bilder

nuuu ska jag lägga in massa bilder!


the shoes!


hunden kortklippt :p



bror kom förbi i söndags med sina söta hundar, sissla&ninja!


jag idag :) var hos emma på salongen och provade frisyrer :)

puss&kram

om lägret

igår kom jag hem från saxenborg. Så himla roligt. Vi var 6 assistenter och 8 konfirmander, med andra ord en helt perfekt grupp! Lite nervöst till en början tror jag, men efter alla namn och lära känna lekar och teambuildingövningar så kändes det som vi känt varann i någon månad.

nu ska jag skriva lite vad vi gjorde:

fredag - efter att vi ätit middag så hade vi lite lärakänna lekar, vart riktigt bra eftersom alla var på för att lära känna varandra. Hade även andakt på kvällen efter att vi kollat på film som blev "remember the titans" och kvällsfikat. Vi hann inte med att göra så mycket den dagen. Dela rum med ida, fick en stor dubbelsäng, duschrum och toalett! Det gillas!

lördag - jag och ida hade hand om väckningen och gick och knackade som galningar på allas dörrar och skrek väckning! haha så himla roligt, speciellt när folk blir sura och skriker håll käften eller något tillbaka. Ut på springrunda, dock inte så lång men man kom igång! Frukost och sedan "vem är jag" häfte, vi delade upp konfirmanderna i grupper och fyllde i häftet och gick igenom det. Det är så himla roligt när dom är så engagerade. Efter det stack vi på fotbollsträning på en fotbollsplan. Känns verkligen att jag inte spelat på ett år! Minns inte riktigt ordningen på resten av dagen, men vi hade teambuilding övningar där dom fick öva på sammarbete. Skattjaktsletning och hövdingleken, lite svårt att förklara men man får ett papper med massa uppgifter som ger olika mycket poäng så gäller det att uppfylla så många punkter som möjligt inom en viss tid. Mässa på kvällen som jag och ida höll i. Spelhåla, film och ishockey efter det, twister gillas!

söndag - väckning igen! haha skrämde livet ur gina haha! frukost, städa och sedan hemåt! sjukt kul helg. haha

jag och ida åkte hem till henne, åt nudlar och jag diskade åt henne eftersom hon hade disk för ett halvår haha. Sen åkte vi hem till nippe för att spela in låtar. Sjukt kul var det i alla fall, och bra blev det också. Nu är det sång den 8 maj som gäller!

nej nu ska jag skriva klart mitt so arbete så jag slipper det!

puss&kram

telefonfri helg..

Första nationella provet i matte idag. hade B1 och B2 prov, det var lättare än jag tänkt mig, men som vanligt så blir det väl ett VG.. haha, efter skolan åkte jag och Mia för att köpa pizza, det kostade 5 kr extra att äta där och jag hade precis så att jag kunde köpa mat så vi tog med, och satte oss på en bänk strax utanför haha. Styrketräning med elevensval sen, känns bra att vara igång igen! har ju inte tränat ordentligt på länge..

när skolan var slut och vi tränat klart så följde jag med Gina och Linnea för att köpa glass. Åh va gott det var! Sen hade vi möte på humlan inför förlägret imorgon! ska bli sjukt kul, en hel helg med massa underbara människor. Älskling skulle egentligen varit med, men han jobbar på lördag, och förlägret är ju typ viktigast, och eftersom han bor i mora nu så orkar han inte pendla varje dag till borlänge i tre veckor på sommarlovet.. Så ja jag får klara mig utan han :( men ledarna har lovat mig att jag ska få ringa han från deras telefoner! Eftersom dom kommer samla in allas telefoner.. så om jag inte svarar i helgen så har dom min telefon.. haha

taras klass hade musikal idag och jag och bror åkte dit och kollade :)

tänkte börja packa lite nu innan jag ska sova.. haha så behövs inte lika mycket jobb imon..

puss&kram

090422

hejhej!

har fortfarande inte satt mig vid min PC, så bild på skorna dröjer lite.. men det ska upp jag lovar! :)

Idag hade vi hjärt och lung räddning i skolan, haha övade på en "minianne" och tanten på videon va så jobbig. Haha åkte och träffade min bror  och hans flickvän Madde efter skolan. Var hos dom i ungefär en timme, åt mat och lekte lite med hundarna! Blir att åka dit någon annan gång, så sjukt kul! :) Var även på ungdomsmässa, inte så kul men på fredag åker vi på förläger med fotbollskonfirmanderna! Ska bli riktigt kul. Ska berätta om lägret på söndag tänkte jag.

