dagens dansoutfit



blondie tröja - gina tricot
träningsbyxor - team sportia



jag vet, jag är inte blond längre, men ja..



dansadansadansa..

ännu en söndag med dans! känns sjukt bra! endast två gånger kvar till uppvisningen! *pepp* tränar förfullt på uppvisningsnumret och har även fått veta klädsel!

kläderna som gäller är: stort linne, stora byxor som går ungefär till knäna, stora örhängen, utsläppthår. Ska tänka lite sommar och "raggastil", och med färgerna rött, blått, gult och grönt, får även ta svart om det krisar! så nu ska jag leta kläder!
Fast först ska jag hämta lite glass!
Har ju även hemkunskapsprov, finskaläxa, so och musikprov i veckan! Önska mig lycka till!


nej nu blir det glass, lite plugg och leta kläder på internet!

Puss&kram

fiiixa

igår var det ju Earth Hour mellan 20.30 - 21.30, under den timmen satt jag vid mitt skrivbord och hade massa levande ljus och ritade förslag till mitt rum, ville verkligen göra om lite.
När jag var klar visade jag det för mina föräldrar och så började vi flytta om i rummet. Stoooor förändring blev det! har tyvärr inga bilder på mitt rum före, men ni ska få se bilder från när jag höll på och när jag va klar.

Har även kollat lite i Ikea katalogen, ska nog beställa nya garderobsdörrar (spegeldörrar) och kanske en kant som är ovanpå garderoben som det sitter spotlights på. Sedan kollade jag lite på ett tvbord vilket jag verkligen behöver!
Jag älskar attt kolla i inredningskataloger och bestämma hur man vill ha sitt rum, kanske därför jag vill bli arktiekt/inredningsarktitekt haha, sjukt roligt!

Rensade även min bokhylla, gav ungefär hälften av böckerna (som jag inte rört på över 6år ) till mamma så hon kan ta med till sina elever. Hon jobbar i Tellusklass och lär invandrare svenska, och vad passar då inte bättre än massa lättlästa böcker? Även min älskade suddsamling som jag hade när jag var 9 försvann till mammas elever, och det var inte lite sudd inte.

Inga större planer för idag heller, ska väl dansa och kanske umgås lite med matilda! var riktigt länge sen nu!



lite bilder på rummet, har dock inte städat speciellt noga.


sååå mysig var min bokhylla när jag tömt den! kaaanske borde städa lite oftare!

090328


balskorna. från skohuset 199 kronor.



freebra. Cubus 169 kronor

längesen

nej usch, skriver alldeles för lite nu för tiden! måste skärpa mig!

hade en underbar dag igår i alla fall! Älskling fyllde år så spenderade dagen med honom. Han följde med till kupolen när jag skulle köpa skor, en freebra och rosor till älsklingen! Sen gick vi till humlan, åt mat och bara umgicks. Sen gick vi och köpte godis för att sedan ta bussen hem till mig! :) kollade på film, åt räkmackor och åt godis! Mysmys! Sen fick han lov att åka hem. Tråkigt men det blir fler kvällar!

I torsdags hade Kupolen kvälls öppet! Var dit med några av vännerna och älsklingen! Gick nån form av tipspromenad som VeckoRevyn hade anordnat och de delade ut godis och tidningar! Hittade mina balskor! De som jag köpte igår! Kommer bilder på dom lite senare.

så va har ni gjort idag då? Själv har man typ nyss vaknat och orkar helt enkelt inte gå upp och äta frukost haha! Blir väl inte så mycket idag, inga större planer! :)


men nu ska jag fota lite skor så ni får se dom! :)

puss&kram

yoga

nu har jag kommit hem från yogan! sjukt skönt är det! fast får så himla ont i knäna.. känns inte så kul precis, men annars är det riktigt bra. haha sen är det ju viktigt att tänka på andningen, men jag glömmer andas så det blir jobbigt! haha ska träna på det tror jag! Anna&Mia skulle egentligen sova här inatt men det blev inte så för dom orkade inte. menmen lika bra det annars hade vi varit uppe hela natten och pratat eller kollat på film, och vi har nationellt prov imorgon kl 08.10..

