kolla på Bloglovin, har fått 128 nya inlägg att kolla på.. Så där kommer jag hänga närmaste timmen..

puss&kram

gästblogg; airam@devote

oye ! nu har jag varit dålig bästbloggare! förlåt edda och framför allt, förlåt bloggläsare! men det har fatiskt vartit dult upp den här helgen i och med att bullermyrens IK vann dalecarlia cup! herregud va bra vi är! så det har varit helkväll med bullisbrudarna med käk och sen bus på natta, och sen idag var jag hos min samlar mormor som verkligen spar på ALLT !haha ,  det är inget skämt heller, hon och morfar har typ 2 lador fulla med saker. det är verkligen inget som förändras där heller ! jag och min kusin lova byggde en koja i en av ladorna när vi var typ 8, alltså typ 7 år sedan, och den finns kvar! då kanske ni fattar att dom har i princip noll koll vad som står där inne ! haha, aja, min mormor spar verkligen på allt, mamma får typ tvinga henne att slänga saker, det är helt sjukt ! haha :)
iallafall, vi hoppas på att det blir finare väder i veckan, eller vad säger ni ? man är ju lite trött på regnet såhär efter en vecka, men enligt yr.no så ska det bli hyfsat, vi får hoppas att dom har rätt !
på onsdag drar jag och joss till stockholm och ska ha det skitgött och drälla på stan och liseberg. det blir nästan sista grejen vi gör tillsammans innan hon får sin lägenhet och flyttar till småland. Joss är en av mina allra bästa kompisar jag någonsin har haft, och vi umgås typ JÄMT eftersom vi bor typ 500 meter ifrån varandra eller nåt, och nu ska hon flytta till småland för att gå frisörgymnasium den jäveln, och lämna mig kvar in borlänge! fast förhoppningsvis bara för ett år, eftersom jag ska söka till riks fotboll. jag har bestämt mig för en sak iallafall , jag vill inte bli kvar i borlänge !

edda, nu får du ta och komma hem! vi saknar dig !
peys
eriksen - AIRAM.DEVOTE.SE

gästblogg; airam@devote

hej på er! ni kan aldrig gissa vad jag just kom hem ifrån! haha , coz faktiskt, enda jag har gått på hela dalecarlia veckan. och det kändes... lite överskattat faktiskt, alltså det var väl kul och så, men såååååå jäääävlaaaaa kul va det ju inte. men iofs, det är ju vad man gör det till , och jag var inte superpepp faktiskt, vill mest bara på riktig fest nu ju ! haha, aja, det lär la inte hinnas med förän om ett långt, långt tag, för ja åker till stockholm nästa vecka, sen göteborg, sen norge och SEN kommer jag hem till kära lilla borlänge igen :) haha, men iallafall.
Bullermyrens IK 1 är i final i dalecarlia cup för FEMTE ÅRET I RAD! det är fan jubileeum och grejer det, det firade melinda idag med att shejka ass som bara fan ska ni veta! men det är himla gött att ha slagit både forssa och kvarnsveden fasktiskt! oj vad jag pratar mycket fotboll här också känner jag, men det för nu stå ut med,  för jag är så mycket nörd!

men nu ska jag ta min förbannade hosta och lägga mig och sova ! och så hoppas vi att edda på mallorca har det fint alltså!
peace out!
eriksen

GästbloggarN - znibb the king

ja då sitter man här igen xD och har tittat på ett par filmer idag också och inte gjort mycket mer. Men jag har ju semester tills på måndag nästa vecka så jag kan slappa hur mycket jag vill, och det känns jätte bra ;) Jag har iaf tittat på Contact och Pirates of the Caribbean at the worlds end idag båda två riktigt bra filmer. idag har jag även blivit tipsad, och det jag vart tipsad om måste vara världens bästa startsida :O superstart.se finns massa saker där och du mublerar om hur du vill och lägger till och tar bort! Det är vart att ta en kik kan jag lova, jag ändrade min start sida direkt iaf.