Imorgon är det nationellt prov i Matte del B1 och B2. Lite nervös men det går som det går.. ska kolla på min kompis skolkabaré på kvällen. Tror det va det i alla fall. Haha kollen där!

tänkte bara slänga iväg ett inlägg nu när jag inte har nåt annat för mig. Pratar dock med min älskling, men han spelar poker på datorn och pratar med sin kompis .. haha

justja, jag var ju hos Emma och provade balfrisyrer, vet inte om jag berätta hur det gick. Vi kom i alla fall fram till en idé som vi tänkte prova när vi har lite mer tid. Blir i alla fall inga klassiska korkskruvar och lite uppsatt och pärlor som alla har. Haha


puss&kram

måndag!

såklart glömde jag lägga upp bild på skorna jag fått. men det kommer när jag sätter mig på den stationära datorn nästa gång! ;)

annars en bra dag, sjukt fint väder! skolan var lite seg fast fick sluta 20 min tidigare. Åkte och tankade innan vi åkte till humlan, åt strips och godis innan jag följde med älsklingen till tågstationen. Han skulle åka tåg hem (han har flyttat till mora).. efter att jag sagt hejdå så gick jag till Burger King och frågade om jobbtider. Dom skrev ner vad jag kunde och när jag kunde jobba så skulle dom höra av sig (fast det händer aldrig). Min bror och hans flickvän slutade precis så jag fick skjuts med dom till humlan igen eftersom jag trodde att vi skulle ha inspelningskurs idag, men det var tydligen inställt. Satt och pratade med massa folk och åt en chipspåse (hehe) innan vi åkte hemåt.

Imorgon ska Emma öva balfrisyrer på mig eftersom hon är min frisör till balen :) så det betyder att jag måste göra läxor och öva till cheerleadingen idag.. så nu måste jag gå och plugga så jag hinner!


puss&kram

Massa saker

hej allihopa!

i fredags åkte jag in till falun med mamma. Wear it där har utförsäljning och har massa kläder jätte billigt. Hittade dock bara ett gult linne för 50 kr. Sen gick vi till Clas Ohlson där köpte jag en plattång för 199 kr. Träffade Aila i borlänge och vi gick och solade på Open Sun som är nyöppnat. Så hela veckan kostar det 10 kr för 15 minuter. Veckan efter det 20, och efter det 30. Så vi passade på att sola lite. Senare på kvällen gick jag och älskling och kollade på Slumdog Milionaire. Så himla hemsk, fast ändå så himla bra! Rekomenderar. När jag kom hem så låg det massa kläder och ett par örhängen från H&M som mamma beställt hem till mig :)

nu ska ni få se alla saker.


örhängen från H&M


Linne från H&M - dock lite stort, men får hoppas att det krymper lite i tvätten



Linne från Wear it. (även dagens (fredag) outfit)


Klänning från H&M


bh från H&M


Coline Plattång från Clas Ohlson


Nu ska jag åka till Burger King och få lite mer jobbtider och sedan blir det dans! Skriver sen!

Puss&kram

090416

hej alla!

var på kupolen igår med Issa och Sebbe! sjukt kul! haha köpte en "Maxfactor miracle touch" foundation och ringar från H&M.
Träffade även Kim där! Så sjukt länge sen. Kändes bra att få träffa han igen efter ett halvår ungefär. Var väl på kupolen i ungefär två timmar innan vi gick till humlan. Träffade massa folk och åt mat. Inget speciellt intressant! haha
var med kompisar på kvällen och åkte moppe. Så sjukt kallt, hade alldeles för lite kläder på mig!


favoriten!

har även fått veta preliminära gymnasieintaget. Kom in på förstahandsvalet. Men nu har jag börjat tveka. Kanske ska ta andra handsvalet ändå, eller? usch, valsvårigheter är det värsta som finns! Har verkligen ångest!

nej nu blev jag sugen på tacochips och gräddfil! Ska nog åka och köpa det tror jag!

puss&kram

tisdag

slapp dag ..
sov länge och har bara suttit vid datorn. Men om ungefär en timme ska jag åka till min träning! Måste duscha innan det! haha ja jag vet att det är dumt att duscha innan en träning men jag är så himla äcklig just nu. Har inte så mycket att skriva men tänkte ändå skriva ett inlägg idag.

Har nog bestämt mig vilken hårfärg som jag ska ha i sommar! Funderar på att låta min toning åka ur lite och sedan tvätta med silvershampoo så låter jag solen bleka mitt hår. Sen färgar jag nog brunt till vintern igen.

Nej nu ska jag gå och duscha så att jag hinner klart.

Puss&kram

hemma igen!

nu är jag hemma igen från göteborg! hade det helt sjukt underbart där nere!