så nu har jag ätit och gjort mig iordning för att sova, ska försöka läsa lite i min finska bok. Läser ju modersmål Finska och då måste jag läsa en bok och redovisa den. Så jag får skriva mer imorgon istället..


förresten, Burger King har fortfarande inte ringt! känns inte så bra...


en till omgjord bild sm jag gjorde om nyss :p


puss&kram

mitt öga


före                                                            efter
ganska nöjd faktiskt!

photoshop

nu var det ett tag sen igen! har inte haft så mycket tid och när jag väl haft det så har jag fastnat någon annanstans! haha

inte mycket planer för idag.. har haft matteprov, algebra&funktioner, gick faktiskt helt okej! fick 19/20 på A-delen som vi gjorde förra veckan så det blir väl ett vg sammanlagt på kapitlet, som vanligt.. och i morgon ska vi ha nationellt prov i engelska, sista delen som är skrivuppgift har köpt lite godis tills det! :)
blev ingen cheerleading träning idag, så jag ska iväg med några kompisar på yoga ikväll och sen ska antagligen två av dom sova hos mig ikväll!
 
sitter och försöker lära mig photoshop, haha det går ju super bra.. ni kan ju få se en bild när jag är klar om den blir bra!
ska fortsätta fixa nu! :)

puss&kram

090322

godmorgon!

sitter i min säng i hans tröja och har precis ätit en macka i järnet, fil och cappuccino! Idag ska BK (burger king) ringa och berätta lite mer arbetstider till mig. Får hoppas att jag inte är borta dom dagarna bara.

Har väl inga större planer för dagen förutom att åka förbi anna och mia och hämta upp mina NewBody listor och dansa! sitter och lyssnar på musik för tillfället och ska väl strax fixa mig, när jag orkar! haha

förresten, NÅGON som har ett bra förslag vart jag kan hitta balskor inte allt för höga och helst inte sådana som ser ut som storlek 44! haha


puss&kram

tihi



älsklings tröja! :D såå skön! glöm att du kommer få tillbaka den (a)

burgerking

sjukt underbar dag!

visst började inte så bra (i natt runt fyra), men slutade bättre. Klockan nio åkte jag och mina kompisar in till Friskis&svettis för att gå på yoga, sjukt avslappnande, höll på att somna. sen bestämde vi oss för att gymma, eller ja vi sprang mest på rullbandet men.. haha det var gratis hela dagen eftersom dom fyllde 15 år idag eller nåt sånt. Sen var det dags att gå mot stan, skulle iväg och jobba klockan tolv. Tog halvbussen från stan och var där fem minuter senare. Jobba på Burger King! haha inte så roligt, men jobb som jobb! haha stod och grilla kött i fyra timmar utan rast, fick dock gå på toa. fick sluta en halvtimme tidigare också, så bytte jag om och fixa lite mat åt mig själv och satte mig ute i resturangdelen med några från skolan! :) så kom älskling dit, vi väntade på skjuts och sen hem till mig! äta vofflor och kolla på film! Lånade förresten hans tröja! den lutkar honom OCH är rosa! helt perfekt med andra ord!

så nu försöker jag få tag på cornelia eftersom vi tänkte sova ikväll men hon svarar inte! så jag ska försöka ringa mer! Haha har ju inte sett henne sen nyår ungefär.. känns förjävligt..




imorgon ska dom ringa och berätta när jag ska jobba nästa gång, känns bra att äntligen kunna tjäna pengar!


puss&kram

VÅÅÅÅR!

så underbart väder! blir så glad, nästan så man får lust att ta ut moppen nu.. fast än är det ganska kallt.. haha men det är inte lång ifrån att jag skulle kunna göra det. Men vårjacka vill man ta fram i alla fall! så ska kolla lite i alla fall så blir det nog.

