skridskor

Färdig duschad och fräsh. Snart läggdags, men först BRING IT ON 5!!!!! :D

Imorgon är det skridskor som står på idrotts schemat, scary! Men jag och madde ska äga isen, så är det bara! Någon som vill joina vår grymhet? ;)

puss♥

IM HOME!

HEMMA!! :D
saknat mig? klart ni har! :D

Jaja, så vad har jag gjort? jo jag har bland annat sprungit runt i ca 50 cm djup snö och spelat amerikans fotboll, kollat på filmer och tjuv&polis (inte den man lekte när man var liten). haha hade jag inte varit så lätt uppskrämd och levt mig in i det till 10000% och blivit livrädd när jag såg en "polis" så hade det nog varit super kul! ;) haha eller ja, det var det ju men ..

Om några timmar blir det dans, så jag ska väl äta något och kanske ringa emil lite innan :)

såpuss ♥

osminkad edda säger godnatt!

Godnatt mina små älsklingar! ♥

ny tröja!

Godkväll kanske man ska skriva nu? :)
Dagen har varit lite blandad, första delen av dagen var jag mest sur och trött vilket M utnyttjade till 100! USCHA! ;) Haha sen fick jag en chokladbit av madde och blev speedad! Haha då vart jag mest jobbig.. Jaja, gick till Kupolen med Martin, Issa och Madde. Johanna kom dit! :) blev mat först, och sen gick jag och johanna runt lite. Blev en tröja, veet's ansiktsborttagningsmedel (måste ju testa det) och ansiktsmaskar (i papper? :s det ska bli spännande).

lila/blå trekvarts tröja med puffärmar! H&M 99:-

Sen stack vi och fikade på peace&love cafét. Höll på att inte få "våra" platser så vi tänkte först skita i det, men så gick de så vi kunde sätta oss där! Det är den absoluta favoritplatsen, mysigaste fåtöljerna i fönstret, MYS! eller som madde skulle sagt, Mysfaktor! ;)

När vi suttit och pratat och skrattat till en chailatte, latte och kladdkaka med grädde i ungefär en timme så gick vi och köpte mat till Johanna (som inte åt på donken). Vart en grekisksallad från konsum. Sen bosatte vi oss på humlan, spelade/tittade på NHL och FIFA10. Sen under filmen kom min älskling helt oväntat!! Glad blev jag, mindre glad blev jag när jag upptäckte att det var 45 min tills jag skulle gå.. Jaja!

Nu MÅSTE jag packa, ska på läger imorgon. Det betyder att jag INTE kommer uppdatera förens Söndag efter min dans..

puss♥

"vi som tycker edda är cool"

haha den nystartade gruppen på Windows Live! haha söta klasskompisar.. M&S ofc! haha galet..

känner att dom är med i bloggen ganska mycket då! Tiep bloggkändisar liksom! haha (ja oseriös). Men är det dom två man umgås med i klassen så är det.. haha finns undantag som "fjortispower-mattias" ;) haha men han är cool han med! :)

puss♥


depends on the depend

Nyduschad och glad! :)
Haha sitter och lyssnar på min spellista på spotify (som m&s förövrigt älskar!). Ska nog fixa mig alla låtarna till telefonen! :D Tänkte lägga en print, men orkade inte för hela fick inte plats! Jaja ;)

Har varit på träning, superroligt! Dock har en slutat vilket är väldigt tråkigt.. Men vi löste det genom att ringa amanda och fråga om hon ville hoppa in (hon gick med oss förut). Hon sa ja på en gång! :)

Nu äter jag mörkchoklad med hallon och ska måla naglarna. Målade de svarta (depend nr 39) och ovanpå det hade jag ett vitglittrigt (nr105). blev snyggt, dock lossnade nästan allt idag.. Så det blir nytt nu. Idag tänkte jag, depend 58 (lilaglittrigt) eller 69 med 105 på! (69 är lilarosa). well let's see.

Nu ska jag börja avsluta! ;)

puss♥

frukt

Ser det inte gott ut?! :D

puss♥

massor av frukt

Hejsan alla! :)
Idag har det shoppats lite! :) Vart ett par glansleggings från Lindex 149:- (barn) och nagellacksborttagningsmedel. :) Inte så mycket med andra ord, men pengarna ska räcka till en massa annat också!