Idag är det näst sista gången jag gästbloggar, det är bara imorgon jag skriver. Sen kommer Maria att skriva igen om det var så hon hette nu ;) Och jag har ju inte speciellt mycket att skriva om så hon är nog typ 150ggr intressantare än mig :P

Nu ska jag kolla klart min mail och lite annat sen ska jag sova, hörs imorgon 

hejs

GästbloggarN - znibb the gråtking

Då sitter man här när små timmarna börjar närma sig och ser ut som ett arsle. Har gråtit i typ 20min i sträck, kommer tillbaka till varför lite senare.

Här är det iaf uselt väder, verkligen skit trist men jag börjar friskna till (a) så något positivt finns ju iaf. Fast det är väl mer negativt :P

Och att älskling ska vara på Mallorca i 6 dagar till förbättrar ju inte saken av att jag grät, snarare tvärtom, jag saknar dig som fan förstår inte att jag inte kan släppa taget om dig ens en vecka utomland, och nu har du varit borta i en dag liksom :' (

Men vad som fick mig att börja gråta var filmen jag precis kollade klart på, idag har jag bara legat och slöat igen, och jag har tittat på hela sagan om ringen triologin EXTENDED edition :O sjukt lång tid det tar, men jävlar va bra filmerna är helt sjukt! Kan inte förstå att jag kan gråta åt något på hittat så jävla mycket.

Jaja hoppas att du har det jävligt underbart på Mallorca babe! :D så ses vi snart.. Saknar dig, du får se till att komma hem snart.. Älskar dig..

Hejs

mallorca

waaah, jag hittade gratis internet här, men ska logga ut nu typ för jag vet inte hur det fungerar, kanske får en räkning sen eller nåt. vågar i alla fall inte riskera det. haha

jag tycker min älskling är ganska osocial på bloggen ;) kom igen nu!

har det förresten asbra, sjukt varmt och allt. Har shoppat lite idag och imorgon åker vi till andra hotellet närmare havet! :)

saknar er
puss&kram

EDDA, LÄS DET HÄR !

edda, om du läser detta ( även alla andra såklart ) så vill jag bara att du ska veta att du har valt helt rätt vecka att åka bort på. vädret suger, regnet bara åser ner och alla matcher på dalecarlia fick avbrytas på grund av åskan. du kanske fattar hur vackert väder det är här just nu?
hoppas att edda, och ni alla andra har det bra, inomhus som utomhus !

peys
eriksen

GästbloggarN - znibb the king

Jo jag vet det är tyvärr en mycket sann rubrik, och så får det lov att stå nu ;) Jag har tittat på Batman Begins, och typ halva The Dark Knight innan min DVD krascha :( så nu ska jag bara skriva lite till sen ska jag lägga mig ner och läsa Bilbo :) som sägs vara en sjukt bra bok. Jag kanske har någon form av sjukdom i min kropp är inte helt säker, men vi får la se, jag har typ legat hela dagen sjukt segt -.-'

Om in inte visste det så är det jag som är Edda's pojkvän inte flickvän som jag höll på att skriva. Och jag kallas för znibb.
Ni kan ju kolla in min blogg som är oerhört aktiv ;) znibb.blogg.se

Men nu ska jag lägga mig ned och läsa. Hörs imorgon

Hejs

Arlanda

hej allihopa!

nu sitter jag på ett Café på Arlanda och har precis checkat in väskorna. Snart ska vi gå till Gaten för att vänta på planet.

Försökte blogga när vi satt på Donken från pappas Ipod, men den vägrade öppna skrivbodet så att jag kunde skriva ett inlägg. Fick bara dit rubriken och det kändes lite onödigt då.