har gymmat idag, haha gick bra, gjorde 100 rygglyft och 100 situps och massa ben övningar, så det blir väl träningsvärk imon, men då vet jag ju i alla fall att jag gjort nåt..

men nu fick vi tydligen gäster, haha så jag skriver mer sen :)


puss&kram

sjunga

nej nu var det för länge sen...

nu ska jag berätta vad som hänt i veckan eftersom jag inte hunnit blogga då..
I lördags var vi till fyrishov i uppsala med laget och kollade på Cheerleading DM (stockholms distrikt), sjukt bra var det och rätt lag vann för det mesta! :) Söndagen ägnade jag åt dans och det gick faktiskt helt okej! Min telefon gick sönder och jag fick lov att låna min kompis gamla,, haha och i tisdags var det dags att fira 5 månaders dag med min älskling, men trots det var det verkligen inte min dag.. ska inte gå in på varför, så på kvällen hade vi träning, hah då fick jag verkligen bevis på att det var fel dag för mig.. för jag fick ett antal smällar på näsan och i huvudet! haha har tillochmed ett skoavtryck i pannan... har varit sjukt yr och haft huvudvärk hela dagen (trots två huvudvärkstabletter)..
haha har också pluggat en massa matte..

min klass är seriöst helt galen, men det är så sjukt roligt! idag på NO hade halva klassen bestämt med läraren att han skulle starta en abba låt så skulle vi upp och dansa (andra halvan visste ingenting) haha och det var hans idé. Så kom våran NO lärare på att vi skulle in till våran SO lärare och dansa, fast han fick inte veta något. Vi kollade upp när någon sjua hade lektion och övade in en dans tills dess, sedan ställde vi oss utanför klassrumet och så dansade vi in till Honeyhoney! haha alla blev ganska förvånade måste jag säga! men det var riktigt roligt, och tro det eller ej, bara något som våran klass skulle kunna göra! vi är ganska speciella av oss!

sen har jag haft solosång, har ju låten Memory från musikalen Cats, och den gick sjukt bra att sjunga även fast den går så ljust. Så var det ungdoms mässa, skulle sjunga med Ida, men hon hade gått och blivit sjuk. Så då skulle jag sjunga med Elina istället och vi sjöng "det vackraste" det gick bra, men kunde gått bättre.. och dagen blir inte sämre av att det är så hiiiiiimla fint väder! åh blir så glad av det!

nu sitter jag och väntar på att matilda ska smsa (som vanligt haha för det gör jag alltid när jag bloggar), men ja, ska väl kolla på tv eller något snart..


puss&kram

nationella prov...

uuuusch va trött jag är.. har haft två nationella prov i engelska idag, i rad. Först läsförståelse (B1) och sen hörförståelse (B2) Men resten av dagen har varit ganska slapp tur det. Åkte till Burger King efter skolan och skulle prata om sommarjobb, och dom ville se hur jag var så jag har jobb nästa lördag (21 mars). Känns riktigt bra eftersom jag får pengar också! :)

nu sitter jag på humlan och har precis spelat rockband! tänkte skriva ett lite kort inlägg eftersom det var ett tag sen, men nu vill nog älskling att jag ska gå och vara social med han!

imon ska jag med några ur mitt cheerleading-lag till uppsala och kolla på DM! sjukt roligt, blir kanske lite bilder och så, så berättar jag mer imon!



puss&kram  

memory!

hej allihopa!

bussen in till falun (måste byta buss där för att komma in till borlänge) var helt konstig, visade fel station och han var jätte konstig.. haha i alla fall hann med 20 över bussen in till borlänge och var där tjugo i igen.. haha var på humlan i en halvtimme ungefär och sen var det dags för solosång! Gick bra, och nu har jag fått Memory från musikalen Cats! :) sjukt fin, fast den går upp ganska högt, så får se hur fint det låter när jag sjunger haha! sen vart det raka vägen hem och plugga.. har gjort massa matte och engelska och lite so.