Gick runt med Issa, Simon, Madde och Martin :) Sen fick issa lov att gå, och efter att jag köpt byxorna även Madde. Så då gick jag runt med Simon och Martin helt själv, förstår inte hur jag vågade! Men stor och stark som jag är så gick det bra :') Haha dom är typ galna påriktigt!

Sen tog jag en buss till Falun, mamma hämtade mig och vi åkte hem. Hon har köpt MASSA frukt, typ 2 korgar kiwi, äpplen, päron och apelsiner! Förstår ni vilket paradis jag lever i? (nästan i alla fall)

Nu blir det nog snart lite paradisehotel (nya avsnitt kom ju upp på Tv6 play igår!) och MASSA frukt. Lite kul att jag skriver massa med stora bokstäver hela tiden.. Sen ska jag nog läsa lite Doktor Glas den ska ju vara utläst v6..

nej puss!

shopping

Sådär, nu är jag hemma!
Skoldagen har jag inget speciellt att säga om, men ja skulle egentligen jobbat efter skolan men så vart det ju inte.. Jag och Madde var ju effektivast ever på idrotten idag!! Fick till och med sluta en kvart innan alla andra bara för det! Sen gick vi till Donken (as usual) med Issa och så kom Emilia dit också. Vart en "el nacho" (UTAN salsa såsen.. vilket totalt förstörde hamburgaren då det är såsen som gör hamburgaren....), sidesallad, liten vaniljshake och en vatten! Bjöd madde på en stor pommes eftersom jag är skyldig henne lite pengar.

Sen shoppade vi lite grann. Vart presenter till Johanna, två nagelack (depend), lilaglittrigt och rosaglittrigt HOT! ;) och ett armband som var jätte sött! :) till mig själv vart det ett svart nagelack och ett rött med glitter i (det röda använde jag när jag och madde fixade naglar och blev HELT kär!). Sen vart det även schampo och balsam från SYOSS. Blev repair-serien. Får se hur bra det är, och hur värt pengarna det var! Dock rea på dom så jag fick dom för 49 :- / styck. :)
puss♥

biobiljett

Hemma från både dans och jobb nu!
vann en tävling på jobbet, den som hade kortast servicetid mellan 13-14. Fick en biobiljett, min tid var 52 sek tror jag? :) Ja, kul i alla fall! Sen var det någon som frågade om jag inte var från sverige eftersom jag hörde "vad är det i en chickenwrap?" när han egentligen sa att han skulle ha en.. Men gud, gubben snacka ju skånska/danska, HUR SKA JAG DÅ FATTA NÄR HAN MUMLAR? nej men då var det jag som inte kunde svenska ordentligt, BRA där.
Jaja, dansen gick fint! Själva dansen vi dansar är rolig, men vi (som dansade i fortsättnings-gruppen förra året) och de som dansade grund förra året har ju slagit ihop oss, och vi vart alldeles förmånga.. Så nu ska vi bli en egen grupp, en avancerad grupp! Dock ska vi få en ny dans och så börjar vi en timme tidigare.. Men det blir nog bra det :)
nej nu ska jag gå och duscha, luktar säkert hamburgare.. -.- haha jaja! :)
puss♥

gamla barnprogram,!

Tänkte göra ett inlägg om alla de bra barnprogrammen som gick när jag var liten! Vi satt och kollade på det under en tekniklektion, och GUD vad jag saknar det! Jämför man de nya programmen med de gamla så är de gamla SÅ mycket bättre! Här kommer mina favoriter!
Hey Arnold


As told by Ginger


Johnny Bravo


Ed, Edd n' Eddy


Spongebob Squarepants


The Wild Thornberrys


Rugrats


Rocko's modern life


All that


The Sleepover club


Lloyd i rymden


Rasten


My life as a Teenage robot


Aaahh!!! Real monsters


Catdog


The brothers Garcia


My parents are aliens


Kablam!


underserierna till Kablam!:

Life with Loopy


Sniz and Fondue


Prometheus and bob


Dexters Laboratory


The Amanda show


The angry beavers


Courage the cowardly dog


Looney Tunes


Drake and Josh


Rocket Power


The powerpuff girls


Scooby Doo


Cow and Chicken


I am weasel


I.R baboon


The grim adventures of Billy and Mandy


The flintstones


Sheep in the big city


Pokemon


The jetsons


Braceface


Fairly Odd parents


Totaly Spice


Foster's home for imaginary friends


Codename - Kids next door


That so Raven


The Suite life of Zack and Cody


Kim Possible


Lizzie McGuire


American Dragon - Jake Long


Nalle har ett stort blått hus


Dave the barbarian

Fillmore


Hercules


Phil of the future


Sabrina tonårshäxan


Jimmy Neutron


Ozzy and Drix


Arthur


Bobbys world


Franklin


Clifford den stora röda hunden


Snobben


Sailor Moon


The magic school bus


Tom & jerry


Trasdockorna


Babar


Noas ö

kanske inte bästa bilden men lev med det ;)

sådär, nu orkar jag verkligen inge mer, har hållt på sen halv 11 ungefär.. så lite mer än två timmar har jag letat program och bilder.. Jaja, kommer antagligen komma på fler så då lägger jag till dom också! :)
NÅGON ANNAN SOM OCKSÅ KOLLADE PÅ DESSA PROGRAM? ELLER NÅGOT ANNAT?

nej godnatt!
puss♥


...

Godnatt bloggen!
Kom hem för ungefär 45 minuter sen. Skolan var asusual, dock fick jag veta att jag kommer få MVG i teknik-kursen som avslutades nyligen!!!! :D
Efter skolan gick jag och madde och tränade, asskönt måste jag säga! Sedan skulle jag äta, så då fick det bli en kycklingsallad från Konsum ;) Nyttig.. I alla fall, bosatte mig på humlan och där satt jag sedan hela kvällen. Mia, Johanna, Linnea och Gina kom! Spelade FIFA09 (10?) vilket jag helt enkelt är sämst på! ;)
Nu ska jag sova! Jobbar imorgon 12-15!
puss♥

cheerleading

Wohooo! Jag är så galet pepp! :D
Har precis varit på träning, dock var vi bara tre stycke. Men vem säger att vi inte är bäst ändå? ;) Klarade faktiskt NÄSTAN hela programmet med mixen, kanske inte såg snyggt ut men vi hänger i alla fall med och klarar stegen! The flyers rule! Nu gäller det bara att träna satan hemma! Everyday, stretching och program!
Dagen i skolan var helt vanlig, ganska knäpp med andra ord. Hade laboration på kemin uppe i högskolan! Hade salter i eld och kollade vilken färg det blev. Fick G på den laborationen.. jaja
Imorgon blir det gymma med Madde, och sång! Får la se vad kvällen bjuder på? ;) Haha emma? :D
Nu blir det duschen!
puss♥

Openhouse?

Öppethus var supertråkigt, nästan inge folk alls. Sen hade jag Louise och Issa ingenting att göra.. Satt i ett grupprum och surfa lite!
Kom sent också, haha med 20 min.. för bussen var så galet seg, och sen fastnade den nästan några gånger också! Fick lite mat och så, mer än så har jag nog inte att säga om kvällen! Snart ska jag nog sova, haha eller om några timmar blir det väl! ;)
Nu blir det att tretånga håret! Hot!
pusss♥

sovmorgon!

Godmorgon!
Har sovmorgon idag, eftersom vi har öppethus på skolan idag 15-19. Så jag har precis vaknat! haha dock så är alla i skolan ändå, förutom tvåorna och treorna och de ettor som är elevambassadörer! ;) Ska äta spaghetti och köttfärssås nu! Gött, och MTV står på i bakgrunden! ;)
Hör av mig när jag kommer hem! :)
puss♥

Godnatt mina kära! ♥




traning

Sådär ja! Då har man varit och tränat lite med Madde då. Det känns faktiskt jätte bra även om det vart ett väldigt kort pass.. Men vi ska börja träna seriöst nu, hon ska nog köpa ett 10 gångers kort också! :) Så imorgon är jag ledig så om hon kan så ska vi nog träna då med. Jag är ledig eftersom vi har öppethus på kvällen, så jag ska till skolan vid kl 15.00 så det är ju lugnt :) Sen ska bara madde fixa :)
Snart ska vi fixa de sista sidorna på hemsidan för USA förberedelserna, sedan kan de skickas in och letandet efter värdfamilj kan börja! ÅH! :D
NU ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar, det är något special program! ;)
puss♥

