Windows

godmorgon!

satte väckarklockan på halv tio (jag vet att jag kan sova hur länge jag vill nu när jag är sjuk) men somnade om och vaknade för en halvtimme sen. Anledningen till att jag ska upp så tidigt är att jag äter medicin och den ska man ta i samband med frukost och middag. Men om jag äter frukost vid halv tolv så kan jag inte ta den vid middagen för då blir det för kort tid emellan. Så därför måste jag äta frukost tidigt. Men nu är jag inte ens hungrig, har bara druckit ett glas oboy, aja får väl tvinga i mig något snart..

Mår bättre idag än de andra dagarna, men har fortfarande svinkopporna kvar och nu börjar bröstkorgen göra ont. Känns mest när jag andas djupt, gäspar, vrider på mig eller ligger på rygg. Har ingen aning om va det är och det är ganska jobbigt!

Såg att Windows har nåt nytt operativsystem pågång, heter Windows7. Kommer släppas i årsskiftet, satt och läste lite om den. Blev lite beskviken, de har gjort om apple till windows ungefär. Jag har ju en MacBook så jag vet ju vad man kan göra på en apple. Windows har gjort nästan precis samma sak, men ändrat lite namn och så. Sen i slutet av artikeln står det såhär: "Först då går det att säkert säga hur väl Microsoft lever upp till ambitionerna att skapa ett operativsystem som är snabbare, smartare och säkrare"
Jag menar, de har ju inte hittat på något nytt. De har ju egentligen bara gjort om apples operativsystem.
Det är i alla fall min åsikt om saken. Det kanske inte alls är såhär. Men utifrån det jag sett och läst så känns det så.

I alla fall, det är ganska jobbigt att va hemma från skolan, eller i alla fall när man blivit frisk, det är så mycket man missar som man sedan måste ta igen.. Har ju varit borta två veckor irad nu. Känns inte så bra, men jag ska försöka jobba lite matte i dag. Är på uppgift 18, och enligt våran planering ska jag vara på 54 eller något sånt..


så nu ska jag väl gå och plugga lite matte.

puss&kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0