Fredag - åkte tåg från falun halv 12 och stannade i örebro för att byta tåg. Då passade jag och fellan på att stretcha lite och vi övade på "refrängdansen" som vi har i vårat uppvisningsprogram. Haha folk kollade lite.. sen åkte vi tåg ner till göteborg. Maria (tränaren för GCO) mötte oss på stationen och vi gick för att äta på donken (andra gången den dagen för mig, åt innan jag åkte till stationen i falun) och sedan åka spårvagn till fritidsgården som vi skulle bo på! Packade upp, kollade på Cheer filmer och fixade maten tills imorgon sedan var det dags att sova.

Lördag - vaknade vid åtta, åt frukost, bytte om och fixade oss. Riktigt härligt väder och det kändes verkligen som sommar! Maria kom och mötte oss för att sedan åka med oss till träningshallen. När vi kom fram träffade vi GCO, GC troops och Malmö allstar. Började värma upp och stretcha vid 11. Förmiddagen ägnades åt gymnastik, dans och hopp. Fick lära oss en jätte snygg dans, lära oss tekniker i hopp och träna på gymnastik. Åt lunch bestående av pasta sallad runt halv tre. Efter en timmes lunch var det dags med lite mer gymnastik och bygg. Inte helt pepp så det gick tyvärr inte så bra för oss.. Slutade träningen runt 18.
Alla affärer var stängda eftersom det var påsk så vi fick ingen middag, åkte iväg till donken och åt. Malmö flyttade in till fritidsgården med oss och vi ägnade hela kvällen till att kolla på cheerfilmer.

Söndag - "crazy sunday" idag. Började träningen 12. Alla var helt crazy utklädda. Såg tydligen ut som en blunddocka.. haha döpte vårt lag till "dolls on knäerk". Idag hade vi bygg hela förmiddagen innan lunch, fast vi byggde i blandade grupper och det gick mycket bättre! Baguette till lunch och sedan gymnastik och mer bygg. Uppvärmningen efter lunch var sjukt rolig, hade brottning, fick vara med Isabelle och sedan "dansade" vi.  Mina rondater är tydligen bra nu eftersom jag fick gå vidare till att öva stillastående flickisar. Sjukt roligt, fast jag hade en tendens att sparka med benen åt alla möjliga håll så jag fick "handbojor" på fötterna. Bygg i nya grupper och nu var det riktigt roligt. Var med Isabelle (tingeling), alva, sara (tror jag) och någon som jag tyvärr inte minns namnet på.. Avslutade helgen med prisutdelning för galnaste outfiten! haha! fixar jag bilder lovar jag att lägga upp dom här!

Måndag - hemåt resa.. tåg till örebro, donken till lunch (börjar bli en vana). På tåget från örebro till falun så var hela våran förening lite uppspeedad. Dock lugnade jag ner mig när jag upptäckte att jag kände en på tåget som kollade en aning konstigt på mig.. då vart det pinsamt! haha

nej nu orkar jag inte skriva mer.. haha men måste säga att det var en sjukt lyckad helg!

puss&kram

påsklov

äntligen påsklov!
avslutade veckan med en sista sant dag, hinner dock inte skriva så mycket just nu då jag måste packa! ska åka till Göteborg imorgon för att träna cheerleading! Ska bli så himla roligt.
Det betyder alltså att jag inte kommer kunna blogga förens på måndag. Då ska jag skriva om resan!


nej nu måste jag verkligen packa, glad påsk på er! :)

puss&kram

090408

åh va drygt! hade suttit och skrivit ett tag och kommit ganska långt och då så försvinner allt såklart! va trött jag blir! ska försöka sammanfatta det jag skrivit..

hade sant-dag idag med! Började dagen med att kolla på en film om droger eftersom läraren var sjuk. Sen satt vi i aulan i två timmar och lyssnade på när författaren till boken "kuk bruk" hade föredrag. Han var riktigt rolig och fick hela publiken att skratta! Tror inte jag skrattat så mycket på länge! Sen gick vi och åt lunch för att sen åka och köpa glass och godis. Sista vi gjorde var att lyssna på en kille som åkt bil onykter och krockat. Han berättade en hemsk historia om kvällen, och sitt liv på sjukhuset och efter. Han visade även massa bilder! Usch tycker sådant är jätte hemskt!
Åkte till humlan och jag, anna, lisa och hampus gjorde mackor i järn och drack påskmust sen gick jag och hade sånglektion! Gick sådär idag, haha men min lärare var nöjd och det är bra!

nej nu måste jag plugga inför mitt musikprov som jag har imorgon på återläsningen!

puss&kram

SANT-dagar

hej allihopa!