brist på rubrik

sådär, nu är man hemma och har ätit och sådär då!
Dagen har varit.. intressant! ;) Martin och Simon har i princip mobbat mig hela tiden, och jag är försvarslös. Båda är över 180, och så kommer jag med mina 158. Haha typ lyft runt mig, hållt i mig och kittlat mig, nästan kastat ner mig i snödrivor, tryckt in mig i EMO-hörnet i G5 osv. Jo men dagen har varit underbar verkligen.. Sen på idrotten boxades jag och Gustav, där var jag också almost försvarslös.. haha tror jag ska växa på mig lite!
det där är längdskillnaden, då är jag de korta tjejerna, och simon och martin är den långa personen..
Ja, en ny kurs började idag, Teknik & företagande tror jag att den heter. Vi ska planera en leksak som kan med egenhjälp göra något (prata, röra sig vad som helst). Så det ska bli.. kul! ;)
Åkte till läkaren under Ibarb, fyllde i lite USA papper, gick fint! :) sen var det dags för idrott, det var lite frivilligt vad man ville göra, så jag kastade tennisbollar, spelade fotboll och blev sparkad/fälld av Sarwar, boxades.. haha ja! inget speciellt seriöst men idrott som idrott ;) Nej men nästa vecka MÅSTE vi ha gjort danser, för annars skiter det sig rejält, och det vill jag inte!
puss♥

night

Godnatt alla underbara! ♥

1 år med underbaraste


ETT ÅR MED DEN BÄSTA PÅ JORDEN!

VILL BARA TACKA FÖR ATT JUST DU ÄR MIN, OCH JAG ÄLSKAR DIG GALET MYCKET! ♥


bilden är snart ett år gammal, då jag var brunett, tycker att vi borde ta en ny pussbild.. ;)


ragga dancehall

Godmorgon!
jag har äntligen fått sova ut, sov ca 12 timmar i natt och det var väldigt skönt måste jag säga! Behövde det här tror jag. Har varit upp och ätit frukost och nu sitter jag här igen. Kl 16.00 är det dans, Ragga! Ska bli sjukt kul, Cissi (vår tränare) skulle lägga in mer Dancehall iår. Och det verkar ju bara så roligt! Ska kolla om jag hittar något youtube klipp.
typ den "bästa" jag kunde hitta nu, dom första minuterna var ragga, sen kommer lite street tror jag? Men nu ser ni ju i alla fall lite vad det är för något.
Nu ska jag snart börja fixa mig lite! :)
puss♥

avokado&paprika

okej, jag vart glad igen då, faktum är att det gick över 10 min efter mitt inlägg ungefär. Haha jo men hej tjejen med humörsvängningar! ;)
nu har jag i alla fall hämtat mig en avokado med citron i och paprika bitar. Kan det bli godare?


gött va?

puss!♥

..

GODNATT SÄGER JAG REDAN NU.

är inte på humör någonstans att skriva. är på superdåligt humör vill bara gå och lägga mig och dö. ♥

100116

Sådär, nu är jag hemma igen :) trodde jag skulle jobba till 4 men det var tydligen bara till 3. Jaja, det var en ganska lugn dag i alla fall.
Nu sitter jag och slappar i min tjockiströja, jätte mysigt. Ska nog fetta mig i godis snart också! :D haha enligt facebooks "så blir ditt 2010" så skulle jag gå upp 30 kg och inte orka jobba mer. Tror nog det kommer hända, först å främst så fettar jag på donken varje gång jag jobbar (och ibland efter skolan.) USCH måste sluta, har iaf slutat dricka läsk och pommesfrites där. Och sen åker jag till USA! VILKA RÖSTAR FÖR ATT JAG KOMMER UPPNÅ DET ÖDET? *typ alla räcker upp sina händer* ;)
That's me december 2010? :D
Jaja, nu ska jag fortsätta sjunga och äta godis! ;) haha
puss♥

jobbbb på g

Godmorgon alla! :)
vart inte alls dendär lugna dagen jag trodde, såg att jag jobbar idag 11.45-16.00. Det är ju inget långt pass men ja, det ska i alla fall bli skönt att få jobba lite igen :)
Sen ska jag nog bara ta det lugnt, tror inte jag orkar med än så.. I alla fall så ville jag jätte gärna att älskling skulle komma ner i helgen (eller upp eller vad det blir) men han hade ju tydligen inga tågbiljetter? Och vi firar ett år imorgon, tycker att han kunde ansträngt sig LITE i alla fall? :(
Nej nu ska jag sluta larva här och börja fixa mig :)
puss♥