memory sjungen av någon tjej, hon sjunger den sjukt bra :)



blev medlem på  freestreet som är en gratissida, man samlar poäng och värvar medlemmar och så får man presentkort på massa affärer!




ska gå nu men har det så bra :D


puss&kram

plugg

ett tag sen igen då. Har haft hemstudier i två dagar nu, egentligen så är det utvecklingssamtalsdagar men jag valde att inte ha nåt utvecklingssamtal eftersom jag inte får ut något av det. Så jag har suttit och pluggat i två dagar nu. Men nu orkar jag inte, men har fortfarande en hel del kvar att göra.. Ska strax ut med hunden och sen ska jag med bussen och ha solosång. Så det får bli sistaminuten plugg ikväll om jag inte hinner klart.. Har so prov imon, och matte prov nästa vecka! Känns ganska stressigt.. menmen andra världskriget kan jag ganska bra nu känner jag. Sen har jag en text att översätta till engelskan, lite spanska som jag ska läsa, massvis med matte att plugga eftersom jag ligger efter, no, tror det var allt som ska göras idag! Blev ett lite kort inlägg nu eftersom jag ska fortsätta plugga...


får höras senare

puss&kram

090308

älskling sov här inatt. Vi kollade på "ghost" (trodde det va en skräckfilm..haha) och jag grät som en galning, den är så himla sorglig och romantisk. Har ni chansen kolla på den! Finns inget värre än filmer som är romantiska så händer något hemskt eller sjukt romantiskt, jag gråter som en som precis förlorat hela sin släkt eller något.. Haha jag är så känslig av mig! Och om inte dom tårarna var nog så skulle vi lyssna på "aerosmith - i don't wanna miss a thing" som är sjukt fin, och då när jag äntligen fått slut på tårarna så berättar älskling om filmen som låten är med i och då börjas det igen.. haha jag är helt otrolig..
Imorse spelade vi lite Guitar hero world tour :D haha sen vid fyra åkte vi in till falun och jag hade dans! Jag börjar klara av stegen nu! I alla fall dom första.. haha dom nya vi lär oss tar såklart ett tag för mig haha!


Ghost



Aerosmith - I don't wanna miss a thing

Favoritlåten och filmen just nu! :)

Nej nu ska jag gå och plugga lite.. som vanligt..

puss&kram

inte mycket till bredband..

jag hatar verkligen mobiltbredband ibland, speciellt när man bor mitt ute i skogen. Ja jag vet, det står att det ska funka där med, men det går så otroligt segt.. och som om inte det varit nog, jag och pappa "delar" på Telias mobila bredband, och då ska han såklart ha det just nu, så jag tog mammas (hon har tele2) och det går verkligen super segt. Det tar ca 2 min att ladda en sida.. Jag vill inte ens veta hur lång tid det kommer ta att ladda upp det här inlägget. '

Mår i alla fall mycket bättre nu, och funderar på att åka till skolan imorgon. Vilket betyder att jag borde gå och lägga mig. Men jag kunde inte låta bli att skriva ett till inlägg och kolla mejlen för sista gången. Har jobbat 30 uppgifter i matten idag, inte så svårt, men så jävla drygt! Jag vill ha sommarlov nu!
Ser verkligen inte fram emot att komma tillbaka till skolan och se hur mycket jag missat.. Hem och plugga i helgen!

nej nu ska jag sluta skriva så jag kan kolla resten av min mejl närmaste halvtimmen. Ska försöka hinna på den tiden i alla fall, är lite tveksam.


nä godnatt nu gott folk!
puss&kram

Windows

godmorgon!

satte väckarklockan på halv tio (jag vet att jag kan sova hur länge jag vill nu när jag är sjuk) men somnade om och vaknade för en halvtimme sen. Anledningen till att jag ska upp så tidigt är att jag äter medicin och den ska man ta i samband med frukost och middag. Men om jag äter frukost vid halv tolv så kan jag inte ta den vid middagen för då blir det för kort tid emellan. Så därför måste jag äta frukost tidigt. Men nu är jag inte ens hungrig, har bara druckit ett glas oboy, aja får väl tvinga i mig något snart..