Men nu ska vi gå vidare så vi hörs om en vecka allihopa :) kommer sakna er, men glöm inte kolla vad gästbloggarna har att berätta :)

puss&kram

Nu åker jag snart

godmorgon !

snart åker jag!:) om två timmar åker vi mot arlanda och sedan går flyget vid fyra. Så jävla pepp! :)

men gråt inte för det, för ni kommer får två underbara gästbloggare under tiden :) Idag kommer älskling och bloggar. Så får vi se vad han har att säga :)

nej nu ska jag fortsätta spela spel på min ipod och packa handbagaget :)


visst ser det underbart ut?:) vet inte om det är dit vi ska, men så mycket kan det inte skilja.. :)

puss&kram

Klackar

måste bara skriva ett inlägg och visa er dom här skorna. Snygga!



såg dom på Stina-Lee 's blogg. i love it. Skorna finns och köpa på skotrend.se för 598 kronor.


puss&kram


gästblogg; maria eriksen

hej alla eddas bloggläsare ! det är jag som maria eriksen och kommer fett med att blogga här när edda är borta och har det så jävla bra på goa mallorca! själv får man stanna hemma i kalla svergie, men vi ska inte vara bittra för det, det kan vara gött det med, det är ju dalecarlia cup, och stämningen på sportfältet just nu slår faktiskt det mesta! även fast man förlorar, hahah! plus det ( ah nu blr det jävla mycket fotboll alltså ) så ska jag , maria eriksen, målvakt i bullermyrens IK , spela forward imorgon! oh my god säger jag bara ! ja menar , har inte spelat ute på ett och ett halvt år, och så helt plötsligt ska jag det ! ojojoj, det återstår att se hur det går alltså!
nej, nu vart det faktiskt ganska mycket i det här inglägget som ja hade tänkt skulle bli kort ! haha, så jag tar väl och rundar av här med lite reklam till min blogg, dock är den inte så jätterolig just nu , eftersom jag inte har orkat skriva senaste helgen och så på grund av... aa, att ja inte har orkat sitta inne i det fina vädret helt enkelt! hahah ! men här är det iallafall;
http://airam.devote.se

hare gött så hörs vi senare i veckan!
Peys!
/eriksen

borlänge

nu har jag kommit hem efter några timmar inne i stan. Vi började med att klaga om skorna, fick ett tillgodokvitto men det finns verkligen inga skor jag vill ha... och skorna på Din Sko som jag vill ha är slut i min storlek.. Sen var det dags för den hemliga saken hehe. Köpte Sista twiligth boken "Så länge vi båda andas" och hårinpackning. :) Så nu är jag ready for Mallorca! =)


hårinpackning med jordgubbsdoft från ÖB, 16.90 kr


Så länge vi båda andas, Åhléns 179 kr

Nej nu måste jag fortsätta packa hehe :)

Idag kommer Maria med ett inlägg istället :)

sen kommer Älskling och Maria dela på Mallorca veckan :)

puss&kram

packa!

godmorgon,

ser inte ut som Maria hann blogga igår, men så är det ibland :) Idag är det stora packdagen. Imorgon åker jag!!!!! jippie. Ska förbi skohuset också för att prata om mina bruna klackar. Har använt dom ungefär 4 gånger och klacken och sulan är redan sönder.. Dåligt tycker jag.. Sen har jag lovat min bror en sak, men det är lite hemligt, hehe berättar sen..

Haha, jag hade en jätte konstig dröm. Jag drömde att det var Hultsfredsfestivalen idag, fast det utspelade sig igår då. Och jag hade fått tillåtelse att åka. Men hade ingen att åka med, och ingen svarade mig. Men så fick jag tag på Emma och hon skulle höra med sin mamma. Men jag kunde bara stanna en natt för sen på tisdagen skulle jag ju till Mallorca. helt sjuk, och sen kom först dagen på gymnasiet in helt plötsligt. Men det var inte en skola, det var typ som ett stort rum som delade in alla skolor och alla olika linjer.. lite rörigt.. hehe

nej nu ska jag börja packa, skriver mer sen :)

puss&kram

galen i Ben&Jerry's?

Min bror Jakob skulle på Transformers på bio. Så han skjutsade mig och älskling till stan samtidigt. Köpte godis och Ben&Jerry's på Hemmakväll. Seriöst, älskling är verkligen beroende av BJ's. Han satt och letade efter kakbitar (åt Half baked) medans han sa "en kakbit, ge mig en kakbit, åååååh jag hittade en!!!" helt beroende.. haha sen hörde han ingenting medans han åt, helt inne i glassen. I alla fall, så gick vi till Resecentrum för min buss gick 21.05 och älsklings tåg går 22.20. Haha måste säga att vi är helt blåsta när vi är med varandra.. haha "helsingborg ligger ju inte såå nära skåne" ..