vaccinationer och kupolen

Idag har det vaccinerats super mycket, orkar inte skriva om texten så jag tänker kopiera från USA-bloggen! ;) haha såhär lyder texten:

vet inte om ni ser texten, men det gick inte att kopiera så jag printade av det. För att komma till orginal inlägget klicka på bilden!
Har förövrigt haft solosång och varit på kupolen med Cornelia :) Sången gick bra och även fast Cornelia satt där så lät det som vanligt (brukar vanligtvis bli så nervös att det låter konstigt..) :) Jag är nöjd måste jag säga. Sen vart det kupolen i 3 timmar till. Köpte ingenting annat än mat, medans Cornelia hittade kläder och skor :) Jätte fina saker faktiskt. Nu sitter jag och fettar godis, dock mår jag illa så jag har en liten paus nu :) haha men snart ska nog jag och Madde börja träna på Nautilus! Ska höra lite mer med både henne och mamma :)
nu blir det PARADISE HOTEL! ;D
puss♥

allmänt tråkigt babbel

Hej alla, eller godnatt kanske?
ska snart sova lite :) Har lagt mig alldeles för sent nu varje kväll.. Dagen har väl inte varit så speciell, var på kupolen och åt med Issa och Madde efterskolan sen var det ett möte med Cheerleadingen! :) Tänker inte gå in på detaljer då det är ganska privat. Ja, nu sitter jag i alla fall här som vanligt. Imorgon är det TBC-test som gäller och sen cornelia :) Det ska bli roligt, det med Cornelia alltså :) heh
Har inte så mycket att yttra om, men ja på söndag är det ett år med min älskade! Får se när vi firar det och så! Men det ska bli jätte mysigt :)
nej nu ska jag sluta babbla och lägga mig ;)
puss♥

Fika med Johanna

Idag har varit en mysdag, för det mesta...
Skolan var väl helt okej, datorkunskapen var galen.. Tror ärligt att Magnus tycker att jag är knäpp på riktigt.. :P Men det är faktiskt inte mitt fel, jag lovar!
favoriten right now!
Efter skolan skulle jag egentligen gymmat med Johanna men det blev inte så, istället efter en liten runda på Kupolen så slog vi oss ner på Peace&love - cafét i stan. Blev en Chailatte med Kladdkaka&grädde. :) Gött! Det är mitt absoluta favoritfikaställe! Så om någon vill ta en fika, då blir det där. Vi satt där ungefär 1.5 timmar idag, och bara prata :) Jätte mysigt måste jag säga!
Jag sitter nu och äter godis och ska nog snart kolla på Paradise Hotel, vilket jag gör ALLTHETIME just nu.. hehe
puss♥

photoshopstar?

Äntligen hemma!
Haha eller jag har väl varit hemma i snart en timme. Men har inte haft tid att skriva bara. Så vad har jag gjort idag?
Jo, det ska jag berätta. När jag hade frysit ihjäl vid bussen och kommit till skolan så var det dags för dubbelpass i Ibarb. Första satt jag bara och läste "boken" som vi har i svenskan. Anledningen till citatteckena var att det är ingen bok eller den går att låna, men vi läser den från datorn. ALLTSÅ ingen bok! Andra satt jag och lekte och var allmänt grym i Photoshop. Jag kanske borde gå på Photoshop-stugan som nu kommit till på vår skola, då jag och Simon försökte oss på (läs, JAG försökte mig på, SIMON räddade mina misslyckade försök) en tutorial som hette SUPER EASY, och den tyckte jag var svår, eller ja jag lyckades inte .. haha men jag skyller på att tutorialn var på engelska! haha sen, var det lunch och matte. Har nu börjat på MatteB, dock ska vi få Ida som lärare. Och hur kul är det då?.. Sen samhäll och naturkunskap, båda var ganska, vad ska man säga.. Oaktiva.. :P haha inte så mycket gjort med andra ord.. :) Sen vart det till stan och träffa Anna, till Humlan och äta mat. Somnade gjorde jag också och vaknade 10 min innan det var dags att gå till bussen. That's my day
där är den, klicka på bilden så kommer ni dit. Men istället för text, så gjorde jag min älskade kyckling!!
there is the famous chicken! (eller ja, känd i klassen iaf.. haha) Den blev i rosa neon! Förstår ni hur pimp han är!?
Nu ska jag basta! :')
puss♥