Mår bättre idag än de andra dagarna, men har fortfarande svinkopporna kvar och nu börjar bröstkorgen göra ont. Känns mest när jag andas djupt, gäspar, vrider på mig eller ligger på rygg. Har ingen aning om va det är och det är ganska jobbigt!

Såg att Windows har nåt nytt operativsystem pågång, heter Windows7. Kommer släppas i årsskiftet, satt och läste lite om den. Blev lite beskviken, de har gjort om apple till windows ungefär. Jag har ju en MacBook så jag vet ju vad man kan göra på en apple. Windows har gjort nästan precis samma sak, men ändrat lite namn och så. Sen i slutet av artikeln står det såhär: "Först då går det att säkert säga hur väl Microsoft lever upp till ambitionerna att skapa ett operativsystem som är snabbare, smartare och säkrare"
Jag menar, de har ju inte hittat på något nytt. De har ju egentligen bara gjort om apples operativsystem.
Det är i alla fall min åsikt om saken. Det kanske inte alls är såhär. Men utifrån det jag sett och läst så känns det så.

I alla fall, det är ganska jobbigt att va hemma från skolan, eller i alla fall när man blivit frisk, det är så mycket man missar som man sedan måste ta igen.. Har ju varit borta två veckor irad nu. Känns inte så bra, men jag ska försöka jobba lite matte i dag. Är på uppgift 18, och enligt våran planering ska jag vara på 54 eller något sånt..


så nu ska jag väl gå och plugga lite matte.

puss&kram


ny header

så, nu har jag fixat en ny header, men det är inte klart än, ska fixa lite mer på bakgrunden och hela bloggens utseende. Ser ju inte så jätte bra ut just nu. Men jag orkar inte sitta här längre, måste faktiskt sova!

men va tycks hittills? :)


godnatt
puss&kram

kläder..

kläderkläderkläder..




klänning - H&M


bikini - H&M



fodral - nelly.com


linne - H&M

Skor

satt och kollade lite på nelly.com nyss
hitta dom här skorna från Friis&co för 899. Jag vill ha dom!


annbeth deluxe - friis&co

090304

förlåtförlåt, hann inte skriva något igår. När jag kom hem igen efter att ha varit ute med hunden så kom mina föräldrar hem och gjorde mat åt mig, och sen började jag må jätte illa, antagligen medicinen eftersom min mage inte är van vid den, och den är ganska stark.. Så det enda jag kunde göra då va att sitta på toalettgolvet och gråta typ.. haha patetiskt. Så kom det något salivliknande grejs ur min mun som smakade jätte illa så jag va tvungen att spotta hela tiden.. under den tiden hade pappa tagit mitt internet (vi har mobiltbredband just nu, och då kan ju bara en åt gången använda det, praktiskt jag vet) så jag kollade på film och sen somnade jag..

men jag ska skriva lite nu istället. Stannade hemma idag också, får se om jag orkar mig till skolan imon, så himla långtråkigt att bara sitta hemma. Men nu har mitt msn börjat funka igen så jag kan sitta där och prata med lite folk :) har precis ätit frukost och tagit medicinen, känner dock inte av något än, som tur är. Inga planer för idag, haha men ska i alla fall försöka öppna matteboken och kolla lite, och sen måste jag ut med hunden igen.. undra när matilda kommer hem, inte för att jag antagligen skulle få vara med henne, men träffas lite kanske. Haha har inte träffat henne sen i söndags.

