the sims 3

har inte bloggat något alls idag, om man bortser från Mallorca inlägget. Dåligt av mig.. Men jag har varit ganska upptagen, imorse ägnade jag 2 timmar åt att plocka jordgubbar.. ganska slitsamt, men jag fick i alla fall ihop 50 liter! Och det är 3.50 kr/liter. :) så 175 kr idag! =D Det känns bra, ska ju jobba imorgon också. Hoppas på några dagar nästa vecka också!

Älskling kom hit lite på eftermiddagen, vi försökte fixa min stationära dator. Den fungerar nu i alla fall, dock inte ljudet eftersom vi inte hittar nåt ljudgrejs att insallera. Haha jag är så teknisk.. höh nu jag har ägnat några timmar efter att han åkt till att spela Sims3. Haha, bara jag som inte fattar någonting? allt är så komplicerat när man väl ska börja spela.. åh! Jag blir så irriterad, haha men men, får fråga någon som kan lära mig lite.. hehe


älsklingen <3

har blivit så äckligt sötsugen nu efter P-staven.. usch, letar i skåpen hela tiden. Som tur är så har vi inget, annars väger jag väl snart 30 kilo till.. haha vi har bara mackor, och jag är inte sugen på det. Men jag får väl offra mig, höh :)

nej nu ska jag sova tror jag, ska upp kl 6 imorgon. Börjar kvart i åtta och det tar ca 40 min dit... =/ jaja :)

puss&kram

Kommentarer
Postat av: Lena

ska nog iväg och plocka jordgubbar jag med nån dag :) riktigt billigt och man kan passa på att äta under tiden man plockar, haha.

2009-07-17 @ 21:44:17
URL: http://awesomedude.blogg.se/
Postat av: Lena

ja visst är det grymt snyggt! :>

2009-07-18 @ 00:55:27
URL: http://awesomedude.blogg.se/
Postat av: Emil Malm

https://www.flashback.info/archive/index.php/t-768412.html

2009-07-19 @ 19:42:18
URL: http://znibb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0