<3

Hejsan alla glada! :)
Ingen uppdatering pga att jag kom hem för ca en halvtimme sen och skolan har ju blockat blogg.se totalt nu. USCH! Jaja, efter skolan så åkte jag till Tara och var där lite! :) Så kom Kalle och Madde dit också, det blev middag. De åker ju till Thailand med Joanna och Mattias på torsdag och tänker stanna där i tre veckor. Kul för dom säger jag bara! haha nej men jag kommer sakna dom jätte mycket!
Så ja, ikväll ska jag lägga mig i tid (vet hur trött jag var imorse) men några Paradise Hotel avsnitt blir det allt! Underbart! Så på Onsdag ska jag och Johanna gymma, och det kanske blir en fika på det? ;) Lovetoher! <3
jag och min älsklings babe! :*
Nej nu ska jag kolla klart Bloglovin' och sen blir det TV6-Play !! :D
Förövrigt så kommer det komma en snyggare design snart till min andra blogg så ja! ;) Lite seriösare ska det väl bli! haha
pusssss♥

ledig

Nu, när jag fixat mig och allting så ringer dom och säger att jag kan få va ledig idag.. :P Jaja, vad ska man göra? sitter i min myströja igen och funderar på något att göra. Johanna är på Lugnet och kollar på fotboll och Emils telefon är död.. Vela ju träffa någon av dom idag. haha, jaja är jävligt sugen på att gå på bio också! eller göra något mys iaf, men med vem? Johanna såg ju avatar igår, så hon är nog inte frivillig.. haha och emil åker tillbaka till Sthlm idag, så det går nog inte heller. Kul, och jag vet inte ens när han ska tillbaka.. Åh vill träffa honom!
Förövrigt så är jag sugen på att skaffa mig en Epilator, tror inte jag vågar men GUD va skönt det skulle vara att va hårfri en längre tid utan att behöva raka sig var tionde minut (okej, så illa är det inte men kunde varit).. Frågan är då VILKEN AV ALLA SKA MAN HA? Finns ju hundra miljoner olika och alla säger ju olika.. Vill helst ha en som inte låter så mycket (då det höga ljudet skrämmer mig) och en som inte gör SÅ ont.. heeh någon som har tips?


har hört att den här är bra.. men vem vet? den har ju även en lampa som lyser upp så att man ser dom ljusaste hårstråna också.. på så sätt missar man inte lika mycket! :)
nej, nu ska jag gå och kolla när jag kan jobba i Februari så att jag kan maila in det.. Sen ska jag försöka fixa lite mer med USA-papperna! :)
puss♥

today

Godmorgon!
har precis duschat och ätit frukost, GÖTT. Snart ska jag börja klä på mig och fixa mig lite! :) Så blir det jobb igen. Vi får väl höras efter det antar jag :) heh
ha det så bra :)
puss♥

RUBRIK

Tänkte börja med ett hej, men Godnatt låter faktiskt bättre vid den här tiden.. eller kanske ett tidigt godmorgon? Ja saksamma..
Jobbat i princip hela dagen, 12-19.. Ganska segt måste jag säga. Och imorgon är det jobb igen, dock bara 14-19 men ändå.. Efter jobbet gick jag till busshållsplatsen, satt i ungefär 10 min i kylan. SEN såg jag att bussen inte ens går på lördagar, så det blev att ringa mamma och fråga när bussarna från Lasarettet gick, så gick jag tillbaka till McDonald's för att vänta på att klockan skulle bli lite mer..
Så kom jag i alla fall till stan, gick till Emils syster. Dom hade förfest, det var Beppo, Älskling, Sara, Jonas, Matilda, Emma och Hanna där. Var där ungefär en timme, sen skulle alla ta buss till Borlänge och till krogen eftersom det var Matildas första krogenrunda (hon fyllde arton i måndags). Hoppade av i Ornäs och pappa kom och hämta mig. Sen har jag typ bara suttit här hela kvällen och segat, ska sova nu.
bild från nyår, precis innan det var dags att åka. :)
Nej, GODNATT folket! :)
puss♥

yep

Har inget att skriva, har jätte tråkigt och allmänt seg..
men kolla USABLOGGEN ist ;)
puss♥

El nacho beroende?