Nu ska jag läsa lite i min bok, har inte så mycket kvar och sen ska jag spela lite Guitar Hero. Älskling ska ringa när han satt sig på tåget så jag kommer ha fullt upp. Maria kommer nog snart och skriver :)



puss&kram

tröttttt

hej alla!

dålig uppdatering, förlåt. Har varit med älskling hela tiden.

Igår tog vår konfa grupp konfirmationen. Det gick jätte bra, har inte så mycket att säga om det. Älskling kom dit efter och vi åkte till stan. Väntade på buss och åkte till ornäs. Där hämtade mamma och pappa oss för att sen åka till Taras konfirmations fest. :) massa folk och massa mat. Super trevligt. Är inte så jätte pigg eller pepp på att skriva, så jag orkar inte anstränga mig så mycket.. Fikade och så sen åkte vi och hälsa på Cornelia och firade henne lite. Fick min julklapp (haha i juli..) en rosa kopp :) stannade där några timmar, sen tillbaka till Tara. Var där ett litet tag och sen åkte vi hem. Sova med älsklingen.

Ikväll ska Maria gästblogga lite här, så då får ni kolla in och se vad hon har att säga :) Kanske skriver lite senare igen, annars hörs vi imorgon :)


puss&kram

Norske Talenter

jag hittade det!



såg klippet första gången hos Systerdekadens blogg :)

puss&kram

090704

godmogron!

har precis duchat och ska strax börja fixa mig. Konfirmanderna konfirmeras ju idag :) haha sen blir det fira hos Tara och Cornelia som också konfirmeras idag :)

dålig uppdatering på kvällen igår, men det åskade så jag fick inte sitta vid datorn, inte för att jag våga heller. haha men idag ska jag göra mitt bästa. Älskling ska väl antagligen sova här så då blir det svårt, men jag SKA! :)

haha vet ni? skolan börjar på min och älsklings 10 månadersdag =D haha lite roligt. Kanske bara va jag som tyckte det? på tal om roligt, så ska jag leta på det där klippet som jag garvade så mycket åt, norske talenter. HAHAH

SNART ÅKER JAG!!!! =D tänkte skaffa lite gästbloggare under den tiden, ska fråga lite folk bara :) så blir det inte helt tyst här :)

puss&kram

erbjudande till er

vet ni? 

jag har ett JÄTTE bra erbjudande till alla mina kära läsare!!

nu kan ni få 15% rabatt på ALLT ni handlar på Cocoo.se om ni skriver in rabattkoden bloggspecial.  Nu verkar länkknappen krångla, men fixar länk när det fungerar.. :)  Ni har fram till 28/7 på er!

men det är inte slut där! ni kan även få 10% rabatt på Bracy.se om ni skriver in rabbatkoden BRACY. Den har inget slutdatum utan ni kan använda den som ni vill :)

snäll jag är! =) 

för er som inte vet, Bracy och Cocoo är två smyckessidor med SUUUUPER fina smycken!!

puss&kram

med bröderna

hej alla! :)


haft en bra dag? :) det har i alla fall jag haft, dock väldigt varmt men det är ju bara skönt. Dagen började med Konfa, sista träffen som vi firade med att kolla på film och äta pizza. Mysigt, vi kollade på Remember the Titans. Så sjukt bra film! Jag älskar den!


favoritscenen, haha så jävla skön

Nu ska jag snart äta middag med HELA familjen, även mina bröder alltså. Och hundarna är också här, Sissla och Ninja. :)
Jag vill också ha en liten hund, men nej. Mamma vill inte ersätta Walter än (jag pratar snarare om något/några år). Och om hon ska det så ska det va samma ras. Men det tycker jag skulle påminna alldeles för mycket om Walter, skulle bara bli jobbigt tror jag. Jag får såklart köpa en för mina egna pengar, men då är problemet hur jag gör när jag flyttar hemifrån och ska börja plugga.. åh ingenting fungerar ju! Nån som har nåt smart förslag?