nu har santveckan på vår skola börjat. SANT står för sex, alkohol, narkotika och tobak. Under den veckan har vi inga vanliga lektioner utan dom är ersatta med massa föreläsningar. Idag hade vi tillexempel, dans (inför balen), dikter, film och sen skulle vi lyssna på någon susanne som hade dålig syn. Då fick vi även prova på livet som blind, ha en ögonbindel och med hjälp av en kompis och en käpp röra oss i skolan haha! Till sist lyssnade vi på någon som pratade om internet, riktigt rolig! Imorgon och på torsdag är det också santdagar, får se va som händer då! haha

snart ska jag åka och kolla på min träning eftersom jag inte kan träna själv.



puss&kraam

vår på riktigt!

nu är det verkligen vår på riktigt! visst, all snö har inte smällt men värme, vårjackor, solglasögon, cykel det är sommar! Dock var det lite läskigt att cykla. Fick skjuts av mia, och jag var hela tiden rädd att vi skulle vurpa igen! haha, och sen i en nedförsbacke så börjar cykeln vingla jätte mycket och vi fick inte kontroll på den ordentligt! haha usch det var sjukt läskigt!
Mötte i alla fall älskling på stan, hade tvingat han att äta sushi med mig hehe, men det var stängt så det blev kycklingrulle istället.. Men det blir nån annan gång kan jag lova!

har haltat runt som en galning idag, sakta går det också! haha det är i såna här lägen som jag älskar att jag inte går på tex Soltorg (bara massa trappor typ).. För det går riiktigt segt vill jag lova! Hade svenska prov och spanska läsförståelse.. båda gick rktigt dåligt! inte ordentligt förberedd på något av dom!

så mer än så har jag inte gjort idag.. satte mig hemma och lyssnade på Broken strings med James morrison, och bestämde mig för att lära mig den på gitarr (kan inte spela gitarr) så nu har jag suttit och försökt lära mig. Gick helt okej tills fingrarna började värka! haha


James morrison feat Nelly furtado - broken strings


jag älskar låten!

nej nu måste jag ut och äta något innan jag ska lägga mig!

puss&kram

ingen träning?

så det blir antagligen ingen dans för min del imon då.. kan ju knappt gå! och hur gör jag med cheerleadingen då? vi har ju 100% närvarogrejs fram till uppvisningen! och jag kan ju inte träna med det här knät, och inte nog med det vi åker till göteborg med laget på fredag!!! Seriöööööööst, fan!


jag i en extension

nej nu vart det jobbigt..

puss&kram

dagens outfit

här kommer dagens outfit!
sjukt härlig dag idag :) ställde på moppen och åkte en sväng till anna och mia. Skulle åka och hyra film med mia senare och tror ni inte att jag vurpar eller.. första vurpan gjord! fast trodde det skulle vara mycket värre. Slutade med ett blodigt knä (mig) och ett skrapsår på armen (mia) och kläder som repades lite.. Och såklart en backspegel förstördes.. men nångång måste vara första gången! Ingen större skada skedd.



jeans - wear it
blå/svart randig t-shirt - h&m
tjocktröja - älsklings

kom på när jag lagt in bilden på datorn, att jag hade tjocktröjan på mig, men jag orkade inte ta av mig den och ta ett nytt kort så nu får ni en bild på t-shirten separat!


uppdatering

nej nu var det nästan en vecka sen jag skrev sist, med andra ord alldeles för längesen!

i tisdags färgade jag förresten om mitt hår! en brunare nyans, alltså inte lika rött längre. Känns super bra! Hade även träning på kvällen. Har börjat öva uppvisningsprogrammet! Sjukt roligt, dock första gången jag gör något sånt så det är lite nytt för mig. Aja gick fint i alla fall när vi gjort det några gånger! :)

Onsdagen tillbringade jag i stockholm!  7D (musikklassen är D) åker varje år till stockholm för att kolla på opera och så klart shoppa!! Så ungefär 13 från 9D följde med dit med dom! Bussresan är alltid helt sjukt kul när man åker med musikklassare! Vi har sån sammanhållning :) hittade tyvärr inget i stockholm, eller ja en hel del som jag tyvärr inte hade råd med! Men anna hittade ett par balskor i alla fall!
Efter ungefär 2 timmar på stan så gick vi tillbaka till bussen, bytte om till finare kläder och begav oss mot operan! Kollade på La traviata, som vi också såg i sjuan.. haha men det var ganska bra eftersom knappt någon i min klass uppfattade handlingen i sjuan! Sov nästan hela bussresan hem, och somnade så fort jag kom hem!
Var ju även 1 april, blev lurad ett antal gånger! Haha

jag har massa bilder på dagens outfits och sådant, men ja det hinner jag inte lägga upp nu! Får bli imorgon!

puss&kram

RSS 2.0