Första skoldagen tar ju kål på en.. Inte för att man fått så mycket gjort men i alla fall. Bara grejen att vi måste gå dit, men det är väl för vårt eget bästa? Eller hur? Ja, i alla fall. Efter skolan tvingade jag med Simon till Donken, blev en El nacho, side-sallad och vatten. haha jag kommer gråta tårar när El Nacho försvinner (i samband med att El Maco Grande kampanjen slutar i februari)..
ser den inte sjukt god ut? :D haha usch va tjock jag kände mig nu... :p

Jaja, sen ringde mamma och sa att hon var på Åhléns, så jag gick dit och vi åkte till Aku&Britt-Mari för Aku fyller år idag. Lite fika och sånt. Fick en hårinpackning också! :)

Nu ska jag bara ta det lugnt för jag är så sjukt trött, håller på att somna! Skypar med baby så det blir väl inte att sova än på ett tag ;)
puss♥

100106

Hemma igen, heh
igår efter jobbet åkte jag till Johanna, eller vi stannade först i stan för en fika, Latte&ChaiLatte! Sen hyrde vi tre filmer, American Pie 6 (tror jag), Sisters och Boot Camp. Fast vi såg bara Boot Camp, heh för när vi startade Sisters så orkade vi inte och spelade lite mobilspel och pratade! Sen somnade vi, så vaknade vi runt halv 12. Då hämtade vi fil och kalaspuffar, (as always) och kollade på The Grudge, samtidigt som Johanna smsade med Emil :p
Kl 3 åkte min buss mot Falun, så fick jag gå från Lasarettet till McDonald's, KALLT! Haha, men i alla fall så fick jag börja 16.00 istället för 16.30, i och för sig fick jag ju sluta 20.15 istället för 21.00. Så ja!
Sitter och skypar med Emil och ska nog snart lägga mig, för imorgon börjar skolan! :o
Men vi hörs nog imorgon kväll!'
pusss♥

time to sleep

Godnatt bloggen! :)
nu blir det att sova lite, så imorgon är det slalom, jobb och middag som gäller! :) med andra ord, no updates!
det där är typ jag när jag åker! heh nej, men kunde vart! ;)
Åkte väl någolunda bra när jag tränade det några gånger i veckan, men ja jag var väl inte lika bra som de i min ålder (som tränar/tävlar) eftersom de oftast hållt på sedan de va 2-3 år gamla, vilket jag inte har .. men eftersom jag förra året slutade med träningarna (av någon jäääävligt dum anledning) så försvann det lilla jag lärt mig sjukt fort, sen vart det nästan inge åkning alls förra året. Tror jag åkte tre-fyra gånger kanske? Så jag tvivlar på att jag är på topp nu, hehe it sucks! Sen tänkte jag börja igen (köpte ju slalomskidor för 3200 kr och en fartdräkt) men så fick jag jobb och då tyckte mamma att det skulle bli för mycket! Åh usch, när jag ser tävlingar på tv, så blir jag så ledsen. Jag saknar det otroligt mycket!
Nej men nu ska jag sluta sörja och lägga mig! :)
pusssss♥

18års firande och voddler

Imorse när vi vaknade så fick vi lite bråttom (eller ja det var väl vid 12 ungefär), låg och drog oss till 1, kvart i två gick bussen till Falun. Det tar ungefär 10 min att gå ner till bussen.. haha och jag blir ju så glad när jag är stressad, hehhhh.. Ja i alla fall vi skulle till falun för att fira Emils syster Matilda som fyller 18 idag! :) Först vart det mat och sedan lite fika, alltsammans hos Emils storasyster Sara. Trevligt trevligt, och bebisen Alexander växer och växer, hehe myycket större än sist jag såg honom! :)
När jag gick in på min mail nyss så såg jag att jag hade fått en invite till Voddler!!! :) Så nu ska det kollas film, Emil var hos sin kompis Beppo som också fått det. Det roliga var att Emil inte fått det, haha! (a) lite skadeglad! :D
Ikväll blir det tidigt, för imorgon blir det Romme med Anna, Mia, Gina, Linnea och kanske saga och Johanna (johanna skulle med om det inte vart för kallt) :) Mys med årets första skidtur!! :D (för er som inte vet så är Romme Alpin en skidbacke, eller ja skidbackar) Sen kl 16 blir det JOBB, och sen middag hos Tara :) Trevligt
men nu ska jag fixa voddler så att jag kan använda det ! :D
puss♥