Tittade på 27 dresses och Wild Child igår. Sjukt bra, och jag som är känslig för sorgliga filmer börjar tro att jag är överkänslig, haha jag började nästan gråta till Wild Child, haha och det är inget speciellt sorgligt i den. Ska väl försöka kolla på lite filmer idag också. Får alltid massa nya filmer av min bror när han kommer hit, och Cornelia har alltid massa bra filmer som man absolut vill ha, så jag har närmare 115 filmer just nu, och jag har inte ens sett hälften! Upptäckte förresten en grej i 27 dresses, det finns ett tidningsklipp som det står "sugarplum fairy" på!


tog kort på filmen, haha så det är dålig kvalité på bilden


hittade förresten en film jag jätte gärna vill se. Ja det är en cheerleading film! haha


Fired up


puss&kram


sjuk

sjuk igen då.. eller ja, blev väl aldrig riktigt frisk, men idag stannade jag i alla fall hemma från skolan. Halv 11 kom pappa och hämtade mig så åkte vi in till vårdcentralen och kollade mig. Har svinkoppor och måste äta medicin i 10 dagar och rengöra mina sår typ två gånger per dag. Sen ska jag byta lakan och handukar varje dag också.. ganska jobbigt, men men om jag ska bli frisk så lär jag väl göra det som kvävs.. Och ni vet jag sa ju att jag skulle träna idag, haha det kan jag ju bara glömma nu.. åh jag saknar verkligen träningarna..
Så idag har det varit ganska slappt, har gjort lite mat till mig själv och suttit vid datorn ungefär. Skulle även ha gått ut med hunden för 2 timmar sen, men jag fastnade här, så jag ska ut nu tänkte jag.
Ska bara lyssna klart på min spelningslista och fixa klart på datorn, haha!
Ska smsa matilda och höra om hon vill följa med ut med hunden, fast vi får inte ha någon kroppslig kontakt.
 

skriver mer när jag kommer tillbaka :)

puss&kram

slut på lovet

sista lovdagen nu då.. känns lite trist och lovet har gått aldeles för fort.. men kul har det varit! Riktigt kul!
har inte bloggat så mycket nu på lovet men nu ska jag väl skriva lite i alla fall.

hade dans idag, gick helt okej, kan fortfarande inte rörelserna men de kommer, sakta men säkert.. haha lite för sakta.. men det är det värt. Har varit en del med min älskling på lovet också, känns riktigt bra då vi på vanliga skolveckor mest ses lite snabbt, så det behövdes verkligen att få umgås mer.. Han följde även med och firade min bror som fyllde 25 :) sjukt kul, har inte träffat folket där på länge, så det behövdes verkligen. Så var vi till sälen en dag också, finns inlägg om det längre ner tror jag. Har spenderat hela mitt barnbidrag på kupolen också.. känns mindre roligt, men köpte bara nödvändiga saker, som kläder, lite smink och en present till min bror! Men sån är jag, dålig på att spara.. Sen var jag på bio en dag också, rättare sagt samma dag som vi var på kupolen. Såg "i taket lyser stjärnorna" med de bästa! den var bra, kan dock inte jämföra med boken eftersom jag inte läst den, men har en känsla av att den är bättre. Skulle ha varit på träning på tisdagen, men var tyvärr halvsjuk och ville inte smitta ner de andra i laget eftersom det är ganska mycket närhet i cheerleading. Ungefär det har jag gjort på lovet.. Finns så mycket mer jag skulle velat göra, men det finns ju inte tid för allting på ett lov.. haha

på tal om cheerleading så ska vi DCE åka ner till GCO (Gothenburg Cheer One) på ett läger! Ska bli så himla roligt med tanke på att Maria, stunt-tränaren i GCO var upp till oss i somras och hade ett helgläger med oss (fast då gick jag i BSA som lagts ner nu). Vi lärde oss så himla mycket under den helgen så vi fixade så att vi kunde ha ett läger med hennes tjejer också. Maria är väl sveriges bästa stunt tränare eller va det va, så jag är riktigt pepp på att åka ner! Åh jag saknar träningarna, har inte varit med på två veckor nu, pga att jag varit sjuk. Men på tisdag, då blir det träning kan jag lova!

så nu sitter jag i alla fall och lyssnar på musik och kollar min mejl som jag inte hunnit på lovet. Har seminarium imorgon på blodomloppet så nu ska jag väl börja plugga det också (var sjuk när dom gick igenom det) haha

puss&kram

RSS 2.0