Nej nu ska jag ut och va social..

puss&kram

home again

nu är jag hemma igen! :)

matchen gick bra, fast jag har inge koll på resultatet. haha jag satt ju med älsklingen, inte lätt att koncentrera sig på poängställningen då =) haha. Sen åkte jag, Lisa och älskling och köpte glass mums :) fick en bullpåse också som blev över från fikat.. haha så nu har jag massa bullar. När vi ätit upp glassen åkte jag hem och hämta badkläder för att åka och bada med Lisa. Hahah lite kallt var det, men skönt efter värmen idag! Träffade Matilda på tillbaka vägen :) Satt ute med mina föräldrar på gården, åt mina bullar och pratade. Jävla tomt efter Walter... han låg alltid i gräset bredvid och skällde så fort det kom en bil.. åh miss it!

Nu ska jag strax sova, hehe sista konfa dagen! på lördag konfirmeras dom ju.. Fast innan jag lägger mig ska jag spela lite Guitar Hero. hehe :)


min ben&jerry's som jag fick av baby

puss&kram

match

snart är det dags för fotboll, assistenterna, konfirmanderna och familjemedlemar. Hur lagen är uppdelade beror på antalet föräldrar. :) ska dock inte vara med, bara kolla på med älsklingen. För jag har verkligen ingen lust att spela nu.. Men jag vet att om jag inte gör det så kommer jag ångra mig. Men så är det. Skriver mer ikväll :)

puss&kram

skorna


skor - din sko 299 kr


kilklack

har ingen bild på trosorna och bh, men ni får nöja er med det där nu. Orkar inte mer.

puss&kram

P&L festival dag 3 - Lördag

tänkte när jag ändå håller på lägga ut LITE bilder från Peace&love..


började dagen med dia psalma

åkte hem och badade och så. Sen på kvällen åkte jag in igen.


orkar inte vända bilden, här är i alla fall Prop Dylan.


johanna fick hans keps.


haha jag med kepsen och en "sjal" eller nåt som jag fick..

så nu orkade jag inte med mer bilder.. kommer bilder från kupolen också i ett nytt inlägg..

puss&kram

R.I.P

Nu har min älskade hund avlivats. eller egentligen var det halv tio idag. Men det enda jag orkat göra sen dess är att ligga och gråta.. Nu kommer det i alla fall en massa bilder på honom <3

Flexiblés Ferdinand
Walter
030218-090702










vem ska jag nu spela fotboll med?



han ser så jävla glad ut här..



och så kommer dom västa bilderna, dom från i morse..

kommer sakna stunderna med honom..

han kommer aldrig mer tillbaka, och det stör mig.. =(
jag saknar honom så sjukt mycket, vill bara ha han här igen...


puss&kram



JAAAAAAAA



väldigt liten bild, men jag har i alla fall kommit in på Helix, teknikprogrammet!!! inte så oväntat, men så jävla skönt att det är klart nu!

puss&kram

090701

Vaknade sent idag, jag och älskling låg och drog oss jätte länge.. Men så skulle man upp på Konfan också, hade repetition i kyrkan. Så där har jag vart hela dagen, köpte linsvätska och sånt också. När jag kom hem åt jag mat och sen provade jag "veet" spray grejen. Det var bra, missade dock lite eftersom jag hade så dåligt tålamod och inte orkade vänta tillräckligt länge.. haha men dom är MYCKET lenare än när man har rakat, och sen slipper man ju alla sår och skit som kommer när man rakar..

Skulle åkt iväg och badat med älskling och hans kompisar. Men jag visste inte vart hans kompis bodde så jag försökte ringa honom (hade sagt det). Men han svara inte och pappa blev assur. Så första rondellen efter motorvägen så vände han och åker hem. Gissa vem som ringer då? jooo älskling. Och pappa vänder inte ens.. så nu är jag jätte sur........... fast det har gått över lite..

Imorgon blir det en jobbig dag, så förbered er på dålig uppdatering och deppiga inlägg.. =(

puss&kram

RSS 2.0