äppelbitar

haha ja, som ni ser jäkligt stressad var jag :p lyckades ju till och med ladda upp inlägget två gånger ;)
sitter här med älskling, eller ja jag sitter i ena änden och han ligger och kollar på tv i andra. Ska snart lägga mig bredvid och mysa lite till :) Vi har kollat på Blair Witch Project idag, ska ju va en "filmad" skräckis, alltså att det är några ungdomar som är ute på ett ställe i USA där det spökar eller något. Så ska dom filma och göra en dokumentär om den, TYP! haha notera att jag inte förstod och att vi slutade kolla efter ett tag, orkade inte. Vi tänkte även titta på Paranormal Activity haha eller hur det stavas, men det våga jag inte. Sen såg vi UP också, men jag vart så galet hungrig att det slutade vi också kolla på mitt i. Så nu har jag skärt upp tre äpplen (ASGODA!) och lagt dom i en skål och ätit. Heheeee, älskling tyckte att det var jätte drygt att stå och kolla på mig när jag sågade och tryckte (haha eller pressade eller vad man ska säga) bitarna, när man skulle skära dom.. men det var ju det jag gjorde? ;o
nej nu ska jag lägga mig innan han blir helt galen på mig (a)
pusss♥

jävligt stressigt alltihopa...

Stressigaste och värsta dagen ever på jobbet! USCH! sånt man får leva med helt enkelt, tänkte bara uppdatera lite så att ni vet att jag lever! ;) ska åka och hämta Baby vid bussen nu! Får väl höras senare eller imorgon! ;)
pussss♥

jävligt stressigt alltihopa...

Stressigaste och värsta dagen ever på jobbet! USCH! sånt man får leva med helt enkelt, tänkte bara uppdatera lite så att ni vet att jag lever! ;) ska åka och hämta Baby vid bussen nu! Får väl höras senare eller imorgon! ;)
pussss♥

Tretänger och lost

Har precis varit i Borlänge och handlat lite med mamma, vart en tretång! I LOVE! fick ju i julklapp en plattång eller en locktång, men så tog jag en tretång i stället. :) Nöjd är jag, och den kommer användas mycket vill jag lova!

Emil skulle egentligen till Borlänge idag, men han mådde inge bra igår, så får se om han kommer eller inte. Han tatuerade ju sig igår, hehe ;) Hur som helst så ska jag ta en buss till honom antingen imorgon efter jobbet eller på måndag så får jag sova där lite osv! Det ska bli sjukt mysigt.
Så nu sitter jag här i min säng, helt slut vill bara sova vidare. Men ska nog upp och göra något nytta idag i alla fall! Sen ska jag se klart LOST också! Har ju bara 3 avsnitt kvar. Äppelbitar måste också ätas, galet gott är det! Nästan bättre än godis ju, nyttigare i varje fall. Sen ska det fyllas i USA papper, blir nog en uppdatering på USA-bloggen efter det också!
Vi hörs nog senare!
pusss

Pulka

2010!
Har precis kommit hem från jobbet, var en vääldigt lugn dag, och dubbel OB (får dubbelt så mycket i timmen)! Måste säga att det kändes väldigt bra, sen fick jag även en 20 min rast fast jag egentligen inte skulle ha någon. Imorgon är jag ledig och sen blir det jobb igen på söndag.
Kalle ringde och undrade om jag skulle med och åka pulka med Madde, Mattias och några fler. Jag var dock och jobbade då, men så ringde jag upp honom. Så snart åker jag med bror och folk till Falun för att pulka lite! :)
Vill ha tag på Emil, men han svarar inte.. dock lät han ju ganska sur igår (för att han ringt 8 gånger och jag inte svarat, telefonen låg i jackfickan tills klockan halv 1).. Så vi får väl se! Ska terra honom lite nu innan jag åker! ;)
Nej nu ska jag invänta folket!
puss

RSS 2.0